bir kızla öpüşürken ne hissedersiniz, vücudunuzda ne gibi değişiklikler olur?
İkinci cümleyi fesada yoracaklar yazmasın.
İkinci cümleyi fesada yoracaklar yazmasın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Vücudum evrim geçirir heynallahım ya ne kadar ergensin. o durumda vücudunda cinsel hormonların tavan yapar kadının memesi şişer erkekğin penisi ereksiyon haline gelir neyin fesatlığı sorduğun soruya bak detaya bak fesata çekme ergensiniz ya keşke beyniniz olsa sendeki beyni kuşa taksak ters uçar terss.
heyecandan kalp atışlarım kütür kütür atmaya başlar, kızın dudaklarının yanaklarının tadı yumuşaklığı çok hoş bir haz verir ve tahrik eder beni o an kızın kokusu, sonuç olarak sertleşme durumları da gerçekleşir ister istemez, ona engel olmak mümkün değildir...
Her erkek öpüşürken erekte olur mu?
bence olur. yani ben her seferinde olurum. hatta bazen daha kıza dokunmadan yanında veya karşısında otururken bile oluyorum. bu birazda o erkekle alakalı olabilir. ilişki yaşamamış cinselliğe aç biri de değilim ama ben genelde böyleyim.
herkese olur da bence her opusmede olmaz. bana her opusmede olmuyo, hatta nadiren oluyo bu.
öncelikle o kızı çok isteyerek öpüuyorsam ve karşdakinden de bunu alıyorsam etkilenirim ve kendime çekerek teması artırırım.. evet bir istek oluşur ve hafif sertleşme olabilir ancak abartmamak lazım. sende nasıl oluyor
Bir keresinde agzi kokan bir kizla öpüstükten sonra nerdeyse kusuyordum, bir taneside sapsari disleri ile gelmis illa öpüsecek, yok dedim, sadece yataga attim ziktim biraktim..
Yoooo fesat düşünmüyoruz direk söyleyim uçak havalanmaya başlar 😀
anlatmakla olmaz sen kendin keşfet elle yoklayarak ne gibi değişiklik varsa anlarsın artık
Kan basıncı artar ve kan belli bir bölgede toplanır sonuç mu korkunç büyük :)
sadece kalp ritmin hızlanır ve saçma bir gülümseme olur (sevgilinle olan diğerini bilmiyorum)
Libido üst seviye çıkar ereksiyona girer cinsel arzuları artar.
Pek değişiklik olmuyor duygu yoğunluğu oluyor sevgim kabarıyor
Ama tam fesatlik ya... opusunce gerisi geliyor once tuyler diken diken oluyor sonra baska yerler
Gözüm kapalı olur bir anda doğduğum güne doğru giderim. Aletim hemen şahlanır ve odunsu bir yapı haline gelir.
Boyum uzamiyor ama cok tatmin oluyorum ve sevdiği me baglaniyorum ondan baskasini gözüm görmüyor önemli olan da bu zaten
Şeyim kalkıyor cidden ve vücudunda hissetmesi sorun yaratırsa bilemem
Onun kalp atislarini hissederim dudaklarinin ve nefesinin sicakligi beni benden alir adeta
nasıl öpüştüğümüze bağlı
French kiss'vari diyelim.
K bakma ama opusunce malafatta değişiklik olur
O an yaşanılır ya anlatilmaz yani
beyine kan pompalanma durur 😃
Nabız atışı hızlanır heyecan olur
Sevmediğim biriyse hiç birşey hissetmem
Zevk alirim cukum kalkar
Opusurken sehvetle erekte oluruz
muzumuz olgunlasir :D
sende ne gibi değişimler olur
Direk ereksiyon baslar sonra dokunmalar