Aga ama işte, çocuklar da var ya internette. Hani yanlışlıkla bile girebilirler. Ama girilmiyor dedi mi, çocuk işte, geri çıkar oradan kurtulmuş olur o şeyleri görmeden... Yani zor değil, eklenti var tarayıcıya kuruyorsun. Sonra oradan tak değiştir yerini Amerika yap ve bağlan. Ben alıştım artık. :D Brazzers'a bile girmiyor dns değiştirsem bile, ZenMate eklentisi şart. :D
Kesinlikle yasaklanmamalı.' Kimse kusura bakmasın bir ülke benim ihtiyaçlarımı karşıladığım yerleri (genelev vb) kapatırsa ya da internet sitelerini ben de sokakta gördüğüme atlarım.' Düşüncesi yaygınlaşıyor git gide. Bırakın kalksın yasaklar tecavüz çoğalıcağına genelev çoğalsın...
yasak değil ki zaten. Hotspot shield diye bir program kuruyorsun. yasaklama engelleme gibi şeyler imkansız hale geliyor.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes o kadar uzman değil işte. Cepten hele hiç uğraşılmıyor ek programlarla. Twitterda sürüsüyle sayfa var p*rno dolu. Öteki sitelere izin verilse insanlar rahat rahat izler işte.
yok be uzmanlık gerektirmiyor ki. cepten play stora girip whats up kurabilecek kapasitedeki herkes yine play stora girip hot spot shield indirir. bir defa sadece. ondan sonrada he siteye girer.
Ya o konuda whatsappa girmeleri bile denetlenmeli anne-baba tarafından. Daha kötü şeyler oluyo. Tabletini vericeksin cocuga ama denetleyeceksin.
Yani aslında bence 5'inci, 6'ıncı sınıftan önce çocuklar kendisi kullanmamalı tableti. Öğretmen ödev vereceği konuyu doğru düzgün kitaptan seçmeli. Çok gerekli oldu mu da anne-babası açar interneti yardım eder çocuğuna.
En İyi Cevaplar