vay arkadaş, çok zor bir durum, önce ilişkini kes ikisiylede yazdım sildim, sonra arkadaşına söyle yazdım onuda sildim. ne yapmalı bilmiyorum ama o adamla aynı ortamda bulunmaman şart. Allah arkadaşına yardım etsin diyorum.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa senelerce bekledi sonra evlendi 2yasinda cocuklari var. cinsel olarak durgun oldularini biliyorm acaba oyuzden mi yapiyoo gercekten soktayimm bana cok iyiligi dokundu boyle biri degildi
ARkadasima hayatta diyemem en yakin arkadasim ama demelimiyimm kaldim oyle
Soran+1 yılHyr ben ver gitsin diyenlere:diyorumm
En İyi Cevaplar
Suratına tokati yapıştıracaksin soruyor musun bir de
41 Yorumla
Soran+1 yılzatn biraz once oldu soka girip yuzune kapadim sonra mesaj attim sakin bidaha arama diye
+1 yılNe yapacaksın yol vericeksin bide bu olayı kafayı takıp düşünüyorsun bide? Evli üstelik aranızda affedersin kusura bakma ama birşey geçse o arkadasının halini düşünemiyorum. Yol yakınken yol ver !
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anlamissin ben bu yaptigi serefsizligi karisina soylesemmi diye dusunuyordm ama soylemiycem zatn benden uzak olsunlar
- +1 yıl
Soylemelisin yoksa kotuye kullanır herşeyi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşından uzaklaşman daha mantıklı olur. ona söylesen eşine bir şekilde inanmak isteyecek ve seni suçlayacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen oyle yapacagimm korktumm gercekten basimabela olacak
Cevap sahibi+1 yılbeladan uzak durmak en güzel şey olur senin için. arkadaşın eşine inanmak ister
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdin
Soran+1 yılUzak duruyrm engel koydum ikisinide
Soran+1 yılAma mesaj atmaya devm ediyoo sevgilime soyleyebilirmm cunku korkmaya basladim
Cevap sahibi+1 yılattığı mesajları silme sakın ne olacağı belli olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılFazla yüz verirsen dahada ileri gidip istediğini düşünecek ve bir gün bunada kalkışacak belki sende o an hormonlarına karşı gelemeyeceksin o yüzden uzak dur derim...
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bazı erkekler bu işte çok profesyoneldir kızın isteği bile olmasa onu sözleriyle ve davranışlarıyla çıldırtabilir mesela bende öyleyim...:)
Soran+1 yılYuz vermek mi hayr ona karsi nefret duyuyrmm abimden ote goruyordumm beni ve arkadasimi nasil kandirdi
- +1 yıl
o zaman neden onun söylediklerini dinliyorsun? Hala neden onunla görüşüyorsun?
Soran+1 yılOlay 2saat once oldu konuyu cinsellige getrdi zatn cok seksisin seni herkes arzuluyo hatta ben bile dedi. ben soka girdim bisey diyemedim seni ilk gunden beri arzuluyorum dedi yuZune kapadim teledonu hala elim ayagim tiyriyoo. mesaj atmis bidaha sakin arama dedim numarami sil yoksa kotu olacak. ne yapacagimi sasirdimm ya
- +1 yıl
Kesinlikle tavrını koy yoksa herkese rezil duruma düşersin kimse sana inanmaz inan suçlu sen olursun...
Gorusmeyeceksin. Başka ne yapabilirsin? İstemem yan cebime koy sorusu bu.
23 Yorumla
Soran+1 yılKendimi iyi ifade edemedimm sanirim
Soran+1 yılIstemem yan cebime koy yani oylemi
Arkadaşına bir daha onla girişmek istemediğini söyle nedenini sorarsa açıklamak istediğini söyle o ûstûne gelirse de yanlış anlamadan korkuyorum de kocan tam bir şerefsiz diyip arkani dön git
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar artık maskeyle dolaşıyor... demekki sana yakın olmasının sebebi sadece seni elde edebilmekmiş... yazık..
10 Yorumla
+1 yılarkadaşına anlat olayı yoksa umrumda değil zevkime bakarım diyorsan seninle sadece düşünceği şey seks gerisi yalan yuva yıkan taraf olma
02 Yorumla- +1 yıl
kuzum arkadaşını çek bir kenera durumu anlat arkadaşını düşün bence ne söyleme kısmına gelirsek anlat durumu kestirip atma kocasının ne mal olduğunu bilsin söylemiceksende onlardan uzaklaş görünme bir daha tlefon numaranı değiştir falan
Soran+1 yılONdan hoslandigimi dusunuyoo bu adam basima bela olacak ya cidden biran once uzaklasmam lazim
Napıcam diyorsun? Karakterli bir insansan reddedersin. Ruhun kaşarsa kabul. İşte bu kadar basit.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hayr arkadasma anlatmalimiyimm demek istedimm soruyu eksik yazmisimm
Soran+1 yılOyle yapacagimm riske atmiyacagimm kendimi artik aklima hersey geliyoo bunlar beni gozlerine kestirmisde olabilir
+1 yılDurumu kabullenmek istemiyorsan araya engel koymak zorundasin? Ve bunu kimseye bahsetmek yok?
05 Yorumla
Soran+1 yılAsla yuz yuze gelmek istemem zatn ama nasil yapacagim.
- +1 yıl
Arkadaşm büyük geçmiş olsun evet haklısinda lütfen kendine bu kadar sıkıntı yapma sen bir özelden yazar mısın bunu birebir halletmek istiyorum?
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Şu an inat etmenin sırası değil arkadaşım durum ciddi. Birebir diyorum beni dinle sonra istemezsen yıne bildiğinı yaparsin bekliyorum
- +1 yıl
Susma Susmaaaa arkadaşında gidecek zaten arada?
+1 yılUyar tekrar bunu soylersen bir daha konusmayalim. baktin aldiris etmiyor arkadasligini kes
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltavrını net bir şekilde ortaya koyup arana mesafeyi koyacaksın. hatta tamamen keseceksin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bişey yapmıcan adamdan uzak duracaksın. Bu kadar basit. Gerekirse arkadaşınla da konuş.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar dertlenecek bir durum yok eğer eşine sadık bir kadınsan bu insanlarla ilişkini keseceksin. Şimdi sen diyeceksin ki kadın çok iyi arkadaşıım vs hiç önemli değil tek seçenek ilişkini kesmek
02 Yorumla
Soran+1 yılBEkarim ben sadece arkadasima uzuldum soyleyipte basimi belaya sokmak istemiyorumm en iyisi ikisinide hauatimdan cikarmak
- +1 yıl
En iyisi böyle evet arkadaşına bunu söylediğinde tepkisi ne olur bilemesın belkide seni suçlayacaktır
Uzak dur iliskini kes onla yoksa arkadasina bana asildi diyecek
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen oyle cunku bana senden beni iatiyosun yazmis
Soran+1 yılOf sildimm korkumdan engelledimde
Soran+1 yılTamm ya off ne mahkemesi ya sevdigim cocuk duyarsa kotu olur
Soran+1 yılDuyarsa adami maffeder anlatabiliyomuyumm
Soran+1 yılBirakirmiyimm ya psikopattir biraz ama benm psikopatimm😄
Soran+1 yılbenim vicdanm temiz kimse hakkinda kötü dusunmedim. arkadasimn kocasi dedimm efendi adam dedimm ama boyle bisey bu yuzyilda bile dogru degilmis kimseye guven olmazmis hayat surekli yeni biseyler ogretiyo iste
Soran+1 yıltamam cok Sagol mantikli yorumlarin icin
kesinlikle bağını koparmalisin
40 Yorumla
+1 yılyani normalde uzak durman lkazım ama sen ne hissediyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
arkadaşına bişey deme yuva yıkan kadın olursun bırak o şayet varsa başkasından bulsun.
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Zor bir durum ve seni anlıyorum. En hızlı çözüm ilişkiyi kesmek, uzak durmak. Bu da bahaneler üreterek olmalı. Yoksa bu durumda çok kişi üzülecek...
00 Yorumla
+1 yılşunu yapacaksın ondan uzak duracaksın baktın olmuyor ses kaydı felan yapıp arkadaşına söyleyeceksin
00 Yorumlazaten sana beyefeendi görünmesi sana kur yapmasındandır anlamadın mı
07 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa boyle bisey yapti yoksa basta tavrim net olurdu namazinda bir insan bide
Soran+1 yılUyar ben ilk defa boyle biseyle karsilasiyorumm neladar korktumm insanlar beni yargiliuoo kimbilir arkadasimm duysa ne dusunur
Soran+1 yılDedimm dedimm sonrada enegelledim gerkeirse telimi degistirirmm benden uzak dursun adimin boyle Biseye karismasini asla istemem
+1 yılDur vermeden önce düşün karısını da biz ayartak o zaman demek bundan hoşlanıyor
00 YorumlaBuraya bu soruyu sorduguna gore meyilin var hata yapma gereken resti çek
00 Yorumla
+1 yıltehdit et onu, bir daha bulaşmasın sana. ne hallere geldik.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Uzak kal zinaya dusme aman
20 Yorumla
+1 yıliş cinselliği konuşmaya kadar geldiyse ver bir kere adama
00 YorumlaYa uzak duracan ya da kanitlaniyip arkadasina diyecen
00 Yorumla
+1 yılaha da buraya yazıyorum o beyefendi seni becermenin bir yolunu b
mutlaka bulur00 Yorumlabende seni arzuluyorum hattınden fazla trollemiyelim
00 YorumlaGorusmeyeceksin olacak bitecek
10 Yorumla
+1 yılvereceksin sorduğuna göre ver gitsin adamın gözü kalmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre uzak dur derim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne gerek vardı elin adamıyla samimi olmana
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben samimi olmadimm ne biliyimm ya bazi sorunlar var ilgilendi oyle konustukk bikac sefer off
- +1 yıl
özel sorunlar anlattıysan yanlış anlamıştır
Soran+1 yılCok haklisin aslinda arkadaşım kocasi sanki benm neyimm niye bulastimm boyle olmazdi cok pisman oldum
- +1 yıl
geçmiş olsun
Soran+1 yılSagl
+1 yıldirekt söyle, adi insan
00 YorumlaArkadaşina söyle
33 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapiimm ya 2yasinda cocuklari var
Soran+1 yılYApabilir evet profesyonel yalanci
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşına söyle bosasin
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa sonra ailesi gelsin bana sen:sebep oldun desin belki adimi bile cikarirlarr
- +1 yıl
Sen iyilik yapıyorsun ona iyilik
Soran+1 yılKOrktumm ben yazdiklarini gorseydinn ne curetle yazar oyle adam yoldan ciikmis korktum ben isim olmaz bidaha
- +1 yıl
Sana yaptığını başka bir kıza da yapacak ve arkadaşın uzulecek
Soran+1 yıl2yasindaki cocuklari ne:olacak
- +1 yıl
İki ucu boklu degnek
+1 yılSeni arzuladığını söylememiş..
08 Yorumla
Soran+1 yılHayr soyledi daha neler dedi ama yazmadim okadar
- +1 yıl
Rahatsızlık duyduysan bu muhabbetten uzaklaş o insandan. Arkadaşın kıymetliyse senin için düzgün bir dille anlat derim.
Soran+1 yılYuZune kapadim telefonu. arkadasima nasil soylerim ya kucucuk cocuklari var
- +1 yıl
Arkadaşlık böyle bir şey, yine sen suçlu olursun ama söyle.. veya sana mesaj atmasını sağla arkadaşının yanında görsün giydirip kuşandırıp gönderdiği şeref yoksununun neler yaptığını.
Soran+1 yılYIkilsimmi evlilikleri nekadar seviyo buna daabilecegini sanmıyorum okadar caba sarfedip evlendi
- +1 yıl
Senin kocan böyle bir şey yapsa ve arkadaşın sana söylemese ne hissederdin. Neyse sen yaşamışsın kararı sen ver.
Soran+1 yılBu ne sacma bir durum ya
- +1 yıl
Maalesef.
+1 yılver gitsin ne olacak sanki
10 Yorumla
+1 yılİletişimi keseceksin tabii.
00 YorumlaSamimiyetini kesip seviyeli olacaksın
00 Yorumla
+1 yılumarım şeytana uymazsın,
00 Yorumla
+1 yılkocana soyle güzel insan kanı bozuk pislik a...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarısına söyle vursun
00 Yorumla sık sık mı gorusuyosunuz
024 Yorumla
Soran+1 yıl15gunde bir
Soran+1 yılHyr
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılNe biliyimm ya durduk yere soyledi iste
Soran+1 yılHyr tabikide
Soran+1 yılBana benden hoslandigini:biliyorum demis kafayi yemis resmen onu sevdigi dusunuyor
Soran+1 yılKImseye guven olmyo bidaha asla
Soran+1 yıl23ysndm
Soran+1 yılBitti okulumda ne alaka simdi
Soran+1 yılUniversite
Soran+1 yılYani dershane doneminde tanismistik sonra ayni universiteye girttik o evlenip okulu yarim bıraktı daha anlatiyimmi 😒
Soran+1 yılNEden sordunki
Soran+1 yılKasap et derdinde koyun can
Uzak dur.
10 YorumlaPeki senin ona karşı bakış açın ne
09 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Soran+1 yılYa sacmalama hicbirsey dusunmuyorumm artik ben arkadasimi dusunuyorumm
Soran+1 yılSOruyu tekrar oku
Soran+1 yılEvet cunku bu adamin yazdiklari benm basimi belaya sokar
bir tur atayım demiş adam.
01 Yorumla- +1 yıl
hee nedir yani çok mu
uzaklaş
10 Yorumla
+1 yılBeyfendilerde sevişirler:)
00 YorumlaUzaklaş napacan başka
00 Yorumla
+1 yılUzak lal gulken atak olma
00 YorumlaVer gitsin
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgidip vericeksin galiba?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmaliyosunn ya ben simdi arkadasima ne diycem ne yapcamm onu dusunuyorum sen ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılsorunda bir an böyle bir şey sezdim gibi oldu neyse sen ne desende boş adamı eşine söylemekle tehdit et elinde kanıtlar olsun devam edersede söyle başka ne yapsanda boş
Soran+1 yılIsanlar kafayi yemis
Cevap sahibi+1 yılnamussuzluk diz boyu artık medeniyiz normal
+1 yılvermiyceksin dimi :)
03 Yorumla- +1 yıl
ne diyelim ver kurtul
Soran+1 yılZIrvalama
- +1 yıl
ozaman çözüm çözüm diye ağlanma... çözümü yazıyor millet. ya ver ya arkadaşına söyel ya da bir daha muhattap olma
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Niye konusuyordun
03 Yorumla
Soran+1 yılBEni rahatsiz eden biri vardi o konuda yardimci olmustu yardim etmesinide arkadas soyledi ben istememiştim
Soran+1 yılKOtu bisey olabilecegini hic dusunmedim. Ne kadar duzgun bir insandi bir anda icine seytan girdi sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirde soruyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe tövbe
00 YorumlaGorusmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılsiz evli bekar?
04 Yorumla
Soran+1 yılBekarim ben
- +1 yıl
giyiminiz falan nasıl peki?
size açıkça birlikte alalı mmı dedi?
Soran+1 yılGiyimim normal ya cok acik degilimki karisi benden acik
- +1 yıl
bu tür dudumlara sıklıkla rasltlanır tek siz değilsiniz de
adam açıkça size bir birliktelik ten bahsettmi
yaoksa çok güzel ve seksisiniz mi dedi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak durrrrrrrr
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanisi senin aklın yok mu? Adamla arana mesafe koyacaksin tepkini koyacaksin..
Soran+1 yılAklim var ama bir an soktaydimm daha yeni oldu adami tehdit ettimm ve englledimm umarim anlar
Cevap sahibi+1 yılO kadar mal degildir umarim. Gerekirse eşine bildirirsin.. citlatirsin az birşey.. senin tehdini tinmaz ki o.. ama sert duvar örersen vazgecer.. adam seninle resmen ilişkiye girmek istiyor
Soran+1 yılEvet cesarete bak demi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle..
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. uzak dur
00 Yorumlabosver
00 YorumlaVer gitsin
00 Yorumlauzal dur
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026