3 aydır mast yapmıyorum zar zor engel oldum. yapışkan şeklinde sıvı var mast isteği için mi böyle oluyor. Cinsel içerikli bişey okusam ıslanma oluyor.
Günah olduğu için yapmak istemiyorum.
Günah olduğu için yapmak istemiyorum.
bir kere aklına düşmüş. Aklında fanteziler dönüyor ve bu fanteziler ara sıra gözünde canlanıyor. Bu kısa metrajlı filmler vücudunda bir takım hareketliliklere sebep olmuş durumda. Hormonlar ayaklanmış, bazı sinirler tetikte. Elin aşağıya inip inmemekte kararsız. Arada bir inmesine engel olamıyorsun. Hemen geri çeksen de bir süre sonra içinden tribün amigosu gibi "in in in" sesleri yankılanıyor. Kayıtsız kalamıyorsun. İkilemdesin. Orası seni çağırıyor ! :)
Beyaz bir sıvıdan bahsediyorsan mantar vs her şey olabilir. Vainanın kendini temizlemek için ürettiği bir sıvı da olabilir.
Vajina içinden gelio. mantar değil sanırım.
Mantar genellikle mast yaptığımda oluyor du
fazla kendini sıkıp başka türlü günaha girer gibisen mast yap bişey olmaz rahatla
Cevap
26Cevap
Niye günah oldugunu dusunuyorsunki.
Bu senin kendinde gizli bişey. Fizyolojik ihtiyac biryerde. Yapmayarak kendini kotu hissediyorsun demi. Psikolojin etkileniyor. Yani hersey olumsuz.
Yapsan rahatlayacaksin, huzura ereceksin. Sanirim hic yapmadigin icin nasil bisey oldugunu da bilmiyorsun.
Bil ki gunah degil.
bunun tek sebebi senin boşalamaman. masturbasyon yapıyorsun ancak g noktalarını tam bilmediğinden sadece sulanıyorsun ve tam doyma hissini yaşamamıyorsun o yüzden aşırı isteklisin.. sende cok ıslanma oluyor bosalma olmuyodur kesin. onun için her an aklına gelebiilr. gel sana g noktalarını ve püff noktalarını anlatayım kurtul bundan istediğin zaman boşal.. bunlar cok ince bilgiler.
Günah değil, kim dedi bunu sana günah diye? Erkekler de her erkek yapıyor neredeyse. Yapmazsak, zinaya gider olay. O zaman günah olur işte. Kendimizi dizginliyoruz bu şekilde. Kendi kendine yaptığın, kimseye zararı olmayan bir şey günah olmaz...
Yapma aynen. Her yapisinda çocuk öldürüyon. Belki o öldürdüğün çocuklardan dünya atari cikacak. Belki cumhur baskani bakan falan cikacak. Niye öldürüyosnz dimi ama
sağlıklı birisisin ve evlenmelisin bunun sıkıntılarını gelecekte hastalıklar olarak çekeceksin kanser bile olabilirsin günah olduğu için seks yapmayacaksın evlenmeden mast değil
Rahat ol. Mastürbasyon yap rahatla. neyin çekincesi bu anlayamıyorum. Başımıza rahibe mi olacaksın.
niye günah olsun. kim söylüyor. cinsellik de günah. bu da günahsa nasıl olacak.
boşalma amaslı yapılan mast gunahmı kı bı arastr bence
yahu yap gitsin nesi günah Allah hormon vermiş yapacaksın
Bende yapmı yoo dum yapmam gerektigini ögrendim kendiliginden olmadık yerde cıkıyo büsefer
Zikdir kendini geçer günah filan değil sıkma canını ver coşkuyu
Yap yapmayan var mı acaba günah diyede bişey yok abdest almazsan günaha girersin
Kaç yaşındasın ki sen 🙄 ilk defa mı yapıyorsun
21 yaşındayım ilk defa yapmadım mast yapınca bacağım uyuşuyor ağrım oluyor o yüzden yapmak istemiyorum
şu an durum nasıl peki
Aynı istek var ama çıkarmak istiyorum aklımdan
Ilginc yasin kaç ki 15 mi
senin acilen boşalman lazım 😘
Ne günahı ya millette her şeye günah diyor
Ya seks yapcan ya mast
Ooo o kadar kötü mu durum beya :(
aklından çıkar boş işler bunlar
Bence hiç yapma.
Normal ıslanman.
aferin yapma
Hayırlısıyla