Benı sadece yatak arkadaşı olarak gormemişmi sizcede? haksızmıyım?

arkadaşlar benım bı arkadaşım vardı cınsel yonden herşeyı yaşardık bide en ıyı dost gıbı idik sürekli iletişim halindeydik. sonra duygusal bişeyler oluşmaya başladı fakat hep muallakta kaldı hep gerı tuttu benı hayatından. sonra laf soyledı sen benı takmadıgın ıcın, önemsemediğin, deger vermedıgın için boyle oldu dedi. ama ben ılerıye gıtmeye ugrastıgımda hep durduran kendısı ıdı. bana senı hayatımda hep ıstıyorum deyıp eskı sevglısı ıle barıstı benı resmen şutladı beni. bide aradan 3 ay sonra mesaj atmış benı kotu bılmenı ıstemıyorum dıye. bende yaptıklarını yuzune vurdum bana o yukardakı yazdıgım gıbı bı savunma yaptı ama kendını suclu hıssedıyormuş bana karşı. bende tersledım bana bışey anlatma resmen ben sana aşıkken kendınden uzak ttuttun benı sadece yatak arkdşın gordugunu hıssetırıptemı benden bı ılışkı bekledın dedım. sonra dıyorkı ben sana kendımı anlatamıcam bışıy olsun dıye yazmadım sana kendıne ıyı bak demiş. ben whatsaptan engellemıştım normal msg attı. ben oyle deyıncede benı sılmış sosyal ağlardan. nıye hem benı terkedıp hem msg atıyorkı aklımı kurcaladın benı kotu olarak tanıyor kaldın ama sana kendımı anlatamıcamı farkettım dıyor hem suclu hemde haklı gıbı. sevgılısı ıle mutluymuş mutluysa nıye kurcalıyor sizce?
Benı sadece yatak arkadaşı olarak gormemişmi sizcede? haksızmıyım?