Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuzelmeye calismak mi? neden... duzelmesi gereken ne var ki... arzulari olan bir genc kizsin... hayal dunyanda ne yasadigin kimi ilgilendirir ki... bir cogumuz hayatimiz boyunca hic yasayamayacagimiz seyler hayal ederiz bazen... bunu hayal etmek yasamak anlamina gelmiyor ki... hayal ederek bundan haz alman keyif duyman mutlu olman gayet normal... ayrica zaten kimseyle asik olmadan bunlari yasamam diyorsun... eger senin soyledigin gibi bu halin bir hastalik olsaydi (nymphomany) o zaman kendini tutamaz ve herkesle yatardin, hatta en yakin arkadaslarinla bile... hastalik boyutu budur seksin... sen gayet masumca kendi hayal dunyanda yasiyorsun bunlari... mutlu oluyorsun, dahasi var mi... kedini surekli baska erkeklerle yatarken bulmuyorsan, kafanin icinde seni mutlu eden o dunyayi yok etmek zorunda degilsin demektir...
125 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkime ne zararin var? birini istismar mi ediyorsun? baskalarinin ozel hayatina mi tecavuz ediyorsun? bu yaller ve arzularin kime zarar veriyor ki sapik olasin...
Soran+1 yılÖyle çok abartılı olunca sapık gibi hissediyorum bazen ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılsenin soylediklerinde abarti goremedim ben, sapik degilsin, arzulu istekli normal bir kadinsin... bu hazzi yasamak seni mutlu etmiyor mu
Soran+1 yılEdiyor ama gerçeğini yaşayamadığım için sinirleniyorum sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılsanirim buyuk ihtimalle bazi arzularini zaten yasayamayacaksin, baya farkli arzularin da varmis ;)
Cevap sahibi+1 yılbak hala normle donmekten bahsediyorsun... zaten normalsin neden insanlarin bu yaklasimlarina takiliyorsun, şap kullanmak da nedir yahu
Soran+1 yılNeden yasayamiyim ki eski sevgilime o hayalimi yapmıştım. Bu konuda tek tabum duygusuz olmaz. Yoksa canımın istediği ya da esimin istediği her şeyi yaparım. Bu arada günlük hayatta sürekli aklımda olduğu için çoğu şeye adapte olamıyorum bu isteği azaltmak lazim
Cevap sahibi+1 yılbirden fazla erkek istemenden bahsediyordum ben, bunu mu yasadin sevgilinle
Soran+1 yılHe yok bunu yaşamadım ama eşim isterse yaşarım. Oral konusunu yaşadım sadece
Cevap sahibi+1 yılesin istedigi icin mi yasarsin, yani onu mutlu etmek icin... yoksa bunu kendi bedenini ve arzularini doyurmak icin kendin de talep eder miydin esinden...
Soran+1 yılO istiyorsa onu mutlu etmek için, ben istiyorsam kendim için
Cevap sahibi+1 yılbiraz konusabilir miyiz bu konuyu
Soran+1 yılKonuşuyoruz işte
Cevap sahibi+1 yılbunun senin icin sadece bir fantazi olup olmadigini merak ettim, evlendiginde bunu cidden yasamak ister miydin
Soran+1 yılBen bunu sadece tek pozisyon için istiyorum. mesela biri içime girerken başkası da bana oral yaptıracak. bir tek bunu yasamak istiyorum. Yani ayni anda bunu yapmayı çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbaskasi senin icine girerken kocan da sana oral yaptirsa mesela. ve bunu kendi yataginizda yasamak. hatta diger erkek icine girerken kocanla opusmek. bunlar cidden hosuna gidiyor mu
Soran+1 yılEvet bunu düşünmek bile su an hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılo yabanci erkek uzerinde senin icin delirip hizla icine girip cikarken, kocanla nefes nefese opusmek, onu agzina alip istahla emmek, o heyecani o hazzi sonuna kadar yasamak, buna cesaret edebilecek bir kadini bulmak zor...
Soran+1 yılOkurken bile sulandim. Bence her kadın bunu kabul eder ama asil bunu kabul edecek erkek bulmak zor
Cevap sahibi+1 yılbunu hayal ederken sulanman cok hosuma gitti. bana bir mesaj atsana rahatca konusalim bunu, merak etme, sadece sohbet olucak, soz.
Soran+1 yılBence burdan sohbet edelim, nasıl olsa gizliyiz. Senin de böyle isteklerin mi var yoksa?
Cevap sahibi+1 yılevet, senin gibi olmali, kendisi arzulamali bunu, ben istiyorum diye bunu kabul etmemeli, aynen senin gibi konusunu ederken bile sulanmali, o zaman bunu yasamak harika olurdu... burada konusuyoruz ama herkes okuyor. rahat cumleler kurmak zor oluyor...
Soran+1 yılNasıl mesaj aticam
Cevap sahibi+1 yılsorunu begenicem ben, en son begenen benimdir ordan profilime gelip atarsin
Cevap sahibi+1 yıldurumlar nasıl :)
En İyi Cevaplar
Hayır sapık değilsin çok ateşlisin sadece.. sapıklık ayrı bir kavramdır.. çok istekli olmak uygunda birini buldun mu güzel bir şeydir..
24 Yorumla
Soran+1 yılDoktora söylemeye utanırım
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılhmmm.. senin erkeğin olmak için can atan bir sürü bakir çocuklar var. birini seçip vakti gelince evlenmeyi tercih edersen daha mutlu olursun kardeş. yoksa böyle okşa okşa iyice körelteceksin şeyini hissizleşecek zevk almamaya başlıycaksın. çok fazla yapma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat ette öbür tarafa cünüp gitme orda başka türlü boşaltırlar seni sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
Cevap sahibi+1 yılHmm senin için fark etmiyor ozaman nasıl gidersen git
Soran+1 yılE yani
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılNe konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Sapık değilsin sadece libidosu yüksek genç bir kadınsın. Normal durumdasın. Reel cinsel ilişki yaşamaya başladığın zaman bu ateş dizginlenmeye başlayacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahha keşke snei tanısam azdırıp azdırırp dururdum :D
çıplak resmimi atardım sonra 2 saat yok olurdum
sonra gene atardım gene yok olurdum sjsjjs :D12 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha senin gibi sevgilim olsa döverdim
Ne biçim bir işkence bu be
Cevap sahibi+1 yılyapmadığım şey değil
burdada başıma geldi biri resim istedi
bende çekip attım ama devamını atmadım sessizliğe büründüm :D
aklıma geldikçe yeni resim çekilip attım kızda kudurdu heveslendirip bırakıyorsun beni yapma şöyle diye
sjsjsj :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahtan kalkan bir şeyin yok yoksa halin fenaydı benim gibi..
13 Yorumla
Soran+1 yılJhjhjh rezil olurdum
Cevap sahibi+1 yılevet bir çok defa rezil olmuşluğum vardır pantolonun önü eyfel kulesi gibi saklamaya çalışınca daha çok dikkat çekiyor :S bir defa hiç unutmuyorum iş yerinde olmuştu bir türlü kendime hakim olamıyrum bir kalktı inmek bilmiyor ofis içinde gitmem lazım gidemiyorum neyse herkes işinde diye bir anda kalkıp giderken kızlardan biri dönüp baktı bakar bakmaz kızın gözleri faltaşı gibi açıldı direkt orama bakmıştı kız, bir de tesettürlü bir kızdı, kaçarak gitmiştim ama o kızın bakışları bile etkilemişti beni :D neyse.
Soran+1 yıl:D :D
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Sen erkeğini zevk suyunla duş almış gibi ıslatırsın varya orgazm sonunda maşallah :)
nerdee senin gibisi çok zor bulunan kadın türü :)30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir seks bagimlisisin kontrolu ele alman gerek basina bela olur
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim
Cevap sahibi+1 yılAzaltmaya calis. p*rno izliosan isleme her gun degil bikac gunde bir yap hem daha cok keyif alirsin
Soran+1 yılCanım çekiyor sulanuyorum
Cevap sahibi+1 yılBaska seylere odaklan.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Klitoral orgazma alışan kadınlar vajinal orgazm yaşayamıyor veya çok zor alışıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu okumuştum ama ben her şeye tahrik olduğum için sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapık olmakla alakası yok. Sizler çok şehvetli insanlarsınız. O şehveti ve arzuyu hissetmek ve deli gibi boşalmak , tatmin olmak isteği duymanız hem doğal hemde çok zevkli bir duygudur.
10 YorumlaSaçmalama bu sapıklık değil sapıklar başkalarına cinsel zarar verir
10 YorumlaHayır değilsin. Sapıklık tecavüz gibi şeylerdir, senin hormonlar biraz yüksek.
10 YorumlaDevam et. birsey olmaz. beden senin bedenin neden sapik olasinki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doktora gorunmen lazim boyle gidersen sonun iyi degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle tarz şeylerin kişisel olduğunu düşünüyorum, zaman zaman bana da oluyor. Bir kızla mesajlaşırken bile harekete geçtiği oluyor - ,-
10 Yorumla
+1 yılBişey olmaz. devam et de o kadar müsait ortamı nerden buluyorsun. evde kimse yok mu kız
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi eşim olmasını çok isterdim. Hormonların deli gibi çalışıyor dert etme
10 YorumlaDogal birsey ama kendiji baska seylerle oyala gercek seks hayatinda sorun yasamamak icin 2 - 3 gunde bir yapmaya calis
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence de doktora git. Seninki fazla yahu. Annene söyle şap falan atsın :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapık değilsin tatlım Şu an hormonların en çoşkulu olduğu dönemdir yani senin yaşlarında..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır bebeğim doktora gitme sacma sapan şap gibi bir ilaç verir bütün isteğin yok olur hem kadın dediğin istekli olucak kocasının boynuna yapışacak mik beni diye
Soran+1 yılKocam benden bıkar valla
Cevap sahibi+1 yılbıkılır mı ya keşke benimde sevgilim senin gibi olsa çünkü bende çok azgınım 🙈
cinselliğe açsın onun için gayet normal bende uzun süre seks yapmayınca bende de oluyor düzenli seks hayatı önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteşli bir kadınsin sadece
Hunharca dillemek lazım seni40 Yorumla
+1 yılKeske benim. Kadinim olsan sana ona dokunmayi yasaklardim o sulu seyi ben oksardim hep
Icinden cikmam her kalktiginda icinde olmak isterdim
Yalamami istermisin iki deligini40 Yorumlasapık değilsin hormonların fazla çalışıyor bende genelde öyle sayılırım
10 Yorumla
+1 yılaynı beni tarif etmişsin çocukluğumdan beri bende böyleyim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Bu zamanda normaldir ben senin zamanındayken daha fazlasını yapıyordum
10 Yorumla
+1 yıluffff azgınlıgı kesss :D
17 Yorumla- +1 yıl
o zaman doktora gitmen lazım hormonlarında bişey olabilir bir hastalık vardı adını unuttum haberlerede cıkmıstı kadın kapı sesinde bile boşalıyormus :D o da kötü bee
Soran+1 yılBoşalmıyorum ama sulanuyorum
- +1 yıl
bir gözük istersen yinede ileride daha büyük sorunlar olmasın eger dediklerin gibiyse yani sacma sapan seslere falanda sulanıyorsan bir de bence evlenmen lazım artııkk :))
Soran+1 yılGaliba ya
- +1 yıl
bak bak nasıl avuttu kendisini :)) cidden seslere falanda sulanıyor musun
Soran+1 yılHer sese değil tabii ki bazı seslere
- +1 yıl
ahhh ohhh sesleriyse normalsin sıkıntı yapma bence :)) azıcık bir gül yahu bu ne böyle :D sen bişeyler mi yapıyorsun orda ama cek o elini ordan ayyy bir de telefona dokunuyo o elinle :))
Normal canim insanin dogasinda var azginlik dürtüsü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla gidişin pek mühim deel :-) bakireliğin fazla sürmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli çünüpsün heralde
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de ben gibisin desene
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLeş kargaları gibi her kızın yorumuna üşüşmeseniz olmaz değil mi abaza saplar
Soran+1 yılHakikaten ya. bir defolun rahat bırakın
Cevap sahibi+1 yılİğrenç yaratıklar bunlar yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir an önce evlen
her kezin cinsel isteği farklıdır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatini başka alanlara vermen gerekli.
19 Yorumla- +1 yıl
İstekli olduğun için mi böyle yapıyorsun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç kez mast yapıyorsun günde tahminen?
Soran+1 yılEn az 4
- +1 yıl
maksimun kaç olur?
Soran+1 yılNe biliyim of
- +1 yıl
bir cümleyle destek olmak zor burda olur musun akşam?
- +1 yıl
psikolojin bozulur böyle.
- +1 yıl
şapla filan çözülecek birşey değil bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm boynunu öperken sana birden köklediğimi düşün..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim istersen konuşabiliriz boş zamanlarımızda ikimiz içinde iyi olur bende senin gibiyim..
Cevap sahibi+1 yılYanlış kişiye gitme ha kabul ettiysen ismimi yazarım burdan
Cevap sahibi+1 yılKabul etmeyeceksen yok falan de lütfen cevap ver
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHormonların yüksek ve isteklisin olur öyle normal
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. kıyamam sana ya gel ben okşayım :)
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok isterim ama duygusuz seks yapamam
+1 yılSenin kafan çok karışmış ya saçma saan şeylerle doldurma kafanı
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin istekliisin sadece
23 Yorumla- +1 yıl
@Topukkk -
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılisteğin fazla olduğu için bu şekilde olması normal bence kendine çok baskı kurmamamlısın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Sapık değilsin. Sadece fazla isteklisin.
10 Yorumlacinselliği bastırdığın için öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende senin gibiyim acaba ikimiz birbirimizi tamamliyabilirmiyiz :P
00 Yorumlaannene söyle hemen eversin seni yoksa...
20 Yorumlabaskasininkini oksamiyorsan problem yok
20 Yorumla
+1 yılsadece fazla isteklisin çözüm belli
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi hatun lazim herkese :)
10 YorumlaBenimde günde en az 2 kere ole
10 YorumlaSapık değil de azgın diyelim.
(Çek elini ordan)20 Yorumla
+1 yılseks makinası bu olsa gerek
10 YorumlaFazla kurcalama, bozarsın felan
00 Yorumlasenin evlilik çağın gelmiş
10 Yorumla
+1 yılkeskee ben yapabılseydımmm.
10 Yorumla
+1 yılGayet normalsiniz sağlıklı bir gen kız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur oyle seyler hormonlar hep hormonlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi şeyini okşuyorsan sapık değilsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela p*rno izleyince falan nasıl oluyosun
O kadar hızlı olma frenle kendini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Azgınsın çok
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Normal evlensene
15 Yorumla
Soran+1 yılErken