vardır ya sorulur karşı cinsin ilk neresine bakarsınız diye, benim cevap kalçalar olur, sexte en sevdiğin pozisyon, dogy kalçaları hissetmem lazım kasıklarımda, p*rno izlediğimde ilk tıkladığım başlık anal ya da booty oluyor, anlayacağınız kalça dendimig*tdendimi tüm akan sular duruyor benim için, acaba bir bende mi bu fazlasıyla var yoksa normalmiyim... ve kızlar bu kadar kalça seven biriyle olmak isterler mi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınların kalçaları bana her zaman itici gelmiştir. özellikle şu yağ yığını olanlar. ama erkekler bizim aksimize o kalçaları seviyor. ben anlayamadım kalça takıntınızı.
07 Yorumla- +1 yıl
Neyimizi anladınız ki zaten bunu anlayasınız :)
Soran+1 yılama şekilsiz olanları ayırıyorum itici oluyorlar, ama şöyle azda olsa formda oldularmı hele birde giydikleri elbisenin altında tanga benzeri birşey varsa ve yürüken bir sağa bir sola sallanıyorlarsa... yemede yanında yat:)))
Cevap sahibi+1 yılo kadının kilolu olduğunun bir göstergesidir. kızlar öyle kalçaları olmaması için uğraşıyor
Soran+1 yılkilolu kadında kalçalar sert olur yağdan dolayı, ama biraz fit oldumu yumuşacıktır... bak düşün seninde hoşuna gidecek, hatta şimdi kendi kalçalarını yoklayacaksın sertmi yumuşakmı diye:))))
Cevap sahibi+1 yılsen gerçekten hastasın
- +1 yıl
Yedin mi peki hic ;)
Soran+1 yıl:)) cidden hasta olduğumu mu düşündün...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı eşim.
0108 Yorumla
Soran+1 yıl:))) benden biri daha bayağı fazlaymışız ya, ee bari eşin memnun mu seninkilerden:)))
Cevap sahibi+1 yılnormalde hiç açık giyinen biri değilim. çekmemek için oldukça dikkatli giyinirim. Ama eşim beni ilk gördüğünde dikkatini çeken tek yönüm o olmuş evlendikten sonra itiraf etti. Ama ilk gördüğünde beni üzerimde oldukça geniş bir kıyafet vardı, hiç belli olmuyordu, nasıl anladığını hala anlamış değilim.
Soran+1 yıl:)) demek sen farkında değilsin.. ee o zaman eşin şanslı bırak tadını çıkarsın, esirgeme:))
Cevap sahibi+1 yılama gerçekten çok geniş bir kıyafetim vardı, demek ki süzmüş.
Soran+1 yılmor ötesi bakmış :))) geniş meniş dinlememiş direk odaklanmış:))) ama şöylede bir yorum yapabilirim, fiziği düzgün insanlar ne giyse yakışır, senin fizikte iyi ki genişte olsa yakışmış ele vermiş kalçalarını:)) ama kesin sana söyledkten sonra sende kalçalarına odaklanmışsındır şöyle bir aynanın karşısına geçip süzmüşsündür:)))
Cevap sahibi+1 yılevlendikten sonra söyledi. Öncesinde beraber olmak istediğinde ayrıldım ondan. Cesaret edemedi demek ki.
Soran+1 yıldominant bir yapında var o zaman:))) ama kalçayıda iyi sunmak lazım, kullanırmısın fantezi iç çamaşırları falan eşin istermi... bence kesin olmalı.
Cevap sahibi+1 yılhayır hiç dominant değilim. Bana ters evlenmeden beraber olmak. Kocam değildi ki nasıl kabul edebilirdim?
Cevap sahibi+1 yılerkek açısından bakamıyoruz. Ne düşündüklerine dair fikir yürütemiyorum çok.
Soran+1 yıl:)) haklısın... peki seni erkekte en çok etkileyen neresidir.?
Cevap sahibi+1 yılerkekte derken? eşim de mi? Fark etmez kendisini seviyorum.
Soran+1 yılkarşı cins diye genelledim tabi senin odak noktan eşin olacaktır başkalarının farkılı, ya tabiki seviyorsundur da ben başka açıdan sordum, hani eşin demiş ya kalçaların falan diye senin diyecek bir taraf var mı:))
Cevap sahibi+1 yılher yeri.
Soran+1 yıl:)) evli olduğun ve eşini sevdiğin için başka türlü bir cevapta ona haksızlık edeceğin kanaatinde olduğun için genel cevaplar veriyorsun:))) eşin çok şanslı hem güzel kalçası olan hemde kendisine saygı duyan bağlı bir eşi var:))
Cevap sahibi+1 yılaynen eşime haksızlık larak görüyorum hatta kendime saygısızlık diye düşünüyorum. O yüzden genel cevaplar veriyorum.
Soran+1 yıl:)) dedimya şanslı eşin... peki genel bir soru soracam eşin kalçalara düşkün ya bu senin için kötü birşey mi, rahatsızmısın bu durumdan yoksa tam tersimi...
Cevap sahibi+1 yılhayır değil, eşim o neden rahatsız olayım. Zaten tek bir pozis. takıntılı anlamışsınızdır hangisi olduğunu. O esnada sizin de partnerinizin canı acıya biliyor mu?
Soran+1 yılanladığım kadarıyla dogy pozisyonu:))) evet kız daha fazla gerildiği için daha fazla acıyor ama biraz uzun tutarsa içerde kaldığı süreyi sende fazlasıyla zevk alırsın:)) o pozisyonu sevmemizin sebebi kalçaları kasıklarda hissediyoruz ya:))
Cevap sahibi+1 yıluzun tutarsa derken ne kadar süre ortalama ?
Soran+1 yılyani kızdan kıza değişir ama kendimden şöyle diyebilirim, belli bir tempodan minimum 4 dk kadar kararlı yapılırsa kızda zevk alarak eşlik etmeye başlar, sende acımı oluyor, zevk almıyormusun hiç...
Cevap sahibi+1 yıl4 dak. ise çok iyi. her ikisi.
Soran+1 yılçok iyi derken eşinde erken boşalmamı var, kalamıyor mu o kadar içer de...
Cevap sahibi+1 yılhayır tam tersi o kadarsa çok iyi dedim. Eşimin çok daha fazla.
Soran+1 yılooo iyi :))) çocuk varmı...
Cevap sahibi+1 yılevet Allah bağışlarsa.
Soran+1 yılinşallah, çocuk varken zor oluyormu evde ilişkiye girmek, hani evde birileri var nasıl rahat edyorsunuz:))
Cevap sahibi+1 yıloluyor aslında. Ama müzik falan açıyoruz duyulmasın diye. K. validemler bize geldiğinde özellikle hiç bir şekilde istemiyorum. Anlar diye ki anlıyor. O kadar hain akıyor ki sanki bu normal değilmiş gibi.. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Odamızı kilitlemedik bir keresinde ''açın giricem neden kalkmadınız hala'' dedi. Şok durumu yani.
Soran+1 yılwyvah eyvah çok kötü durum ya malum pozisyonda içeri girdğini düşünsene:))) çok fena insanın aklı ordayken başka bir tatlı olur ama kaçamak gibi:))
Cevap sahibi+1 yılolamıyor inanın. Ben hiç bir şekilde istemiyorum o bakışlarını görmemek için. Ne yapmasını bekliyordu evlendiğinde oğlunun bilemiyorum
Soran+1 yılonun oğlunu leylekler getirmiş değilmi ama sanki kendisi yapmamış, böyle anlayışssız insanlara sinir oluyorum ya:))) peki sex esnasında inlermisin eğer öyleyse iyice sıkıyorsundur kendini:))
Cevap sahibi+1 yılçok özelime girmek istemiyorum bu hem eşime hem de kendime saygısızlık olur. daha yüzeysel cevap verebilirim. Eşim benim için çok önemli. Onu seviyorum. İstediğini bildiğim için karşı gelmiyorum beklentilerine diyebilirim. Tanıdığım için kendisini ona göre hareket ederim.
Soran+1 yılsaygı konusunda takdir ediyorum seni, cevabından anladığımı söylüyorum, eşin inlemenden haz alıyor bazen sende numaradan bile olsa inliyorsun, haklıyım değilmi, samimi cevap ver lütfen:)))
Cevap sahibi+1 yılnumaradan yapmıyorum hiç bir şeyi. Samimiyimdir her zaman. Eşimi neden kırayım ki? Beni alıştıran kendisi oldu zaten. Hiç bir tecrübem yoktu ilk elini tuttuğum kişi kendisidir. Son da o olur inş.
Soran+1 yılçok fevrisin ama:)) eşini neden kırasınki bencede kırma esirgeme yani kendini, yok şunu yapmam bunu yapmam diyen biiri çok itici gelir bence, karşılıklı memnuniyet olmalı bencede, demiştin iki üç kere eşin çok şanslı hem güzel kalçalara hemde iyi bir eşe sahip:))) benim kız arkadaşım ilişki esnasında çok inler, bazen etraf duyacak diye parmağımı ağzına götürürüm ses çıkarmasın :))) o yüzden sordum senin kayınvalden falanda varsa sıkıntı olur diye detayları anlat diye sormamıştım:))))
Cevap sahibi+1 yılfevrilik yaptığımı düşünmüyorum. Nerden çıktı ki şimdi? Siz bekarsınız galiba peki ilki miydiniz kız arkadaşınızın? Evlenmeden cinsellik yaşamasını doğru bulmadım ama hayat onun tabi.
Soran+1 yılçok samimi fikrimi söyleyeyim, benim için kızlık zarı bünyemizin rahimi dış etkenlerden koruması için ürettiği bir deri parçasından başka birşey değil, ve bu deri parçasına haddinden fazla anlamlar yükleyen insanlar, bu sebeple benim adıma kişilk zarı çok daha önemli. kızlık zarı değilde kişilik zarı yırtık olmasın bence daha önemli, ilkimiydim evet ilkiydim, daha önce yaşadığı bişeyler varmış ama ben cinsel anlamda ilkiydim...
Cevap sahibi+1 yılmesele zar değil. Buna yüklenen anlam çok daha farklı. Eşi dışında bu kadar geniş ve rahatlıkta biri olmak. Yoksa her şeyi yaşayıp ta orası duran biri asla bakire olamaz. Evlenmeden bir bayan kocası gibi kendini teslim etmesi kişiliğinin de bir göstergesi değil midir? Bedenen bakire olanın ruhen de olması örtüştüğünde anlamı olur.
Diğer sorunuza gelince, arkadaşınızın inl...si canı yandığından olabilir mi? Bir de duyulacak diye enden dikkate almıyor ki?
Soran+1 yıliki kişi düşün bir ilişki yaşıyorlar, ve seviyorlar bir birilerini, kız çok güveniyor ve senin kocana hayır diyemediğin gibi oda sevgilisine diyemiyor, ve çocuk ilişkiden sonra yarı yolda bırakıyor kızı, şimdi bur da kızın ne suçu var kişiliği yırtık olan güvenen kız mı yoksa yarı yolda bırakan erkek mi, ki bu tarz hikayeler çok vardır emin ol. sevgilimin inlemesi canının yanmasından çok aldığı zevkten çünkü oda ritme uyuyor kendini bana doğru itiyor, canı yansa kendini kaçırır. haksızmıyım
Cevap sahibi+1 yılişte arada çok büyük bir fark var. Ben de evlenmeden önce eşimi çok seviyordum ama kocam değildi ki yaşamam doğru olmazdı. Bu tamamen bakış açısıyla alakalı. Evlenmeden yaşanmasına bayan. Aşkından ölsem ki aşıktım yine de yaşamazdım, yaşamadım kendime saygımdan.
Acıda olduğunda oluyor bu emin olun. Evliyim tecrübem olmasa demezdim. Ortalama süresi ne kadar mesela? Toplamda değil sadece beraberlik anı?
Soran+1 yılolaya bakış açısı kısmında haklısın herkesin bir yaşama bakış şekli ve değer yargıları var,
inleme tecrübene dayanarak öyle diyorsan doğrudur, peki acıyorsa kendisini neden o ritimle bana doğru iter, zevk aldığından değilmidir, ön sevişmeden sonra, ilişki esnasında ortalama 9 10 dakika kadar oluyor tabi değişik pozisyonlarda... kafam karıştı ba şimdi::)))
Cevap sahibi+1 yılama acıdan da hoşlanabilir bu hoşlanmadığı anlamına gelmez ki. Sizi gaza getirmek içinde olabilir. Daha açık yazamıyorum anlayın. Her seferinde de or..m olmayabilir ilişki anında. Öncesinde (beraberlik öncesinde ön sev...e anında ) İlla ilişki anında organınızla olması şart değil yani. Siz de farklı mı ki durum?
Soran+1 yılsex esnasında ben içindeyken duyacağı acıdan zevk alması mümkünmüdür, acı zevk veririmi yani? ama onun inlemesi beni daha fazla gaza getirdiği ve tarik ettiği doğru. farklımı şöyle orgazm olmak için illa ilişki şart değil erkek için, tahmin edebileceğin gibi farklı yöntemler var, ama en güzeli ve zevk vereni içerdeyken yaşanan, en azında bende öyle... acı konusu sende bu şekilde mi gelişiyor?
Cevap sahibi+1 yılşunu dmek istedim. Hep içindeyken mi org..m oluyor? Ön seviş.. de, klito..l olarak da olabilir.
Soran+1 yıliki şekliylede olduğu oluyor ön sevişme uzun tutulduğunda bilirsin bazı özel günlerinizde daha yüksektir hormon değerleri ve daha arzulu oluyor, içine girmeden de olabiliyor, ama genelde içindeyken oluyor, ama inleme kısmının acıdan çok, zevkten olduğunu düşünmek istiyorum:))))
Cevap sahibi+1 yılher seferinde içindeyken olmaz bayanlar.
Soran+1 yılzaten herseferinde orgazm olmuyor, ama çoğunluğu içindeyken ben yaşıyor,
bir ricam olacak sakın yanlış anlamayın, sen evlisin benimde zaten çok sevdiğim bir sevgilim var, öğlenden beri yaptığımız fikir alışverişi ve muhabet düzeyi çok hoşuma gitti ve sonrası içinde fikir paylaşımında bulunmak isterim, soru sorduğum bir sayfanın linkini veriyorum, eklersen gerçekten çok sevinirim, dediğim gibi sakın yanlış anlama ama...
link
Cevap sahibi+1 yılsizin sorunuz hangisi? Kaldı ki özelden eklemem doğru olmaz buradan yazarız gerekirse. tercihim bu yönde .
Soran+1 yılbur da yazamadığım özelde yazacağım bir şey değil bahsettiğim, sonrası için ulaşılabilir olman yönünde söylemiştim, yinede teşşekkür ederim:)
link
şu soruyu kız arkadaşıma sordum ama yanıt alamamıştım, bir çok p*rnoda vardır muhakak denk gelmişssindir, kadın orgazm olduğunda resmen idrarını yapar gibi su fışkırıyor, ama idrar değil çünkü sıvı renksiz, bu nasıl oluyor bir fikrin varmı
Cevap sahibi+1 yılhayır yok. Onun gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Kurgusal bir şey olabilir. Bende şunu sorayım size boyutla acı doğru orantılı olabilir mi?
Soran+1 yılkesinlikle doğru orantılıdır, erkek cinsel organı boyutu bence çok etkilidir partnerin acı cekmesinde, aslında bu sorunun cevabını sen daha iyi yanıtlarsın acıya sebep değilmidir boyut,
peki bir laf vardır ya boyutu değil işlevi önemlidir diye buna katılıyorum, (boyut konusunda bir sıkıntım olduğu için söylemiyorum:)) ) peki işlevi eşit tutuğumuzda boyut önemlimidir sizin için.
Cevap sahibi+1 yılne kadarı acıya sebep olabilir? özel değilse nasılsa gizlisiniz ne kadar net boyutu sizinkinin? Ben de eşiminkini yazarım cevabımda. Samimi cevaplarsanız en azından bende mi sorun var onu anlamaya çalışıyorum.
Soran+1 yıltabi ki samimi cevaplayacağım endişen olmasın, ben öncesinde bu konuda hep muzdarip oldum, ortalamanın üstünde olduğu için çok rahat ilişki yaşayamıyordum, hep ilişkilerde acıyor lafını duyuyordum, şimdiki kız arkadaşımda aştık bunu ilk başlarda biraz sıkıntı oldu ama zamanla alıştı,
benimki 18 cm ama kalınlığıda boyu oranında kalındır, sende acı bayağı oluyormu.
Cevap sahibi+1 yılbu kadar olur ya. Aynısınız eşimle. Ama nasıl acı olmuyor? ben de oluyor çünkü. Siz neden acıyor diye yorumlar alıyordunuz önceki ilişkilerinizde? ne yönde acıyordu mesela? Demek ki bende anormallik yok. Kalınlığını bilmiyorum. Ne kadar olunca kalındır?
Soran+1 yıleşin kalça seviyor bende hastasıyım diyebilirim, söylediğin doğrultuda penis ebatlarıda aynı :)) tesadüfün böylsi, kalınlığı tarifleyecek bişey gelmedi aklıma ama önceki ilişkilerimde kız arkadasım iyice ıslanmadan ya da kayganlatırıcı kullanmadan giremezdim, şöyle oluyordu en uygun ve acımayan pozisyon misyoner, kadın altta ve bacaklar açık yüzyüze olan, ama benim sevdiğim kalçaları hissetmek için diz üstünde dogy ya da ayakta acı veriyordu, ama şimdiki kız arkadaşımla aştık çok rahat alabiliy
Cevap sahibi+1 yıldogy de acımıyor mu? İlginç o halde geniş mi vaj...sı?
Soran+1 yılilk giriş biraz acıyor ama devamında acıdığını sanmıyorum, sana hangisi en çok acı veriyor,
Cevap sahibi+1 yılgenişse mi acımaz sonrasında? Ya da öyle mi bunu anlayabilir misiniz?
Soran+1 yılacıma konusu bence vajinanın yeteri kadar ıslanmasıyla alakalı bence önsevişmeyi uzatın biraz iyice tahrik ol ve ıslan, hiç kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz, sen özellikle hangi pozisyonda acı çekiyorsun her pozisyondamı?
Cevap sahibi+1 yılıslaklıkla alakası yok. Kuruluk sorunu olmasa da oluyor. Daha öncekiler de neden acı oluyordu?Kuru olmadıklarına da acımıyor muydu? Arkadaşınızın ki geniş mi ki acımıyor hiç? Bu nasıl anlaşılır dar mı geniş mi olduğu?
Soran+1 yılkuru olduğunda tabiki acıyor ve kayganlaştırıcı kullanıyoruz, öncekilerde ıslansada ben içindeyken rahat hareket edemiyorduk çok ani davranmıyordum, çünkü ani hareketler sağa sola doğru acı verirdi, sen hala hangi pozisyonda ağrıdığını söylemedin belli pozisyonlarmı yoksa hepsindemi acı duyuyorsun... ama şu anki kıız arkadaşımın çok geniş olduğunu düşünmüyorum, diğerlerine oranla geniş değil, ama ıslanma çok oluyor...
Soran+1 yılsanırım işin var, benim çıkmam lazım şimdi, yarın burda olurum, soruların varsa yardımcı olmak isterim. iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılşimdi geldim.
Soran+1 yılmerhaba,maalesef çıkmıştım, o yüzden yazamadım:(
Cevap sahibi+1 yılbende az önce girdim, önemli değil.
Soran+1 yılnasılsın :) kendinle ilgili acı konusunda bir fikir edinebildin mi?
Cevap sahibi+1 yıledinemedim, hayır.
Soran+1 yılneden, ıslaklık, sertlik bunlraın haricindede mi acı oluyor.
Cevap sahibi+1 yılhayır olmuyor. Sizin de aynı boyutta eşimle siz benzer tepkileri almışsınız. Siz nasıl yorumluyorsunuz? Özellikle do... pozisyonunda.
Soran+1 yılo pozisyon benim adıma en güzeli çok tahrik edici kontrolde bende olduğu için çok daha eğlenceli benim için ama bir çok kadında acı verici olduğunu biliyorum, ama bu acınında bir kırılma noktası var, belli bir git gelden sonra haza dönüşüyor genelde bu yönde benim tecrübelerim, ama hem büyük penis hem pozisyon acı verebiliyor, acıyla beraber basınç oluyor derlerdi bana hep, ama bence sen normalsin takma kafana acıya değilde zevke odaklan tadını cıkarmaya çalış,
Cevap sahibi+1 yılsadece acı olmuyor evet basınç haklısınız. Bunun boyutla alakası var mıdır? Bazen okuyorum da buradan boyutla -acı ilişkisi olmaz diyenlerde oluyor.
Soran+1 yılmuhakak vardır boyutla alakası ama dediğim gibi bir kırılma noktası vardır, bir süre sonra çok olmaması gerekir diye düşünüyorum, dün senle yazıştıktan sonra, kız arakadaşım gelecekti bana, akşam özellikle sordum inlemelerin sebebi acımı zevkmi, verdiği cevap şuydu, ilk girişte basınç ve yanma var ondan dolayı ama sonrasında tabiki zevk dedi:)) şöyle sorayım sana dogy sıkıntılı pozisyon kadınlar açısından sevmeyenler sevenlerden fazladır, peki en rahat ettiğin en zevk aldığın pozisyon hangis
Soran+1 yılişin mi çıktı cevap mı vermek istemedin?
Cevap sahibi+1 yılkız arkadaşınızın dediğine aynen katılıyorum. Ama nasıl canının o pozisyonda yanmadığını aklım almıyor. Kırılma noktası oluyor belli bir aşamadan sonra tabi ama hiç acı olmuyor da değil. Belki süre ile alakalıdır. uzun sürmesi tetikleyicidir olabilir mi ne dersiniz? Bundan bağımsız olarak bir çok kadın için acı verici dediniz neden sizce böyle?
Soran+1 yılbu güne kadar beraber olduğum kızlarda genel gözlemim di bu genelde dogy pozşisyonu istediğimde bir oflama olurdu:))) kız arkadsımda şöyle bir gözlemim var, dogy de olsun yadan yan uzanarak arkadan olan pozisyonda çok daha talep ediyor ve bu tarz arkadan sarılarak yapılınca aitlik duygusu nun kendisinde oluştuğunu ve bundan hoşlandığını söylüyor bu geneldede böylemidir kızlarda.
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum bundan öncekiler için, zaten kocası olmadığınız için onların ne hissettiğini yorumlayamıyorum çünkü empati yaptığımda onlar için x bir erkeksiniz ve bu mide bulandırıcı. tarafımdan hissedebileceğim tek duygu bu. Ama eş için aynı şey söz konusu olursa fark etmez sanırım sevdikten sonra çok da pozis şekli. Eşi mutlu görmek sonunda yeterli diye düşünüyorum. Acaba normal boyutta olsa ki aslında çok da uzak değil o boyuttan ikinizin de, acı daha az olabilir miydi? İki cm fark eder miydi?
Soran+1 yılbir kaç yazıda denk geldim türkiye ortalamsı 16 cm, baktığında 2 cm daha uzun doağal olarak biraz daha kalın, bence etkili olurdu daha kısa ve daha ince olması, abartılı bir örnek ama parmak girdiğinde aynı acıyı hissediyormusun sanmam, peki senin vajinan fazlasıyla dar olabilir mi, birde çocuk doğurdun hani daha da geniş olması gerekli değil mi. bir kaç kez sordum cevap alamadım aslında ama sanırım bir çok pozisyonda sende acı oluyor,
Cevap sahibi+1 yılnormal doğum olmadı. Sezaryendi. misyoner dışında genellikle evet oluyor. Ama dar mı - geniş mi olduğunu nasıl anlarım ki?
Soran+1 yılbakireyken ki halini biliyorsundur, fark yok mu muhakkak genişlemiş olmalı, ya da çokmu seyrek ilişkiye giriyorsunuz ideal olanı iki günde bir olanı, ya da eşin seni hırpalıyormu çokmu sert ve pozisyondan pozisyona geçiyorsunuz, birazda seni düşünmeli...incitmemeli
Cevap sahibi+1 yılbekarken gibi değil tabi ki. Ama benim ilk beraberliğim de çok acılı geçti. Kız arkadaşınızın canı ilkinde yanmadı mı çok?
Soran+1 yılselam...
Cevap sahibi+1 yılsize de.
Soran+1 yılbirden yazmayı kesince yazayım istedim umarım rahatsız olmamışsındır.
Cevap sahibi+1 yılşu ana kadar olmadım. size son yorumumda bazı sorular sormuştum cevaplamadınız henüz.
Soran+1 yılşöyle söyliyeyim ilk gireceğim zaman benimkinin daha başı girmişken bastı çığlığı ve geri kaçtı, sanırım 3 ya da 4. birlikteliğimizde köküne kadar girebildim, ilk 3 deneme hep başarısızdı::)) ve bayağı kan gelmişti, sonra ki döndemlerde düzenli beraber olmak istedik alışması için, ama şunu hatırlıyorum bir ara rusyada bulunmuştum, orda birlikte olduğum kızlardan hep büyük yorumu yapılmıştı benimkiyle alakalı,ordan ortalamanın ürütünde olduğumu anlamıştım, bazen orda bile köküne kadar giremiyordu
Cevap sahibi+1 yılaynen ama biz doktora gitmiştik sonrasında. kesikler oluşmuştu. Ameliyatla doğum yaptım o bile daha az ağrılı bir süreçti ilk beraberliğe nazaran. Yok böyle bir şey dedim bu hep böyle olursa aptal gibi evlendim. Hatta sırf bu korkudan eşime ayrılalım benden hanım olmaz demiştim hiç unutmam. Ama eşimin de, sizin de ortalama sayılmaz mı ki? Buradan bazen denk geliyor sorularda genelde aynı ölçüleri veriyor yazanlar.
Soran+1 yılo kadar sacı yapıyorsa senin adına üzücü tadını bile alamazsın, bizimki çok aşırı büyük değil ama ortalama nın üstünde öyle söyliyeyim, yazanlara bakma erkekliği önündekinin büyüklüğünden geçtiğini sanıyorlar, peki bu kadar sancı çekerken orgazm yaşayabildinizmi hiç, çoğu kadın yaşayamıyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılilkinde öyleydi ama.
Soran+1 yılsonraları oluyorum diyorsun o zaman çok iyi, acıyı duymamaya çalış tadını çıkar:) eşin ne diyor bu kadar acı çekmene...
Cevap sahibi+1 yılilk seferde bu bahs ettiğim. Ama yok böyle bir acı ameliyatla kıyasladım düşünün.
Soran+1 yılAllah kolaylık versin nasıl dayandın, aslında anlayamam senin taraftan bakmam imkansız ama ameliyatla kıyaslıyorsan sıkıntı verici, aslında sorulmaz ama sonuçta adını bile bilmiyorum teknik olarak tanışmıyor sayılıyoruz:)) yaşın kaç?
Cevap sahibi+1 yılyani daha önce böyle bir deneyim olanı duymamıştım. Sizin ilk bakire biri ile beraberliğiniz kız arkadaşınız mı? Öncesinde olduysa belki ortak bir kanaat oluşmuştur.
Soran+1 yılSelam ordamısın
Cevap sahibi+1 yılşimdi evet.
Soran+1 yıl:) bir türlü denk gelmedik... :)) şimdi ordamısın peki:))
Cevap sahibi+1 yılgirdim ama şu an müsait değilim birazdan dönerim. Siz bu arada en son yazdığım mesajı cevaplayabilirsiniz:) şuydu: ''yani daha önce böyle bir deneyim olanı duymamıştım. Sizin ilk bakire biri ile beraberliğiniz kız arkadaşınız mı? Öncesinde olduysa belki ortak bir kanaat oluşmuştur.''
Soran+1 yılDaha önce birlikteliklerim oldu ama bakire olarak ilk ve tek kız arkadaşımdı, onun için genelleme yapamıyorum,... sen bu yoğun acı esnasında orgazm olabildin mi hiç çünkü konsantrasyon olamaz insan sanırım, ya da diyorsun ya kocam o benim seviyorum ve isteğini kırmam diye, orgazm numarası yapanlar varmıdır kızlar arasında, bu soruyu kızarkadasıma soramıyorum, en doğru cevabını sen verebilirsin aslında...
Cevap sahibi+1 yılben normalde sosyal hayatımda da hiç yapmacık olmadığımdan dürüst ve samimi olmayı erdemli bilirim.Hayır hiç bir zaman taklit yapmadım. Acı oluyor evet ama bu benden mi kaynaklı bilemiyorum aa org. noktasında sorun yaşamadım. Ama ilk başlarda hiç olamıyordum ilk cinselliğe başlandığı süreçte alışana kadar sanırım normaldir. Sizin arkadaşınızda ilk zamanlar ben gibi miydi? Alışınca mı anlamaya başladı. Sonuçta bilmediğimiz, yaşamadığımız bir olgu ve zamanla düzene girebiliyor.
Soran+1 yıltabi ki ilk zamanlarda pekte zevk almıyordu hatta sürtünmekten daha çok zevk alıyorum diyordu.. ama sonraları acıda büyük orada kayboldu zevkte almaya başladı, sende böyle olacaktır diye düşünüyorum, kocanda da olan kalça merakım varya benimde, peki kızlar mesela sen kalçanın okşanmasından zevk alırmısın ya da tahrik eder mi seni, yoksa sırtı okşamak gibi düz birşeymi...
Cevap sahibi+1 yıldüz bir şey. arkadaşınız ne kadar sürede zevk almaya başladı?
Soran+1 yılHiçmi tahrik edici değil kalçana eşinin dokunması, ya çok şaşırdım. Yaklaşık 2 ay sonra falan daha rahat olduk sex yaparken hatta başlarda üstüne oturamazken iki ay sonra rahatlıkla hareket ediyorduk. Siz kaç yıldır evlisiniz ?
Cevap sahibi+1 yılbizde 3, 4 ay sürdü o süreç. Tahrik edici değil derken, özel bir anlam yüklemedim. .ama bütün olarak değerlendirmek lazım olayı.
Soran+1 yılPeki cinsellik senin için hayal kırıklığımı oldu yoksa beklediğin gibimi çıktı, çünkü daha deneyim yasamadan çok farklı sekilde kurgulanabiliyor, insan çok isterik oluyor, en azından erkekler, özellikle ergenliğin sonlarına doğru ereksiyon halinde geziyoruz, peki kızlarda da böylemizin o dönem, sende nasıl,
Cevap sahibi+1 yılevlilik öncesi hiç bir fikrim yoktu, sonrasında ise bu olguyu öncesinde bilmediğim için çok adlandıramadım. süreç içinde alıştım. arada aşk olunca algıda ona göre şekilleniyor. eşim değil sevmediğim bir adam olsa kendi vücudumdan iğrenirdim istemsiz bir birliktelikte.
Soran+1 yılgünaydın:)
Soran+1 yılbu gün yoksun :(
Soran+1 yılselam, yazmıyorsun artık...
dostum tam bir sapıksın :D:D:D:D güldürdün allah razı olsun anal booty nedir ya:D:D:D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılüstat sapıklıkla ne alakası var, erkeğim ben, ayak fetişi olanlardan daha fazla sapık olamam dimi ama...
Soran+1 yılsevilmeyecek şeymi ya:)))
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız degilsiniz. Kalca degil belki ama her erkek icin benzer yerler vardir.
11 Yorumla
Soran+1 yıldimi ama yalnız olamam hele birde giyinmesini bilenlerde başka duruyorlar:)))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
ee boşuna dememişler pilicin en tatlı yeri neresi diye ya derisi ya da gerisi demişler :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde bacak. diz ile kasık arası oooof of
01 Yorumla
Soran+1 yılbacağın iç tarafı ama:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalça değil anal hastası olabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen güzel kalçaları severim.
00 Yorumlafiziğe göre değişir
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım