Göğüs ucuna takılan piercingler hakkında ne düşünüyorsunuz veya taktıran var mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir cesaretimi toparlayamadım acır diye çok acı verir mi orası? Bence askılı tişörtlerden veya dar elbiselerden çok hoş görünüyorlar :D Sizin fikriniz ne?
bu olay biçok erkek için itici ve erkeklerin gözünde seni basitleştirir ilk basta düşüncekleri onu oraya takan adama kesin vermişdir bu kasar olacak demedi deme
yaahu erkekler siz gibi deyil bunu görenin aklına ilk gelecek şeylerden biri acdı elledi tahrik oldular sonrada adam buna cakdı diye düşünecek sen ister inan ister inanma cıktıgın erkek bile sana ilk soracagı soru bu olur nerde taktırdın kim taktı
bak simdi bu soruya gelip gittikce resimdeki meme gözüme carpıyo sabah beri takıldı kafama acaba nerde yaptırdı adamı tanıyomu ki diye bu arada meme uçları bircok sinir ucunun oldugu bir yer hiç sıktınmı bilmiyom da sen deldirince kinbilir nasıl acır😛gel yol yakınken vazgec
Yani sırf şuraya yorum yazmak için yeniden açtım hesabımı, dayanamadım. Siz ne cahil dar görüşlü insanlarsınız ya. Biri diyor kanlı çarşaf öteki diyor evlenir mi? Siz hala milattan önce kalmış aklınızla kızların sizle evlenmek için tüm isteklerinden vazgeçip sırf erkekler bizi yollu olarak görmesin diye sevdiğimiz şeylerden vazgeçiyoruz mu sanıyorsunuz? Açıkçası zaten meme ucuna takılan bir pirsinkle dudağa takılan pirsingin aynı statü değerinde olduğunu düşünen insanlar birlikte olur. Piercing bilgilendirmesi diye açılmış soruyu sığ düşünceli namus kavgasına çevirmişsiniz!!!
Sorun piercing taktırması değil onu nereye taktırmış olması sen türk erkeğini iyi tanımamışssın konu aç sor Bir kadın meme ucuna piercing taktırsa türk erkeği o kadınla evlenirmi die sor söz veriyorum görüş atacağım
En İyi Cevaplar