Dışarıda tesettürlü, hanımefendi vb. ama evde yatakta kocasını çıldırtabilen ateşli tutkulu kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
evet gençler, tecrübeye söz düşer, :) yorumlarda olurdu olmazdı bisürü saçma şeyler yazılmış. yatakta ateşli hatun varsa dışarıda açık veya kapalı olması çokta mühim değil, ve inanın dışarıda kapalı yatakta ateşli olanla, dışarıda açık yatakta ateşli olanların ateşleri arasında bir fark yok, sonuçta yatak ateş hatun üç element bir araya gelmiş, çok uzatmayayaım, yataktaki ateşin dışardaki giyimle bir alakası yok, dışarıda seksi görünenlerden yatakta buzdolabı gibi olanlarıda gördü bu beden :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜstü minare altı şişhane diyoruz
img2-ak.lst.fm/.../...a1c545dca4a829d2b39ce23d.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılBu cidden ahlaksız! Nicke de çok uygun.. Bahsettiğimin bu olmadığını adınız gibi bilirsiniz ama çarpıtmaktan zevk alıyorsunuz.
normal ne düşüneyim. olması gereken o bence :D eşler arasında herşey normal... ve eşler arasında kalmalı...
40 Yorumla
Dışarda hanım efendi yatakta kocasına geyşa... ;)
Olması gereken de bu bence..93 Yorumla- +1 yıl
sen de oyle misin :)
Soran+1 yılGeyşa mı çok da abartmayalım gençler :p şaka bir yana böylesi diğer türlere göre daha iyi geliyor bana. Ne orta malı olmalı kadın ne de kendini tamamen içine hapsetmeli. Helal olanla helal olan şekilde istediğini yapabilir insanlar.
- +1 yıl
:) kesinlikle ozgur ama sınırlı tabi bu guzel bencede :D geysa da guzel bir fantazi tabi :D
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
90Cevap
+1 yılBen kadının dışarıda da yatakta da terbiyeli olmasını isterim açıkçası. Aynı şey erkek içinde geçerli.
17 Yorumla
Soran+1 yılHmm o da fena olmaz hak verdim.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Glosso siz de abartmayın canım. Görüş sahibi aşırı davranışlardan uzak durmaktan bahsediyor. insanlar ılımlı olmayı öğrenmedikçe cehennem bu dünyada mevcut zaten.
Soran+1 yılIlımlı olmaktan kastım farklılıklara tercihlere saygılı olmak, çok uçlarda gezmemek hiçbir konuda fanatik olmamak.
- +1 yıl
Evlilik olayına ve cinselliğe çok yanlış bakıyorsunuz.
Yatakta ağıra alınmadık küfürler etmeye gerek YÖK ama evliliğin amaçlarından birisi de nefsin köreltilmesi değil mi.
İnsan Sevişirken eşiyle haz almayacaksa kiminle haz alacak. Ya da eşine haz veremeyecekse kim verecek?
Mutlu evliliklerin sırrı mutlu cinsel yaşamdır. Eşlerin birbirine haz vermesinde ayıp olan nedir? Sizin dediğiniz mantıkla bakarsak:
Çok sevdiğim eşim evdeysen dışarıdaki parayla yemek yapan aşçılar gibi çok lezzetli yemek yapsın istemem gibi bir şey oluyor.
Ha madem insanın eşiyle birlikte zevk aldığında eşi beş paralık fahişe oluyor o zaman düz seviştiğinde de adam zevk alıyor. Bu durumda eş yine fahişe durumuna düşer. Öyleyse kimse eşiyle sevişmesin. Babaannesi file el öpmek için kullanıp, haz almak için mastürbasyon yapsın.
Dediğim gibi, eşler bize helal kılındıysa nefsimizi köreltmek için eşler birbirini dilediği gibi kullanabilir. Tabii Allah'ın helal kıldığı şekilde. O da bakara süresinde belirtilmiş - +1 yıl
+1 yılKadın kim ve kültürü ne olursa olsun evde eşinin yanında başını açabilir ve de hislerini eşi ile paylaşabilir sınırsız ve sonuna kadar şehvetlide olsa...
20 YorumlaÇok iyi düşünüyorum buldugum da öpüp başıma koyabilirim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAferin :)
Gayet normal, olmadı gerektiği gibi.
Aksi zaten abes olan21 Yorumla- +1 yıl
@soran
Kadının tutkulu ve ateşli olması durumuna fahişelik denmesi kadının nefsini tatmin etmesi açısından haklızlık olarak görüyorum.
Sonuçta bakara süresinde durum gayet açık Allah'ın emri be sünnetine uygun tarlalarınıza istediğiniz gibi girin diyor. Münasebetten önce maddi manevi cinsi hazırlıkları yapın diyor.
Allah'ın bu konuda koyduğu tek yasak ise Lut kavminin olayı. Ters ilişki dışında eşimden haz almayacaksam neden evlendim ki?
Kaldı ki kadınlar da ateşli olmasın kocalarının yanında diye bir ayet de yok. Ateşli kadına bacım yaftası yapıştırmak çok sevdiğimiz eşimize haksızlık değiş midir.
Ortada ziyafet var. Hanım ben karnımı doyurayım sen bulaşıkları topla demek gibi bir şey. Günümüzde erkeklerin bı toplum baskısı nedeniyle cinsel hazırlığındaki yapmadan işime baktığı için arkadaşın yorumu normal.
Neyse herkesin kendi hayatı sonuçta ama toplum diretmesi yüzünden kadınlara bu konuda haksızlık ediliyor, üstelik Kur'an da böyle bir kısıtlama olamamasına rağmen
+1 yılGayet normaldir. En guzel en iyi kadin kocasinin nefsini helal yonden en guzel sekilde kirandir. Yalniz evde cocuklar varsa kadin onlarin yaninda seksi giyinemez.
10 YorumlaHer türlüsüne saygibduymak lazım ne bileyim olm beraber mutlu olsam yeter sanırım
10 Yorumlaİnsan görmediği bir şey hakkında nasıl yorum yapsın? Kaldı ki o dediğin şekilde kadın sayısı çok çok azdır. Heleki ülkemizde.
32 Yorumla- +1 yıl
Ama olmadi gereken kadin erkegi kudurtmali
+1 yılTesettürün anlamı ne o zaman bunu buraya yazarak kudurtuyon milleti 😂
74 Yorumla
Soran+1 yılHahah pardon ya öyle yaptıysam :) ama tesettürün anlamı namahreme karşı kapanmaktır onu da bilelim ;)
- +1 yıl
Tesettür her anlamda tesettürdür ama bunu yazarak millet hayal etti yani tesettürün amacı hiçbir şekilde hayale izin verememektir.
- +1 yıl
İnsan hayalinin sınırı yoktur.. Ayrıca soruda kişi kendisi olduğunu belirtmemiş... Önyarıgılı cevaplayan.
Soran+1 yılöyle kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordum ben tesettürlüyüm demedim. Hayal ettilerse beni hayal etmediler.
Ne düşüneyim, bana mı ateşli sanki. Kocası düşünsün.
10 Yorumla
+1 yılHakkını veriyor demektir.. Keşke bizde öyle birine sahip olsak.
21 Yorumla- +1 yıl
Millet lafı gtünden anlıyor... Sorunun kelimelerini atlayarak okuyorlar.
Giyimle yatagin ne alakasi var. tesetturlude istek arzu yok mu yani. ayristirmaya gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
tesettür dini vecibe gereğidir. helalin olan eşine cinsel yönden haz duymak istek duymak gayet normal bir sey
10 Yorumla
+1 yıleli öpülüp önünde saygiyla eğilebilecek hatunlar diyorum..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey doğal şeyler eşler kocalarına rahat olmalı her konuda kocalarida eşlerine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim evleneceğim kızın öyle olmasını isterim normal olarak
10 YorumlaNe alaka tesettürlü bayanlar çiftleşmiyor nu sanki 😁
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam düşüneceğim bir gülme krizi geliyor sorma gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolması gereken kadındır kadın dediğin yatakta fahişee mutfakta aşçı dışarda hanımefendi olmalıdır :D bana özel bir fahişe düşünsene bir ömür mutluluk demektir :D ama bizim kadınlarımız o kadar vasat ki ruh gibi yatıyor hepsi. yahu sevişmeyi bilen kız yok illa sarhoş olmaları gerekiyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEşiyle sevişirken ruh gibi yatmasını istemez insan tabi ama fahişe ile de kıyaslanmaz eş ayıptır.
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Olsa tadından yenmez. Ben de onu çıldırtır saatlerce emerdim her yerini.
00 YorumlaVar öyle hatunlar. Dışarda hanım hanımcık, yatakta jaguar gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
+1 yıltehlikeli ve sinsi olduklsrini
72 Yorumla
Soran+1 yılBakış açısı..
- +1 yıl
ne alakası var sinsilikle :D
Türbanlı kategorisini bilmiyorsun sanırım :D Tabiki seviyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
sadasfasd :D
Daha dun aksam gordum sevgilisi yan koltukta oral takiliyordu bende korna selektör falan yaptim bir toparlandi tabi 😃
00 YorumlaÇift karakterli gibi geliyor bana.
63 Yorumla
Soran+1 yılNefis şehvet vb duygular kapalı veya efendi/hanımefendi insanlarda yok değil. Sadece kontrol altında tutmak için daha çok çaba harcadıkları söylenebilir
Soran+1 yılBiliyorum canım kontrol altında tutanların sadece kapalı insanlar olmadığını da kapalı olup neler yapanlar olduğunu da. Benim yorumum sahiden kapalı olanlar içindi fasülyeden değil. Fikrini çürütmeye çalışmadım bir gerçeği vurguladım nefsin bütün insanlarda olduğu gerçeğini.
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. genelde kocalarının işini 10 dkda bitirip sinirli sinirli oturduklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSiyah giyen kadın en güzel renkleri eşine saklar 🙂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolması gereken bu zaten. neden tesettürü reklam ediyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer kadın gibi tebrik edilmeliler. Her kadın istekli olabilir
10 YorumlaEn güzelini yapıyorlar kadın dediğinde tam osekilde olmalı
00 YorumlaEvde kocasının gördüğü yerleri dışarıdakiler görünce dahamı iyi
10 YorumlaBence olması gerekde bu kadın dışarıya kapalı kocasına bacım olmalı
00 Yorumla
+1 yılO tarz kızlara bitiyorum hele bir de fiziği iyiyse
00 YorumlaIstemsizce hafif meşrep olduklarini düşünüyorum
66 Yorumla
Soran+1 yıl:))) ruhu şehvetli ama düzgün duran akıllı uslu desek :)
- +1 yıl
direk kaнpe derim oyle kibarlasmaya gerek yok
Soran+1 yıl@mühendizzzzz hayret bir şeysiniz sizin eşiniz isteksiz biri olursa isabet olur o zaman.
- +1 yıl
kocasini cildirtan atesli sehvetli bir kadinin gozu hep disarda olur gerek yok istemem oyle kadin zaten
Soran+1 yıl@mühendizzzzz gözü hep dışarıda olurmuş kişi kendi gibi bilirmiş tabi herkesi.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıle öyle de olması gerekmiyor mu zaten? :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yıltesetürlüde yok öyle bir şey... türk kadınında bile nadir çıkar
10 Yorumla
+1 yılYapacak tabi dogal hakki.
10 YorumlaRabbim sayılarını çoğaltsın ne diyelim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. gayet normal olması gereken
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin erkeğine güzel olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmasi gereken kadin bu zaten. kocasından mi cekinecek utanacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnızca evinde ve eşine karşı izle Çok güzel bir şey ama dışarıda gerçekten hanım hanımcık olması gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi tabi sadece kocalarına karş olsunsanlar
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence cekici :) ama evde cidden atesli giyinmesini isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Makbul olan o toplumda
00 Yorumla
+1 yılKapalıların çoğu öyle zaten...
12 Yorumla
Soran+1 yılGenellemenin böylesi :D insanların evlerinde nasıl olduklarını nasıl bilebilirsiniz anlayamadım bu çıkarımı nasıl yaptığınızı merak bile etmiyorum o derece.
- +1 yıl
Birkaç kapalı sevgilim olmuştu ordan biliyotum, bide sosyal medyadan tanıştığım kapalı kızlarla sohbetlerimden biliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadin olduklarini.
100 Yorumla
+1 yılözel hayatları bişey demeye hakkımız yok :)
10 Yorumlakadının hası ne olsun
10 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken de o helal onlara.
10 Yorumla
+1 yıloyle bırı cıksın evlenıcem dırek
10 Yorumlane guzel işte herkeze degil bir kisiye yapiyir
10 YorumlaNe şanslı adamlar var yahu
20 Yorumla
+1 yılTek kelimeyle mükemmel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok normal kocan sonuçta :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben sevmem öyle şeyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
agir olacak tesettürün bir agirligi var. zaten kapalı istemiyorum neyse
+1 yılvar mı öyle kadın şehir efsaneleri
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgizli bacım derim bacım ruhlu yani
10 Yorumlavar mı öyle kadınlar diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılVardır :) ama çok değillerdir sanıyorum
Soran+1 yılOlabilitem yüksek :) sözlümle evlendiğimizde. bir de tesettürlü değilim ama hanımefendiyim ve başörtüsü imrendiğim bir şey yalnız zamane altı taytlı üstü örtülü olan tip değil imrendiğim.
Soran+1 yılİnşallah diyelim :) ama mesaj atmıyorum kusura bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmediğimiz icin bir şey düşünemem.
00 Yorumla
+1 yılAtesli kadin her zaman kazanir
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri