Kapalı bir bayanım geçenlerde sevgilimin evine gittim ilk baş oturduk cips kola yedik içtik sonra yakınlaştık sarıldık bir süre sonra yüz yüze geldik sessizlik çöktü ve öpüştük biraz sonra uzandım ve elbise üzerimizde sürtündük ve boşaldı sanırım ıslalıklık geldi ve evden ayrıldım kendimi kötü hissettim sizce çok mu kötü bişey yaptım 😞
Cevabın nedir?
+1 yılBurdaki yorumları okudugumda hayrete düştüm insanlarda insanlik kalmamis. Sen basini örttugunde nefsinde örtulmez ya da sen basini örtugunde cinsel duygusel durtulerinde örtulmez herkesin iradesi bir degildir evet yapmissin dokunmus olabilirsin tensel biseyler yasiyor olabilirsin kendini kotu hissedebilirsin o an mutluda olabilirsin herseyden onemlisi kapali degil bir insansin duygularin zaaflarin var. burda seni basortunden vuracak kadar zayiflamis karakterleri gormek uzucu. Senin inancin kapali olmayi gerektirebilir acik bayanlarin coguda musluman hangisi herseyi dogru duzgun yapmiski senden de kusursuz olmalarini bekliyolar. Bir digeri kapali olupta hocalik yapan bu sekilde iliski yasayan tanidigim kadinlar var. Seviyolar ve yasiyolar kimseninde karismaya hakki yok herkes kusurlu kimse 4×4 luk degil.
54 Yorumla
Soran+1 yılEig'lik cevap
- +1 yıl
Tesekkur ederim burdako yorumlari cok dikkate alma herkes kendi zayifligini baskasinin uzerine gelerek tatmin etmeye calisiyor yasadigin herseyden sadece kendin sorumlusun oyuzden dis etkenlerin soylediklerine cok kulak asma
Soran+1 yılİçimi rahatlattın asıl ben teşekkür ederim çok iyisin
- +1 yıl
Rica ederim bende Eig icin tesekkur ederim ☺
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan var ya su türbanin altında her boku yapiyonuz nefret ediyorum sizlerden.
ben 21im ve açığım 1 kez olsun öpüşmedim be.
her ne ararsan kapalı da var.
Sonra biz kapaliyiz diyip onun altına saklanın.
ac başını sen dinden bahsetme ruhun fa****90 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum çünkü kapalıyım diye konuya girmişsin bence kötüleme derdindesin ama ki gerçekten öyle isen ALLAH akıl fikir vermiş kendine mukayet olsaydın yapıp yapıp pişman oldum demek artık hiç inandırıcı gelmiyor Hele ki o türbana layık olmayacaksan takma zaten utanmadan bir de detay veriyor hadi öpüştün daha ileri nasıl gidiyorsun çok çelişki var evden ayrılacağına ondan ayrıl çok pişman biriysen ALLAHTAN af dile tövbe et burda reklam etme
10 Yorumla
+1 yılKapalı bir bayanmışsın, böyle şeyler yapmamanı tavsiye ederim. Pişmanlık ruhunda kendini belli etmiş. Tevbe et ve bu olaydan kimseye bahsetme. Bu günahı affettirecek işler yap. Kimse görmese bile Allah'ın seni gördüğünü unutma. Evlenmedikçe karşı cinsten kimseye yaklaşma. Zina büyük günahlardandır biliyorsun. Sevgili olmakla karı koca olmak aynı şey değil.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
75Cevap
Basörtüyü moda edip kirletiyorsunuz ya. Yazik yaa. Hepiniz ayni boku yiyorsunuz bari takmayin. Basörtünün hakkini verenlere yazik ya.
70 Yorumla
+1 yılHerkes istediği ilşki türünü yaşamakta serbest. Bu işin kapalısı açığı olmaz. Kapalılık üzerinden algı yaratmak iğrençlik.
731 Yorumla- +1 yıl
@personaaa yapanda var yapmayanda. Başı kapalı yapamaz diye birşey yok, ama başım kapalı yapıyorum denirse bu yanlış
- +1 yıl
@personaaa eskiden bende senin gibi düşünürdüm hembaşı kapalı hem neler yapıyor derdim. Baş örtüsü eğer onun manevi ağırlığını taşıyabiliyorsa dini bir semboldur. Taşıyamıyorsa sadece bir aksesuar dır.
- +1 yıl
@personaaa iyide bütün kapalılar öyleymiş gibi konuşuyorsun. kapılıları eleştireceksek bazı kapalılar demek gerekiyor. İşte bende o bazı kapalılardan en az senin kadar nefret ediyorum
- +1 yıl
@personaaa Bütün kapalılar dersen, bu sitede yorum yapan bir çok kişinin annesi kız kardeşi kapalı olanlar var, onlarıda töhmet altında bırakmış oluyorsun. Senin gözlerinle gördüğün kulaklarınla duyduğun bazı kapalılar hakkındaki tüm gerçeklerin çok daha fazlasına ben şahir oldum. Ama kurunun arasında yaş yakmak bize yakışmaz. Gördüğümüzü konuşalım görmediklerimizden emin olamayız, emin olamadığımız içinde onlarda yapıyordur diyemeyiz.
- +1 yıl
@personaaa elbette tüm açık olan kadınlar içinde birşey denemez. Burda önemli olan karakteri ve yaşam tarzıdır. Başı açıkmış kapalıymış hiç bir önemi yok. Eğer başı kapalı bir kadın, benim başım kapalı dinimi yaşıyorum deyipte orda burda erkeklerle sevişiyorsa ben ona ancak orosp derim
- +1 yıl
@personaaa Bak az önce ben hiç öpüşmedim dedin ben inandım bu dediğine. Sevgilin inanmadıysa yanlış kişiyi seçtiğin içindir.
- +1 yıl
@personaaa Belli çıldırdıdığın ama takma kafana. Yobaz insanlardan uzak dur.
- +1 yıl
@personaaa Ben nelerini görüyorum. Görmekle de kalmamış yaşamış insan olarak bazı kapalılar hakkındaki düşüncelerin doğru. Ama dediğim gibi hepsi öyle midir, öyledir demek bize yakışmaz.
- +1 yıl
@personaaa sevgilisi olupta yapmayan kapalı bir kadına rastlamadım. Şimdiye kadar 5-6 kapalı kadın girdi hayatıma, detaylarını anlatsam sansürden geçmez.
- +1 yıl
@personaaa şimdi anlaştık işte. Sevgilisi olanlar deseydin baştan konu uzamayacaktı bu kadar:) sevgilisi olan bütün açıklar yapıyormudur hepsi değil
- +1 yıl
@personaaa Özellikle tercih etmedim öyle denk geldi
- +1 yıl
@personaaa O biraz zor dersimizi aldık. İsterse dünyanın en güzeli olsun. Senin gibi çıkmadı karşıma kna yanıyorum :)
- +1 yıl
@personaaa Neden olmuyor? Olmaması olmayacak anlamına gelmez. Özellikle seni sen olduğun için sevecek olgun biri
- +1 yıl
@personaaa özelden yazsbilirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok abla ne kötülük olcak bunda Altı üstü kapalı bir kız tek başına bir erkeğin evine gidiyor, orasını burasını elletiyor. Ne sorun var ki bunda yani canım sen de..
82 Yorumla- +1 yıl
Açık yapıyosa kapalıda yapar
Cevap sahibi+1 yıl@gokselinho kapalı yapamaz efendim. Açıkların da yapmasını savunmuyorum ama kapalı olup dinine bağlı görünüp insanlara kötü örnek olarak dini kötü göstermeye hakkı yok. Ha beceremiyorsan kapanmiycaksin. Ben açığım şunun yaptığının çeyreğine izin vermedim..
+1 yılBide kapalı mısın yani Allah aşkına şu kapalılara leke sürmeyiverin ya
80 Yorumlakapaliysan evet bence kotu bise. ya tamamen kapan ya da hic kapanma derim. yuz yuze gelince kalkip kacsaydin ))) ben hic opusemedim utanip kactim kac kere... yapamadim bir turlu : )
43 Yorumla- +1 yıl
Yaş doğru mu
- +1 yıl
Merak ettim böyle bir eserin sahibini 😄😄😄
+1 yılKapali oldugunu neden vurguladin?
Yazik annen gilde mervede ders calisiyo bilio dimi 😂😂😂54 Yorumla
Soran+1 yılDers çalışacak yaşı geçtim
- +1 yıl
geçtıysen canım
burada kapalı açık demeyeceksın ne halt yedıysen yedın - +1 yıl
@çapkın696969 aynen vurgu yaparak dedi kapalıyıda :-) kapalı olduğunu sanmıyorum. Genelde kapalılar söylemez gizli yapar.
- +1 yıl
katılıyorum
kapalılar soylemez burada yazsada kaplıyım açığım yazmaz
yaşadığını anlatır ya art nıyetlı bırı ya da trol
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı olunca değişen ne? Neden vurguladın onu? Sakın kapalılara bok atmaya çalışan bir geri_zekalı ateist olmayasın. Bence öyle.
80 Yorumla
+1 yılKapalıyım demen tamamen bir algı operasyonu bence nolursan ol sürtüğün tekisin açık ve net !
60 YorumlaBari kapaliyim yazmada ortune laf getirme bacim. Ayip ya ayip! Trollsun buyuk olasiliklada
614 Yorumla- +1 yıl
Bilerek algı yapıyo hadi işine başka bir amacı yok kapalıları linç kampanyası yani
- +1 yıl
Sürtuk demiştim hadi işine olRak sansürlendi
- +1 yıl
Yazıkmı bilmem ama ahirette yiyeceği çok güzel bir kazık var kasten yapıyolar bunları
- +1 yıl
Asla saygı duymak gibi bir zorunluluğumuz yok nesine saygı duyacağım bunun açık açık kapanmış insanlRa yönelik bir saldırı mesajı yatıyor bu sorunun altına ne saygısı saygı diye diye bu hallere geldik zaten ama gördüğün gibi onların senin örtüne saygıları yok
- +1 yıl
Eyvallah ama işte bu gibi soruları yorumları okuyan cahil cühela kapalılarda böyle işler yapıyo olarak algılayıp sağda solda kapalılara sarkıntılık ediyorlar eskiden bir ağırlık vRdır şimdi ise sokakta kapalılara bile laf atılıyo hep bunlRın yüzünden işte
- +1 yıl
@üye123654789 tesetturune dikkat eden bir bayana kimse laf atmaz. Ben hem freca pardesu giyerim. Ama makyaj yapip renkli esarp dsr pardesu giydimi evet laf atilior. Ama makyaj yapmayip. Tek renk uzun siyah bir sal ve siyah ferace giyince otobuste erkek bile oturmuyor. Lafta atilmior. Tesettur gizlenmektir. Farza uygun giyildiginde korur fazlasiyla. Ben bunu bizzat deneyimleeimden soyluyorum.
- +1 yıl
Bnde şahit olduğum için söylüyrum feracelilere bile laf atıldığını gözlerimle görüp kulaklarımla duyup hatta bu zulümden çekip kurtarmış olduğum kRdeşlerimde oldu
- +1 yıl
Allah yaşatmasın ne diyeyim ama işte bu din düşmanları yüzünden işimiz çok zor malesef bu tür algı operasyonlarını yönetmekte uzmanlaşmış kişiler bunlR neyse kafa şişirdim hayırlı geceler diycem ama uyumamanızı tavsiye ediyorum birazdan imsak atar bekleyin sonra kalkamazsınız 😅
Ah kardeşim ah bende aynı durumdayım o eve gititkçe daha da ilerleyeceksiniz. Biz en son çırıl çıplak soyundukta sürtündük.
40 Yorumla
+1 yılBak ben dini bir kişilik değilim bunu dinen soruyorsan bunun günah olduğunu biliyorsun yok kızlık gururun içinse ilk defa olduğu için soruyorsan kötü bişey değil ama kapalı mevzusu yanlış böyle oldukça bu ülkede kapalı kadınlara saygı kalmıyor yazık.
10 YorumlaTroll soru. Kapalı bir kızın gidip gitmeyeceği değil konu gidenleri gördüm gözümle. Elinde Kuran ertesi gün çocuğun evinde. Bunu yapıp da pişman olmuş ayakları yalan olduğu için troll dedim.
20 Yorumla
+1 yılYok canım çok iyi bişey yapmışsın birde soruyo musun arkadaş iyi mi kötü mü diye islamiyette sevgili diye bir olay yok nikahlı karı koca olayı var bilmem anlatabildim mi?
20 YorumlaYok canim ne münasebet.
Çok laik ve çağdaş bir iş yapmışsin.
Ks'cek kutluyoruz seni...
Ah bu şuursuzluk ah...40 Yorumla
+1 yılAferm sana basindakindan utan zatwn aevgln seni kapali kizlar daha hassasitr bu knuda namus konusnda diye düşünüp sevdi ama sen ona bunu yasaattn bence sogumustur
24 Yorumla- +1 yıl
Ozellkle kapali kiz isteyen erkekler alin size ornek
- +1 yıl
kapalı kız almak onemlı canım elbette ama cahıl degıl
kapalılığın ne oldugunu bılmıyor tesetturun ne anlama geldıgını bılmıyor
tesettur onemlı ama once kalbını nefsını harama zınaya kapatacak
Allah yardımcısı olsun
bunu kadın dıye alanın - +1 yıl
@EvcilÖküz sorun yok burda ben bu kiza bunlari soylerek bunu yapan kapalilara dedim bu kiz ya da baskasi degil illa bu kiz degil bu gibi kizlar yok mu
+1 yılHayır kotu bir şey yapmadın. Sevdiğin kişi ile yakınlastin
10 YorumlaOho daha oralar emilcek yalancak
Arkadan yapilcak
Dinci budur iste kafa kapali her halti yer kafayi reklam icin kapatir
Dindar degil
Gununuzun modasi dinci20 Yorumla
+1 yılKapali oldugunu belirtmene gerek yoktu senin gibiler yuzunden butun kapalilar böyle zannediliyo. Basitsin nefsine hakim olamadiysan bile sagda solda kapaliyim diye vurgulamanin alemi yok.
20 Yorumla
+1 yılyanı evlenmeden yapmışsın gıtmış bakırelıgın canım
bakıre demek kızlık zarı demek degıldır bunu nezaman anlayacaksınız kucuk beyınlıler
o çocuk malmış bozması lazımdı senı20 YorumlaEvet yaptınız ikinizde. Evlenmeden yapmamalıydınız. Ne sen nede o. Erkekte olsa evlenmeden kabul etmemeli.
00 YorumlaBiaraz daha cola icseydin asiti kaçinca iyi olmuyor 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah kahkaha attım sayende 😁
+1 yılO kafandaki senin gibilerine agir gelir, kendine baska bir accessoire sec.
10 YorumlaKötü yaptın evet kapalı olduğunu söyleyerek diğer bütün kapalı kızlarında adını kirlettin ve nefsine hakim olman gerekiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Karekter meselesi böyleleri dini lekeliyor iste ne yapacan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen millete bakma benim sevgilimde kapaliydi disarda film lunapark falan eglendik onun evine gittik tek kaliyodu basta bisey yoktu evde tvde film actik romantik bir film sonra ufak opusmelerle basladik cok bisey olmadi ama ilkte kiz cok cekindi seninde ilkmiydi takma burdakileri
00 Yorumlahormonlar kapalı açık dinlemez şahsi olarak ben normal karşılıyorum ve kötü hissetmemelisin ama kendi hayat görüşün çerçevesinde sen değerlendireceksin iyimi kötümü
00 Yorumla
+1 yılkapalısın ve bu yüzden bazı şeyleri diğer insanlara göze kısıtlı yaşadığın için sanırım bir yakınlaşmadan dolayı kaptırmışsın kendini dikkatli ol bence
00 Yorumlasenin adamın evinde ne işinvar bukafdar basit bir kızmısınki sen kapalıyım diyosun olmamış bu
10 Yorumla
+1 yıllütfen bak lütfen o türbanı takma sen kafana şerefini kirlletme daha fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kötü iş yapmışsın insanlık öldümü bir oral yapsaydın çocuğa
50 Yorumla
+1 yılKapali oldugunu belirtmeseydin iyiydi sonra toplum hakkiyla kapanan insanlari da yargiliyor
30 YorumlaYoo bmce gzl bişe neresi kötü canım biz her gece yapıoz birazdan yapıcaz ama evliyiz biz nezeman oldu bunolay
00 Yorumla
+1 yılSifta yapmissin sence iyimi tabi kotu birsey yapmissin
00 YorumlaKapali olunca cok kotu acik olunca iyimi veyahutta kapalilara gunah aciklara sevapmi?
23 Yorumlaseni kullanmis bekaret amda değil kafada olmali diorum kapali olsan ne fayda
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhe canım kapalı bayanlara camur atma trolü gerci kapalı olup yapanda varda burda burgu sacma
10 Yorumla
+1 yılYani evet çok kötü çünkü belki onunla evlenmeyeceksin kaldıki evlensen daki kaplı bir bayan san bunun da kötü ve günah bişey olduğunun farkindasin
04 Yorumla- +1 yıl
@AlmaHatun sen biliyorsun ya yetmezmı
- +1 yıl
@AlmaHatun ben direk seni kastederek söylemedim yanlış anlama yapan biliyor. karşındakine ne söylesen inanır peki senin bildiklerin. (seni kastetmiyorum)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirgün evlenirsen evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSozde kapalisin 2 karis bez sacini ortunce namusun mu temizleniyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalıyım demek zorunda mısınız? Kapalı olmak demek, gösteriş için değil inandığın için kapanmaktır. Yaptığınza bakın...
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapaliyik diyorsun bir de mk
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette kötü birşey ama bu kadınların isteklerinin olmayacağı anlamına gelmez... eğer ilerde ciddi ise niyetiniz imam nikahı yapabilirsiniz öneri olarak...
00 Yorumla
+1 yılZAten kadınlar o an tutamıyor kendini sonra pişman oluyor ama surtunmeyle falan boşalmam ben sjnsns
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbide kapalıyım diye belirtmiş utanma kalmamış pislik
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet o kafandakinin hakkını veremedin zihniyet örtülü olucak kafan değil.
10 Yorumla
+1 yılCok iyi bisey yapmissin aferin nerde kaldi senin kapali olman
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSence? Kapalıların beklediğimiz fikirsel doğrultularıyla tam tersi istikamette bir davranış.😕
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok mümin kardeşim Allahın helal kıldığı sevgilinin ihtiyacını gidermeyi yaptın sevap point kazanıp cenneti garantiledin böyle devam et
20 YorumlaYok bee cokta kötü degil.. millet sevgilisinin evine giderken 3 kişiye veriyor😄
00 YorumlaKapalilar bizden beter
21 Yorumla- +1 yıl
Bizler derken 😂😂
Evet kötü bir şey yani başındakini cikartman lazım
30 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki yaptığın. İyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılDemekli türbanlı kişilerde köprü altında dolaşıyor
00 YorumlaKapali kizim diyon sordugun oruya bak
10 Yorumla
+1 yılhadi beee lfkspokdvpogdkpklgğpdlğpblhnğhjklpşi
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Demek ki kapalı açık olmak önemli olmuyor
20 Yorumla
+1 yılAz bile yapmissin
11 Yorumla- +1 yıl
Senin gibilere ihtiyacımız var 😄😄
çok kötüsün senn. bir de açıp eline alaydın bari
10 Yorumla
+1 yılYoo zevk almışsan sıkıntı yoktur
00 Yorumla
+1 yılkapalı biri olarak çok yanlış yoldasn
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma yavrum caizdir
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026