Birini içinize almak nasıl bir his neye benziyor kızlar?
Erkekler sordunuz mu hiç kızlara nasıl hissettiklerini o hissin neye benzediğini?
Erkekler sordunuz mu hiç kızlara nasıl hissettiklerini o hissin neye benzediğini?
o ilk değdiğinde ateş gibi yakıcı sıcaklığını hissediyorsun önce, ve içine girdikçe o ateş gibi sıcaklığın içinde ilerleyişi çok hoş bir haz veriyor, özellikle penisin başının değdiği yerler ve en dibine gelince orta beklerken sanki yakıp kavurucu bir sıcaklık hissediyorsun ve o sıcaklık çok hoş bir zevk hissettiriyor içinde tüm vajina bölgende ve bacaklarına doğru yayılıyor dizlerin göğüs uçların çok hoş oluyor o hisle...
Sormadık ama sürtünmeden bu şekle giriyorlarsa içinde olmasını hiç düşünemiyorum sizin açınızdan. Ayrıntı istersen diğer şekilde konuşalım 😉
Ya insanın başına ne gelirse ya meraktan ya taraktan geliyor etmeyin bu kadar merak sonra yanlışş yapıyorsunuz
Cevap
18Cevap
İçin kıpır kıpır his oluşuyor sürdürdükçe zevk veriyor ışte
sordum hatta gözlerinde gördüm gerçekten :) tarifi imkansız bir şey
Bence bunu kimse bilemez onlarda. nasıl içine alıyor ne hissediyor dite merak ediyordur☺
Bilinmicek birşey değil cevabı var o hissin aslında
Nefesim kesildi içimdeki o kalınlık harikaydı ama çokda acıdı demişti
Zicarken çıkanı düşün , aynı şekilde bide girdiğini düşün 😂😂😂
O anda kendi hissettiğin den kıza birşey soramıyorsun ki
içini tamamen doldurduğunu düşün ve her hareketin ayrı bir zevkle kıvrandığını en savunmasız anın olduğunu
Güzel ve benzersiz bir duygu
Neye benziyor ışte onu merak ediyorm herhengi bildiğimiz biseyden örnek verebilrmsn
İşte bir şeye benzetemiyorsun önce biraz acı var gibi oluyor sonra müthiş zevk alıyorsun
Anlatilmaz canim o yaa yasanir
O hissi kendin yaşamalısın
Sımmsıcak bir his demişti bir defadında bir kız
Doluluk hissi demişti
Elini vJinana sok a nla
Olmaz o günü beklicem aynı şey değildir emiim
Hissemek istyonmu
Bendr karistir demedim
His nasıl anlatılır merak ettim
Tarifsiz duygu olduğunu söyledi
anlatilmaz yaşanilir sözünün asli yani. d
burnunu çekmek gibi 😂