Merhaba 21 yaşındayım kısa kesicem penis görünce midem bulanıyor sevişme sahnesi vs her türlü hoş geliyor izlerim ama erkek şeyi cidden beni rahatsız ediyor her yeri görebilirim ama orası sıkıntı.. ne yapicam ya yardım?😣
Cevabın nedir?
Bir psikiyatr hekimi ziyaret edip korku tedavisine başlayabilirsin. Bazıları örümcekten, diğeri tüylü şeftaliden korkar. Sen de penisten korkuyorsun. Eğer bu korkunu yenmek istiyorsan en sağlıklısı bir uzmanı ziyaret etmektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
önce gözlerini bağlayarak yap alışınca karanlıkta sonra loş derken sana yaşattıklarından sonra illa ki sevecek müptelası olacaksın... bağımlılık yapıp amateme bile kaldırılabilirsin :D
38 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun 😁 çok emin konuştun içim rahatladı biraz da olsa 😀
- +1 yıl
Güzel anlatım
- +1 yıl
Müptelası olucaksına bayıldımm
- +1 yıl
Kime dalalım hayallere dalmayalımda😁
- +1 yıl
Mesajı aldım (su birikintisi) cok mersi😬
Psikolojik bir travma geçirmişsin vaktinde ve bu sana böyle bir sonuç getirmiş. Konu penis olduğu için utanılan bir konu, bir psikolog ile bunu çözebilirsin diye umut ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında utanan biri değilim bu konuları araştırıp okumayı da izlemeyi de severim ama tek sıkıntı penis görmek. Ama zamanında çok olumsuz şey duydum s*ks le ilgili ve etkilenmiştim kadınlar için çok zor acılı vs gibi şeyler soğumaya neden olmuştu dediğin gibi bunun etkisi olabilir.
aseksüelsin dicem de sevişme sahnesinde tahrik oluyorsan değilsin demektir. s illa aşmak istediğin bir durumsa p*rno izleyerek zamanla aşarsın miden doluyken izleme
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum sevişme sahneleri vs etkilenme de oluyor ama görünce bakamıyorum sorun bu.
- +1 yıl
söyle bir arkadaşına sana terapi yapsın , boxerlı erkek, slip mayolu , aşama aşama açılan resimler filan (yani erekte olmamış bir penisin). ya da 3D animasyonlu çıplak erkek fotoğrafları atabilir sana ordan alışırsın belki, sonra doz artıra artıra devam eder bu, güvendiğin biriyle denemende fayda var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
Bende 17 yaşlarımdayken nefret edersim ve yıllatca bu sürdü sebebi de ablamın eşinin beni taciz etmesiydi. UZun zaman erkeklerden de penislerinden de nefret ettim
113 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun canım..
- +1 yıl
Geç miş olsun neden sikayet etmedin
- +1 yıl
Şuanda edebilirsin yalnız hala ablanın kocası olarak mı duruyor
Soran+1 yılCanım tekrar geçmiş olsun.. Umarım tamamen geçmiştir etkisi. Allah bir daha yaşatmasın. Bende büyük etki bırakacak bir olay yaşamadım sadece zamanında çok şey duydum ilişkiye giren kadınlardan çok can yakıyor kadın için çok zor gibi. Bunlar da bende etki bırakmış olsa gerek bir on yargı var
- +1 yıl
Görsel olarak mı taciz etti seni o şahıs ve kaç yasında idin
- +1 yıl
Üzücü bir durum ama baya bir aklın yerinde imiş keşke şikayet etseydin
+1 yılBizi de vajina rahatsız ediyor, hiç estetik değil.. Erkek penisi, kadın vajinasıdan daha estetiktir ayrıca..
13 Yorumla
Soran+1 yılCidden rahatsız ediyor mu samimi soruyorum ben erkeklerin midesi bulanmaz diye düşünmüşümdür hep
- +1 yıl
Samimiyetle söylüyorum rahatsız ediyor.. Ne kadar güzel olursa olsun, vajinanın "iştah" açanını görmedim.. Estetik olan, cezbeden kalçalar ve göğüslerdir..
Soran+1 yılAnladım. Yanlış bir genelleme yapmışım o zaman.
+1 yılsana inanamıyorum. o organı tarih öncesi medeniyetlerinde tanrı ilan edip tapan kabileler vardı. şu an günaha giriyosun s.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa 😀😀
Biraz biraz alış bence. Yaşın ilerleyip evlendiğin zaman eşininkine bakınca da midem bulanıyor vs deyip cinsellik yaşamazsan evliliğin kısa sürer.
00 Yorumla
+1 yılCanlisini gormeden hissetmeden öyle boş şeyler normaldir
10 Yorumla
+1 yılPenis güzelleştirici krem diye Google'dan arat. Bir ay içinde etkisini gösterir.
01 Yorumla- +1 yıl
bir de uzmanlar bunu öneriyor.
www.theloop.ca/.../penis3.jpg
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen de uyku bandı takarsan gözlerine :) kör ebe misali :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen bende p*rno tarzı şeyler izleyemiyorum sevişme sahnesi vs daha iyi penis görmek mide bulandırıcı olması normal galiba ya bilmiyorum tam
00 YorumlaOzaman evlenince adam göstermeden sokucak napsın başka çare yok zaten bikaç sefer yaptımı bu huy geçer senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tatlı oluyor sevdiğin erkeğinse ağzimda ne güzel oluyor
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@alpay1533 agzina almayan kadın var mı acaba
- +1 yıl
Sevmediğinin ne işi var zaten, sevmediğinle de yaptım deme
Cevap sahibi+1 yıl@alpay1533 makatını yalayınca da çok zevk alıyor hatta deli oluyor. Bu normal mi
Cevap sahibi+1 yıl@alpay1533 ilk defa yaptığım da deli oldu hatta oral dan daha çok sevdi
Cevap sahibi+1 yıl@alpay1533 çooook
- +1 yıl
Evli misin, sevgili mi
Cevap sahibi+1 yıl@Alemdarrali sevgili neden sordun
- +1 yıl
Evli kadınlar bıkıyo zamanla. Sevgili iken farklı oluyo. Umarım geçmez seninki
Cevap sahibi+1 yıl@Alemdarrali hele çocuk olduktan sonra tam biliyorlarmış doğru mu
- +1 yıl
Doğru 3 günde bir gibi, fantaxilerinde unut
Gizli Üye(36-45)+1 yıltip olarak beğendiğin birinin penisini görsen belki hoşuna gider
istersen sana kendimi gösterebilirim
tabi tip olarak beğenirsen beni
yoksa beğenmediğin birinin penisini neden merak edesin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden rahatsız attiğini bulmak gerekli seni penisin.
00 Yorumla
+1 yılcesareti yoksa kapat gözlerini erkeğine bırak işi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olur mu hiç bakmadan 😀
- +1 yıl
sende ne e. mmeye geliyon ne gommeye geliyon :D
+1 yılsen yine iyiymişin bazı kızlar var direk görünce günlerdir aç insan gibi üzerine atlıyor :D
00 Yorumla
+1 yılPenis olmasa doğmazdın ve bu soruyu da soramazdın biliyorsun dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da işte..
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. zamanla alışırsın yaş gereği
olsa gerek
Heleki içine alıp zevkin doruklarına çıkınca00 Yorumla
+1 yılBende amm gorunce midem bulaniyo
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin ben erkekler için farketmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Dudak kisimlari ozellikle * dedigin purussuz fazla etli olmucak kil olmicak
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz de senin a*mına kalmadık, kendi kendine iyileşmiş yara kabuğu gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi biz kadını beğenmeyince poşet geçiriyoruz sende onu beğenmiyosan poşet geçir devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen yalnış bir şekilde gördün. p*rno v. s
bunu affetmen gerekiyor. cinsel ilişkiye girdiğini hayal etmelisin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın cinsel organı görmekten rahatsızmısın peki?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPenise karşı bir ön yargın var o zaman. kendini şartlandırmışsın.. sana zarar verecek olan bişey gibi mi görüyosun
Soran+1 yılEvt çok doğru zamanında çok kötü şeyler duydum yaşayanlardan kadınlar için kötü acı verici vs bunlar etkilemiş olabilir.
Cevap sahibi+1 yılEşine sevgiyle yaklaşarak cinsel ilişkiye giren erkek asla seks sırasında eşinin canını yakmaz.. bir erkek partnerinin vajinası ıslanmadan kayganlaşmadan içine girmeye kalkarsa bu bayana acı verir.. acı veren erkekte kendi zevkini düşünen erkektir..
Cevap sahibi+1 yılSeni sevgiyle okşayacak bir eş bulduğun zaman penise karşı olan tüm ön yargılanın ortadan kalkacaktır👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince esinin penisiyle zevk aldıkça bakasin gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİleride yalayıp yutup dik dursun diye uğrasacaksın.
00 YorumlaNedir mideni bulandiran
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bilsem çözüm bulmaya calisicam onu görene kadar her şey harika ama görünce midem bulanıyor bilmiyorum
Lezbiyen olmuşsun sen haberin yok bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılz*vkine varmadıgındandır
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo anlayana güzel cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste bu yuzden biktik kezban turk kizlarindan ya adamin kaldirasi gelmiyor sizin gibilere.
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlara Kezban diyen daha kızın elini tutmadan boşalan türk erkeği kaldırma o zaman
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kezbana kaldirmam zaten, hedef kriterimde degilsin. Sen git sadece opusmeye razi olacak ezik bul kendine.
Soran+1 yılBiz Türk kızları da çok meraklı değildik senin gibi bir anlayışsız Türk odununa.
Cevap sahibi+1 yılBen odun degilim, sen iticisin. Kadinlar bile kadim cinsel organinin daha cirkin oldugunu kabul ettigi halde biz bir sey demezken sizin penisten igrenmeniz nedir? Bunu asmaya calissan dillendirmek yerine? Kimse kendisinden igrenen birini arzulamaz.
Soran+1 yılYa bir defolup gider misin. Aşmaya çalışmasam yardım edin diye soru sormazdim. İnsanlar her türlü psikolojik sorun yaşayabilir ben bunda bir Kezbanlik ya da kötü herhangi bir şey görmüyorum. Sonucta bu benim elimde olan bir sey degil. Senin gibi adam diye ortalıkta dolaşan kadın ruhundan ve dilinden anlamayan insanlar yüzünden biz kadınlarda on yargı oluşuyor. Yardım etmek yerine yargılamayı seçmen de ne kadar odun olduğunu gösteriyor zaten. Aşağıda yorum yapıp yardımcı olmaya çalışanlar da erkek sen de.
Cevap sahibi+1 yılOnlar sana yavsayip penisini sevdirmeye calisan, kadinlarin zaafindan faydalanan abazanlar, bense kadin ruhundan su ulkede en iyi anlayan adamim. Hayatimda ne kadar karsi cins varsa hepsi de tanidiklari en centilmen, en kibar ve anlayisli erkek oldugumu soylerler. Su an sadece ben olumlu yonlendirdim seni. Bana bu kadar kizdin ve bu sorunu daha cabuk duzeltmeye calisacaksin. Karsi cinsine penisinden igreniyorum dememen gerektigini bileceksin. Sana yardim ediyorum ama farkinda degilsin. Ben yakisikli falan da degilim ama her zaman istenen erkek oldum. Neden biliyor musun? Cunku aliskin olmadiklari kadar ruhlarina dokunuyorum ve asla bedenen bir beklenti icine girmiyorum. Sen buradaki yardimsever erkeklere kendini birak bakayim iclerinden ne canavarlar cikiyor. Neyse umarim duzelirsin ve mutlu olursun, asla kotulugunu istemem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğim kız o yönden şanslı
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sende p*nis yok mu
Cevap sahibi+1 yılVar ama güzel gözüküyor yani kafayımı yedin
Tadına bakınca hep gormek istersın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Görme sende görmek zorunda değilsin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyim yakında evlenirsem görmeden nasıl olcak
+1 yılHer gece maskeli balo yaparsınız artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlenince düzelir merak etme
00 Yorumla
+1 yılgözünü kapat :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına alınca alışırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakamıyorum diyorum a. almaktan bahsediyorsun
Cevap sahibi+1 yılAma seks yaparken insanın içinde haz oluşur o hazla ısırmak gelmiyormu hiç içinden... seks yapmadıysan bile masturbasyon çekerken falan.
Haklısın. Güzelini henüz görmediniz. En güzelini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaranlıkta yapacaksın o işi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIsigi kapatip birlikte olursun artik
00 Yorumlayaprak gormeden hayat gecmez senin adina
00 Yorumla
+1 yılevlenince ustarayla alıver kanka. çd
00 YorumlaIyide ıcıne girmesini hıcmı arzulamiyorsun
00 Yorumlagerçekte gördünmü hiç
00 YorumlaIşıkları kapat yat gitsin gelsin 😉
00 YorumlaAlışırsın
00 Yorumla