Vajinam küçük ve tüm kısımlarıda ince narin duruyor bende zayıfım sanırım ona bağlı şekliyle ilgili hiç bir problemim yok çünkü çok iyi görünüyor ama küçük olması bir eksi yön mu bunu bilmek istiyorum ama lütfen geyik cevaplar vermeyin cidden kafama takıyorum küçük olunca kötü mü olürr :((
Cevabın nedir?
+1 yılbence kendi başına bunun küçük mü büyük mü olduğunu anlayamazsın. sonuçta oldukça esnek bir organ ve hele bakireysen görünümünden bir şey anlaşılmaz. buradan tarifle biz de anlayamayız. Gerçekten çok küçük geliyorsa doktora görünmende fayda var. İleride doğum açısından sorun olabilir. (ayrıca kalça yapısı da önemli.)
Genel olarak dış görünüşü küçüklüğü büyüklüğünü göstermez. Penisin gireceği yer bellidir, orasının darlığı, esnekliği, derinliği önemli. Bence senin taktığın şey vajina dudaklarının yapısı. Kimisinde ince, kimisinde kalın olur, çizgi gibi düşünürsen kimisinde uzun, kimisinde kısa olur ama bu vajinanın büyüklüğü değildir.
Tahminimce kafanı takmanı gerektiren bir şey yok. başka vajinaları gördün mü bilmiyorum. Resimlerden, filmlerden falan gördüysen ve gerçekten seninki çok küçük geliyorsa sana, dediğim gibi bir uzmana başvur. Problem olup olmayacağını net bir şekilde öğren. Bunda ayıp, utanacak bir şey yok.36 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için kendimi hazır hissedersem bir uzmaba gorusecegim hem ne kadar dar olduğunu bilmem gerek canımın acimasi en son istiycegim şey bile değil :(( çok korkuyorum
- +1 yıl
rica ederim, o kadar korkma :) Doktor zaten öyle bir test yapmaz sana. Büyük ihtimalle senin korkun çok yersiz. Uzman baktığı zaman hemen anlar zaten. Sonuçta onun işi vajinalar, en fazla o görmüştür. Hele bakire bir kıza hiçbir doktor öyle bir şey yapmaz. Bence sen önce kendin bir araştır. Tıbbi cinsellik siteleri var Internet'te. Önemli olan bu korkunu yenmen, yoksa ileride cinsel hayat açısından sorun yaşayabilirsin.
Soran+1 yılYaşadım zaten sevgilimle birlikte olmayi cok isterken korkum yüzünden olamadim kötü bir gundu hatirliyinca kötü oldum yapamiycam diye Ağlamıstim
- +1 yıl
evet benim demek istediğim de buydu :( bunun küçüklük, büyüklükle ilgisi yok, tamamen psikolojik. çok normal bir şey. yine de karamsar olma, ilkinde hemen herkesin başına gelir bu korku. sevgilinin yaklaşımı da önemli. belki de bu kötü tecrübe psikolojini etkiledi. bu durumda uzmana başvurabilirsin bence. psikolojik destek alabilirsin. bu korku yerleşirse, ne kadar istekli olsan da hep o an geldiğinde bedenini kontrol edemeyebilirsin.
Soran+1 yılIstekliydim aslinda cok haklisin ama son dakika öyle kötü oldum sevgilim anlayisli davrandı onunla ilgisi yok ama ben cok kasildim bir anlam veremiyorum da açıkçası
- +1 yıl
O artık senin iradenle yapabileceğin bir şey olmuyor. Anladığım kadarıyla sen korkudan vazgeçmişsin ama vajinusmus diye bir şey var. İkiniz de çok istekli ve rahat olsanız da, son anda istemsiz bir şekilde kasılırsın. Bu durumda sevgilin ne yaparsa yapsın fiziksel olarak ilişkiye giremezsiniz. İkiniz de çok anlayışlı ve hazır olsanız da vücuduna hükmedemezsin, istem dışı bedenini, vajinanı kasarsın. sadece bu konunun uzmanları var. bu korku ileride buna da yol açabilir.
En İyi Cevaplar
+1 yılküçük olması görünüş olrak ve eşiniz olacak kişi tarafından bir önemi yok .sadece siz sex yaparken vajinanın esneyene kadar ve bir süre acı çekebilirsiniz .ama zamanla acı zevke dönüşür .
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bunuda merak ediyordum dar mi olur acaba küçük olduğu icin bu cok kötü ve korkutucu benim için
- +1 yıl
fazla düşünüp kendinizde sorun yapmayın .her şey yolunda gider .sadece ilk denemede nasıl rahat edeceğinize karar verirsiniz .zevkini çıkarmayı düşünün .
+1 yılBaşka derdin sıkıntın yok galiba? Bunun nesini problem ediorsun ki.Erkeğini seviyorsun diyelim,günün birinde de onun aletini gördün diyelim..Ne yani bırakcakmısın onunki küçük diye? Aynı durum senin için de geçerli,seni arzulayan isteyen bir erkek için bu problem değildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvett işte bende bunu merak ettim aslında sevgilim küçük olduğu için sıkıntı eder mi ileride diye
- +1 yıl
sanmıyorum..aksine büyük ihtimalle hoşuna bile gidebilir...hem bunları kafana takınca ne oluyor,estetik mi yaptırmayı dşünüyorsun burdaki yorumlarla,yani büyük olsa iyi olurdu,küçük iyi olmaz deseler ne yapcaksın yani burdakilerin sözünü mü dinliceksin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük olması dar anlamına gelmez. Arkadaşım da 34 beden ama 3 normal doğum yapabildi. Ben 40 bedenim ve sezeryanla ancak doğum yapabildim, halada dar olduğundan zaman zaman acı olabiliyor.Böyle bir sonuç çıkmaz yani görünüşe bakarak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanın mı sıkıldıda senin böyle bir soru sordun ? Hadi ilkokul çağında biri olsan anlarımda bu yaşlarda bunun önemli olmadığını anlayamamışsan hala verilecek cevap yok...
16 Yorumla
Soran+1 yılUni bitti ne ilk okulu arkadasim..nefes alsin yetet diyen bir sevgili zaten istemem ben beni begendigi için yanimda olsun istiyorum sevgilim ben sadece büyük gosus takıntısı var erkeklerin görüyorum burda yazılarda küçük vajina kötü mu.buna sahibim ve merak etmem gayet normal sanırım. .
Cevap sahibi+1 yılbüyük göğüsten hoşlananları nasıl okuduysan muhakkak küçük vajinadan hoşlananlarda olmuştur ki erkeklerin anal isteğinin sebebi daha dar olması değilmidir ? Küçük vajinan var ise buda evleneceğin kişiyi ya da sevgilini daha mutlu edecektir. Cevabın belli yani...
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
Cevap sahibi+1 yıl-1 i sen verdin dimi :) alacağın olsun...
Soran+1 yılBen vermedim kesinliklee bir arkadasta aynini soyledi biri herkesi eksilemis bende o soyliyince fark ettim ve herkese artı verdim her kim verdi bilmiyorum ama Üzgünum :((
Cevap sahibi+1 yıleksi verilmesi umrumda değil , acaba ilk cevabıma kızdında ondan mı eksiledin diye düşündüm , ceza vermek ister gibi :))))
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sorun olmaz ince yapılı oldugun içindır kotu degıl ıyıdır hemde dar olmasıda ıyııdr
12 Yorumla
Soran+1 yılDar olmasinden korkuyorum ama dardir yani şu gorunumdeyken dar olmamasi dusunulemez ama brnim çok fazla canım aciycagi icin dar olmasi iyi değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden herkesi eksiledin. beğenmesek daha mı iyiydi senin için?
110 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç kimseyi eksilemedim kiii
Cevap sahibi+1 yılo zaman burdan koca a.cıklının biri geçti hasetinden bastı eksilere :)
Soran+1 yılSen yazdıktan sonra ben herksi artiladim :)) teşekkürler uyandığın için hic fark etmemistim
Cevap sahibi+1 yılyok artıya eksiye takılmaz kimse onun için demedim de herkesin yorumu eksi alınca acaba cevapları mı beğenmedin dedim. halbuki genel olarak herkesin de dediği gibi aranılan türdensin.
Soran+1 yılTeşekkürler ama bazi arkadaşlarinda dedigi gibi canımın acıma ihtimali yüksek :(
Cevap sahibi+1 yılbelki ilk deneyimin için evet ama daha sonrası için penisi daha sıkı kavrama durumundan dolayı alacağın zevk diğer kızlardan çok daha yüksek olacak. buna güvenebilirsin ;)
Soran+1 yılEvet ama ilk deneyimi hic yaşamadan atlamak mümkün olsa keşke :)
Cevap sahibi+1 yılkarşındaki insan hassas ve seni düşünen birisi olursa hiç korkmana gerek yok. ilk birleşmenizden önce uzun bir ön sevişmeyle ve sana yapacağı güzel bir oralle iyice ıslanmanı sağlar ve isteğini arttırırsa farkına bile varmadan olup biter, sana da hazzın doruklarında uçmak kalır.
Soran+1 yılİnş dediğin gibi olur teşekkürler yorunlarin için :)
Cevap sahibi+1 yılolur sen merak etme. bir de şu şekilde düşünerek mutlu olmalısın bence, tüm kadınlar büyük penis hayali kurarken senin için hepsi büyük olacak :)
+1 yıltam tersi erkegin delice meraktn magaranin agzini genisletip iceri gireyim diye ugrasir,yok be ya bence tadinda bir kutun var daha ne istersin
10 Yorumla
+1 yılherkes küçük istiyor ya deli misin sen :D neresi kötü :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Teşekkürler sarkik olmasın diye mi küçük istiyorlar o açıdan haklilar sanirim buyuk olup sarkik olmasini istemezdim
- +1 yıl
sarkık olmasından ziyade içinde oldukları zaman daha çok hissederler. Yani bu da hoşumuza giden bir durum :)
+1 yılmerak etme kardeş ordan zaman gelecek koskocaman bir çocuk çıkacak rahat ol karşındaki anlayışlı olsun yeter bu arada çok şanslısın kafana takma bu küçük olayı bayanların değil erkeklerin sorunu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın ama normal doğuma karşıyım sezeryan doğum iyi :))
+1 yıltam tersi daha güzel olacaktır ve bunuda anlıyacaksındır...
16 Yorumla
Soran+1 yılIyi diyorsun yani gerçekten bunu duyduğuma sevindim..Küçük olmasi girisinde dar olduğu anlamına mi gelir peki bu beni korkutuyor dar olması yani dar olmasin
- +1 yıl
gerçekten emin ol çok daha iyi ve evet girişinde dar oldugu anlamına gelir ama emin ol bunu sorun bile etmen gerekmiyor...bunun yolu var korkunu anlıyorum ;)
Soran+1 yılBunun nasil bir yolu olabilir ki sevgilimle birlikte olamadik benim korkularim yuzunden ve dardi sanırım girişim
- +1 yıl
dar oldugu ortada olan birşey ama bunun için partnerinin bazı şeyleri bilmesi senin korkularını azaltacaktır ve çok rahat edeceksindir emin ol ;)
Soran+1 yılO da benim gibi ilk denemesi olunca zorlandk cok ben çok korkup agliyinca birakti yapmiyalim lutfen bunun icin aşık değilim sana dedi..ben korkunca hep müdahale de ettim ona baskasi olsa terk ederdi resmen beni çıldırttim :d
- +1 yıl
hayır tabiki bunun için terk etme olurmu,zamanında buna benzer bizde yaşamıştık ama çok kısa sürede aştık bunu...sakıncası yoksa özelden yaz.
+1 yılbu kişiye göre değişir kimi büyük sever kimi küçük kimi sarkık bunları boşver mutlu edip mutlu olmaya bak yeter
20 Yorumla
+1 yılçok önemsemez erkekler öyle şeyleri, yalnız çok zayıfsan iç dudaklar büyük büyük değilse bile dışa fırlamış şekilde olma ihtimali çok yüksek o zaman bir garip oluyor biraz.
00 YorumlaHayir tam aksine her erkeğin ideali olan bir vajinaya sahipsin dudaklari nasil bitişikmi...
16 Yorumla
Soran+1 yılBirbirine cok yakin aradaki krotis mi diyorsunuz tam bilmiyorum yanlisra yazmış olabilirim onun cok ince cizgi halinde görünüyor dudaklari yakin yani niye ki
Soran+1 yılBakmadım ya cokta merak etmem aslında ama kucuk olduğunu yaz geldi Deniz kum derken diger insanlar dikkatimi cekti ama onlar belkide kilolarindan dolayi oyledirler ben zayifim
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde eşine burada yüzlerce erkeğe anlattığın vajinanın tüm detaylarını eşine okutabilecek misin? Biraz haya olur bir bayanda ya.
31 Yorumla- +1 yıl
Helal sana beee . Can senin gbiler. Dogru konusyrsn
Seninki gibisine,badem amcik derler..en makbulüdür..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük olması büyük bir avantaj, hele iç dudakların pembiş pembiş kıvrımlı ve muntazamsa partnerin çok şanslı:))
15 Yorumla
Soran+1 yılKucuk ve cok sert yani sarkik hiç değil küçük olduğu için sarkma ihtimali olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılKüçük ve sıkı olması daha güzel, uzun soluklu bir cinsel hayatınız olur. Dediğim gibi partnerin çok şanslı, umarım sana gereken ilgiyi gösteriyordur. Çünkü önemli olan karşılıklı zevk alabilmek ve zirveye beraber ulaşabilmek, bayan için klitoral orgazm vazgeçilmez partnerinize de bu konuda büyük görev düşüyor...
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorunlariniz için..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İyi bakın kendinize...
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılhiç kafana takma onu görecek duruma gelen hiç bir erkek şekline bakmaz emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAbazalarla işim olmaz nefes alsin yeter diyen bir sevgilim ve eşim olmasın asla
- +1 yıl
hiç bir kadın istemez öyle bişeyi zaten sevilmek her kadının hakkı
Küçük olan kıymetlidir. Çok iyi sakla..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür'ler rahatladim yaa iyi ki yazdım kotu diyen kimse olmadi :)
+1 yılönemli olan işlevi :D kızım başka sorunun yok mu senin yaa
20 Yorumlaona iyi bak.öp yerime :D
saka bir yana bu sorun degıl aksıne bir ödüldür bence ;)03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cok sansliyim :) sarkma ihtimali sıfır ve görüntusu gayet iyi
Soran+1 yıl:) ama hic sakmiycak gibi görünüyor
+1 yılQmın iyisi senin kisi gibidir, canım çeki bak şimdi
00 Yorumla
+1 yılSandığının aksine senin vajinan daha makbuldur fakat kalın penisli bir partner canını çok yakabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvlendiğinde büyütürler onu eme eme
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılennnn güzeli... pamuklara sarıp saklanası...
10 YorumlaAksine çok iyi, küçük vajinaya hastayız biz
00 YorumlaGörünüşten bahsedip link atmıyanlara kıl oluyorum.
10 Yorumlaküçük derken?
27 Yorumla
Soran+1 yılKucuk yani ben 34 bedeb giyiyorum bikinimde öyle ve 34 beden iyi oluyor ona göre düşün ama mankenlerde öyle giyiyor oyleyse bu durumda onlarda benim gibiler onlarinda küçüktür dimi
Soran+1 yılEvet dudaklarida kucuk ama kendiside küçük yani dudaklariyla Tamam'ı esit yani biri birinden aşırı büyük falan değil dengesizlik yok
Soran+1 yılGörüntü gayet iyi arkadasi..görünüm acisindan hiv sıkıntim yok hatta diğer insanlara kıskandirir ben sadece erkekler buyuk gogus sevdikleri gibi büyük vajinami severler diye düşundum bir an..ama sekkli gayet iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılvaginanın küük ve dudaksız olması iyidir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar küçük
12 Yorumla
Soran+1 yılInce narin görünüyor ama kucuk yani dudak kisimlarida öyle ama bende zayifim ona bağlı olabilir küçük olmasi kotu mu
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman daha iyi
+1 yılumarım anlayışlı sexte seni düşünen bir kocan olur
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu benide korkutuyor canımın acimasi ihtimali çok yüksek :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapabilirsen öp başına koy. Karantinaya falan al.
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden kii ? Anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılGörsel güzellik ve işin cinsel boyutu yönünden.
Soran+1 yılHmm anladim görsellik yonunden cok iyi ama erkekler buyuk göğüs sevdikleri gibi büyük vajina mi severler diye korktum sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdikten sonra gözü onları çok takmıyor dert etme bu kadar
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın beni olduğm gibi sevsin zaten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yıliyi sakla aman haaaaa :D
10 Yorumla
+1 yılyo çok güzel seksi
10 Yorumla
3 ayÇok normal her erkeğin rüyası
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeşke link atsaydın=)
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Vajinam küçük görünümü çok iyi ama küçük olması kötü mü bilmiyorum ve kafama takıyorum
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne