Bir insan nasıl bu vebali üstlenir şimdi olmasada ileride çoğumuz evleneceğiz bu ahlaksızlığı yapanlarda evlenecek haliyle hiç mi kızınız olabileceği aklınıza gelmiyor aynını onunda yaşamayacağı ne malum? Birde tek amacı cinsellik olup amacına ulaşınca ayrılanlar nasıl aşağılık insanlarsınız ya? Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez derler ilahi adalete inanırım umarım bunu yapan herkes iki misliyle öder. Banada sataşmayın sorunun benle alakası yok.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıllise başında bir kızla ilişki yaşadım sonra kendimi kötü hissettim ''Ben ne yaptım'' gibi bir durum oldu milli olmayı önemseyen biri olmadım hiç ve yaptığım şeyden utandım kıza bunu yaptığım için ileride kimle evleneceğim belli değil ondan önce yaptığım için utandım yani bir çok sebepten kıza ayrılalım dedim ama kötü bir niyetim yoktu ve kız ile karşılıklı istek ile olan birşeydi ben teklif falanda etmedim bir gün olmuştu işte ayıralım deyince böyle bir tepki verdi şimdi ayrılıp gidecekmisin kullandın mı beni gibi ben kızı sevmiştim cidden ve bende bir garip durumda olduğum için kendim utandığım için ayrılmak istemiştim o böyle deyince daha çok utandım ve dedim ki seni asla bırakmayacağım onu her geçen gün daha çok sevdim çok önemsedim her an merak ettim canı yandığında canım yandı sonra onu ne kadar sevdiğimi gördü ve benden sıkıldı yeni erkeklerle takılmak istedi hayatını yaşamak istedi oysa ben çok duygusal biriydim hem onu sevdiğim hemde böyle birşey yaşadığımız için kendimi ona onu kendime ait hissettim bırakmak istemedim zor oldu ama aylar sonunda kavgalarla ayrıldk o çok kötü biriydi bunu büyüdükçe düşündükçe farkettim aslıdna bu tavır ile sadece beni avladı benimle oynadı oyunu bitince sıkıldı beni atmak istedi çok iğrençti bundan sonra bir kız geldi ve onu sevmedim o beni sevdi sonra yeni bir kız geldi onu çok sevdim ve o tip bir ilişki yaşamadık sadece sevdim ve sonrasında sevdiğimi görünce bu kızda sevmedi soğudu ve ben geçen aylarda bu son ilişkimden sonra bir karar verdim bundan sonra kadınlar gözümde seks objesi başka birşey değilsiniz sevilmeyi haketmiyorsunuz bundan sonra bende yatağa atıp sokağa atıcam elime geçirdiğimi
01 Yorumla
Soran+1 yılPclik olmak ruhunda varmış demekki içinden geldiği gibi davran.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yazacaklarımı yanlış anlama
ben bakirim hiç bir kızın günahına girmedim girmemde ben herşeyin evlenince yaşanması taraftarıyım..
konuya gelince kusura bakmayın ama o şeref yoksunu insan kızı yatağa atmak için çabalıyor.. peki bakire kızımız ne yapıyor bunun aşağılık oyununa niye alet oluyor bu şerefsizlerin amacının seks olduğunu bile bile bu kızlar neden altına yatıyor bunların..
bilmiyormu ki bu kız evlenmeden cinsel ilişkiye girmenin zina olduğunu biliyor peki neden yapıyor bilmiyormu ki bu şeref yoksunu erkeklerin amacının seks olduğunu ve kızın kızlığını bozduktan sonra terkedeeceğini biliyor peki hala neden yatıyorlar bunların altına..
inan bu kız herkimdir bilmem ama karşısında evliliği düşünen temiz bir erkek olsa o erkeği terkederdi bu kız sevmezdi çünkü erkek temiz ya...
kızlar şeref yoksunu pç dediğimiz erkekleri seviyor ve işte bu yüzden bu durumdalar üzülüyormuyum afedersin üzülmüyorum..
bu kız o çocuğun amacını bildiği halde bunları yapıyorsa hakediyordur demektir...
Kızlarda masum değil bu konuda saf olmayın böyle erkeklerin peşinden takılmayın sonra hem kızlığınızdan olursunuz hem damga yersiniz hem gururunuzdan olursunuz hemde evlenceğiniz zaman temiz bir erkek bulamazsınız
o vakit bize de geçmiş olsun demek düşer.. kendinize iyi bakın Allah güzel insanlarla karşılaştırsın böyle erkeklere kanmayın benden söylemesi sonra siz pişman olup ağlarsınız20 Yorumla
+1 yılbekaretin hiç bir önemi yok ama duygularla oynamak çok aşılık bir duygu
yorumlara baktım vermeseydi diyorlar , sende almasaydın
hadi kız namussuz, seninde mi namusun şerefin yok
var bir bildiğim zamanında yapmış yapacağını
şimdi karısı aldatıyor, kızı ise ortam kızı kendisi sadece kafayı yiyor
böylelerine acımam ama şeregli adamlar var karısı kızı tarafından ihanete uğrayan onlarada acıyorum yazık
neslinin son türü şerefli erkeklere yapmayın bunu62 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı sen açıklamışsın 👏👏
+1 yılMadem o kız bir b. k yicek sonuçlarına da katlanacak.. Kız niye güveniyor pardon şu devirde insan babasına güvenemiyor ki kalmış elin oğlu..
91 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
57Cevap
Onda haklısın ama sadece erkeklerde suçu arama kızlar çok mu doğru. Zaten çoğu namus bacak arasında değil der vijdanda der. Kendilerini haklı duruma çıkarmak için birde bakire kalıp arkadan çalışanlar var der. Bunların hepsi saçmalık yapmıyacaksın o işe bulaşmıyacaksın. Erkekte kızlarda yapmamalılar sonra yok ezildim yok s... kildim yok şu oldu yok bu oldu oluyor. Bir de hamile kalıyorsa o bebeği aldırıp cinayet işliyorlar ama Pardon o sizin bedeniniz sizin kararınız sevişirsiniz evlenmezsiniz hamile kalırsonız doğurmazsınız. Bırakın bu işleri yanlış hep yanlıştır. Peki sırf günah diye ahlaksızlık olmasın diye kadına veya erkeğe yaklaşmayanlar nefsini tutanlar ne oluyor onlar yobaz değil mi bir tek sizsiniz akıllı. Erkekte kadında yapıyorsa yanlış ve hesabı er ya da geç ödetilecektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim/sevdiğim bakire, kendisi dayanamayıp istese bile yapmıyorum. 5 dakikalık zevk için kimsenin hayatını karartmaya gerek yok.
Hayat iki bacak arasında değildir evet.. Ama ezberlenmiş yanlışları savunan, ata erkil bir toplumda yaşıyoruz.
Hâlâ vajina zarını namusla örtüştürenler çok.20 Yorumla
+1 yılbu ne ya? bu durumda erkekler kadar kızlarda suçtu, seni seviyorum, aşkım, güven, evlenicez diyen her ite kopuğa, kazmaya bacaklarını açarsan sonunda paçavra gibi kenara atılınca zırlamaycaksın. onla bunla yat sonrada namus bacak arasında değil erkeler şöyle böyle diyip ağla. bir halt yiyorsan sonuçlarına katlanmaya da razı olucaksın.
o. pulara gram acıyanı s*iksinler10 YorumlaErkek zorla ilşkiye girdiyse erkeği suçlayalım ama bir ömür boyu sürecek bir ilşkiyi her iki tarafın rızasıyls olan bir kaçama üzerinden şekillendirmek de neyin nesi... Adam senin kısmetinde yoksa yapacak bir şey yok.. her işte risk vardır.. o riske girmemek en akıllıcası
10 Yorumla
+1 yılkimse zorla vermiyor. nişanlı bile olsalar vermemek zorundalar. sonuçta evleneceği kesin bile olsa evlenmeden çocuk ölürse kız ilerde gene başkası ile evlenecek o yüzden gelinlikle olduğunuz günü bekleyin
20 Yorumla
+1 yılTecavüz edilmediği sürece iki taraflı yaşanan şeylerin suçu tek kişiye ya da tek tarafa yıkılmaz. Binlerce böyle örnek varken hala gözünüz kapalı güveniyorsanız insanlara bir de kendinizi sorgulamanızda fayda var.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ne saçmasın sen ya kız sanki evliliklerinin garanti olmadığını bilmiyormu biliyor eee sonuçta kocaman kız yani ama yapıyor neden seks ağır basıyor doya doya ahh lıyor ohh luyor hadi aslanım daha hızlı daha hızlı diyerek inliyor çığlıklar atıyor fazlasıyla zevk alıyor peki sonra erkek neden kötü oluyor karaktersiz oluyor :D
316 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsiniz hepiniz.
Cevap sahibi+1 yılerkeğin altında kız doya doya inlerken erkekten iyisi yok ama aşkım hayatım falan sonramı erkek iğrençç oluyor kimse kimseye zorla yaptırmıyor bunu kız kendi rızasıyla giriyor erkeğin yatağına o zaman neden erkek iğrençç olsun?
Soran+1 yılÖylesiniz.
Cevap sahibi+1 yılbak iğrençlik konusunda sizle kimse yarışamaz en az 3-4 erkekle yatıp üstüne kürtaj olup zarı diktiren iğrençç tir iğrençç arıyorsan şeytandan betersiniz :D
Soran+1 yılAynen bende öyle yapmaya karar verdim.
Cevap sahibi+1 yılkararını uygulamanda yardımcı olabilirim :D
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girme kürtaj olma diktirme gibi konularda :D
Soran+1 yılSg sen
Cevap sahibi+1 yılen azından yabancıya bir vurkaç çıya kurban olmazdın ya :D
Soran+1 yılNe diyorsun mnyk
Cevap sahibi+1 yılgel bebeğim bana diyorum :D
Soran+1 yılUza dedim sana
Cevap sahibi+1 yılolmaz ben sana göz koydum :D
Soran+1 yılSannada koyarlar inş 😄
Cevap sahibi+1 yılsen göz koy işte :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gibi durumlar için bakireliğin evlendikten sonra kaybedilmesinden yanayım.
90 YorumlaHayır kesinlikle oyle haklı birini o duruma hgetiriyosan kabulencen ama bagzı erkeklere hak veriyorum 5 sene adamı hayatını... Kız o onun... Ne fark eder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma da hata kızda. Güvenmesin. Aklı orada olan erkeğin niyeti daha baştan anlaşılır. Sonra da ben sevgilim bile olmadı, bakire kız istiyorum diyince yobaz oluyorum mesela. Üstelik her erkek aynı değil ama dediğim gibi kızlar keşke sevgiden dolayı bu kadar kendilerini kaptırmasalar. Bu devirde artık daha pis şeyler yapanlar var o ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu ne ya? bir de kız olacaksınız kendi cinsiyetinizi aşağılıyorsunuz. özellikle kızlardan bahsetmeniz yetmezmiş gibi yarı yolda bırakmak nedir ne demektir ya? hiç mi aklınız yok sevgilinize köpeklik yapıyorsunuz. yazık hala daha bu zihniyet var.
21 Yorumla- +1 yıl
bir de ilahi adaletten bahsediyor o yüzle
..
+1 yılSene oldu 2016 hala bakireligi bozup nasil yari yolda birakiyorlar söylemleri. Saf olmayin artik evliligi dusunen biri zaten iliskiye girmek yerine beklemeyi tercih eder !!!
20 Yorumla
+1 yılkizin bakire oldugunu soylememesi nasil bir karektersizlik peki saklamasi is isten gecince soylemesi?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamamışsın salla
- +1 yıl
Anladim dedigini ama benim dedigim gibi olduysa karaktersizlik olmaz.
+1 yılSözlerine sonuna kadar katılıyorum. Peki ama sizin hic mi suçunuz yok, burda onlarca şeyi görüp benimki yapmaz deyip onunla zamani gelmeden birlikte olmak ne kadar doğru? Hayatta her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekmez mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire kiz neden evlenmeden kendini teslim etmis acaba?
32 Yorumla
Soran+1 yılKızlar saflar pclere kanıp yapıyorlar hata hep erkeklerde.
Cevap sahibi+1 yılKiz bakireligini kaybederse saf, erkeklerde picmi oluyor. Ya birakin bu magdur ayaklarini, bakireligini kaybeden kizlar anasinin gözü, verdigi pictten genelde daha picler..
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biz söyleyince, uyarınca çok seviyorum sanane diyor kızlar.
20 Yorumlao alçaklara yüz veren sizsiniz kusura bakmayın erkek döner dolaşır siz yüz vermeyeceksiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tertemiz erkeğim kardeşim düşüncene hayranım helal olsun
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@janti1907 kardeşim herkesi kendin gibi edepsiz sanma..
Ben yarınları düşünen insanım.. Bir kızın edebi namusuyla oynanmaz orspu da olsa
..
Cevap sahibi+1 yıl@janti1907 bir kız deseki yatak desin kaybol derim... Bizim kitabımızda orspu da olsa bir kızı kirletmek yok kardeşim
... Evlenmeden olmaz hükmündeyim
.. Birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne nasıl bakacam
+1 yılzorla yapmadığına göre tek suçlu erkek değil ama bazı şeyler bir saatlik zevk için mahvedilmemeli
00 Yorumla
+1 yılKısa ve Öz Bunun adı orss. bbı cacıklığı Dır.. @soran
00 Yorumlaİradeye hakim olmak nedir bilir misin? Vermeyin? aşkınızdan gözünüz kör olup altına yatmayın. (Sana değil genel konuşuyorum.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seven bunun için zorlamaz kendi isteğinle yap der
20 Yorumla
+1 yılMevzu şu ki her kız bu tür şeyleri ya duymuştur ya okumuştur.
Kızın kabahatide duyduğu halde böyle şeylerde dikkatli olmamasıdır. Tasvip ediyormuyum erkeğin yaptığını hayır.
Ama birazndikat kızlar00 Yorumla
+1 yılİlahi adalete inan biri bunları zina yapmadan düşünür! ...
00 Yorumla
+1 yılBakireligi bir vebal olarak goruyosan neden iliskiye girdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu ana kadar hiç bekaret bozmadığım için içim rahat, beraber olduklarım da bakire değildi, hepsiyle de gönül rızasıyla beraber oldum, kimsenin ahını almadım bu kadar net
00 YorumlaBen kınarım ama evlilik dışı seks yaptığı için hem kızı hem erkeği
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar neden ve neyine güvenerek veriyor o zaman kızlar siz de bunu cevaplayın?
10 YorumlaTamamen kızın hatası bu durum evlenmeden yapmaması lazım böyle bişeyi
00 Yorumlagecmis olsun sende engel bekaaretini kaybetmıs kızları sevmem
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Bu nasıl sitemdir ama haklısın. seçimlerimiz tabiki hayatımızı etkileyecektir.
00 Yorumla
+1 yılCokk haklisin insan yasattini yasamadan ölmez er gec yasarmis
10 YorumlaAcaba bakire kiz olup vermek nasil bir duygu ki neyine givenerek
10 Yorumla
+1 yılVermeseydin silahla mi zorladı? Verdin diye ömür boyu kalmak zorunda mi? Ne kadar da aciz bir yaratıksın sen öyle. Öl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumluluğunu alamayacağın marpucu yemeyeceksin. :/
21 Yorumla
Soran+1 yılYemeden önce aklımda bulundururum bunu sağol gereksiz.
aklın fıkrın yok mu senın kalbın sikişmiş vermeseydın
00 Yorumla
+1 yılşimdi çoğul konuşmayalım ben öyle birşey yapmadım yapmamda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu tiplere ne diyim madem böyle halt yiyecen kullanılmışları yap yani sağlamlara ne dokunuyosun
07 Yorumla- +1 yıl
@janti1907 sen bu beyinle 35 sene hayatta kalabildiysen ne diyim başka
- +1 yıl
@janti1907 beyininden özürlü oldugun için anlaman normal 100 kişiye sorsak yine anlamazsın sen
- +1 yıl
Yas 35 ama kafa basmıyor eskort var genel ev var mıtlu sonla biten masaj salonları var ve daha niceli yas büyüdükçe zeka yaşı gerilemiş...
- +1 yıl
@janti1907 asıl sen enbesil embesil konusma kafa yokki anlayısn senin gibi beyinsizlere anlatamazsın bunu ama anlayış kıtlıgı var daha nicesi dedim gidip evlen demedik işini gör dedik migden kaldırmıyosa bakire kızı bozup onu kullamak senin derdin ozaman senin gibi bir beyinsize laf anlatamazsın yine tekrarlıyacam yas 35 zeka yaşı 3,5 :)
+1 yılağlama onu yapmadan önce düşünecektin
72 Yorumla
Soran+1 yılPişman olacağım şeyler yapmam ben.
- +1 yıl
allah allah size teminat mı verdik de sizinle yatınca evleneceğiz diye yatmasaydınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış anlamayın ama özellikle şimdiki nesil böyle..
00 Yorumla
+1 yılInsan biseyi yapiyosa sonuclarina katlanmali
70 Yorumla
+1 yılHatalı olan sizsiniz bende yaptım onu zerre pişman değilim
525 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi
- +1 yıl
Kolay lokma olmayın
Soran+1 yılSenla laf yarışına giremem şerefsizlerle işim olmaz hadi yalla
- +1 yıl
Altında inlerken öyle demiyordun ama
Soran+1 yılKonu ben değilim.
- +1 yıl
Sende evde kaldın
Soran+1 yılBen evde kalkmam canım ayrıca kimseye de ihtiyacım yok sizin gibi zavallı değilim 😄
- +1 yıl
Zavallı olan kim senmi benmi iyice bir düşün benim kaybedicek bişeyim yok saff :D
Soran+1 yılBu konuda eşitiz kaybettim mi bende geri getiririm olur.
- +1 yıl
Bokk eşitiz
Soran+1 yılSg pislik
- +1 yıl
Sus o. çç
Soran+1 yılMala bak ya uza gidiyorum sana pezecenk
- +1 yıl
Katkısız safsınn
Soran+1 yılTanısan aksini söylersen hiçte saf biri değilim senin gibi kerizlerle güzel eğlenirim mesela.
- +1 yıl
Aynen kezoo aynen
Soran+1 yılBir yetmedi sanırım bu kezde üç miktirle uğurluyorum seni hadi bb
- +1 yıl
Sen halen burdamısın?
Soran+1 yılBenim sorum bu sana ne oluyor yapram?
- +1 yıl
Kusucam ya
Soran+1 yılKus Çok kötüsün.
- +1 yıl
İyi biriyim aslında sanal burası pilemiyorum
Soran+1 yılKötüsün yazmadım sansürlenmiş. İyi biri olduğunada inanmıyorum içindeki kötülük adeta yüzüne yansımış. Ne halin varsa gör.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
+1 yılO bayan buna nasıl müsaade edebiliyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYa bırakın bu masum ayaklarını.
12 Yorumla
Soran+1 yılMasum siz misiniz yani güldürme
- +1 yıl
Dünyada hiç kimse masum değil şunu kabullenin.
+1 yılKimseyi kinamamak lazim
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru söylüyorsun
00 Yorumla
+1 yılOnla bunla yat sonra ağla
111 Yorumla
Soran+1 yılAğlayan kim amca
- +1 yıl
Milletin altında zevklr inlerken sorun olmaz. Ayrılınca tüü erkekler sapik
Soran+1 yılAynen inlemek güzel ona lafım yok yarıca bir erkek beni sadece zevkten uçururken ağlatabilir bir ihtimal diğer türlü imkansız😊
- +1 yıl
O zaman burada ajitasyon yapma.
Soran+1 yılPeki amcacım.
- +1 yıl
Sünyanın galiba. Yaşın yetmediği yerlere girme -14
Soran+1 yılAnlıyorum canum.
- +1 yıl
Kendi kaşarlıklarınızı görün sonra erkeklere bok atarsınız.
Soran+1 yılBoka nasıl bok atılır ki jajsssj neyse tutma beni 😄
- +1 yıl
Hadi sen de peçete olmaya devam et. Milletin altından hiç kalkma canım kardeşim
Soran+1 yılAnlaştık canum 😄
+1 yılŞEREFSIZLIK TIR NAMUSUZLUKTUR BENCE
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. İlahi adalet onu bulur merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yaknınzla mı alakasï var sorunun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap
Soran+1 yılHayır benimle
Cevap sahibi+1 yılNasılsın peki:(
Soran+1 yılBaşta bayağı canım sıkkındı artık pek umursamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe diyerek ikna etti güvendin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep öyle olur diyorum dinlemiyolwr ki😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Yatmasaydın bu kadar ahkam keseceğine
00 Yorumla
+1 yılkaraktersizlik değil şerefsizlik o çocukluğu o
00 Yorumla
+1 yılKız haklı beyler dağılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haklısın vicdsnı nasıl rahat ediyor bilmem
00 Yorumladoğrudur karaktersizlik
00 Yorumla
+1 yılO kız ne kadar salakmış peki?
00 Yorumla
+1 yılne karakterı kansızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacaklarınızı evlenmeden ayırmazsanız sorun çıkmaz
00 YorumlaAynen vermeyin kizim
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet dayı
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire kızla ilişkiye girip yarı yolda bırakmak nasıl bir karaktersizliktir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler