Sevgilimle her cinsel ilişkiye girdiğimizde canım çok acıyor ve zevk asla alamıyorum .Vajinamda enfeksiyon yani mikrop var.Çok kötü kokuyo vajinam ve beyaz renkte akıntım oluyo sürekli.Cinsel ilişki sırasındada sevgilimle yaparken canım çok acıyor özelliklede bacaklarımı havaya kaldırdıgım pozisyonda mideme basınç girmiş gibi çok kötü acıyor. ağlıyorum..Sizce nedeni nedir?Nasıl geçer.
Cevabın nedir?
bak güzel arkadaşım, 33 yaşındayım. saat 7'den beri köpek gibi çalışıyorum. hem de 750 lira maaşla. arada işten fırsat bulup inci'ye giriyorum ama orda da senin gibi liselilerin açtıkları başlıkları görüp kahroluyorum. saatlerdir vardiyalı olarak senin açtığın salak başlıkları okuyoruz ama hiçbirini çözemiyoruz. vatana millete hayırlı bir insan olmak istiyorsan lütfen okulunu ve derslerini ihmal etme. yoksa benim gibi günde 12 saat çalışırsın. bana ve iş arkadaşlarıma kaybettirdiğin bu dakikaların intikamını almayacağız. seni affediyoruz. yeter ki sen derslerini iyi çalış.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
bunlar hastalik belirtileri hemen doktora git vajinanin kokmasi veya beyaz akinti normal degil belki ciddi hastalikdir zaman kaybetme
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıltıbbi yardım almadan geçecek gibi durmuyor jinekologlarda para kazansın :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
Sevgilim dedğiniz insan kocanız mı yoksa eşiniz dışında bir erkek mi...?
evlilik dşı cinsel ilişkiler pek çok hastalığı beraberinde getirrir.. bunlardasn kurtulmanın tek yolu evli olduğunuz kocanızla yapmanızdır.. bu halde hiç bir hastalık çekmezsiniz...00 Yorumla
+1 yılya bunun nasıl geçtiğini bilmeye ne var.doktor doktor doktor..arkadaşım zührevi organlarımızda hastalanabilir.biraz yıkın şu tabuları.ne hale gelmişsin.yazık.
00 Yorumlamantar ve rahimde kist olabilir...
çünkü baskı karşısındaki ağrı kisti akla getiriyor..
doğal olarakta koku ve akıntıda mantarı düşündürüyor..
bence acil doktara müracat et...04 Yorumla
Soran+1 yılkorktum..
Soran+1 yılhı hı
sen zaman kaybetmeden doktora git sen bu haldeyken sevgilinde ilişkiye devam edebiliyorsa onada bravo yani!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli bişey olabilir burdan kim ne dese yanlış olur doktora muayene ol önce bir rahatsızlık var mı ona baktır
10 Yorumlaağrı falan geçerde sen enfeksiyona bir çözüm bul doktora neden gitmiyosun ?
00 YorumlaJinekolog cozer olayini. Burda jinekolog olmaya gerek yok zaten kimsede olamaz. Gecmis olsun.
00 Yorumlaonun üzerine sen çık ve deki sen yapınca ben sevmiyorum de anlayışla karşılayacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantar var sende.aile hekımıne gıt soyle ılac yazıyo muayene etmedn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. kendini serbest bırak tad almaya çalış
01 Yorumla
+1 yıldoktora gıtsene ya belkı cok onemlı bsydır
00 Yorumla
+1 yılKadın doğuma git. Antibiyotik falan versinler.
10 Yorumlazamanla alışırsın ağlamassın
00 Yorumladoktora git buraya sorman yanlış.
00 YorumlaKendini kasıyorsan bu doğal bir durum..
00 Yorumlasert yapmayın ve değişik pozisyonlar deneyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantar olabilir ve bunu ancak dr çözer
00 Yorumlamantar olabılır
00 Yorumlagit doktora
01 Yorumla
Soran+1 yılonu yapmasını bızde bılıyoruz
Vajinismus.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğimizde canım çok acıyor ve zevk alamıyorum. Nasıl geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat