Seviyo musunuz göbeğe boşalmayı?
Sevgilim hep göbeğime yapar. Hamilelik riski varmış sanırım
Sevgilim hep göbeğime yapar. Hamilelik riski varmış sanırım
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
göbeğe boşalmak iyidir arada bir.. ve hiç bir hamilelik riski olmaz asla.. vaginanın üzerine gelmediği sürece..
Valla bilmiyorum. Bizde endişelendik o yüzden pantolon üzerinizdeyken yapıyoruz
Bu kadar korkacak hiç birşey yok inanın bana.. Hamile kalmak en zor şeydir.. Sizin hayalinizdeki gibi değildir.. İnsanlar yıllarca uğraşıyor kalabilmek için.. Hamileliği Allahım isterse verir isterse vermez.. Direkt olarak içinize bir çok kez boşalacak ve erkeğin de tamamen canlı spermleri olacak sonrasında da sizin yumurtlama dönemine denk gelecek.. Göbeğiniz ile vagina arasında 15 - 20 cm mesafe var.. Sadece vaginanın dudaklarına sperm gelmesin.. dış gebelik riski olabilme ihtimali olur.. Durum sadece budur..
Heh şimdi de dış gebemiyim onu kafaya takıcam
eğer erkek arkadaşınızda canlı sperm varsa ve vaginanızın dudaklarına sperm geldiyse - aktıysa dış gebelik olma ihtimali olur.. O sizin göbeğinize boşalıyor , vaginanın üzerine değil.. Endişelenecek hiç bir şey yok.. korkmaya da gerek yok bu kadar.. Hamile kalınması için direk içeri boşalması lazım..
Direk vajinama gelmedi sperm. Göbeğime geldi. Ama sonra elinde kaldı mı vajinama gelmiş midir emin değilim. Ama hamilelik ihtimali yok diyosunuz
kesinlikle yok... Buna emin olun.. elinden hamile kalmazsınız.. Dedimya direkt içinize bol boollll boşalması lazım...
Göbeğe boşalmak fantezi meselesi yapılabilir de o şekilde nasıl hamile kalacaksınız onu çok merak ettim gerçekten.
Spermler içeri akıp girer falan dediler. Hareketlilermiş ya
Yok ben zaten demedim insanlar bana öyle dedi 😂
ben göbeğe boşaldım ama içeri boşalmanın hazzını hiç birşey vermiyor. benimki birazda fışkırır bu sebeple yüzüne kadar gider boynu göbeği her yeri döl olur.
evet onun için göbek balonu var, onu göbeğine sarıyorsun hamilelik riski ortadan kalkıyor
Şaka yapıyosun 😂
içine boşalmak ve aybı anda gelmenin zevki bir başka ama gobeğe boşalarakta hamile kalacagını dusunuyorsan saçmalıyorsun troll soru değilse sorunlu oldugunu dusunuyorum
Yo troll olarak söylemedim. Sadece göbekten kayıp vajinaya girme olasılığı varmış. Bizde endişelendik o yüzden üzerimizde pantolon varken yapıyoruz
öyle zor bir ihtimal içinde boşalmadıgı surece olmaz
içinede boşaldım 5 sene ama önlemini alırsan olmuyo, ben ençok ağza boşalmayı seviyorum oda boşaltıyordu ağzına, acaba ağzıdan yutunca hamile kalınıyomu
mecruben olmuştu bir iki kez. fantezi olarak bakmıyorum
Vajinanin üstü, memeler ya da ojeli ayaklara bosalmak cok zevkli.
Hamile olma riskin yüksek gobek deliğinden dolayı spermler hücresel yapıda ordan gecemeyecegini mi düşündun bunu pek kimse bilmez
Şaka yapıyosun 😂
Göbekten kayıp vajinaya girebilirmiş spermler onun için dedim
Haha tama öyleyse 😂 şaka tabiki
Evet güzel duygu ama içine boşalma daha iyi prezervatif ile
Gobege yapmadim pek guzel. degil sonra temizleme falan göbekten hamile kalinmaz dipnot duselim
Direk hamile kalınmaz tabiki. Ama kayıp vajinaya girme olasılığı varmış spermler hareketli olduğu için. Bizde pantolon varken yapıyoruz o yüzden
Tamam da bu arada gozunuz gormesi gerek senin hissetmen gerek kaydığını zaten surekli orda mi kalıyor sperm temizleyeceksin zaten hemen onu
İşte haklısın ama zaten bir anda boşaldı. Hani beklemiyoduk. Çok da bilgim yoktu göbeğe boşalınca ne olur falan hiç dikkat etmedim hissettim mi hissetmedim mi falan.
Anladim. biz sevmiyoruz o sekilde ya bazen fiskirip sevgilimin yuzune gidebiliyor pek sevmiyoruz o yuzden
Anladım
Sizce hamile kalma ihtimalim var mı
Cok düşük. bir ihtimal yani bakire degilsin zaten geri cekme yöntemi yapiyorsunuz degil mi
Yo herhangi bir cinsel organa temas yok. Ben onu elimle boşalttım. Sonra farkında olmadan elimi göbeğime sürdüm. Hemen kalktık yıkadık
Hee anladim peki elini mi sürdün yoksa direkt gobegine mi akitti hepsini
O üstüme gelmesin diye çekildi. Ben farketmeden elimi sürdüm. Birde pantolonumda 2 damla vardı. Çekildiği için çoğu onun üzerine aktı
Anladim merak etme korkacak birsey yok yaa aklinda olsun vajinanin uzerine gelirse bile panik yapma yaninizda kuru pecete bulunsun hemennsil elinle falan dokunma
Göbek favori tarafımdır :D
Göğüslere de eğlenceli ^^
sadece gobege bosalinca mi hamile kalmiyormussun?
Hayır tabiki 😂
Spermler hareketliymiş ya. İçeri kayabilirmiş falan
gogusler daha keyifli tabi tercih meselesi
dün de aynı soruyu sormuştun
Yo ilk defa soruyorum
çok sevdiğim bayıldığım bir hadise değil.
harika hep yaparım eşime
Popo deliğine boşalmak daha zevkli emin ol
o dakikaya baglidir yani durma
Artık nereye dek gelirse...
içeri boşalmanın zevkini hiçbirşey veremez
göbeğe boşalmanın bi zevki yok
Ben agizi daha cok seviyorum
Aman aman bir duygusu yok
sirta gobege falan bosalmak iyi oluyor :D
Boşalmak güzeldir
Nereye olduğu garketmez ki
Göpğüs ve ya bel tercihim.
tercihim ağızdır ama vajina etrafına boşalıyorum.
Ee onun hamilelik riski çok fazla. Korunuyomusun
Evet.
Risk falan yok bende hep göbeğe boşalıyorum
Üzerinizde pantolon oluyo mu
Ne pantolonu çırılçıplak oluyoruz seks esnasında
Göbekten vajinaya kayma ihtimali varmış ya
Yok yok sıkıntı yok sen giyinik oluyosan
Ben bayilirim içini foldurmayi falan :)
Göğüslerin üstüne çok seviyorum
Ben boşaldım öyle bir mutluluk fazla yok yanı :/
Hamilelik riski yok mu
Göbeğin üstüne bosalinca neden hamile kalsın?
Spermler kayıp vajina içine girebilirmiş
Siz göbeğe boşalınca üzerinizde bişey var mıydı
Herhangi bisey yoktu ayrıca bosalinca spermi orda saatlerce tutmuyorsun herhalde pislik gibi temizliyorsun peçete ile silip sonrada duşta yıkayarak
Bizde öyle yaptık yıkamadık zaten az gelmişti benim üzerime. Sildik falan
Hamile kalma riskim yoktur sanırım
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?