Hepinize teşekkürler
Kalçalarım çok mu büyük ne ya?
Hepinize teşekkürler
bu dediğin ölçüler gayet iyi. öyle abartılı bir durum yok. bakma sen 90-60-90 ölçülerine, gerçekte o ölçülerde kimseyi bulamazsın. mankenler dahil, artı/eksi 5 santim herkeste oynar :) hatta bel,kalça oranın ideal :)
ideal oran 0,70'tir :)
hadi ya :) ynede rahatsız oluyorum tayt giydiğimde falan kendimi kilolu hissediyorum
tayt giydiğinde dikkat çekici oluyorsundur. tayt giyeyim de kimse bakmasın dersen çöpü gibi olman gerekir :) vücudun orantılı olduktan sonra kilonun önemi yok. zayıflığı takıntı haline getirmemek gerekir. zayıf kızlar daha az dikkat çektiğinden dekolteyi veya dar kıyafetleri daha rahat giyerler. bu daha güzel olduğu anlamına gelmez. senin ölçülerinde bir problem yok. ideal orana sahip olduğundan çok daha fazla dikkat çektiğin için rahatsız oluyorsun belki.
olabilir :) ya da çevremdeki herkez aşırı zayıf ve uzun olduğu için kendimi kısa ve bu ölçülerde kötü hissetidiyorum yıllardır olan bşy
bence boşuna canını sıkıyorsun. senin boyunda ve ölçülerinde kötü hissetmeni gerektirecek hiçbir şey yok. aşırı hassasiyet göstermişsin. belki de çevrendekilerin tavırlarından olabilir. arkadaşlarını gözden geçir bence :)
doğru :) teşekkür ederim yaklaşımından dolayı ödülü hakettin :)
Rica ederim, ben teşekkür ederim :)
ben sizee su kadarını söyleyim sizin vucut hatlarınıza sahip olabilmek için spor salonlarından cıkmayan binlerce insan var şimdi aynanın karsınaa gecin vee kendinizle gurur duyun nee kadar övünsenizz azdır
nasl oluyo ya benim boyum 1.62 olculerim 85 60 92 hicte kocaman dgller bnce reklam yapiyosun yani 85 kalca kocaman olamaz canim
inanmıyorum iyki 92 falan değil
Hayatnda hic 92 kalca gormedin galiba haberin yok
Gördük heralde ağzmı bozdurcan benim. Demekki benim büyük kalça takıntım var demekki hoşuma gitmyo demekki rahat hissedemiyorum demekki merakımdan soruyorum soru sordum ben burda zaten fikirlerinizi söyleyin diye bana büyüğü küçüğü öğret demedik sana.
85 60 92 mükemmel bence
o değil de o kiloda nasıl o ölçüler oluyor. ben 50 kiloyum. 86,58,90 ölçüsündeyim. tekrar ölç sen :S
ölçülerimden eminim ben
boyumda öyle durmyo işte ondan dolayı
sanırım öyle etrafımdak insanlar çok uzun ve zayıf ama ben kısaym ve brazda topluyum onlarla yan yana gelnce kendimi kilolu çok geniş kalçalı falan hissediyodum artk öyle bir sorunum kalmadı çözdüm
Cevap
10Cevap
yahu buldunuz da bunuyormusunuz yemeğin salçalısı kadının kalçalısı hele senin vucud ölçülerin ne diyim biraz spor yap erit
Ya zaten kısa boylu bayanların çoğunun kalçası büyük olur, erkekler göğüslerden çok kalça ilgisini çeker daha iyi işte.
yani nasıl bir şemayla açıklayabilir misin? sınavlarda olurdu şematik olarak açıklayın...
bayanların kalçaları büyük olduğu sürece bence çok çekici ve seksiler, şikayet etmemelisin gayet iyi onlar :)
belin çok ince , biraz kalçalardan kilo veirirsen ; boyunda kısa zaten orun olmayacak...
10 numara hiç bozma o modeli ;)
umarım öyledir ya
Bana fena halde çekici geldin.
ciddenmi
Kesinlikle ciddiyim.
iyi işte daha ne isityon.
85 i dolgun mu saniyorsun gercekten ?
boyuma göre evet
yoo çok güzel bozma moral
aynı ölçülere sahibiz senle
geniş kaçanın her zman gideri vardır
85 in nesi büyük?
vücuduma göre büyük duruyo
Sana büyük geliyordur, biraz derli toplu olsun sorun yok :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar