10 yıldır evliyim. Ilk yıllarımızda eşimleşimle iyi bir cinsel yaşantımız vardi. Ama son yıllarda artık yatakta sadece benimle biraz öpüşüp içime giriyor. Yaklaşık 5dk sonra da boşalıyor. Artık hiç canim birsey yapmak istemiyor. Keşke istemese diyorum artık. Onu artık arzulamıyorum. Mutsuzum. Boşanmayı dusunuyorum ama ekonomik yöndende biraz mecburiyet susup katlanıyorum. Kaç kez konuştum ama değişen bir sey yok.
Cevabın nedir?
+1 yılBu senin imtihanin sen renklendirmeye calis cinsel hayatinizini.. baskasiyla evlensen garantisi var mi iyi olacaginin onunla da 10sene sonra oyle olabilirsin hatta belki 10yila bile kalmaz yasin kac olmus zaten daha ne bekliyorsun hayattan hersey evlilikte seks degil evet onemli cok haklisin ama bence bosanmayi bu yuzden dusunme sorun varsa ilac icsin sen yap biseylet yapin iste birseyler
22 Yorumla
Soran+1 yılNeler denedim renklensin diye. Yok adam ölü gibi. Usandım artık istemiyorum. Sadece cinsellik değil her konu. Boşanmayı düşünmemdeki tek erken bir değil yani
- +1 yıl
Gelen gideni aratir unutma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dünyada bir tek senin eşin yok böyle yapan bazıları da hemen boşalıyor ve bitiyor o zaman herkez boşansın böyle saçmalıklar için yuvanı yıkma yarın öbür gün boşandın farzet ya karşına kötü biri çıkarsa o zaman dersin ki kendi kendine niye ben boşandım falan dersin ve pişman olursun
31 Yorumla- +1 yıl
Krall efferin kız on numara yorum valla. Bacı bulacağın sey kaybettigini çoook büyük ihtimalle aratır onu söyleyeyim.
+1 yılBak tavsiye benden otur konus ve cekinmeden ben arzulu bir kadinim cilginlik yapmayi seviyorum de seks te onun ellerini arkadan bagla koltukta gec karsina masturbasyon yap gozlerine bakarak inleyerek bak sonuca ozman az kadinliginizi bilin disiliginizi kullanin yani gercekten bazen turk kadinlari kadinligini kullanmada cok kotuler
00 Yorumla
oturup konuşun evliliklerin ileri ki yıllarında kişiler arası dialoglar azalıyor. iki kişi arasında birbirine söyleyecek birşeyleri kalmamışsa o ilişki biter. yoksa sonra sonu aldatmalarla sonuçlanır bu da pek kurtarıcı değildir daha kötüleştirir lişkiyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden daha kötüye gitmeden önlem almaliyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
45Cevap
+1 yılevlenince herşey rutin hale geliyor demk ki, seks bile sıkıcı olabiliyor. ki bu da normaldir. boşanma diyeceğim ama bu da boşanma sebebidir. Sen yine de düşün bir ...
00 YorumlaValla ben evlenınce karıma neler yaşatıcam neler :D eşin çok zevksız kalmış kusura bakma ama :D bir kadını papatya gibi suluyacaksın sonra arı gibi balını alacaksın ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarim evliliğin umduğun gibi sürüp gider. Ilk heyecanların hic bitmez umarim
Soran+1 yılDogru
Onunla çok kere konuştun ve çözüm yok ise sende verme istediğini biraz burnu sürtsün
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten adam ayda yılda bir geliyor. Ona da surat yapma lüksüm yok anlayacagin
Soran+1 yılYok yani cinsel anlamda dedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliliğinizde sadece madde seks dönmüş kalbiniz birbirinin icine girmemiş. Hiç birbirinize vakit ayırıp arkadaş dost gibi düzenli olarak konuşuyor musunuz, şakalaşıyor musunuz Seksi eglence için yapıyor musunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsi çoktan bitti. O yuzden cinselliğin mala bağlanması çok normal zannimca
Cevap sahibi+1 yılBityi derken yaptıktamı bitti diyorsun yoksa artık istemiyorum mu diyorsun
Soran+1 yılYani artık onu görmek aynı yatağa girmek aynı evde vakit geçirmek hepsi bana fazla geliyor. Kasının üzerind e gözü var bahanesiysen kavga çıkaracak kadar zor bir psikolojideyim
Cevap sahibi+1 yılOoo tatlım imkanın varsa biraz yanlız kal yani ailenin yanına git ve eger o noktadaysa bu mevzu sizi geçmiş büyükler araya girmeli çünkü alaşağı gidiyorsunuz
Soran+1 yılYalnız kalmak iyi fikir. Büyükler falan karışsın istemem böyle şeylerde çünkü istemiyorsam üstüne düşüldü mu inadına istememe gibi durumumda var yani
Cevap sahibi+1 yılBence öyle düşünme evlilik bunu yapmaya deger bir sey hic olmazsa evlilik icin. İnan bosandiktan sonra hersey cok daha iyi olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBuyukler derkende bos geveze insanlar demiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKolunu krsecegine yarayi iyilestirmeye calis. Bence bu mumkun.
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. seninle kaderlerimiz aynı hanımefendi. Benimde eşim odun gibi yatıyor altımda. Hiç bir tık yok hemen iş bitsinde yatayım uyuyayım diyor hep. Ama bana kalsa uçurucam onu ama yaptırtmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sırf bu yüzden boşanmak geçti mi aklından?
+1 yılNe konuda konuştun? Sevgin mi bitti ona karşı, yoksa sadece yatakta takındığı tavır yüzünden mi soğudun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de
- +1 yıl
Çocuk falan yok mu? Yazık etme evliliğine derim ben, mutlaka bir çözüm yolu vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım Maalesef bu belli bir sure sonra bütün evliliklerde yaşanan bir problem hayatınızı renklendirmeye bakın farkli yerler farklı mekanlar farklı kiyafetler vs vs
00 Yorumla
+1 yılbir ilişki uzmanına gidin Yaşn genç sanırım o zaman sa bir hameyacan kattın
00 Yorumla
+1 yılaqy tatlımya işte boyle kocalara sövesım gelıyor madem beceremıyeceksın evlenme evlendın barı yapamayacaksın yaklasma karına kadında doya doya becerılmek ıster kudurmak ıster
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
erkekse yatakta erkeklıgını gostersın
evlilik heyecanı dedikleri şey sanırım zamanla azalıyor kadınlarda obje gözüyle de görülebiliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılbazı erkeklerin en büyük hatası sadece kendilerini düşünmeleri
27 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Daha genciz ama 60liklarin çoğu bizden iyidir diyorum bazen
- +1 yıl
ilk zamanlar nasıldı
Soran+1 yılGayet iyi
- +1 yıl
aranızda sorunlar var o zaman
- +1 yıl
doğru mu
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
Cinsellikte insan kendinden önce karşı tarafı düşünmeli. karşı tarafın zevk alması kişiye de zevk verir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide burda bir adam girip hemen boşalıyor diye boşanma kararı gördüm ben
10 Yorumla
+1 yıleee insanlar böyle işte, kimi çok ister kadın yapmaz, kadın ister erkek yapmaz, istekli olanlar kavuşamıyo bir türlü demekki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oyle
- +1 yıl
malesef, denk gelemedik arzulu birine
Uzun süren evliliklerde olabiliyor böyle şeyler.. sırf cinsellik yok diye boşanmak bence saçmalık ama daha çok konuşmak gerek diye düşünüyorum esinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman ona değişik fanteziler sun
Yanlışlıkla yapmış gibi frikikler ver
dekolteli şeyler giy ev içinde...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bu durum gerçekten çok kötü. Sadece kendini düşünür olmuş. Bu daha kötü. Ve bu durumda seni mutsuz ediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı dene rahatsız olduğun durumu paylaş anlat hemen pes etme
Soran+1 yılSanırım en güzeli yalnız kalmak ve bu ilişkiyi emine boyuna iyice dusunmek
Diğer bazı etkenler cinsel hayatı da etkiliyor tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik yaşayamıyorum diye boşanılsaydı benim 40 kere boşanmam lazımdı
09 Yorumla
Soran+1 yılTek neden cinsellik degi o sadece bir faktor
Cevap sahibi+1 yılAma anlaşılan cinsellik epey bir yer tutuyor
Soran+1 yılEvet benim kadar arzulu bir kadın için baya yer tutuyor
Cevap sahibi+1 yılBen de çok arzulu bir adamım ama yaşayamıyorum. 11 senelik evliyim. Bekarken daha düzenli bir cinsel yaşamım vardı. Aldatamıyorum da. İstesem yapamaz mıyım alasını da yaparım ama o kadar güzel yanları var ki cinsellikte ayda 1-2 olsun ne yapalım modundayız
Soran+1 yılAynen aldatmak istesem çok fırsat çıktı karşıma. Ama yediden edin kendime. Ayda bir iki olsa iyi. Adam en son 8 ay önce dokundu bana. Yapınca da iste öyle 5dk 🤔
Cevap sahibi+1 yılYuh o da pek öküzmüş peki o seni aldatıyor olabilir mi
Soran+1 yılSanam is ev mongol bir adam oldu iyce
Cevap sahibi+1 yılSorun da bu zaten yanlış insanlarla evlilik ve mutsuz hayatlar. 11 yıllık evliyim her akşam olsa her akşam yaparım ama elizabeth Elanora talim 😑
Soran+1 yılSeninki de kötü kardes
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde 3 yıllık evliyiz eşim ilerde seks hayatımız azalır mı diye soruyor, peki ne zamandır böyle bu durum?
04 Yorumla
Soran+1 yılYani son 4 5 yildir
Cevap sahibi+1 yılİlk 3 yılda durum nasıldı
Soran+1 yılIyi
Cevap sahibi+1 yılŞuanda düzelmez diye bir kural yokki sebeplerine bakmam gerekir
+1 yılÇözüm ayrılmak oda olmayacağına göre aldatma eğilimin yüksek
00 YorumlaNeden severek evlenmeden mi ne bilim farklı bişey deneyin olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlenmesem 10 yıl geçer miydi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece cinsellik ten bence bossanma yeni fanteziler yapın 10 sene bu yaa çocuk ta vardır simdi
00 Yorumla
+1 yılKonuşarak aşmayı denediniz mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmuyor
- +1 yıl
bir uzmandan destek alın mutlaka
sen bir şeyler yap belki o zaman düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılHep benim çabamla olmuyor
İlişkinize heyecan kat biraz
10 Yorumla
+1 yılkadınların ekonomik ozgurlugu olmalı kesınlıkle ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece ekonomik özgürlük yetseydi keşke. Aldığım maaş tek başına beni gecindirmeye yetmez. Çocuğumda var. Ailem uzakta olmasaydı bu kadar diyorum hep
- +1 yıl
bence aldığın maasa uygun bı sehırde yasayabılırsın kucuk sehırlerde cok zor olmaz gecınmek
Sırf cinsellik içinmi
01 Yorumla
Soran+1 yılYani genel anlamda her konuda kendini dusunuyor
Ayril bence. kendin çalişabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum ama yetmiyor. Gurbetteyim çocukta var. Ailem yanında olsa hic düşünmezdim.
Soran+1 yılEn iyisini yapmış. Cesaret iste canıma tak etmesini bekliyorum sanırım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz atesli ol degisiklik yap lapdance ver
10 Yorumla
+1 yılbelkide yatağa senin renk katman lazım.
00 Yorumla
+1 yılSonra eşler neden birbirlerini aldatıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de aldatanlari yargılamadan önce nedenlerini sorgulamak gerek
- +1 yıl
Kesinlikle.
Dışarıdan mutlu görünse bile dört duvar arasında neler olduğunu kimse bilmez.
+1 yılerken bosalma basa bela
00 Yorumlamal yerine koyiyor seni mikip yatio
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılsende zevk almiyormus gibi dur oyle put gibi
00 Yorumla
+1 yılTokmakçı mı lazım?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sen mi gelecen slk
Canım hersey cınselıklmi iyimisin💋
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik bu fikrin bir faktoru
- +1 yıl
neye karar verdin, evlilikten korkuyor insan olumsuz örnekleri görünce
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana seni mutlu edecek biri lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılÇabalasa mutlu edebilecek biri ama çok soğudum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesala nasıl eşinin nasıl davrannasını isterdin
03 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi
Cevap sahibi+1 yılEskiden nasıldı yanlış anlama amacım asılmak falan değil kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılHerşey sevişmek olmamalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılUfak kaçamaklar yap sende
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen aklımdan geçmiyor degil
Cevap sahibi+1 yılNerde yasıosun
+1 yılhersey cinsellikmi sende yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize fantazi şart artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarklı heyecanlar denedin mi?
00 Yorumlabeni eklesene bir
00 Yorumla
+1 yılf*ck budy bulcaksın.
01 Yorumla- +1 yıl
yoldan çıkarma kadını
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsoru nerede?
02 Yorumla
Soran+1 yılDertleşme diyelim biz ona soru yok
- +1 yıl
yani tek probleminiz bu ise bence problem yok gibi kısmen?
+1 yılZevk vermiyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Penis le ilgili mi yoksa erken boşalmadan mı
Soran+1 yılCinselliğin 5dk surmesinden
- +1 yıl
Oradamısın
yaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılRenkk katın
00 Yorumla