+1 yılDoğal biyolojik bir eylem bu.
Anatomik yapı ile orantılı.
Erkek doğada farklı canlı cins formunda türler dişiye haz duyar.
Yapılan bir deneyde maket dişi hindi yapılıyor ve bu maket erkek hindilerin içine bırakılıyor.
Erkek hindiler ereksiyon olup oyuncak hindi ile çiftleşmiştir.
Deneyi yapanlar hindilerin önünde maketi parçalıyorlar ve sadece kafasını bırakıyorlar
Bu defa hindiler daha arzulu bir hale geliyorlar.
Demek istediğim doğadaki bütün canlıların ortak yanları vardır.
Buna insanda dahildir.
Ne yalan soyliyim bende dekolteli dar mini etekli görünce etkileniyorum.
Fakat toplum etik değerlere saygım var bedensel irade dışı etkileşim olabilir fakat bunu engellemek irademize kalmış.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbunu sende yaptın ve paylaştın, erkek var erkek var, koca gün havuzda sayısız insan görüyorum benim olmayan umrumda olmaz, diğer ezikleri bilemem
05 Yorumla
Soran+1 yılO eziklere sesleniyorum sen kenara çekil.
- +1 yıl
emredersiniz
- +1 yıl
şaka gibi cevap verenlerden birisi kuzenime asılıyordu şeytan diyor ekran görüntüsü ekle, gelmiş nutuk çekiyor
Soran+1 yılBanada mesajdan "hangi renk tanga giydin" diye mesaj atıp sorularda namustan ahlaktan bahsedenler var. Normal görüyorum artık.
- +1 yıl
burda gerçekten kişiliksiz o kadar insan var ki, böyle mesaj atanlar direkt siteden gönderilsin, bir sapık eksik olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOta boka kalkmiyor canim. cok tepki toplasada soylicem. malesef kizlar cok tahrik edici giyiniyor. konusmalar vucut dili o kadar cilveli ki. sadece erkeklerin aleti kalkiyor diye sikayet edersiniz. bu zmanda kadinlar erkeklerden fena. siz edepli olursaniz onlarda bakmaz. goz var ne yapsinlar. sen giy daracik tayti butun dotun oldugu gibi meydanda. onden butun seyin belli. baktirmayin sizde edepli giyini n. gizli yazmasam butun kasarlar saldiracak
2428 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum
Soran+1 yılUzun uzun yazardımda, inan değmezsin. Şimdi abazanlar "helal olsun be" demeye gelirler beklemede kal.
Soran+1 yılNasılda biliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılKizim senin gibiler anca bunun havasini yapar burda. ne oldugun belli senin.
Soran+1 yılTamam bebeğim.
- +1 yıl
Neyi biiyorsun herkesi aynı kefeye koyma erkekleri ayartıp para yiyen birçok kız görüyoruz
Cevap sahibi+1 yılsabah sabah amacin milleti trollemek belli
Cevap sahibi+1 yılDogru degilmi ama. ben tiksiniyorum boyle tiplerden .
Soran+1 yılEmin ol gizli olmasaydın beğenenlerin hepsi şu an sana mesaj atmıştı :) Ben onların kanını biliyorum :D Neyse sabah sabah sinirimi bozmıcam bildirimlere kapatıyorum soruyu. Çav 😘
Cevap sahibi+1 yılOnu biliuorum canim. hem kasarlara hem de boyle tiplere karsi koruma olsun diye gizli yaziyorum. ama merak etme sitede beni karakterimi bilen gelir. yeri geldiginde kadin dayanismasi yaomasini da bilirim. ama hakli ya hakli haksiza haksiz derim. ben
Soran+1 yılBunlar damacanaya bile hallenen tipler neyin kıyafetinden bahsediyorsun sen :) Kadın dayanışması yaparmışmış daha tanımadığın bir kıza 5 dakikada kaşar damgası vurdun şurada mümkünse sen dayanışma yapma :D Niye senin seviyene düşüp cevap verme tenezzülüne giriyorumki ben :D
Cevap sahibi+1 yılbir gidemedin 😀yazik sana.
- +1 yıl
işte bu başkan kutluyorum seni, werdim şukunu...
Soran+1 yılBak ben diyorum sana kutlamaya gelirler diye 😂 Ay kendime bayılıyorum ya :D Neyse sizi baş başa bırakıyım. :D
Cevap sahibi+1 yılS. lakmisin 😀sen. gidemiyorsun bir turlu nedense . bayil kendine bayil. ayılama insallah 😀
- +1 yıl
ağzınıza sağlık tebrik ediyorum sizi
başka ne söylenebilirki. - +1 yıl
sende gizlisin sana mesaj atamıyorum
kızların hiç günahı yok mu kalkıyorken - +1 yıl
damacana ne alaka
- +1 yıl
Haklisin kiz afferin 👏👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@gizemli_bayan degilmi ya. sonra bide erkek yalakasi diyorlar alakasi yok. herkes edepli olsun biraz
- +1 yıl
@berkbayer sizi gayetde iyi anlarim 😄 ben hayatimda ne mini giydim nede dekolte ben erkekleri zor durumda bırakmam 😂 sonrada erkekleri suclamam bal gibide erkekler hakli kizlar acik sacik giyinip cilveli konusuyor adamlar eriyor haliyle kizlarda suc var ama erkeklerde de suc var onlarda gozlerini haramdan sakinsin
Cevap sahibi+1 yıl@gizemli_bayan bencede erkekler de gozlerini sakinsinlar haramdan.
- +1 yıl
Kiz helal valla sana. Şu dislike yapan kizlarada sinir oldum. Tek begenen benim yorumu. Hem dikkat cekmek istiyorlar sonrada erkeklere laf ediyorlar.
- +1 yıl
Orspu çocuğu
- +1 yıl
@gizemli_bayan Orspu çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde öyle giyinmeyin kalkmasın o zaman sana bu soruları silah zoruyla mı okutuyorlar. Akla gel ya erkeğin şeyi herşeye kalkmaz bilip bilmeden burada yazma. Böylelerine çok gülüyorum ya.
53 Yorumla- +1 yıl
Ulan orspu çocuğu senin ananı s*ikerim dışarı çıkan her kızdan tahrik olan var sorun giyinmeylemi alakalı sence
- +1 yıl
@murattiii Köle kadınları ne kadarda çok seviyorsunuz ah kıyamam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılülkede herşey yasak ve git gide bütün herşey yasaklanıyor.. aslında eğitimde çok önemli bu ülkede felaket bir cehalet durumu cahillik var üstüne birde bu kadar yasak koyulunca insanlara yasak olan herşey daha tatlı geliyor o yüzden kız erkek yan yana bile gelememeye başladı ülkede toplumsal baskı yüzünden.. bunun sonucu böyle durumlar yaşanıyor dahada beteri taciz tecavüz bunların yüzünden artmış durumda.. böyle giderse dahada artıcak...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Erkek beyi ile kadın beyni farklı. Doğası gereği.
Yolda erkek görüp ""hep ıslanıyorum"" diyen kadın, kız çok. Böyle->
Kadınlara ne diyelim.
Ama sizinki görünmüyor belli olmuyor, Erkeklerin , belli oluyor,
Kadınlar; çıplak çıplak giyinsin erotik hareketler yapmasın.
Erkekler uslu dursun.00 Yorumla
+1 yılOnlardan bende şüphe ediyorum işte her şeye cinsellik gözü ile bakan her lafı oraya çeken aklı fikri o olan kızarardan erkeklerden nefret ediyorum her şey cinsellik mi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D ben seviorum onlarin bu hallerini ama dile getirmedikleri surece. Ozel bir olay , alet kalkti gibi konusmalar olursa dedigin gibi durum basitlesior
36 Yorumla
Soran+1 yılAlet lafına ayrı bir ayar oluyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@sxxxmen kalkmasina değil , alet diye olayi dillendirmenize sinir oluorz. Ay sulandim der mi bir kiz
Cevap sahibi+1 yıl@sxxxmen anladik. senin beyin yanmis.
bene sen çok büyütüyorsun :D kahvaltısız kaldım ne demek yaa.. erkeğin doğası böyleyse ne yapalım yani.. asıl ben şikayetçiyim kadınlar odun gibi ruhsuz isteksiz şehvet yok, benimde iştahım kaçıyor bu suratsız hallerden :D
10 YorumlaSen yokluk nedir bilirmisin bilmezsin neden istediginle istedigin zaman yatma şansina sahipsin tabi boyle atip tutmak kolay sen erkek olsaydin sokakda kadinlarin pesinden kosardin bana verin diye isde yokluk boyle bisey
00 Yorumla
+1 yılErkek değil onlar
Azgın teke
Lütfen beyni ve düşünceleri olan erkek insanlar ile karıştırmayınız :)20 Yorumlaota boka ereksyon olanlar senin gibi ergenlerdir oda normaldir 15-24 aerası
00 Yorumlakabul et ki türkiye cinsel açlığın afrikası bilmiyormusun bak avrupaya ne güzel erkekler seks ten fazla bahsetmiyor abaza değil ne güzel işte bide bize bak yasaklarla dolu bir ülke
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ota bota kalkmaz her zaman söylüyorum kızlar tahrik ediyor erkek tahrik oluyor bazen kızlar özellikle kaldırmak için giyiniyor gösterip vermiyor modeli yani
00 Yorumla
+1 yılsektir git o zaman milletin kalkan seyinden sanane sana giren cikan var mi? yok o yuzden simdi isine bakabilirsin ergencigim
01 Yorumla- +1 yıl
Senin annene çok giren çıkan olmuş yalnız orspu çocuğu senin annene ereksiyon olsa elin adamları
Cinsellik kategorisinde kahvaltı çeşitlerinimı arıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik kategorisi dışında soranlar var.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılIstemiyosam aklinda yoksa ciplagada kalkmaz onlar ergen abaza
Ama kizlarinda ota poka seyim islandi demesiyle ayni02 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın. Erkeklerin sayısı daha fazla kadınlara kıyasen.
- +1 yıl
Aklimda olcakti
Erkeklerle kizlarin farki yok bence kizlar disari yansitmiyor kalkcak seyleri yokki belli olsun vede herkese anlatmaz
Bn komik buluyorum 😂 onların o haline çok gülüyorum 😂😂😂
117 Yorumla- +1 yıl
azıp kudurduğunuzda yalvardığınızı unutmayın ama
- +1 yıl
seni gidi seni :D tabi mast yapıyorsun dimi... yaparsa ahh ohh yapmazsa ıhh ıhh :D
- +1 yıl
vayyy pissss :D kudurtuyorsun dimi adamı :D oda altına alıp eze eze s... :D hahaha
- +1 yıl
ben niye yapayım ki :D kocan yapsın allah allah :D ben sadece geyik yapıyorum :D
- +1 yıl
ağzını yırtarım senin :D cadaloz :D azgın kadın :D
- +1 yıl
Dov beni 😃
- +1 yıl
mal mı? aşağılayıcı olmadımı biraz?
- +1 yıl
hayırdır ne oldu?
İnsallah öglende yemeksız kalırsın
Gfssshjkljgfdsshhhhhgss10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadarı sağlık sorunu. herşeye dikelip lafa bile salıyorsa psikiyatristlik durum. tıbbi isimleri de vardır bu tür sorunların.
11 Yorumla
Soran+1 yılTedavi masrafları benden
+1 yılNe kadar da emin konuşuyorsun.
Tüm erkekleri tanımış gibi.02 Yorumla
Soran+1 yılLafı ortaya attım alınan alınıyor bak.
- +1 yıl
Soru başlığını bir dahaki sefere ortaya atar gibi sor o halde. 😂😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. çocukluğundan beri kuş kalkmıyor mu, kamışa su yürüdü mü şeklinde büyütülürse bir çocuk. ota b. oka kalkar olur artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatı olmayanlarda olur senin dediğin durum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Peygamber efendimiz diyor ki kadınlarınıza söyleyin örtünsünler boşuna demiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Örtünsekte tahrik oluyorsunuz orspu çocukları
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon olmak onların elinde olan bişey değil
71 Yorumla- +1 yıl
Senin annene ereksiyon olsalar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az sizin dekolteli kıyafet giymeniz kadar iğrenç ve basit, neden doğru düzgün giyinmek varken dekolteli giyiniyosunuz acaba? Bence bu daha igrenc. Lafla bosalacak erkek kadar kadinlarda yarisir, bu konuda hic suphen olmasin.
02 Yorumla- +1 yıl
Orspu çocuğu
- +1 yıl
Senin annene ereksiyon olsalar madem
+1 yılBakmasaydın buraya kahvaltı yapıp ondan sonra girseydin keşke
00 YorumlaSizde regl nasıl sa bizde de bu yapacak bir şey yok elimizde değil
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman senin annene tahrik olsalar
Ona bakarsan 100 tl veren bir dünya bayan var.. ne kadar saçma bir soru yargılama böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni birimi zorluyor illa gireceksin böyle soruları okuyacaksın diye
00 Yorumla
+1 yılBnce dile getirmek biel itici herseyin yeri ve zmani vardir anlatmaya gerek yok yasanilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılosuruktan nem kapiyo napak abi erekte oluyo işte elinde diil. naslki reglin elinde diil bizimde elimizde diil
00 YorumlaDekolteyi severim ama oyle alet hemen kalkma gibi bir durum yok o kadar abaza degilim
00 YorumlaBastırılmış cinsellik işte.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılE girme okuma sende bişey olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Değil mi yani
+1 yılYa gercekten aciyorum boylelerine 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHahaha cok sacma evet
10 YorumlaBiraz farklı konularla ilgilen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuma o zaman soruları
40 Yorumla
+1 yılBakmayaydin bu kategorideki sorulara
00 YorumlaZorlamı baktırdılar bilader?
10 Yorumla
+1 yılSenin oto boka ıslanman kadar iğrenç değil birkere
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam sapık
Elinde degilki o yapida var
01 Yorumla- +1 yıl
Senin anana pe*nisleri kalksa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKontrol nadiren bize geciyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenis kalksa dert kalkmasa dert napalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana da mı kaldırlar 😈😂
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma şampiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhe yav öyle ne yapalım istem dışı çalışıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma.
Cevap sahibi+1 yılsaçma olan ne