31 yaşındayım 29 yaşına kadar bakirdim , sonra bir başladım 2 senedir çok kızla birlikte oldumtadını aldım duramıyorum
muhafazakar biriyimidr çok pişam oluyorum ama yapıyorum
muhafazakar biriyimidr çok pişam oluyorum ama yapıyorum
şu an yazını okuyunca geleceğim canlandı gözümde. Yaş 25 daha seri zinaya geçemedim. Ama senin gibi bir başlarsam herkesi elimden geçireceğim gibi :D
Neyse ben nişanlandım, seneye evlenip bu ihtimali yok edeceğim.
Sende evlenmeye bak bu şekilde kurtarırsın kendini.
o yaştan sonra girmekle zaten yanlış yapmışın ben senden on sene nce girdim yine hiç değilse
fotmayı geç giydim ama senden çok olmuştur emin ol :)
ben bıraktım zaten altı ay oldu sıkıntım yok
ne yaptın irademi kardeş ne kadar yaptın bu iişi
irade on sene yaptım son üç senesi her hafta düzenli
bende irademe bir hakim olsan benim sorunum yalnız yaşıyorum paramda var ortamımda var ben bu durumdan krtulmam lazım
Tövbe et. Yoksa bu gidişle kurtulamazsın bağımlılık olmuş iyice
ya var ya nasıl hemden tadini aldım ya abazalıkta var , namazında niyazında bir adamdım ya nerden girdim bu işlere
Benimde bir arkadaş öyleydi. Ama artık kendine çeki düzen verdi.
nasıl yaptı ne yaptı arkadaşın
Tövbe etti. Yapmıyor
Namaz oruç dua Kuran evlilik...
hepsi var bir evliki yok :) bir evlensem süper olcak
Bende 😂
sen kaç yaşındasın :)
26😂
bende 31 :) çalışıyomusun okuyomusun evdemisin peki :) bana evlilikten beklentin çok ondan evlenemiyosun diyolar :)
Çalışmıyorum
sen büyük ihtimal çalışan istiyorsun 😀
evet çalışan istiyorum :) İstanbul'da yalnız yaşıyorum geçim çok zor gerçekten gecinmenini zorlugunu biliyorum
eşim çalımasa 2 çocuk olsa nasıl gecinirim aklım almıyo allah yardım eder ama zor yani :) tabi ev kızlarına bişey demiyorum belki bende evlencem ama nasip :) ben bankacıyım sen :)
ben shu olacağım son senem 😂 ama çalışmayı düşünmüyorum evlenince hele çocuk olunca hiç düşünmüyorum 😂
ya bir ev alabilsek eşim çalışırken :) bide araba :) sonra çalışmasın zaten :) 2 cocuk olunca bende calışmasını istemem ama kira olmaz bir ev olmaı lazım sonra calışmayabilir :)
olabilir ama yaş geçer bu defa çocuk için ev araba derken 😂
yokk walla tutumlu bir kadın erkek çalısın 7 sende alır evi :) 7 sene çalısın yeter kadın :) ev alınsın yeter bence :) zaten cocuklar için iki çocuk için bakıcı tutsan 2000 tl apara olur kadının lacagı maaş ta 2500 olsun yzık çocukalra 500 tl için :)
çocuk yedi sene sonra mi😂
hayır ya dogum izni filan olur :) ilk sene çocuk olsun sorun olmaz :) zaten çocuklarda 6 yaşına 7 yaşına gelir tam anne ilgisi en yogun olcagızamn anneler başlarında olur
biliyo musun ilk 6 yıl çok önemli bir anne o yaşlarında çocuğunun yanında olamayacaksa anne olmasın daha iyi
haklsın ama hayat şartlarıda zor :) o cocukalra bir gecelcek hazırlamak lazım
çocuğa sevgi şefkat göstermezsen karakteri nasıl olur mutlu mu olur doyumsuz mu bir düşün istersen ve mutlaka Adem Güneş in yazılarını kitaplarını okutmanı şiddetle tavsiye ederim 😊
okuyacam hatta yarın alcam bir tane :) bu konuyu çözelim ve evlenelim biz :) orta yolu bulabiliriz :P
çocuk konusunda uzlasmamiz gerek😂
tamam sen hakslın bence :) hak veriyprum sana :)
sevindim😂
e ne zman istemeye geliyim seni :)
nickin ne
yarımtavukdöner :)
uye/yarimtavukdoner
bulamadın mı :)
yok çıktım işim vardı
ilk defa duyuyorum bu nicki😊
bende uyuyakalmısıim :) günaydın :) bulabildin mi beni
Aramadım ki😂
bul beni :P ara beni :P
Hımm kendini tanıtır mısın nasıl birisin
bankacıyım 31 yaşındayım istda yalnız yaşıyorum muhavazkar biriyimdir namz kılarım içki içmem sigaram yoktur ama sorumdada anlatıgım gibi tek kötü huyum zinaya bulaşmak va onuda çok şükr bırakacam inş :) çok yakışılı degilim çirkinde degilim normal bir hayatım vardır gezmeyi severim kıskancımdır :)
Güzel
merak ettign başka bişey var mı
yok☺
sen nasıl birisindir :)
Bende iyi biriyim 😂
unutun beni iyi biri :) tanışmak istiyorum seninle :) https://www.kizlarsoruyor.com/uye/yarimtavukdoner :) keşke :)
şimdi isim var 😕
daha sonra konusuruz sorun yok tanışalım yeter :)
Cevap
11Cevap
bir an evvel evlilik yoluna girmelisin.. kafanı dağıt asla o konuları hatırlama ve bu sende bildiğin bağımlılık olmuş psikoloğa gitmende fayda var
abazayım ben ya psikologluk bir durum yo k azgın istkli biriyim
Dugun dernege esyaya bakmadan eviniz yoksa bir goz odada olsa kiralayip acele evleneceksiniz. Evlenemiyorsaniz oruc tutacaksiniz ve gozunuzu kulaginizi haramdan koruyup tahrik olmayacaksiniz.
Tü sana kullanılmış pislik bir de muhafazakârım diyor
deme öyle ya zaten moralim bozuk
anlamadım
tabi ki abazayım zatan ondan bu hale geldim erkekn yaşta evlenmse süper olcaktı tüm abazalıgı karıma yapardım
Sen artık balayına değil, alayına der olmuşsun. Kimse engelleyemez.
neden öyle diyosun ya
Çok muhafazarsın gerçekten... Tövbe et yapma bidaha
tövbe ettim 6 ay yapmadım şerefsiz bir arkdaşım yüzünden bir dah yaptım
o zaman arkadaşlarından uzak dur.. inşallah evlilerle falan olmamıştır
yok evli kimseyle yapmadım ama çok kız oldu , evlenmk istiyorumda bir olmadı
tövbe et tövbe günah
kesinlikel tövbe edip bırakmam lazım cmt bir kız gelcek eski sevgililerimden sana kah yapmaya geliyorum dedi
kesin gelcek beni azdıracak becertecek kendini benide gühana sokcak :( bende yapcam zaten istiyorum
ne halin varsa gör
ALLAH yardımcın olsun abi. Bir an önce yuvanı kur tövbeni et.
bende çokistiyorum bir kere yapmayım dedim 6 ay dayandım aklımda sürekli sek oluyo sosyal ve seks hayatımı etkileiyo bu kezde
Bir kere o tadı aldın kurtulamıyorsun. Ben de bakirim tutuyorum. Evlenmek istiyorum o yüzden sabrediyorum. Sen de tövbe et kısmetini aramaya devam et abi.
kesinlike yapma kardeş çok pişman oluyosun benden sana tavsiye
Tamam abi elimden geleni yapıyorum.
Komediye bak bu kadınların şeyleri dışarda mı geziyor kızlarınyorumları da gercekten düşündürücü
ibrahim tatlıses in bıyıklarını düşün
neden
:) :)):):)
Evlen imkan yoksa oruç tut abi
aga oruç tutmayada dayanamıyorum yalnız yaşıyorum sahur ve iftar zor oluyo bankacıyım evlenmeyi çok istiyorum aslında
Olur olur sabret dua et birde çok seçici olma yas Zaten +30
Puahhaaha istemeden zina mı yapılır
istemeden yapmıyorum abazalıtan
Allah arttırsin😃😃😃😃😃😃
::D çok cadısın
O kadar sevgilin varmış evlen işte biriyle
çok istedimde olmadı kimini ben bıraktım kimi beni bıraktı , yoksa çok istiyorum
Bırakmamayı dene
1 aydır yapmadım yarın kız gelcekt i onada gelme dedim
Onunla evlen işte
yok evlenmem huyu suyu bana göre degil
31 yaşındasın 31den kurtulmuşsun
O kadar kizi nereden buldun?
bankacıyım ortamım iyi arkaş cevrem filan düşüyo her türlü
Zina haram
Evlenmelisin :)
Tövbe et namaz kıl
kılıyorum zaten
evlen kurtul
keşke çok istiyorum keşke evlenebilsem de hayatım bir düzen olsa sadece seks için degil çok istiyorum bu yalnızlıktan kurtulmak istiyorum
en yakin zamanda o zaman
inş :(
töbe et namaza başla başka çıkar yol yok
kılıyorum zaten
Şeytana kanmşsin
malesef o şeytan bir gitse keşke
evlen
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar