- Sarılınca elinemi gelmeli
- Dokununca kemiklerimi batmalı :D :*
zayıf kadınlar inanılmaz itici geliyor kaba tabirle kadın dediğin elini attıgında et gelecek yani balık etli dolgun vucutlu kadınlara bayılıyorum ama balık et göreceli bir durum oldu artık
teşekkür ederim en iyi soruya en iyi cevap bu arada balık etliysenizzkıymetib-ni bilin cok şanslısınız
teşkkür ederim :)
rica ederim arkadas olarakda listemde sizi görmek isterim şeref verirsiniz :)
aklım getti o.O
ben zayıfım ama kemik felan yok öyle batacak.böyle bir ayrım yapılması saçma her zayıf kemik torbası olmuyo.
zayıf ama dolgun olmalı kıvrımları belli olmalı tıp kı benım gıbı :)
Cevap
43Cevap
kendini niye ön plana çıkarıyosun ki dokununca ele mi gelmeli yoksa kemikleri mi batmalı diyerek balık etli daha iyi demek istemişsin :P bu kişiden kişiye değişir ben zayıf severim başkası balık etli başkası şişman. kime göre balık etli tabi yani benim tabirime göre balık etliysen gayet iyisin demektir :)
balık etli ama balık etliyi de millet hafif şişman algılıyor, hafif şişman değil demek istediğim normal etine dolgun ideal kiloda yani, kupkuru zayıf değil, bacak, kalça, göğüs belli olacak ama bel de ince olacak, dümdüz vücut olmayacak
170 -175 boy 50-60 kg arası ince belli yuvarlak hatlı bel gamzeleri olan kalın dudaklı biri olmalı :)
Detay yetermi yoksa dahada yazayımmı :D
vybe o vbel gmzeside herkesde olurmu :D
kadın dediğin hafif dolgıun olmalı balıketli. bir deri bir kemik olmamalı kemikleri batar sonra :D ama benim idealim balıketli hatun
adamsın bee :D
165 -69
zayıf kız tabiki kadın dediğin biraz narin olur kıvrımları belli olur tabi kemikleri gözükecek şekildeki kızlardan bahsetmiyorum
Zayıf kızları tercih ederim... Balık etli kadınlar evlenince götü göbeği salıyorlar maalesef...
ben balık etlıyım nasıl demıssın gormedıkkı bılelım nasıl ınsan ekler bır resmını gorelım guzel bıryorum yaparız sanırım :)
:D oldu canım
Ben minyon, çıtı pıtı kadınlardan hoşlanıyorum. Daha seksi geliyorlar bana.
balık etli ve zayıf en çok zayıf çünkü kucağa rahat alınıyolar :D
:D
iki uç noktadan bahsetmişsin ikiside hos degil ama senin giderin var gibi hadi hadi yine iyisin :D
kişiden kişiye değişir ama çok zayıf kızlar genelde Türk erkekleri tarafından beğenilmez Türk erkeği hafif balık etli kızları sever ama balina etli değil :))
kadının bedeni dışında yataktaki performansı çok daha önemlidir, arzusu,ihtirası,ateşi
beden dersen, çok zayıf olmamalı,
zayıf tercihimdir. özellikle ince belli ama dolgun kalçalı kadınlar favorimdir
Balik et iri gogus beyaz ten genis kalca. Mmmmmmmm :)
zayıf. açıklayabileceğim bir sebebi yok ne biliyim öyle seviyorum ufak tefek minyon falan işte
balık etlı olsun 160 bylarında yuzunde gamzesı olabılır :) gözler yeşil ya da ela
vy gmzelermde vr ha :D
hehehhe :)
ağlayınca yşilimsi ela gbi bişi ama açık khve :)
többeee :D gerksiz oluksuz ha..
inş öledir. :)
zayıf istiyorum ama balık etlininde fiziği önemli. yabi balık etliyim diye gezen kilolular var ortalıkta
balık etli kalçalar dolgun ve çıkık göğüsler en az 90 olmalı
Zayıf ama sıska değil yuvarlak hatlı kum saati gibi.
Sana sarılsam elime ne gelir..:)
Ele gelse iyi olur da abartılı olmicak, hem yatak, hem yorgan olmicak ;)
Küçücük fıçıcık olacak benim olacak , ben büyütücem onu
kadının aktivitesine bakarım ben kilosuna değil
gönlüme güzel gelsin. gözüme değil.
nefes alsın yeter hahahah:DD
:DDDDDDD
eline gelecek yoksa o iş berbat la :)
güncellemeyi bir yerden hatırlıyorum sanki
Balık etli seviyorum..
sen tam idaelsin bebegim :)
Balık etli olmalı. El kemiğe değmemeli.
yatakta çok zayıf kadın zevk vermez
balık etli olsun az çok zayıf olmasın
:)
tabikide zayıf
tabi zargana demedik:)))))
değilmi kadın dediğin çıtı pıtı olcak benim gibi :D
Sarılınca ele gelmeli
foto olmadan olmaz tutarlı olmaz cevaplar
balıktan balığa fark var. çipura mısın balina mı
zayıf ya da balık etli olsa da orantılı bir vücut.
ney nasıl? bir foto koy da yorumlayalım bacımm
165-170 boy 55-60 kilo
Balik Etli dolgun iyidir...;)
zayıf olmalı
Zayıf olmalı.
insan olsun önce =)
balık etli
Balık etli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar