Sevgilimle kızlık dışında her boku yedik. Anal, oral aklınıza ne geliyorsa, salaklık yaptım. İstedide istedi şimdi de bir kızlık kaldı o olsun diyor. Ben bu yaptıklarıma o kadar pişmanım ki, ayrılmalıyım biliyorum ama yaşadıklarımızdan dolayı kendimi ona mecbur hissediyorum :( Yaptığım normal bir şey değil biliyorum ama hakaret içerikli cevap yazmayın her gün tövbe ediyorum of :( mecbur hissediyorum kendimi bir akıl verin :/
Cevabın nedir?
İlk önce şunu bil ayrılmak istiyorsan bekaretini ona verme.! He diyelimki verdin ya da ona değilde başkasına verdin kızlığını, yinede kimseye mecbur değilsin ve yaptığın hiçbirşeyden pişmanlık duyma erkekler duyuyormu hayır, ondan ayrılsam başka bir erkeğe bunu nasıl açıklarım diyorsun aklını zorlayan seni mecbur bırakan şey bu, bak şunu unutma herkesin kendine ait bir hayatı var yeni bir ilişkiye başladın diyelim senin önceki tercihlerin ilişkilerin seni onun önceki tercih ve ilişkileri onu ilgilendirir ne sen ne ben nede bir başkası geçmişi için yeni gelene hesap vermek zorunda değil ve karşındakide bunu anlamıyorsa yol ver gitsin, Göya müslüman bir milletiz ama erkekler bakire kızların peşinden koşuyor onları elde etmek için sonrasını düşünmeden terk ediyorlar ama kendilerine gelince illede bakire istiyorlar...! Ama bunlar gibi düşünmeyen bir çok insan var namusun bekaretin beyinde karakterde olduğunu bacak arasında olmadığını bilen onun için sen içini ferah tut ayrılmak istiyorsan ayrıl kötü bir şey yapmadın çünkü karşılıklı istediniz, beden senin bekaret senin kim ne karışır senden bunu isteyen erkek olursa sende bakir olup olmadığını sor ve kanıt iste bakalım ne diyecek..;)) Hayatın tadını çıkar...
54 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten içimi ferahlattın :) Çok sağol çok
Soran+1 yıl:)
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Mecbur değilsin. ve sen mecbur hissettiğin için, o da bunu bildiği için seni kullanıyor.
Yaptıklarından sen de zevk ve keyif aldıysan pişman olacak bir durumda yok. Sonuçta sevdiğin insanla sevişmişsin. Ha yok sırf o istedi diye yaptıysan ve bunlar sana acı verdiyse Aptalın önde gidenisin ve sana ne desek boş yine onun dediğini yapacaksın demektir.,
Ayrılmalsın gibi ya da sınır koymalısın, eğer güvenilir ise. Ama bence o alışmış ve senin kızlığını alıp bir süre keyfini sürdükten sonra kapıyı gösterecek.20 Yorumla
+1 yılSakın sakın sakın. Seven insan gözünden dahi sakınır bırak anal yapmayı elini tutmaya dahi korkar sen şimdi ona verirsen ne olacak erkek bu elindekini hor görmeye başlayacak ve seni istemeyecek sende kızlığın gitmiş olarak kalacaksın aileni düşün ileride eşin olacaksa ki olacak onu düşün.Olduki ayrıldınız ne olacak herkese anlatacak seni nekadar kötü bişey bir düşünsene tövbe ettim diyorsun ama mecbur hissediyorum diyorsun nerede kaldı tövbe etmen ?. Tövbe bidaha yapmamak için pişmanlık için olan bişeydir bazı şeylerin farkında olmaktır ee sen aynı şeyin dahada kötüsünü zinayı yap sonra ettiğin töbeler kabulmü kılınır sanıyorsun yapma aklın varsa eğer kimse kimse mecbur değildir anan baban değilse aklını başına al derim biran önce yolu vermelisin.
10 Yorumla
+1 yılYorum yapan bayan gizli arkadaşımın da dediği gibi tövbene sadık kal. Dirayetli davran. Sevdiğin insanla da yalnız bir ortamda kalmamaya özen göster. Çünkü Rabbimiz, zina yapmayın demez; ''Zinaya yaklaşmayın'' buyurur.
Mecbur falan değilsin, geçmiş geçmiş de kaldı. Allah tövbeni kabul eder inşallah.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
- Cinsellik konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılyeme beni naciye yaparken aklın nerdeydi o kişiyle evlen. evlenmezsen başkasıyla evlenirsen sana değil o adama acırım kusura bakma.
milleti iyi uyutuyonuz bazılarınız. evlenene kadar herşeyi yap evlenirkinde başka biri paralı biri zengin biri yakışıklı biri tecrübeli biri temiz biri... başka? kaydebiyorsunuz hakkınızı. ona mecbursun.
dinsel boyutuna gelince ALLAH affedicidir,affeder ona birşey diyemem ALLAH' la kul arasına giremem.
insan isterse tonlarca günah işlesin ama ALLAH onu yaptığı bir iyililkten ötürü bile affeder benim bildiğim.02 Yorumla
Soran+1 yıl1. tövbe edenler Allah katında hiç bir şey yapmamış gibi olurmuş. E onun gözünde 0sa kulların gözünde ne olduğum çokta mühim değil
2. Soran3 dakika önceNe yaşarsan evleneceğin insan da öyle gelir. He temiz gelme ihtimalide yaşadığın sıkıntılardan dolayı Allah'ın imtihan hediyesidir- +1 yıl
he ya he.davut kendini avut bu sözlerle. zinanın affı yok der benim annem. sen yap yap sonra yaptıkların yanına kar kalsın sonrada hiçbirşey yapmamış gibi ol.temiz ol. ve sen böyle düşünüyorsan başkalarına ne soruyorsun kulların gözünde ne olduğun önemli değilse git ne yaparsan yap yapmaya devam et o zaman kimseyede sorma arkadaş.sen temiz birine sahip olmayı haketmiyorsun artık o kişiyle evlen gitsin.o adamda haketmiyor başkasını. siz birbirinizi güzelce zevklendirmişsiniz. vijdanınla hesaplaş
Öncelikle hiçbir şey için mecbur değilsin bunu bil ayrıca yaşadıklarından dolayı asla pişmanlık duyma anal seks ayıp bir şey değil bir çok kadının yaptığı bir şey önemli olan senin zevk alıp almadığın anal seks den zevk aldığın sürece yapabilirsin hatta zamanla daha çok zevk alacaksın...ama eğer bu herif seni bir şeyler için zorluyosa bu herifi bırak kendine başkasını bul derim...Emin ol seksi zorunluluk için değilde zevk için yapmaya başladığında daha çok zevk almaya başlayacaksın... bunun içinde bu psikolojiden kurtulman gerek tabi onun içinde öncelikle bu pislik heriften ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılSana istemediğin bir şeyi yapmam diyor
- +1 yıl
git len dag ayisi sanal sex ayip degilmis,dogal gaz gibi patlama ordan,hicmi inancin yok,dinen haram oldugu,tutmusun burda ayip degil diyorsun bilmeden ziplama her kimsen
+1 yılbence seksi, kızlığı falan boşver. onu sevmiyorsan ayrılmalısın, bu kadar basit.
eğer biriyle seviştin diye ona mecburum dersen asıl o zaman salaklık yaparsın.
birinden hoşlanmak ve sevişmek salaklık olmaz. zamanla karşındaki insanı tanırsın ve sana uygun değilse ayrılırsın.
kızlığını vermiş olsaydın bile sevmediğin kişiye kendini mecbur hissetmemelisin.20 Yorumla
+1 yıliyi tercih eger yaptiginiz seyleri cekim yaparak o sapik eline biraktinsa,senden intikam icin sanal alemde yayinlayacam diye seni tehdit edecektir,ya kizligin ya da ifsa edecem diye,tehdite boyun egme,o kisiden sana zaten hayir gelmez,aklini basina al ve allaha yönel,allah yardimcin olsun
10 Yorumla
+1 yılSen vucudunu bir erkekle paylaştığın için o erkekle herşeyin mübah olacağını düşünüyorsun.Eğer pişmansan şimdi bu pişmanlıktan kurtulabilirsin ama eğer ki kızlığın giderse ; son nefesini verene kadar yaşayacağın bir pişmanlık duyacaksın.Seni gerçekten seven bir erkek ; seninle cinsel birliktelik yaşamak yerine sana evlenme teklif edecektir.E bunun ettiği teklif belli, aklını başına al, ayrıl o çocuktan hemde hemen !
210 Yorumla- +1 yıl
Cocugu taniyormusun? Hayir. Ozaman önyargili olma..belki cok seviyor kizi ve evleneceginden emin o yüzden problem görmeyebilir. Bende öyleydim sevgilim bana cok güvendi.
Soran+1 yılE bir şey mi yaşadın?
- +1 yıl
yasadim tabiki. sevdigini anlar bir insan aslinda. sen sevmiyorsun gibime geldi burdaki geri kafalilarin cevabina da aldirma bence kendin nasil istiyorsan öyle yap. Pisman olacagin biseyi yapma. Biz sevgilimle birbirimize cok güvendik o yüzden problem olmadi ama seni bilmem sen güvenemiyorsun ona ki bu soruyu sordun burada.
Soran+1 yılSeviyorum hemde çok seviyorum. Fakat insan ne kadar güvense bile pişman oluyor. Kimseye anlatamıyorum ama beni sevdiğine eminim
- +1 yıl
sevgi sizin aranizdaki bisey etrafindaki insanlara aldiris verme onlar kendi yedikleri boka baksinlar. sen baska insanlarin ne der korkusuyla yasarsan hayatini yasayamazsin mahkum kalirsin öyle.
- +1 yıl
ben simdi git onunla yat demiyorum. Sadece pisman olacaksan yapma. Evlendikten sonra yapalim dersin bakalim cevabi ne diyecek. seviyorsa zaten anlayisla karsilar bunu.
Soran+1 yılSana istemediğin bir şeyi yapmam dedi.
- +1 yıl
ee daha ne.
Soran+1 yılNe bileyim işte ya bu baskılar yüzünden kafam karışıyor.
- +1 yıl
Kim ne derse dedin evlenmeden önce cinsel ilişkiye girme, ne olur ne olmaz, yarın birgün ortada kalırsın pişman olursun, herşey bir zamanı var diye boşa dememişler. Bana soruyosunda gangnamstyle sen çocuğu tanıyomusun ? Ayrıyeten burada ben bayana cevap verdim sen değil bayan muhattabım, muhalefetlik yapacaksan milletvekili olup meclisde yaparsın burası yeri değil.
+1 yılEğer tek gerekçen kendini ona mecbur hissetmekse en azından bunu yapma...
Yok eğer sen onu da istiyorsun da, vicdanını rahatlatmak için mecbur hissediyorum diyorsan zaten herşeyi yapmışsın, onu da yap...
Alacağın zevk veya yaşayacağın pişmanlığı sen hissedeceksin... Doğru olduğuna inandığın hangisiyse onu yap...00 Yorumlaniye mecbursun onu hamile mi bıraktın yoksa seni bu konuda rahatsız eder diyemi. sexte her kapı bir diğerini açar. taraflar sürekli daha fazlasını ister. eminim onu yaptıktan sonra yani ona ulaştıktan sonra senden başka bir şey isteyecek. isteyecek bir şey kalmadı diyeceksin ama o bulacak.
sen kendi isteklerini önce bir düşün. eğer karşı tarafın istekleri ve yapacakları ile uyuşmuyorsa zaten aranızda sadece cinsel bir birliktelik vardır. karar sana kalmış .10 Yorumlakimsenn lafına bakma canım.. o an istemşsn yapmışsn ..sevmişsn beden senin.. kızlığa gelince işte orda DUR...sakın yapma ..ona mejbur olmadğınıda çok ısrar ederse ayrılarak göster.. seviyosa zaten dayanamaz pişman olup seni kabul eder..budur..
22 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğin bir şeyi asla yapmam diyor hatta kavga ettik kullanıyorsun beni dediğimde kızdı bana ilk defa seninle yaşadım ben sevdiğimle yaşadım nasıl böyle düşünürsün diye , he uzun zamandır yapmıyoruz 7 ay kadar ama ben pişmanım :(
bunca olaydan sonra kızlgın olnca namuslu olcaksın işte. neyse ata sözü işte zararın neresinden dönersen kardın bir kere sen ona cinsellik için mecbur degilsin ayrılman gerektiginide zaten sende söyledin böylelerden kimseye fayda gelmez akıllanmışsındır umarım.
10 Yorumlaolan oldu yapcan bir şey yok günah diyorsan tövbe edersin Allah siler senin sorun ne yapmalımıyım diyemi soruyorsun hiç birşeyede mecbur değilsin ama zamanla senden kopacagınıda bilmelisin yapmayınaca bence yapmak istemiyorsan bırak gıtsın başkalarıyla napıyosa yapsın yoksa sonunda göz göre göre aldatcak belkide aldatmaz ama herkızı düşüncek !
00 Yorumla
+1 yılönceki yaptıklarınla,şimdi kızlığını vermen arasında hiç fark yok,kızlığını vermedin ayrıldın farzedelim kadınlık gururuna yakışan tek şey evleneceğin kişiye herşeyi harfiyen anlatmandır,gizleyip enayi yerine koyman değildir.gizlemeyip seni o şekilde kabul eden birini bulursan işte o zaman yaptığın herşeye rağmen benim için yüce birisi olurun
00 Yorumla
+1 yılkendı dusen ağlamaz yapmıcaktın o zaman akıllı olcaktın masallah her haltı yemıssınız zaten kızlık falan olsa ne olurkı ruhen bakıre olmadıkten ıffet olmadıktan sonra .. ama yidene tövbe et belki Allah affeder ne diyim Allah ıslah etsin sizin gibileri baska dicek söz bulamıyorum ..
00 Yorumlaişte bir işi yapmadan düşünmek lazım
mecbur diilsin ama
anal oral herşey yapmışsın her yerini elletmişsin
yarın karşına saf temiz biri çıkarsa gerdek gecesi aklına neler gelir merak ediyorum
beyin zarını kaybetmiş kızlıkta gitse çok önemlimi sence05 Yorumla
Soran+1 yılBir yerde dinledim ; tövbe edenler Allah katında hiç bir şey yapmamış gibi olurmuş. E onun gözünde 0sa kulların gözünde ne olduğum çokta mühim değil
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılNe yaşarsan evleneceğin insan da öyle gelir. He temiz gelme ihtimalide yaşadığın sıkıntılardan dolayı Allah'ın imtihan hediyesi
+1 yılyaptıqın hatanın farkına varmıssın.. buda iyi bısey sonucta hatanın neresınden donersen kardır.. ayrıca ona mecbur deqılsın.. bu pıskolojık bı baskı qıbı kendıne mısyon yukluosun anlamsız bı sekılde.. ona mecbur deqılsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemeden önce düşünücektin.ama üzülme Allah yanındadır.Allah tövbe edenleri geri çevirmez.bol bol tövbe et abdest al namaz kıl.Rabbim seni korusun <3 sakın gene aptallık yapıp vermee.
41 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevgilimle sadece öpüştüm, biraz tartışınca kendimi ileride evleneceğim kişiye karşı suçlu hissediyorum. Allah yardımcın olsun. anlıyorum seni. o an her şey güzel geliyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
kendin diyosun her haltı yedik diye birde anlatıyorsun
mecbur değilsin
kimse kimseye birşey yapamaz
bu ne böyle yaa
sevgili diye herşeyi yapma hakkımı var zannediyo kendinde10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlattiklarindan sonra seni kullaniyor gibime geldi. Kullanilmayi istiyorsan devam et ama sonrasinida düsün...
39 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyor dimi bende öyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılEvlilikten konu aç bakalim ne diyecek...
Soran+1 yılO zaten geleceği kuruyor
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani anlamadım. Neyin geleceğini kuruyor ?
Soran+1 yılEvliliğin falan aileler istemezse kaçar mısın bana dedi yok dedim 1 hafta trip
Cevap sahibi+1 yılBence seni kendine mecbur bırakmak istiyor ve mecbur kalıncada istediği gibi yönlendirecek seni...
Soran+1 yılNe gibi yönlendirmek
Cevap sahibi+1 yılne istiyorsa yaptıracak yani...
Soran+1 yılBir daha böyle şeyler yapmayalım dedim sen istemediğin sürece dokunmam zaten sana dedi..
arkadasım,
kızlıgıma dokunma ve üstüne söz söyleme dersın.birsey derse kapıyı gösterirsin.
ona mecbur hissetme meseleside 1 aya kalmaz düzelir.
kimse kimseye muhtac değildir.cok istiyorsa bakire olmayanla yapar olur biter.10 Yorumlaibretli hikaye . ama zararın nersinden dönülse kardır diyorum
50 Yorumlaulen ne mecburiyetin var..30 yaşından sora düşünmeyeceksin bunları..ayrıl gitsin bişey olmaz bişeyde yapamaz..
00 Yorumla
+1 yılher halt yapmışsın, bari ayrıl da sende rahat et, biraz kendine gel
10 YorumlaCinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. ver gitsin tr de kızların 25 yaş altı %80 bakire değil, tecrube konuşuyor burda. Eskidenmiş o
10 Yorumla
+1 yılsakın verme kızlığını sonra çok pişman olursun ya evlenmezsen bu kişi ile sonra seni yeterince kullanmış yapma bence
20 Yorumla
+1 yılyaptigin birsey icin pisman olma. yaptigin zaman zevkden öldün simdi öyle deme bence. kizlik nedir*kacinci yüzyilda yasiyoruz cok istiyorsan ver gitsin.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinden ayrılacaksın sorun ortadan kalkacak... kimseye mecbur değilsin.. zaten yaptıklarının günah olduğunun farkındasın kalarak daha çok yapacağının dahada farkındasın neyi bekliyorsun?
00 Yorumla yaptığında tövb edip rabbine sığın birdahada bu yanlışa kalkışma. o adamdan da ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılbak kimse kimseye mecbur değil bundan dolayı ise bide elinin altında ise illa yaparsin anal oral sürtünme falan ne olursa ondan uzaklas derim ben ama tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılBitsin mi yani? Bazılarıda sadece sevdiğimle yaşayayım ister bide onu düşünmüştüm
- +1 yıl
bu adam seninle evlenecek mi garantisi varmı
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şeye mecbur hissetme. Bugünkü sorularda kızlığınıda verip sevgilisi tarafından o* olanarak nitelendirilen bir kadının sorusuda vardı.
10 Yorumla ee pişman olduysan ayrılmazsan bunların sonu gelmez bunu bil..hem sen hem o alışıyorsun bunları yapmaya iyicene..
10 Yorumla
+1 yılmadem her boku yemişsin onu da yap zaten bakire değilsin.resmi olarak gitsin rahat rahat zevkini yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl,tövbe et
ve bir daha eşinle yap sadece,yanlışta ısrar edilmez20 Yorumla
+1 yılkullanıyorsa seni ayrıl seni terk etmesini mi bekliyon =)
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğin bir şeyi yapmam diyor
- +1 yıl
biraz ağırdan alın neyse ben toplantıya kaçar =)
+1 yılşimdiden pişmanlık duyuyorsun işte. orayada el atınca sen düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltövbe et senin günahın kimseyi bağlamaz , berkaretini verip de bir şey kaybetme...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir şeye mecbur değilsin pişmansan ayrıl ve o dediğini de sakın yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ayrılmak istiyorsan verme analdan devam edin. neticede vücut senin vucüdün tövbe eder kurtulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden mecbur hıssedıyosun ki kızlıgını vermek ıstemıyosan vermessın bıttı :)
00 YorumlaAyrıl bence de. Daha fazla .o.k yemeden.
30 YorumlaAyril kacarak uzaklas hatta
00 YorumlaOrtada kalacaksin gibime geliyor
00 Yorumlaver gitsin rahatlasın o da sen de
10 Yorumla
+1 yılayrıl ve evlenene kadar sabret
10 Yorumlamecbur değilsin neden mecbur olcakmış
00 Yorumlaneden pişman oldunki
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şey mi?
Soran+1 yılYapma sakın yapma yapmadan her şey toz pembe geliyor
Soran+1 yılİncir reçeli filmi geldi aklıma :))
sevgi kalmadıysa ayrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"O gelinliği çıkartıığında" falan de.
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem