+1 yıl1) Prostat hastalığını geciktirdiği söylendiği için klozetlerde oturmayı tercih ediyorum. 2) İşeme eylemini gerçekleştiren yer penis olduğu için aşağıda tutmaya çalışıyorum. 3) Bacaküstü derken neyi kast ettin anlamadım yanıtla belirtirsen sevinirim. Saygılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBacak bacak ğsütne attığınzda sıkışmıyo
Soran+1 yılMuuu
En İyi Cevaplar
+1 yıl1: Evet, oturarak çiş yapmak daha sağlıklıdır. Yani hep öyle yapmamız gerekiyor aslında. Ama işte aceleciyiz, hemen ayakta bitirip gidiyoruz gideceğimiz yere. :D
2: Herkesin evinde klozet yok, normal düz olan da var hani alaturka. :D Onda zaten bir yere gitmiyor penis, öyle aşağı da duruyor, yere değmiyor mesafe var. :D Ha alafrangada ne yapıyorlar dersen, yani içine sokmuyorlardır bence, üstünde duruyordur yine. :D
3: Bacak bacak üstüne atar otururum genelde, sağ veya soldadır penis. Ya da, yukarıdadır. :D Herkes farklı yere yatırır. Ben solda tutarım. :D Sağ bacağımı üstüne atınca, kapanmış oluyor işte altta kalıyor penis, acımıyor. :D
Teşekkürler. :D10 Yorumla
+1 yıl1-) Yeri geldiğinde oturarak yeri geldiğinde ayakta işiyorum. Ama ayakta işeme durumu sadece acil bir durum varsa.
2-) Bacağın üstüne mi? :D :D :D Hiç güleceğim yoktu. Telefon mu bu. :D Tabikide hayır. Öyle yerçekimi etkisiyle sallana sallana boşluğa doğru kafasına göre takılıyor. :D
3-) Bacaküstü attığımda bir farklılık olmuyor. Ereksiyon halinde olmadığı için gayet normal bir şekilde göbeğime doğru durduğu için bir rahatsızlıkta vermiyor.222 Yorumla
Soran+1 yılneden bacağının üstüne koymuyosun
- +1 yıl
Niye koyayım ki. Bir yük değil sonuçta. Ağırlığınıda hissetmiyorum. Ayrıca oturur vaziyette olduğun zaman bacağın üstüne koyman imkansız olur çünkü bunu yapabilmen için en az 30 cm felan olması gerekir. Ki genelde türk erkeklerinde bu oran 13-20 arasıdır.
Soran+1 yıl15 cm olsa da bacağına konualbilir bnece peki ona kıyafet dikiyor musun
- +1 yıl
He yemeğini veriyorum günde 2 kez. Vergisinide ödüyorum. Ne saçma salak sorular bunlar ya. :D
Bebek mi bu ne kıyafet dikicem. Sen kız olduğun için anlayamazsın. Hem zaten ereksiyon olmadığı zaman bir penis çok küçük olduğundan bacağın üstüne koyman imkansız. Kalkmamış hali 15 cm olan adam zaten guiness rekorlar kitabına girmiş olan adamdır yani. :D
Ereksiyon halinde olunca zaten direk göbeğe doğru durduğundan büküp bacağa atma şansıda olmuyor yani. :D
Soran+1 yılniye üşütürse oran nolcak
hem üşümemesi için kıyafet dikip yüz çizmiyor musun hiç mi denemedin benim pipim olsa onla ne eğlenirdik- +1 yıl
Dalga geçiyor olmalısın. :D 13-14 yaşında felansın herhalde. :D
Kıyafet dikmeyi geçtim yüz çizmek nedir ya. :D :D :D
Üşümüyor hanfendi merak etmeyin. Bacak arasında olan bir vatandaş olduğu için sürekli olarak bacaklarda hareket ettiği için üşümüyor. Zaten iç çamaşırı giydiğimiz için kapalı bir ortamda bulunduğundan dolayı bir de kan akışının en çok olduğu yer olduğundan dolayı üşüme sıkıntısı olmuyor.
Ben eğlenmek için genelde mastürbasyonu kullanıyorum. Öyle resim çiziyim felan yok yani. :D
Soran+1 yılyo 19 yaşındayım ben olsam göz ağız çizerdim kıyafet de dikerdim
bide çok merak ettim biraz iğrençç olabikir ama
testislerindeki yumurtaları yeniyor mu sonuçta kökü sende yine çıkar- +1 yıl
Tamam bu kadar saçmalık yeter. Bence uyu sen belliki ya kafayı yedin ya da acayip azdın beyne kan gitmiyor doğru düşünemiyorsun. :D
Bende ciddi ciddi cevaplıyorum ya hani yaşı ufaktır anlamıyordur felan diye. Ahaha :D
Soran+1 yılya valla gayet iyiyim
ve bunu biri söylemişti bende meraktan sordum- +1 yıl
Kim söylediyse söyle ona ne içtin sen de. Ne içtiyse aynısından istiyorum. Ahaha :D
Soran+1 yılyay ama neden bence olabilir
ıyyy çok iğrençtir ben ne diyorum ya bak saçma olmaya n son sorum testisine delik aşarsak ne olur ölür müsün- +1 yıl
Acı çekerim herhalde. :D
Soran+1 yılhım tamam teşekkürler
- +1 yıl
Ulan koptum :D yorumlara. ciddi olamaz bu kız.19 değl de 13 mü acaba :))
Soran+1 yıl@manyakhipopotam 19. Canısı
- +1 yıl
canısı? :) hiç belli olmuyo 19 hadi 17 yapak şunu :)
- +1 yıl
benim için güncelleme yapmana gerk yoktu şakacı kız :)
Soran+1 yıl@manyakhipopotam gerçekten 19 aklıma geldi sordum
- +1 yıl
aklına çok değişik şeyler geliyo snn :):) başka neler cıkkar bunun gibi kimblr komik kafa açıcı şeyler
Soran+1 yıl@manyakhipopotam bu kadar
- +1 yıl
geldiğinde söle bana güleyim biraz :) meraklıkız
- +1 yıl
bak mesela şu an bacak bacak üstünde şeyim kaybolmadı yerinde. rahatıda yerinde :):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl soru mk
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorularınıza çok güldüm.. Hoş sorulardı.. Bir erkeğin baş belası prostat olmaması için kızlar gibi oturarak yapması gerekiyor çişini.. Nedeni ise oturarak çiş torbasını tamamen boşaltabilmesi.. ayakta olursa torbada bir miktar devamlı kalıyor ve bu da zamanla prostata çevirmesi.. ve 3 nolu soru içinde : Erkek penisi Anakonda büyüklüğünde değildir. inikken altı üstü 3 - 4 cm.. Hatta soğuk denize girince boyu 1 cm bile kalabiliyor.. yani bayağı bir araman lazım onu bulabilmek için :) :) :) :)
110 Yorumla
Soran+1 yıl3 cm nedir parmağımdan da mı kısa
- +1 yıl
aynen.. 3 cm boyu.. veya 4.. ereksiyon olunca büyür ve kalınlaşır penis.. Bu olay da tamamen vücudun oraya kan pompalaması ile olur.. çok Sigara ve alkol tüketen ereksiyon olur ama o ereksiyonu tam manasıyla koruyamaz o şekilde.. tam sertleşme yaşayamaz yani..
Soran+1 yıl3 cm ne bee
- +1 yıl
devamlı 15 - 20 santim kalkık oturacak değil ya.. Ereksiyondan kasıkları patlar sonra.. 1 - 2 saat tam ereksiyon olarak dursun kasık ağrısından komaya girer erkek..
Soran+1 yılgirmesi için ne yapmalı?
- +1 yıl
ağrıdan komaya girmesi için mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
yooooo böyle bir ceza vermeyin sakın bir erkeğe.. Mesela uzun bir zaman seviştiğinizde erkek boşalmamışsa ve kendini tutuyorsa çok sakıncalı.. Ya gidip mast yapmalı.. ya da o kızla birşeyler olmalı.. yani boşalabilmesi için.. tabii ki karşılıklı istek veya kızın onu nasıl boşaltabilme rızasına bağlı.. yani asla zorla hiç bir şey olmamalı..
Soran+1 yılhım tamam sağol amcs
- +1 yıl
rica ederim amcası :) :) :)
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aslında sağlık açısından oturarak işemek gerekli.. Ben hep oturarak işerim çünkü o zaman idrara torbası tam anlamı ile boşalıyor..
Tualate oturunca oda aşağıda kalıyor zaten normal olarak ellemeye gerekte kalmıyor.
Bacak bacak üstüne atınca hem penis hem testisler aşağı doğru itildiği için arada sıkışmaz yaratılış öyle..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim olursa olsun tuvalet oturarak yapılır bu adabı muaşerettir tuvalete girmeninde bir adabı vardır...
ayakta yapılması kesinlikle iyi değildir hem idrar sıçrar hemde erkeklerde hastalığa neden olur...
bu yüzden sıçramaması için oturarak yapılması gerekir ve tuvalete girilirken pantalon paçaları sıyırılmalıdır elbiseye necaset sıçramasın diye
oturunca penisin biryere konmasına gerek yok serbest bırak..20 Yorumlaoturularak işenebilir. hatta bazıları böyle yapıyor. bu şekilde sidik de sıçramamış oluyor. bir de daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama ben alışamadım. tuvalete oturduğumuzda penisimiz iki bacağımızın arasında durur aynı sizinki gibi ve aşağı klozete doğru sallanır bu şekilde yaparız. eğer erekte olmuşsak bunun geçmesi beklenir yoksa etraf batar.
00 Yorumla1 evet işeyebiliyoruz
2 ip bağlayıp boynumuza asıyoruz ya da özel kemeri var onun yere değmesin diye
3 kaybolmuyor göbeğimize doğru çekiyoruz hatta aparatı var bazen bacağımıza da bağladığımız oluyor17 Yorumla
Soran+1 yılo aparatı nerde bulurum
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılbilmem
Gizli Üye(18-24)+1 yıl-Bizde erkek olduğumuz halde beyler pisuvarlara kadınlar gibi işemeliyiz. Hatta toplumumuz bunu normal bir durum olarak karşılamalı. Pisuvarlara sadece fermuarı açıp işemek yerine Pisuvarın üstündeki fayansa kalçayı yaslayıp donu indirip kalçayı açıp pantolonu sıyırıp penisimizi elimizle pisuvarın süzgeç deliğine doğru penisimizin yönünü çevirip işemeliyiz çünkü penisimizin yönünü çevirmezsek ortalığa işemiş oluruz.} -
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi ki oturarak işiyoruz galeri2.uludagsozluk.com/.../...-isemek_378513.jpg
bazen de ayakta işiyoruz galeri5.uludagsozluk.com/.../...p-isemek_93247.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılwaoew harika
- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yıloturarak işemek en sağlıklısı, ben öyle alıştım ömrüm boyunca.
oturunca kamışı klozetin altına atıyoruz
üçüncüsünü ben de merak ettim şimdi ha. d08 Yorumla
Soran+1 yılDenesene
- +1 yıl
daha demin denedim, kaybolmadı. d
- +1 yıl
but balls-edge :(
Soran+1 yılEe sıkışmadı mı oeki ona kıyafet dikip yüz çizdin mi
- +1 yıl
sakalı vardı zaten, üstüne şapka koydum bir de mağara buldum takılıyor şimdi kafasına göre ablası :)
- +1 yıl
:D :D manyksınız
Soran+1 yılaaa nasıl
- +1 yıl
Sakalları kestik ablası 😅
1) ayakta iseyebiliyorz ama iyi olan , oturarak işemektir. Prostat olabilir insan.
2) tuvalete oturunca oda asagi sarkip sallanıyor..
3) bacak bacak ustune attigimizda ayaklarimizin uzerine dogru oda yolunu buluyor.00 Yorumla
+1 yılhic mi gormedin kucuk bir cocuktan, oturunca sirtindan uzatip, kafasinin ustunden asagi dogru sarkitip oyle iseniyor..
13 Yorumla- +1 yıl
:D :D yaw
- +1 yıl
@manyakhipopotam ne guluyon bro yalan mi soyleyek..
- +1 yıl
Doğru mu sölüyon da yalanmı diyek diyon:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha yaa bu kızların penis meraki adami öldürür 😀😀😀
122 Yorumla
Soran+1 yılöldün mü
Cevap sahibi+1 yılHayir ama senin yasindakiler cok merakli 😀
bir laf vardir ya meraktan ya meraktan diye bence bu kadar merak etme evlenmeden görürsün bagittirirlar sonra demedi deme 😀😀
Soran+1 yılhiç sorun değil
Cevap sahibi+1 yılDunden raziyim diyorsun yani 😀😀 ye o zaman bulugu 😀😀😀
Soran+1 yılevet
ona kıyafet dikerim
Cevap sahibi+1 yılPok dikersin 😀
Soran+1 yılaa nedenmiş
Cevap sahibi+1 yılNasıl dikecen öt bakalim 😀
Birde burcun ne senin. akrep aslan başak balik? 😀
Soran+1 yılyooo ikizler
neden ki böyle dikeim sonra üşümez
Cevap sahibi+1 yılIsveli cikveli burç. sen aslan ve akrepten bile fenasin valla 😀 dünden razi olman normaldir baby 😚
Soran+1 yıldünden razı olduğumdan değil neden bağırayım ki
Cevap sahibi+1 yılIlk her zaman aci verir bebeğim sonraki ilk 2 ve 3 te oyle 😀 minyonsan zaten sormaa off erkek zevk alir sen 7 24 aci cekersin 😀
Soran+1 yılben narsistim acıları severim
evet minnacığım 5-10 cm değil mi
Cevap sahibi+1 yılNe 5 10 cm kizim benimki 17 cm inik hali o 5 10 cm olan 😀😀 seni kim kandirdi 5 10 cm diye 😀😀😀
Soran+1 yıltamam inik halinden bahsettim
30 cm olsa bile bağırmam ben kendi kendimi elimin içini açan diken biriyim o acı nedir ki
Cevap sahibi+1 yılYok deve a.. q gari. Sen bildigin sapiksin o zaman kızım
Soran+1 yılsapıklıkla ne alaka anlamadım ama
evet dedelerin bile şeyine bakıyorum cidden ben niye sapığım ya
Cevap sahibi+1 yılSen nerdensin denizlidensen buluşalim tatlim. merakin gider. istemedigin hic bisey yapmayiz olur biter 😉
Soran+1 yılyok evlenince sağol by
Cevap sahibi+1 yılKizim merek etme ben bakire ellemem. oksar seversin istersen ağzına alırsın tadina bakarsın. Bende seni bosaltirim. cok bakire bosalttim. tecrubeliyim yani zevkin doruklarina cikarsin 😙😙😙
Soran+1 yılByby
Cevap sahibi+1 yılBende seni sevdim azgin sapik baby 😚
- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılne sacma bir soru lan bu. bu penis dedigin sey hep sert dolasmıyoruz heralde normal otururken 4-5 cm oluyor ve yumusak bacak arasında hissedilmiyor bu kadar takmayın kafanıza
00 Yorumla
+1 yılben ayakta yapmam asla zaten ayakta bevletmek saglık acısından da iyi değildir bacak bacak ustune atmam zaten atamam tuvalete oturmam genelde alafranga tercih ederim daha saglıklı bu kadar bilgi ayrıca sormak istediklerin varsa da sor
00 Yorumla
+1 yıloturarak isiyorum hep prostat olmamak için tuvalete oturunca penise bişey yapmıyorum öyle sallanıyor kendi kendine bacak üstü oturma olayını anlamadım hiç 😄😄😄
011 Yorumla
Soran+1 yılbacak bacak üstüne at sıkışmıyor mu
- +1 yıl
büyük olduğu için bacaklar açık oturuyorum bacak bacak üstüne atmam çünkü sıkışık pozisyonda penisim belli oluyor utanıyorum
Soran+1 yıl5 cm bişeydir
- +1 yıl
17 cm 😄 istediğin herseye yemin edebilirim problem yok zaten yalana da ihtiyacim yok ha bazisina 17 cm de küçüktür ona bişey diyemem küçük gelebilir ama ortalamanın üstü olduğunu biliyorum en azindan😊😊😊
Soran+1 yılokk
- +1 yıl
trip mi bu seveyim büyük diye?
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Ok ne yani inanmıyorsan kanıtlıyim ok ne yani
Soran+1 yıltamam dedim nasıl kantlyn
Soran+1 yılıyyyy hayır
- +1 yıl
peki😁
Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bugün bütün gün bunu mu düşündün kız. 😁😄 hayal gücüne hayran kaldım 😀😁😃
08 Yorumla
Soran+1 yılTşkedrm
Soran+1 yıluza
Soran+1 yılbelli hiç abaza olmadığın
+1 yıl1) Oturarak işiyorum. Sağlık için
2) Söküp cebime koyuyorum. Tuvaletten çıkarken tekrar takıyorum
3) bacak bacak üstüne atmıyorum00 Yorumlaonu yerınden çıkarıp sifonun uzerıne bırakıoruz işimiz biince geri takıoru... takılıp çıkarıldığını sakın bılmıyodum deme?
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yıl1) Ben hep oturarak isiyorum
2) Klozete oturunca oda asagi yonde sallanıp gidiyor
3) Kaybolcak gibi bişey değil00 Yorumla
+1 yıloturarak işerken şeyini bacağının üstüne koyan varsa geçelim karşısına saygıyla eğilelim
20 Yorumla
+1 yılEvet oturarak işiyorum sağlıklı olanı bu
Otururken penisin kafasını öne egiyorum etrafa sıçramasın diye00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında olduğuna göre
Akıl yaşta değil baştadır sözünün bir kanıtını daha sergilediign için tessekurler.
Gitte yararlı bilgiler merak et.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman oturarak yaparım mecbur kalmadıkça ayakta kullanmam alafranga erkekler için facia zaten
00 Yorumla
+1 yılAyakta işemek mekruh tür
Oturarak işerim
Yerlerde geziyor işte naaapçan00 Yorumla1- Evet
2- Aşağıya doğru salıveriyoruz
3- Ereksiyon halinde zor oluyor00 Yorumlagenelde oturarak ama sadece kendi evimde diğer yerler ayakta temizlik söz konusu olunca
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1) işedim
2) güvenli bölgeye alıyoruz
3) den den işareti00 Yorumla Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oturarak işedim
Aşagıya çekiyorum
Bacak arasına sıkışıyor yumuşak olduğundan00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturarark isiyorum. penisim. dik. duruyo isiyorum yani bacak bacak. ustune atinca bacaklarimin hafif arasinda kaliyo bazen bazen de ustune koyuyorum bacagimi skntı olmuyor tatlim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbukadar merak iyi degil 19 yasındasın ama sordukların öyle deigl hani bana cinselligi cagrıstımadı ama sacma geldi
00 YorumlaKlozee oturunca penisimı asagıya indırıyorum işıyorum
00 Yorumla
+1 yılSaba özel ders vermek şart. Normal müfredatla anlatamayaxağın belli
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSorulara gel :D bşka merağın yok mu snn. şeyiniz kaybolmuyo mu nası gözlüyoz. dürbünle gözlüyoz :))
00 Yorumla
+1 yılAyakta yapılması doğru değil hastalığa sebep oluyor
00 YorumlaAhaha ya o değilde 2. soruya bittim
14 Yorumla
Soran+1 yılcevap ver o zaman
Soran+1 yılerekte olmassa
+1 yılKızın fantazisi ne lan böyle 😄😄😄😄😂😂😂😂
26 Yorumla- +1 yıl
Bazen hayret etmiyor değilim cidden 😄
- +1 yıl
@KaldırBasınıSevgilii 45 üstü yaşı yazıyor ama 19 yaşında.
- +1 yıl
@piremsesssss kayıt olurken kimse dikkat etmiyor ki 😉
- +1 yıl
@KaldırBasınıSevgilii Kanki tamamda 1960larada basmaları tuhaf değil mi? ya da 1950lere
- +1 yıl
@piremsesssss çoğu genellikle bir soru sorup silicem diye kayıt oluyor aceleyle ama pişman oluyorlar sonra böyle yanlış işaretlediklerinden. 😊
- +1 yıl
@KaldırBasınıSevgilii Okey
+1 yılsanane ya milletin şeyinden
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak etim
- +1 yıl
merak etme ıster oturarak iserim ister ayakta
Susacaksam cevap veremem ergenistan
11 Yorumla- +1 yıl
Ay ben nerelere gidem böyle ergenlerle yakılmak çok üzücü -,-
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboynumuza doluyoruz :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tuvaletde otururken kapının arkasına asıyoruz
10 Yorumla
+1 yılHepsini canlı canlı fotoyla göstererek mi anlatak
00 Yorumlaayakta işemek günah zaten. hep oturarak işerim.
00 Yorumla
+1 yıloturduğunda alta kaçıyo
00 YorumlaBu yasta bu merak sen yakinda var yaaaaa
00 Yorumlaben amuda kalkarak işediğim için cevap veremiycem
00 Yorumla
+1 yılgerçek bir meraksa videosunu atayım sana
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçek ama atma
- +1 yıl
tamam sen nasıl istersen
Komik oldugun kesin 😄 Ben emanet veriyom
00 Yorumla
+1 yılİnsan başka şeyler merak eder ilginç
00 Yorumlaparmak kadar şey ya duruyo yerinde öylece
05 Yorumla
Soran+1 yılıyyy o kdr küçük
Soran+1 yılya he
Vay vay merakını gidere bilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. oturarak işedim
aşağı sallarım
yok kaybolmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam amlayamadm bacak üstü oturmak nasıl oluyor
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde canım oturarak işemek gerekli siz daha şanslısınız çünkü hep oturarak işemek zorundasınız ama erkekler ayakta istediğinde prostat idrar yolları gibi yerlerde sorunlar oluşuyor idrar tam anlamiyla atılamiyor ve etrafa ya da küçük parca pacaya sıçrar çoğu erkek işerken tahrete bile önem vermeden direk donuny kaldirir iğrenç bu
Cevap sahibi+1 yılBen birşey söylemedim yardımcı olabilirim
Soran+1 yılHım anladım
Cevap sahibi+1 yılEğer merak ettiğin birşey varsa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılpipine kıyafet dikip surat çizdin mi
Cevap sahibi+1 yılHayırrr :)
Soran+1 yılneden çizsene
Cevap sahibi+1 yılÇizsem ne olacak ki kim görecek eşim olurda ilerde isterse o çizsin
Soran+1 yılpeki sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılCiddi mi soruyosun bunu
Soran+1 yılevet benim pipim olsa ona kıyafet diker yüz çizer şapka yapıp delik açarım ki rahat işeyim ah ah
Cevap sahibi+1 yılHııı çok komik geç dalganı sen inince kıyafet elinde kalır 😀
Soran+1 yılo kadar mı küçük belki benimki büyük olcaktı nerden biliyon
Cevap sahibi+1 yılBaya bir büyük ama küçülunce küçülüyor tabi
Soran+1 yılbende pipi istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNedenn bu kadar ilgi duyuyosun pipiye 😀
Soran+1 yılben çok şeker
Soran+1 yılbence
Cevap sahibi+1 yılCidden mi haha olsa sen elinden düşürmezmissindi çok hoşsun ya 😀
Soran+1 yılbenim ols oyun oynardım
Cevap sahibi+1 yılNe oynanır ki bunla
Soran+1 yılbilmem düşünmedim evcilik olabilir
Cevap sahibi+1 yılDalga geciyosun sen ama çok komiksin ya tam benim kafadansin😁 mesaj atsana
Cevap sahibi+1 yılAtmicak mısın 🙁🙁
- Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno seyret biraz öğren
01 Yorumla- +1 yıl
bende vajina Arada ezilince çok üzülüyorum... kuru kayısı gibi
+1 yılİşedim hissediyorum onu
00 Yorumla
+1 yılEvet
Hayır
Hayır00 YorumlaAyyy canm benm ya
01 Yorumla
Soran+1 yılnodu
Gizli Üye(18-24)+1 yılGarip
00 Yorumla