Yapan deneyen var mı? Gerçekmiş hissi alır mıyım? bir de marka falan tavsiyesi verebilecek olan varsa iyi olur

Ben aldım utangaç bir yapım var biraz ama cesaretimi toplyayıp aldım 8 -9 ay oldu iki kez kullandım kişisel görüşüm paralı cinsellik yaşadığım ve kondomsuz ilişki yaşamadığım için geçek vajinanının nasıl hissettiğini bilmiyorum ama penisimin baş kısmına dokunduğum zaman ki bunu yeni fark ettim hissttiğim hisle yapay vajnaya dokunduğum his %99 oranında aynı ama iri penisli erkekler için kalınlık olarak söylüyorum bu tarz ürünlerin avantajı yok gerçek vajina çok daha esnek öyle ki genişletme özelliği var ssıkıp genişletebiliyorsun arkasından yine aşırı derece de sıktı zevk alamadığımı söylemek isterim yarım ereksiyonda kullanmak daha zevkli olurdu benim açımdan bir de mutlaka kayganlaştırıcı kullanmak lazım ilk denememde kayganlaştırıcı kullanmadan denedim penisimin baş kısmı bile girmedi moralim bozudu neredeyse ağlayacaktım sonra kayganlaştırıcı kullandım rahatça girdi ama dediğim gibi bu seferde sıktı
Teşekkürler hocam
Rica ederim
Buna para verme YouTube a yapay vajina yapımı yaz o videolardan birini uygula 😀
oha hahahaha supergeyle yap daha iyi
Sünger ne ya :D
süpürgeyle mi :D o nasıl oluyor
@bulutcaglar elektronik supurge oluyor ya onu calistirican pipini icine sokucan oral gibi olur
Oha fikire bak 😂😂😂
ama cok hizliya alma makineyi mazallah pipin kopar falan hahahhduhsjsdn
kafa zehir zehir nerden öğreniyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum ki :D komşular da zannedecek temizlik yapıyorum :P
Denicem bunu he hahahaha 😂
@bulutcaglar filmde gormustum ya the hangover olucak emmin degilim ama
bizede anlat nasil oldu diye merak ettim
filmi merak ettim bunu araştıracağım :)) ya süpürgenin içinde böcek varsa gelip ısırırsa ne olacak :D
@bulutcaglar kanka supurge cekiyor bocek nasil ciksin yukariya
filmde 3 bolumu var cok iyi film valla en sevdigim
ne bilim şansızlığa gelir çıkar falan :D
o filme bakacam o zaman merak ettim nasıl bir şeymiş hiç bilmiyorum izleyince karar verecem artık :D
@bulutcaglar acayip film ya yine bakasim geldi
erotik mi bu film? dur gece gece izleyip sonra yerinde durmayacaksın :D
süprüge işi bana ters tırstım kıymetlime zarar gelir sonra mazallah :D
Shameless izlemesem tekrar izlerdim valla efsane bir film ya :D
hayir erotik falan degil fragmina falan baksana
dur bir bakayım nasıl bir şeymiş yarın izlemeye de başlarım filmi :))
@bulutcaglar bir fragmina bak yaz buraya kankaaaa
güzel filme benziyor tavuk ne öyle :D bir de kaplanla karşılaşınca süper bir kahkaha attım :D yarın izlerim ben bunu ;))
@bulutcaglar anam hepsine bak 3 bolumlu cooooook iyi bir film izle izle
dur diğerlerine de bakayım :D filmi baya baya beğenmişsin baksana üç bölümü birden bana izleteceksin :D
bir ve üçüncü bölümün fragmanları güzel filmi çekici kılıyor fakat ikinci bölümün fragmranı o kadar iyi değil
@bulutcaglar evet en iyisi ucuncu zaten en sevdigim bolum o cok super ama oburlerinide izle
birden başlayacam hepsini izlerim ;)) üçüncü de zürafa var :D :D
@bulutcaglar maymunda cok fena o hahahaha bir bolum var o maymunla cok fena orda beni hatirla hemen anlarsin userhiusf
maymun macerası iki de değil mi? hahahaha neden maymunla bir maceran mı var :D :D
@bulutcaglar yok ucuncude maymunun pipisiyla oyniyor o sisko adam hahaha
hahahahaha :D fragmranda göremedim filmin içinde geçiyor galiba ;)) herhalde seni orda hatırlayacağım süpürge kısmı :D :D
@bulutcaglar ya ondan emmin degilim bu filmdemiydi belki baska filmde olabilir
vayyy arkadaş demek ki orda seni hatırlatacak başka bir şey var :D :D sen o filmi de hatırla eminim o da güzeldir :D
Cevap
4Cevap
Fleshlight serisi var onu denemelisin elini unutturur
Benimkini veriyim sana yep yeni sürekli ıslak.
Her şeyin organiği güzel tabii :D
Banaversene cok lazim
Tabi vereyim
Gerçeği varken neden gerekiyor
Ya ya günde 3 posta sevgilime mi atıcam :D
Çok güzel gerçekten. :P
Yok artık :D
Oha ben sok
Niye?
oha ya cok komik 😂
Doğrusunu söylemek gerekirse evet öyle gözüküyor :D
Al Kullanışlı