Nasıl bir duygu? vajinal ilişkiyle farkı ne? İslamdaki günahını biliyor musunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok büyük günah bırak anal ilişki yapmayı teklif edilmesi bile çok ağır bir günah..
ki boşanma sebebi bile olabilir...
ayrıca anal ilişki yaşayan kızlar ileride çok sıkıntı çekecekleri kesin... yapmayın yaptırtmayın..
şimdiki salak kızlar sevgilim istiyor o yüzden yaptım diyor sanki evlenecek sanki sevgilisi bunu seviyor adam seks kölesi olarak bakıyor sana daha bu sevgilim diyor neyse işte yapmasın kimse22 Yorumla
Soran+1 yılMillet sapıklıktan ne yapacağını şaşırdı ya evli bir abla anlattı işte yapıyolarmış soranlarada nolcak verin gitsin diyo midem bulanıyo onu görünce söylüyorum günahını anlamıyoda. İslamda boşanmak Allahın hiç sevmediği birşey olmasına rağmen bu hususta boşanmaya izin verilmişse düşünsünler önemini
Cevap sahibi+1 yılişte düşün eğer kadın istemeyip erkek zorla anal yaparsa boşanma sebebidir...
ayrıca kızlar analdan zevk almazlar sırf erkek zevk alsın diye anal yapan kızlar var...
arka taraf kızların zevk aldığı yer değildir o yüzden zevk almazlar... ayrıca ileride afedersin tuvaletini tutamama vs vs gibi sorunlar yaşarlar...
bakirim yanlış anlaşılma olmasın yapmadım dahi hiçbirşey..
Abla da kocasıyla yaşadığı seksi mi anlatıyor tuhaf mış gerçekten
En İyi Cevaplar
İşin dini boyutunu konuşur isek zaten başka hiçbir soruya cevap vermeden konuyu kapatmak gerekir. Çünkü doğru olmadığını hepimiz biliyoruz.
Fakat buna rağmen yapıyoruz o da kişilerin kendi günahı ve bileceği iş.
Eşimle anal ilişkiye arada gireriz. Erkek açısından vajinal ilişkiden daha farklı bir duygu. Anal bölge daha dar olduğu için fazla zevk almanızı sağlıyor.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgunah oldugunu biliyorum ama ben yapardım çok zevk veriyor diyorlar
95 Yorumla- +1 yıl
yavaş yürü düşücen :D
- +1 yıl
ama çok gunah dıyende var
lanetlenmek gıbı
lıvata gıbı ıstersen lıvatayı bır araştır - +1 yıl
Senide Allah yakacak :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sigorta yok orada ondan çoğu kişi orayı tercih ediyor
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
63Cevap
+1 yılinancını günahını bilemem ama evet keyif veren haz veren bir tarafı var erkek için ama karşındaki hatun yüzünü ekşiterek acı hissiyle mimik hareketleri yaparak bir erkek nasıl keyif alır zevk alır.. ben kadının yüzünden zevk manevraları, zevk nidalarına şahit olursam daha çok zevk alır iki kat konsantre olurum..çünki bilirsin kadını mutlu ettiğini fiziken, onu rahatlattığını bu duygu insanı iki kat motive eder.. ben ağlayan acı içinde bağıran bir kadına dokunamam bile, en başta o sahne benim tüm bağlantımı koparır, anlık soğurum, korkarım.. her şeyi geçtim kadının senden sonrasında tiksinmesi nefret etme olasılığı var, değermi? seviştikten sonra şöyle geneşe gerneşe iki insanın birbirine sarılarak uzanması uykuya dalması, ten sıcaklığını hissederk güzel sözlerle gönül alarak tşkr ederek samimiyetini dile getirmesi kadar daha keyif veren bir beraberlik yoktur aslında.. bu tecavüz ya da anal ilişki fantezisinden keyif alanları anlamakta zorluk çekiyorum.. iki tarafında tam olarak ne istediğini bilmesi, ve tek taraflı isteklerin yerine getirilmemesi taraftarıyım.. kadın erkeğin erkekte kadının değerini bilmeli artık, bilmeli.. sapıklar ve cinayetler yüzünden ki toplumun geneline mal edilir ne acıki, kadınlar erkekleri hanzo, erkeklerde güzelim türk kızlarına kezban-kezo gözüyle baktığı sürece biz cinselliğin ve evliliğin kıymetini bilmeyen bir toplum olmaya devam ederiz..
120 YorumlaTavsiye etmiyorum hele kızlarımız temizlik konusunda titiz olmadıkları için şimdi kimse bana temizim demesin o zaman üniversitede gördüğüm o iğrenç manzaralar ne neyse temizliğe önem vermedikleri için istenmeyen görüntüler oluşabilir
32 Yorumla
Soran+1 yılYa o işi yapan insan sıçtığı bokuda yer abi iğrenç ya bok yoluna giriyo sonra ağzına alanda var kusucaaam
cok zevkli birsey tabi erkeklere ozel o zevk kadinlar acidan kivranir orasi ayri cezasi seriyate gore erkek hadim edilir kadina olumdur gunahi ise her iki kidiyede direk cehennemdir isterse haci hoca olsun hic farketmez
32 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ağır olduğunu sanmıyorum tabi ki çok günah ama
+1 yılDİnen caiz degil anus kas yapisi icten disa dogrudur , distan gelen penis baskisi kaslari distan ice iter boylece anus kas yapisi bozulur gevseme meydana gelir , kadin wc kontrolunu kaybeder , wc kacirir , erkekte bakteri kapar bu birlesmeden
20 Yorumla
+1 yılAllah arkadan ilişkiye girenlere lanet etmiştir.. Hak yolu varken pisliğe bulaşmaya ne gerek var. zevk meselesine gelince anal yolunda zevk almak için sinir bulunmamaktadır erkek zevk alır ama kadın acı çeker...
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim..
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fethettiğimiz kaleye her kapısından girmek isteriz. Daha çok psikolojik bir doyum erkek için. Ama bizim türk kızlarının canları fazlasıyla tatlı. Zorlanıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer böyle bir planın varsa ki olsada yok dersin heralde muhtemelen sevgilin istediği için soruyosun yerinde olsam millet için kendimden fedakarlık yapmam adam olsun evlensin milletin yangın tüpü olmayın
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır be deli misin ben öpüşmedim bile kimseyle ayrıca sevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılben tahminimi söyledim sadece günahını bence burdan öğrenmek yerine bir hocadan öğrenmen daha faydalı olacaktır
kendini yaptıran erkekler varken kadınların bu soruyu sorması gayet normal. Bana sorarsan uzak dur analdan. Ak deliğini kullan.
10 Yorumlavalla ben de hiç yapmadım. kısmet olmadı ama daha dar daha iyidir herhalde diye düşünüyorum. bir de meraktan. evet günah ayrıca sağlıksız. orası öyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapma o zaman
Bilen var
Bilmeyen var
Bilip umursamayan var.
İnanmayan da var...
Var oğlu var işte...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla böyle bir şey yapmam. Çok büyük günah olduğu gibi çok da zararlı. Uzak durmak lazım...
32 Yorumla
Soran+1 yılDuyuralım herkese çok cahil var
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle duyurulması lazım ama herkes biliyor aslında bunu. Dinen kesinlikle haram. Şüphe yok. tamam dine inanmayabilir saygı duyarım ama sağlık açısından da çok zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Ne olursa olursun uzak durulmalı...
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha dar olduğundan biz erkekler daha çok zevk alıyoz ama bayanlar sadece acı çekiyor :) bak şimdi canım çekti yaaaa
42 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
Cevap sahibi+1 yılrenkler ve zevler tartışılmaz
+1 yıl1 kere denedim şeyime domates kabuğu yapıştı sonrs iğrendim
06 Yorumla
Soran+1 yılAyyyyyyy suss
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
pirzola çıkmasınımı bekliyordun
- +1 yıl
@onedayserdar belki sen çıkarsın diye bekledim
- +1 yıl
sapı denk gelebilirdi haklısın
- +1 yıl
@onedayserdar hahaah serdar abi yaa :) tamam tamam
+1 yılkızlar zevk almaz erkek alır oda yaptırmaz gaylar harıc ıslamda ters ılışkı yuzunden helak olmuş kavım var
10 Yorumla
+1 yılhak yolu varken bok yolu niye diye sormaz mı yaradan?
10 Yorumla
+1 yılKiz olarak bil mem ama erkek olarak fena zevk veriyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çoğu erkek merak ettiği için denemek istiyor birde genç kızlar bakireyim demek için yaptırıyor sonra oturamıyorum tuvalet tutamıyorum derler
00 Yorumla
+1 yılTengriist olduğum için islamdaki günahi beni ilgilendirmiyor. Daha dar ve oldukça zevk veriyor.
013 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olmana gerek yok bilimsel olarakta düşünebilirsin islamda yasaklanan herşeyin insana zararı tavsiye edilenlerin faydası vardır
- +1 yıl
@aerolite Kuran ve belli başlı islam külliyatının üzerine bir de Sahih Buhariyi okuduktan sonra islamdan çıkmak pek zor olmadı. Sonraki aşamada deizme oldukça yakın olduğu için ve eski inancımız olduğu için Tengriizmi benimsedim. Zaten bir yaratıcıya inanmasam direk ateist olur konuyu kapatırdım.
- +1 yıl
@aerolite kısaca özetlemek gerekirse tek tanrı var kitap yok. İngilizcen varsa şöyle kısa bir özet var.
Principles of Tengriism
There exists one supreme God, Tengri. He is the unknowable One who knows everything, which is why Turks and Mongols say 'Only Tengri knows' /gagtskhuu Tenger medne/. He is the Judge of people's good and bad actions, which is why it is said 'Tengri will be angry if you sin' /Tenger khilegnene/. Tengri can bless a person richly but can also utterly destroy those whom he dislikes. His actions cannot be predicted. His ways are difficult to know.
Tengri is the intelligence and power behind all of nature. Everything is ultimately controlled by him, from the weather to the fate of individuals and nations, which is why Genghis Khan says in the Altan Tobchi: 'I have not become Lord thanks to my own bravery and strength, I have become Lord thanks to the love of our mighty - +1 yıl
father Tengri. I have defeated my enemies thanks to the assistance of our father Tengri. I have not become Khan thanks to my own all-embracing prowess. I have become Lord thanks to the love of our father Khan Tengri. I have defeated alien enemies thanks to the mercy of our father Khan Tengri.'
There exist many other spirits or 'angels' besides Tengri. These spirits are diverse. They can be good or bad or of mixed temperament. They can be gods residing in the upper heavenly world, wandering evil spirits from the underworld, spirits of the land, water, stars and planets or spirits of the ancestors. They can be in charge of certain tribes or of certain nations. Under Tengri these spirits all have some limited influence, but it is nearly impossible for normal people to contact them. Only chosen people can contact them. Chosen people can also do the same thing these spirits do, like send destructive thunderstorms on enemy soldiers (as occurs in the Secret History of the Mongols). - +1 yıl
The spirits can harm people or act as agents in transmitting a message or prophecy about the future. In the Secret History of the Mongols, it is said the spirits of the land and water of Northern China were angry about the slaughter of the local population and harmed the Mongol Ogedei Khan with an illness that left him in bed unable to speak. In the Secret History, a spirit called Zaarin transmits a prophecy about the future rise of Genghis Khan.
There is no 'one true religion'. Humanity has not reached full enlightenment. Nonetheless Tengri will not leave the guilty unpunished and the virtuous unrewarded. Those upright in spirit and righteous in thought are acceptable to Tengri, even if they followed different religions. Tengri has given different paths for man. A man may be Buddhist, Christian or Muslim, but only Tengri knows the righteous. A man may change his tribal allegiance but still be upright. Tribal customs can be changed if they are harmful to people, which is why - +1 yıl
Genghis Khan did away with many previous customs in order to ensure orderly government.
All people are weak and therefore shortcomings should be tolerated. Different religions and customs should be tolerated. Like the life of the nomads, peoples' lives are difficult enough and subject to the pressures of nature. No one is perfect before Tengri, which is why Genghis Khan said: "If there is no means to prevent drunkenness, a man may become drunk thrice a month; if he oversteps this limit he makes himself guilty of a punishable offence. If he is drunk only twice a month, that is better — if only once, that is more praiseworthy. What could be better than that he should not drink at all? But where shall we find a man who never drinks? If, however, such a man is found, he deserves every respect"". - +1 yıl
@aerolite Sadece 1 adet tanrı var ki adı "Tengri". Her şeyi bilen ama kendisi bilinemeyen, Türk ve Moğllların deyimiyle "Tanrı bilir" dedikleri (kişi).
"Günah şlersen tanrı öfkelenir" deyimi münasebetiyle, insanların iyi ve kötü davranışlarının yargılayıcısı.
Kullarını bollukla kutsayabilir, aynı zamanda sevmediklerini de yok edebilir. (Buna gücü yeter.)
Davranışları öngörülemez. Bilinmesi zor yönleri vardır.
Tengri, doğanın ardında yatan zeka ve güçtür. Her şey en nihayetinde onun tarafınca kontrol edilir. Hava durumundan (doğa olayları olarak da düşünebiliriz) bireysel ve toplumsal kadere kadar her şey.
-Burada Khan'a ait uzun bir alıntı ifade var. -
Melekler de kötü ruhlar da mevcut. Bunlarla sadece seçili kişiler irtibat kurabiliyor.
(Son olarak ise) :
Bir adam bir ayda 3 kez içmekteki sınırını aşarsa, bu onu cezalandırılabilir bir saldırının suçlusu yapar. İki kez içerse (elbette) bu daha iyidir. Bir kez içerse bu daha da övgüye layıktır. - +1 yıl
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim özet için teşekkür ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Böyle hayal kurma, Yapmasını bildikten sonra senin kadınlığın yeter.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayal kurmuyorum
Soran+1 yılSaçmalama
herkes biliyor ama yapan yine yapıyor :D bir erkek açısından bakarsan mecbur kalmadıkça yapmam çünkü partnerimin zevk almasını isterim acı değil..
00 Yorumla
+1 yılhar kardeşım temız yol dururken neden
boklu yolu secer mıllet anlamıyorum00 YorumlaErkek için güzel. O sıkılığı hissetmek. Kadının pek zevk aldığını tahmin etmiyorum. Amaç partnerini memnun etmek sadece.
00 YorumlaAllah kanunlarında ve trafik kanunlarında arkadan vuran daima suçludur..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet biliyor herkes ama yine de yapıyor sadece arka taraf dar olduğundan ve kadınlarda bazen istiyor bekaret meselesi falan işte
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mallık o işi yaptıktan sonra kendini bakire hissedebilir mi insan
Cevap sahibi+1 yılonlara göre öyle bakireler bazılarına göre herşey zardan ibaret gibi
Dİğer dünyada alacağıma burada alıyorum. kimsenin bana sunmasına ihtiyacım yok.
00 Yorumla
+1 yılDaha dar oluyor tek espirisi bu haricinde birşey yok
00 YorumlaTövbe yapmam Allah korusun ya 😐
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben anal iliski yi sevmiyorum
sadece erkegin zevk aldigi birsey00 Yorumlacanım nıkahsız hepsı gunah arkadas markadasıda aynı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsanda günah arkadan
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecrübeli birisi girmezse odayı bk götürür. Acanının yanmasından bahsetmiyorum. Kişinin tecrübesi var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal iki taraf içinde farklı bir duygu vajinalden. Erkek için dar bir giriş ve sonrası boşluk hissi, kadın için de vajinaya yapılan bir baskı ve içinde farklı bir delikte dışkı gibi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharam kardeşim sakın yapmayın
81 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher kadına göre değişiyor. mesela benim bir sevgilim vardı vajinal ilişki değilde anal ilişki istiyordu hep
10 YorumlaTabiki günah ama vajinal ilişkiye göre daha çok zevk verir hem bayana hemde erkeğe
00 Yorumlahiç ama hiç sıcak bakmıyorum
51 Yorumla- +1 yıl
Sen uzak dur bu başlıklardan
+1 yılberbat bir şey bence hem de iğrenç
30 Yorumla
+1 yılpislikler ya
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHak yolundan şaşmıyacaksın
20 Yorumla hak yolu varken neden bok yolu
15 Yorumla
Soran+1 yılSormak lazım
Soran+1 yılNe be
Soran+1 yılNe vercem lan
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılçok daha zevkli tabiki bilen biriyle
00 Yorumla hiç iyi değil uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama be soruyorum sadece
Bok yolunu hep tercih ederler 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Komple sarıyor ondan daha zevkli ama erkek için 😄
00 Yorumla
+1 yılharam. nikah dusuyor. mikrop hep. orasi
10 Yorumlaedebi cehenmemlik dünyada ugursuzluk gelir
10 Yorumla
+1 yılBiri hak yolu biri b. ok yolu farki bu
00 Yorumla
+1 yılsen önden girdin mi hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
genelde bakirlik korkusuyla fantazi amaçlı yapılır bir işe yaradığından değil
+1 yılNe diye soruyorsun ufaklık
02 Yorumla
Soran+1 yılbir abla anlattıda
- +1 yıl
Abla mı o kadın 👵 bunlwrı sizle mi konuşuyot
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuru tahtaya girer gibi bisey bes para etmez
20 Yorumla
+1 yıldenemek lazim bilemedim aci veriyor mu acaba
00 Yorumlabiliyorum denemedim bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiliyoruz ama biz erkekler için çok zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyapan abla neden yatak odasını paylaşıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılO öyle biraz değişik
Cevap sahibi+1 yılBaşka ne anlatıyor
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılSen dinliyorsun ama
Biliyorum ve hiç yapmadm
00 Yorumla
+1 yılParmağını şişeye sokmak gibi bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bılgımız dahılınde konu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılateistim. ama yine de yapmam. sağlıklı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiliyorum ve hiç yapmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç yapmadım ama merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYapmadım yapmam da.
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi