Hadi bakalım cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Erkeklerde 1 tane kadınlarda 2 tane olan şey nedir?

kadınlarda iki tane erkeklerde bir tane olan şey nedir?
Hadi bakalım cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Erkeklerde 1 tane kadınlarda 2 tane olan şey nedir?
kadınlarda iki tane erkeklerde bir tane olan şey nedir?
Kadınlarda 2 tane erkeklerde 1 tane olan şey nedir çok sıkça sorulan bilmecelerden biri. Bunun cevabı oldukça basit ve eğlenceli. Peki, kadında 2 erkekte 1 tane olan şey nedir?
Soyadı kızlarda 2 tane, erkeklerde 1 tane olur. Bazı evlenen kızlar eşinin soyadıyla birlikte kendi soyadını da kullanmak ister. O zaman kızlarda 2, erkeklerde 1 tane olur :)
kızlarda 2 tane, erkeklerde 1 tane olan şey Soyadıdır.
Kızlarda 2 tane, erkeklerde 1 tane olan şey; Soyadı'dır.
Evli kızlarda olarak düzeltmekte fayda var bence :)
O da her kızda olmaz :)
Aynen soyadi
soyadı, kızlarda 2 tane, erkeklerde 1 tane olan şeydir.
Cevap
57Cevap
2 düşünce :D hani pire altında deve ararlar ya :D
Soyadi...
çok çeşitli cevaplar çıkar bunun altından :) eğer bir munzuluk yoksa soyadı mantıklı bir cevap :)
Şaşırtmaçlı soru hocam nereye çekersen oraya gider soyadı da değil kanıtı da çok Google amcaya sor
cinsel organ .d
biz de iki tane var ama biri bir poka yaramıyor
yok la aslında biri sadece poka yapıyor .d
of her neyse bu kadar dudak cevabı olduğuna göre googleden bakmışlar belli oluyor :-)
soyad o :) peki gizlicanan sana soru sorayım kalın başı ince beli oh dersin o delikten içeri girince (sapıkça düşünme ) :D
nasıl düşüneyım acıklar mısın?:)
başı kalın ince beli oh dersin o delikten içeri girince? :D ne biliyo musun KAŞIK açıklayayım başı kalın yuvarlak ince beli sapı :) oh dersin o delikten içeri girince karnın aç çorba felan içince oh demiyomusun? :D böyle işte :D KAŞIK :D nasıl soru?
cıdden ya dogru:D Türk lafı nereye cekersen oraya gıdıyor bende cekcegım yere cektım anladın sen onu
:D ama baştan çekme dedim sapık düşünme dedim ama soruya göre ne kadar çekmezsen de akla geliyor demi :D seninki de o tür soru :D acaba cinsel organdan mı bahsediyo falan diye akla geliyor ama ben duymuştum senin sorunu :)
Biri önde biri akada olmak üzere iki tane datlu donut var kızlarda
göt;bizde bir tane var ama kadınlarda 2 tane olduğundan emin değilim.
kıskançlık tabikide ama kızlarda 2 den fazla olması lazım yazım yanlısı var galiba :D
Erkekler de bir tane kızlarda iki tane olan şey
Soyadıdır
Mesela kızlar evlenince hem babasının hem de eşinin soyadını kullanırlar. lütfen beğenir misiniz.
eger cinsellikle konu cinsel organlarında 2 delik erkeklerde 1 delik var
Kızlar iki yüz erkekler bir yüz
Tamam tamam sustum 😀
Ne alaka amg evlenince sadece bir tane olur yine boktann bir soru olmuş.
Soyadı ama kız evliyse
Bacak arasındaki delik
meme o.o bizdekini toplasan anca bir tane eder
Osmanlıcası duhul yani giriş
Beyin desem linc edilir miyim 🥺
beyin hücresidir kesinlikle.
Soyadı olamaz, kesin çantadır
En İyi Cevap