Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal doğum muydu sezeryan mı? Normal doğum ise vajina dikişlerden sonra kendini anca toparlar ve biraz da vajinada doğumdan dolayı biraz sarkma olur. sanırım bundan dolayı çekiniyor da olabilir. nasıl diyeyim siz erkekler her vajinayı beğenmiyosunuz. işte pembe renk olsun dar olsun sarkık olmasın falan filan. bu yüzden beğenmeyeceğini düşünüp sen artık beni beğenmezsin ben sana yetemem beni aldatırsın fikrindedir. aynı durum sezeryan doğumda da dikiş izi karın şişliği durumu gibi nüksediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıldediklerine katılıyorum. ama ben o erkeklerden değilim. hatta pembe vajina olmasın mümkünse. normal türk kadını gibi olsun.
neyse... konuya gelirsek, normal doğumu çok istedik ama iş sezeryana kaldı. haliyle kilo verme işi kolay olmadı ama benimki maşallah çabul toparladı. 4 kilo fazlası kaldı o da karın bölgesinde. ben daha o sormadan hep söylerim çekici bulduğumu. hala güzelsin derim yanlış düşüncelere kapılma derim. bu konu hakkında yazılar okudum çünkü. araştırıyorum neden ilişki istemiyor diye. buraya da sorayım dedim sonunda. zaten gebelik öncesi de hatrı sayılı bir isteği yoktu. şimdi heralde cinsel açlık hiç hissetmiyor ki bana yanaşmıyor diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacağın tek şey var. bir gece odanızı hazırla güller mumlar romantik ambiyans falan. haa bu durumu görüp istemiyorum derse kii dememesi gerekir eğer ki derse artık ona mesafeli davranıp sende bir süre kırgınmış gibi davran. onun yaptığı gibi sadece çocukla ilgilen. kendini çocuğa ada. bu sefer senin isteksizliğin senin mesafen onu sana yönlendiricektir. kesin.!!
Soran+1 yılbu tavsiyeni dinleyeceğim. gerçekten ilgilendiğin için sağol.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnliyorum ben seni. ama soyle soyliyim. esin bundan zevk almiyormu acaba. ya da sen onunla daha cok ilgilensen. zor surecler bunlar. gun icinde arasan surekli ufak süprizler yapsan. aksam onu mutlu edecek seyler. kendisini iyi hissettir yani. biraz sabir gerektiriyor ama yapmalisin. ayni süreclerden gectik hemen hemen. seks e girme hemen birkac gun daha boyle idare et. biz 6 seneden sonra sesk hayatimiz yoluna girdi diyebilirim cokta isteksizdim herneyse. sana bagli anlicagin
060 Yorumla
Soran+1 yıleşim sanırım zevk almıyor. ben gerçekten ilgileniyorum ama olmuyor. galiba aynı sen gibi. böyle isteksizken 6 yıl sonra işler değişebiliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılIliski sancili geciyordu benim. islanma falan olmuyordu ondan belki. cok kere kavga ettik ayrilma noktasina geldik. baska mevzularda vardi tabi. esim hicbirzaman aldatma gibi birseyini gormedim duymadimda o konuda cok iyi allah var. ama erkek iste ben niye evlendim ki o zman falandiyordu. bende zevk almadigi. Icin isteksiz 3 dakka tamam havalarindayim. en son dedim napiyim istiyorsan bosan falan. ama seviyoruz birbirimizi ayrilmak istemedi benden. bana ilgisi falan cok degisti.2 cocugumuz var. simdi iyi cok sukur bende istekliyim ne olduysa. o istemezse ben istiyorum. hatta bazen sakasini yapariz. sen zevk almiyordun falan diyordu. ama simdilerde gercekten alir oldum.
Soran+1 yılya sanki bizim ilişkimiz anlatıyorsun şu an. çok ilginç geldi. tek ben sanıyordum. ıslanma olmuyor. tek amacı benim boşalmam. ben de istiyorum ki ilk o orgazm olsun sonra ben. boşver beni diyor. sen rahatla diyor. böyle yani :(
Cevap sahibi+1 yılOral s. ksten tiksinirdim mesela hala isteksiz yapiyorum bazen ama bu cok sey katti iliskimize. ama esimin destegini inkar edemem bu konuda. vazgecmedi yani. bunun icin diyorum sana esini iyi hissettir. oyle yaklaski kendi sevismek istesin.
Soran+1 yılmesaj atmam mümkün değil mi sana ya :(
Cevap sahibi+1 yılMalesef 😊
Soran+1 yılAnlayisla karsilarim. Ben bu iliskiden baya umutsuzdum ama senin sozlerin beni umutlandirdi yaa
Cevap sahibi+1 yılbir dene bakiyim. bende kendimden umutsuzdum.😀erken bosalma problemin var mı o da karini rahatsiz etmis olabilir.
Soran+1 yılyok erken boşalmıyorum. karımdaki ondan değil, isteksizliğinden... yani öyle bişey olsa önce onu tatmin ederim sonra sekse geçerim. onu da istemiyor. oral yaptırıyor ama yapmıyor. anlattıklarının hepsi onda da var. istek de oluşsa keşke onda. 6. yıla kadar beklemeye razıyım :) doğum normal mi sezeryan mı?
Cevap sahibi+1 yılNormal benim 2 side
Soran+1 yılnormal doğumdan sonra istek arttı diyebilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılHayir ondan kaynakli degil.2. cocugumu dogurdum hala oyleydim. kizim 3 yasinda simdi. biz 1 senedir boyle yoluna soktuk cinsel hayatimizi.
Soran+1 yılYasla alakasi var mi desek :) offf benimki de sen gibi olsun ya :(
Cevap sahibi+1 yılYas 26 benim. esim 30 yasinda. hemen heme yas araliklarimiz ayni. su an dusunuyorum. ben evde bunaliyordum cocuklar ev. v. s esimde isteyken ayni durumda . neden bunca sene birbirimiz icin bisey yapmadik hep kendi sorunlarimiza daldik. gercekten simdi aile oldugumuzu hissediyorum. aranizda sevgi saygi sadakat varsa bunu asarsiniz eminim. bugunden basla. ufak bir suprizin olsun ona.
Soran+1 yılTamam ufak surprizle baslayacagim. Benim sdece seks hayatim eksik. Geri kalanlar tamam. Azicik benle ilgilensin, bir kere de kendi istesin gozumu kapayacagim. Su an gercekten ben neden evlendim diyorm esin gbi. Kadinin uyarilmasi biraz fiziki degil. Orda bile duygulariniz giriyor isin icine. Gercekten cok zorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılEvet gercekten cok zor tahrik oluyoruz. duygusal yonumuz agir basiyor. ama su an bana sorarsan iliskidr sertlik daha zevkli. bunlari asarsaniz esininde boyle düsüneceginden eminim. ara simdi onu biraz gonlunu hoş et.
Soran+1 yılAz once aradim sen dedin diye. Sevgi sozleri filan kullandim. Goruntulu aradim. Cocuga bakmaktan harap olmus. Hic sevgi sozunun yeri degil der gibiydi bakislari :)
Cevap sahibi+1 yılDuzelecek 😊pes etme.
Cevap sahibi+1 yılImkanin var mı bilmiyorum. eve gidince soyle de. hayatim ben butun gun seni dusunuyorum sen cok yoruluyorsun. eger ihtiyac duyarsan haftada bir veya 2 defa sana yardimci olabilecek birilerini istermisin. falan istemese bile. cok hosuna gidecektir emin ol
Soran+1 yılimkanım var. ev işleri konusunda yardımcı mı dedin?
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yıltamam tavsiye edeceğim ona. soruyu sorarken o kadar umutsuzdum ki. gerçekten iyi geldin.
Cevap sahibi+1 yılSevindim.😊iyi olur umarim.
Soran+1 yılinşallah teşekkürler
Soran+1 yılson bir soru... ilk zamanlarında isteksizdin ya, sekse karşı mı yoksa yalnız kaldığında mast yapıuor muydun. ben bir kaç yazı okudum. mast yapmaya devam eden kadınlar var. seks i sevmiyor. seninki öyle bişey mydi?
Cevap sahibi+1 yılBazen yapiyordum. soyle iliskiye girerken canim acidigi icin belki isteksizlesiyordum.. bende bu yolu seciyordum kendime. bide cekingenlik coktu ne bileyim. esim acik olmami isterdi her konuda ama ben cekinirdim. ama simdi bu halimi daha cok seviyor
Soran+1 yılbenimki de ilişki esnasında yapıyor. kuruluk var. jel filan kullanıyoruz. ama seks esnasında yine kuruyor. o da zevk almıyor haliyle. ne yapsak da kayganlaşmıyor kendilğinden. o da bu yolu seçiyor. ama ben yokken evde yapıyor mu bilmem... ben ona çok dedim eğer böyle bir durum varsa ben sana dokunarak rahatlatayım diye. bana karşı dile gel konuş dedim. o da konuşmakla ilgili problemin olmadığını söyledi
Cevap sahibi+1 yılGunaydin ne yaptin 😊
Soran+1 yılGünaydın :) ev işler için yardımcıdan bahsettim. o da nerden aklına geldi dedi. seni düşünüyorum iş yerinde dedim. evde zorlanıyorsun bunun farkındayım dedim. sevindi yüzünde güller açtı. ama bunlar ilk geceden yatağa yansımaz biliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılYataga giden yol kapali zaten sen acmak icin calismalara basladin.😀iyi olmus bak.
Soran+1 yılValla bunlar yataga goturcekse iyi :) yatak disi seyler yataga sebep oluyorsa iyi :)
Cevap sahibi+1 yılDeneyeceksin en azindan ugrastim dersin. pisman olmazsin. erkekler yatakta mutlu olusa butun hayati iyi oluyor. kadinlar tam tersi
Soran+1 yılvayy güzel tespit :) ya bazı kadın var boynundan öpünce direk hazır oluyorlar. ama işte senin gibi veya eşim gibi olunca farklı yollar denemek gerekiyor...
Cevap sahibi+1 yılIste ben onlari astim kendi icimde. ama nasil dersin bilmiyorum aslinda ben isteksiz biri degilim hatta evlenmeden cok fenaydik biz. evlenmeden olmadi bizde tabi oyle bisey. heralde agrili oldugu icin isteksizlestim.
Soran+1 yılilginç yaa nişanlıyken biz de çok seviştik ama ilişki olmadı. size çok benziyoruz. ilişki ağrılı olunca demek ki soğuma oldu. ama mast yapardı öyle bişey olsaydı. yine de söylediklerin sayesinde olaya farklı bakmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılSen gormuyorsun belki yapiyordur bilemezsin. ama bence yapiyorsa sevinmelisin en azindan isteksiz degildir.
Soran+1 yılkeşke yapsa zaten ben de o görüşteyim. peki şuna ne diyosun? ilişkide ben boşaldıktan sonra ya da ilişkiye başlamadan önce ben ona mast yapmak istiyorum. kabul etmiyor. bu da demektir ki yalnızken de yapmıyor.
Cevap sahibi+1 yılYaa 😕olabilir o zaman. isteksizligin sebebi bence nasil bir zevk alacagini bilmediginden. bir kere sana biraksa kendini.
Soran+1 yılnişanlıyken ona dokunurdum orgazma kadar götürürdüm. ama ilişkiye girmeye başladıktan sonra böyle oldu. sanırım aklında hep o ilişkiye girme anını düşünüp zevk alamama işi var. o yüzden ona dokunsam da odaklanamıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen su yolu acmaya calista kendine guveniyorsan bu konuda. onuda çözersiniz
Soran+1 yılyatakta kendime güveniyorum. sadece anahtar lazım dediğin gibi :)
Cevap sahibi+1 yılAnahtari bulacaksin..😊
Soran+1 yılcesaretlendiriyosun sağol :) özellikle evli kadınlardan bu yüzden görüş istemiştim işte
Cevap sahibi+1 yılSoruyu gorunce dedim ayni biz.😀o yuzden yardimci olmak istedim.
Soran+1 yılSen yazdikca ben de sasirdim acikcasi. Cnku nisanlilik donemimiz bile ayniymis :) bakalim gelismelerden haberdar ederim
Cevap sahibi+1 yılEt bakalim merak ettim 😊
Soran+1 yıltamamdır. görüşürüz diyelim o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılGorusuruuz
Soran+1 yılyaa dün gece noldu. eşim bebeği yatırdı sonra ben de onu sardım öptüm masumca yanaktan. neyse çok detay oldu :) bana dedi ki içime girmek istemiyo musun?
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin 😂
Soran+1 yılyaa cidden mesaja gelemiyor muyum, yazayım mı buraya :)
Cevap sahibi+1 yılBuraya yaz
Soran+1 yıltabii ki girmek istiyorum nasıl istemem dedim. çok detay vermiyeyim. sen istekli misin dedim. sustu bişey demedi. sen istekli değilsen, ben ne kadar çok girmek istesem de girmeyeceğim dedim. o da çocuktan dolayı artık yemeği bile 5 dakika yiyip masadan kalktığını anlattı. bu durumda aklıma gelmiyor bile dedi.
Cevap sahibi+1 yılBisey olmadi yani
Soran+1 yılya bak ben arzulanmak istiyorum artık. onun mantığı şu ki sen kocamsın buna mecburum hadi gir çık rahatla. ben arzulanmıyorum :( beni istemiyor :( bu durumda dün gece bişey olmadı. o istemedikçe de olmayacak
Cevap sahibi+1 yılHaklisin. pes etme ama. seni arzulamasi senin elinde.
Soran+1 yılnasıl yaa. cinsel isteiği yoksa nası arzulasın beni
Cevap sahibi+1 yılSen hala beni anlayamadin. kadin demiski seni dusunmeye firsat bulamiyorum. dusunsem birseyler kiprasacak icimde. sende bana destek ol. bunu konusmaniz bile buyuk gelisme
Soran+1 yılpeki umarım dediğin gibidir. cinsel içerikli mesaj göndereyim mi ne dersin. sen doğumdan önce filan istiyo muydun mesela kocam gelse falan diye
Soran+1 yılmerhaba, buralarda mısınız hala?
Kızlar Ne Diyor
+1 yılHaklisinda onuda anlamak gerekmez mi
Afedersinde artik zamani gelfi demek tuhaf bir yaklasim bir kadini vizite ucreti verip teklif eder gibu
Biraz ikgilen
Sen olacak dediginde olacak degik03 Yorumla
Soran+1 yılhemen üstüme gelme. ben toplamda 7 aydır ona elimi sürmedim. tabi ki ben olacak dediğimde olacak değil. onu anladığım için bu kadar ayrıyım cinsellikten. bir erkeğin bu kadar ayrı kalması demek günün her saati seks düşünmesine itiyor işte. aklım işteyken bile oraya kayıyor
- +1 yıl
Tamamda zamani geldi demek tuhaf olmus
Esim bana dese hafi len derim
Soran+1 yılAnladim senin takildigin noktayi. O bu kadar tepki vermedi. Aslinda ewt zamani geldi dedi. Gulustuk filan... hatta evdeki eski prezervatifler vardi niye aldin dedi. Tarihi gecti onlarin filan dedim. Ama iste hani yatakta yakinlasiyorum ama kendisi isteksiz artik galiba
Kadına hadi dersen olmaz. Sevismeyi bir ogrenemediniz. Kadını yönlendiren erkektir. Aseksuel değilse hiçbir kadın karşı koyamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHormonal bir süreç bu normal sartlarda lohusalık 40 gün sürer ama 2 ay tabii biraz geç. Emziriyor mu?
06 Yorumla
Soran+1 yılemziriyor evet. doktor yavaş yavaş cinsel aktivitelere başlayabilirsiniz dedi. çok zorlamadan dedi. ama yanaşıyorum, onun morali bozuk, benden dolayı mı diyorum? hayır diyor. bebekli bir hayat diyor
Cevap sahibi+1 yılNormal sartlarda olmalıydı tabi zaman ver bakalım biraz daha
Soran+1 yılsabrediyorum ama çok zor yaa. gebelik öncesinde de aman aman bir hayatımız yoktu zaten de... o bile azdı benim için. böyle olunca buraya soru bile yazdırttı bu durum bana
Cevap sahibi+1 yılyorumsuzum bu konuda umarım düzelir...
Soran+1 yılteşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik olarak kendini hazır hissetmiyordur, iltifat et arzuladıgını goster hazırla
012 Yorumla
Soran+1 yılevet kendini hazır hissetmiyor doğru. iltifat ediyorum. her gece arzulasam da sırf kendini baskı altında hissetmesin diye 2-3 gecede bir arzuladığımı gösteriyorum. ama hiç sinyal olmadığından hazırlama aşamasına da geçemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhergun her dk belli et ama birden ustune atla demiyorum tabi. durup dudurken op oksa flan bunuda ben mi anlatayım :D
Soran+1 yıldurup dururken tabii ki öpüp okşuyorum da... :) bazı yerleri okşadığında yapma gıdıklanıyorum derse napacaz. kadın ruhundan anlayan biriyim. bana odun muamelesi yapmayın :)
Cevap sahibi+1 yılbu kadar hanımkoylu olmayın yapma dediginde durma
Soran+1 yılSonra da esini zorladi oluyor. Benim empati duygum o kadar fazla ki bu bana da zarar veriyor aslinda
Cevap sahibi+1 yılgülerken ısırmak diye bir tabir var bilir misin
Soran+1 yılYok ne zaman kullanikir bu tabir
Cevap sahibi+1 yılgoogle; görünüşte yumuşakmış gibi davranırken sertleşmek.
Soran+1 yılbenim olayımla beraber yorumlaman lazım. yani türkçe hocalarımız deyimiyle cümle içinde kullan :)
Cevap sahibi+1 yılsoylemem gerekenleri soyledim, esinle zaman gecirmen lazım burada bana ona buna yazarak zaman kaybından baska bisey eline gecmez
Soran+1 yılben 1 hafta izin aldım iş yerinden ve tüm zamanımı ona verdim. sadece bir kadın neler hisseder onu öğrenmek istedim. kendisiyle konuşuyorum ama sonuç yok. üsteledim bir gün. bu sefer de ben sana yetmiyorum, sen beni aldatırsın demeye başladı. sustum. teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Kadinini bastan cikar cokmu zor
02 Yorumla
Soran+1 yılHakkaten zor. Normal kadinlar gbi kolayca bastan cikan birisi degil :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna biraz daha zaman ver
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa... daha zaman var diyorsun :( zor geçiyor günler
Cevap sahibi+1 yılEvet bebek çok küçük henüz sabırlı ol
Soran+1 yılsanırım en faydalı yorum bu... teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne zaman baslar yakinlasma. Kendisinde cinsel istek ne zaman olusur
Cevap sahibi+1 yılBu kişiye gõre değişebilir. Onun durumu proloktin hormonundan kaynaklı. Daha fazla yazmak istemem mahremi
Soran+1 yılPeki gizli oldugundan sorun olmazdi aslinda
Cevap sahibi+1 yılYardm istediğinizin farkndaym ama okunuyoruz
Soran+1 yılkısa süreliğine gizliden çıksan da mesaj atsam?
Cevap sahibi+1 yılSiz çıkn
Soran+1 yılben zaten çıkmayı denedim de. soru soran çıkamıyormuş
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir sorunuzun linkini verin.
Cevap sahibi+1 yılOrdada gizisiniz, ne farketti ki? size ulaşmak için demiştim. Açktan bir soru olmalı.
Soran+1 yılpardon yaa bir sn
Cevap sahibi+1 yılNikiniz biraz uç. Nasıl güvenip yazaym?
Soran+1 yılya ben bu nickten çok çektim. amacım öyle bişey de değil hikayesi farklı. ama yine sen bilirsin. ben yardım almak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılGüveneyim mi?
Soran+1 yılGuvenmelisin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar