Sonra hemen temizledik ama. Altımızda pantolon falan da vardı. Kezbanfa bir soru olucak ama hamile kalır mıyım 😂
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ama bilerek değil yani şöyle olmuştu hatun nasıl boşalma olduğunu merak ettiği için tam boşalacağım sırada içinden çıkarttım ve üzerine tuttum şeyimi memelerine fışkırmıştı birazı da göbeğine felan. bir kere de bana oral yaparken boşalacağım zaman suratına boşalmıştım :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde de aniden oldu zaten. Oda direk göbeğime yaptı
En İyi Cevaplar
+1 yılPantalonun geldiği yerine bağlı :) :) :) paçasına geldiyse hamile değilsiniz :) bu arada yaş aralığı 25 - 29 bravo diyorum.. içinize boşalsa ne olur ki eğer yumurtlama döneminde değilseniz şayet korkmanıza bile gerek yok.. Sadece riski var o kadar..
02 Yorumla
Soran+1 yılFermuar kısmının 3 parmak kadar sokuna geldi. Hemen ıslak mendille sildik. Göbeğime de geldi yıkadık falan
- +1 yıl
erkek arkadaşınızın canlı spermi varmıymış? :) :) millet 2 sene bebek yapmaya çalışıyor ama yine de olmuyor.. Eğer yumurtlama döneminde değilseniz içinize bile boşalabilir.. hamilelik riski % 1 bile değildir..
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine aokmamışsa nasıl hamile kalabilirsin ya birde kadın olacak kadın dediğin böyle soru sormaz bilir. Eğer içine sokmuşsa ve boşalmış olsaydı o zaman hamile kalma ihtimali olurdu şu olmayan aklınızı kullanın biraz
10 Yorumla
Evet göbektende hamile kalınır hatta bacak kol falanda
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
163Cevap
Ya sen naptın gitmiş hep bakirelik falan el zarın da yırtılmıştır şimdi senin, o değil bide masrafı fazla umarım erkek arkadaşın iyi kazanıyordur.
Lan hadi ordan iyi misin ne boksun ya da pardon sevgilin mal bu kadar salak bir kızı sevmek varken sadece eline veriyor 😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılAma sen ciddi soruyor gibi durmuyorsun ki. :D Gülesim geliyor ister istemez, neyse. Vajinanın içine girecek ki penis, içeride boşalacak ki, içeri gitsin spermler, yumurtalıklara ulaşsın. Yoksa mümkünatı yok yani... Kalmazsın, korkma.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ciddiyim 😂
Bencede öyle ama kayıp girerse ye korkuyorum işte- +1 yıl
Kayamaz, yapışır onlar. :D Yani nereye doğru geldiyse, orada uhu gibi kalırlar. :D
Soran+1 yılİhtimal bile yok demi 😂
- +1 yıl
Abi anlatım tarzına bak ya kfkakkdkfkskwke
- +1 yıl
@Asenabiyonnnn Şakalaşıyor benle ya, maytap geçiyor kesin. Bir kere yaş aralığı 25-29 yani, ben onun oğlu yaşındayım. :P
+1 yılBoşalma anında ortaya çıkan gözle görülmeyen mikroskobik boyuttaki spermlerin kadın yumurtalığının çekim alanına girmesiyle hamilelik gerçekleşebilir. Test yapmanızı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu olasılık azda olsa var az dediğim % 15 lerde.
nıhayetınde elınde göbeğinde ve pantolonunda sperm var17 Yorumla
Soran+1 yılAma hemen yıkadık ki.
Cevap sahibi+1 yılişte o yıkayana kadar ne olduysa oldu test yaptınmı
Soran+1 yılYa iç çamaşırım açık bile değildi
Cevap sahibi+1 yılolsun o süzülür çamaşırdan kılodun pzmuklumuydu saten tarzımı
Soran+1 yılPamuklı
Cevap sahibi+1 yıloo ondan geçer işte saten tarzı olsa sentetık o spermlerı öldürür bı nebze bakıremısın
Cevap sahibi+1 yılteşekürler. eee sonuç ne çıktı :)
tırnaklarının arasına girdiyse kalabilirsin, 3 saat geçmeden elini çamaşır suyunda 15 dk bekletip bol sabunlu su ile yıka
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik
ele bile boşalsa bilirsiniz hücrelerimiz var kıl kökleri deri içine gider oralardan sızan sperm eğer kuvvetli ise vücuduna dolaşır ve ihtimal var
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin sen ya
Soran+1 yılCiddiyim
+1 yılSperm göbek deliğinden içeri girdiyse çok yüksek ihtimal hamile kalırsın. 😃😃
20 Yorumla"Pantolonlar üzerimizdeydi göbeğime boşaldı pantolonuma geldi, hamile miyim?"
Kumda oynayın20 Yorumla
+1 yılDeri gözeneklerinden geçmiştir dalga geçinde dalga geçerken kendşnizi akılsız beyinsiz yerine koymayın
00 YorumlaDünden beri sormaktan bıkmadın şu soruyu, güdümlü füze değil sperm merak etme, delip geçmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😂
+1 yılAbla göbekten yapılan çocuklar, hermaphrodit oluyomuş. 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılYa korkuyorum dalga geçme
- +1 yıl
Geçilmicek gibi değil ki sorduğun soru 😂
+1 yılHamile kalma ihtimalin yok akışkan sadece spermler öyle vajinaya giremez kolay kolay girmesi için en az 2 3 cm ileri gitmesi lazım hayal yani ( Hamile kaldıysan bravo)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha bu durumlara rağmen kalırsam gerçekten bravo
- +1 yıl
Aynen kalmazsın merak etme :D devam
+1 yılNeyin ne olduğunu bilmiyorsanız yapmayın ergen ergen sorular soruyorsunuz
10 YorumlaCiddi olacağım ama yaş olarak 25-29 belirtmişsin ve bu soruyu soruyorsun nasıl ciddi olayım
00 Yorumla
+1 yılO spermler çok hareketlidir göbek dansı yapmıştır orada onlar
00 Yorumlakesin hamilesin ben yapmıştım aynısını sonra baba oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik
Siz mi bizi uzaya gotureceksiniz la? Birakin beni ben yuruyerek giderim. Akila bak. Offf
11 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar tabikide sperm denilen şey hızlı hareket eden hücrelerden oluşur. onlar programlıdır hedefleri hatunun yumurtalıkları. yolu bulurlar onlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin?
Cevap sahibi+1 yılne sandın? Oyuncak mı? inanmıyorsan Google sperm felan yaz bak
Soran+1 yılCiddi ol lütfen ya
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil bir fantazi o öyle pantolonu niye cikarmadin madem öyle pantolon'un üzerine boşalsaydı ya da ayaginda corap var ise coraplarının üstüne 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılAniden oldu zaten üstüme çok az geldi daha çok onun üzerine geldi 😂
Cevap sahibi+1 yılAyaklarına boşalsa cok iyi olurdu özellikle ojeli ise ya da memelerin arasına 😃
Kesin hamilesin bittin eyvah aldiracak doktor arayın yoksa doğurursun
00 Yorumla
+1 yılEvet direk göbekten gitmiş eyvah eyvah 3 sinemalarda 😂😂
00 Yorumla
+1 yılgenelde göbeğe göğüslere boşalırım ne olacak ki spermler tur atacak değil ya vücutta :D zaten ilişkiden snra bir zahmet temizlenin...
00 Yorumla
+1 yılKalmışsınız hemen git doktora 😂😂😂senin sorun saçma olmuyor bizim cevabımız saçma oluyor bak bak 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün cevap versen
- +1 yıl
Ya güzelim doğru cevap verecem ama gerçekten soru saçma 29 yaşına gelmişsin şimdi nasıl hamile kalınır bilmiyor musun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltında pantolon var? Ama bosaldi. ? Ee nasil bosaldi adam zevke basil geldi? Agzinla mi getirdin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYani pantolon vardı ama benim fermuarım kapalıydı onun ki açık
Cevap sahibi+1 yılKivama nasil gelsinonu soruyom. İlişkiye girmediniz yani sende pantolon var ya hani ;)
Soran+1 yılOrasını boşver 😂
Cevap sahibi+1 yılAgzinla mi yaptin :)
+1 yılgöbek deliğine geldiyse kalorsın içine kaçıp bulaşma ihtimali var
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
aynen
+1 yılTehlike geçmiş sayılmaz elbiselerinizi üzerinizden çıkartmadan acilen kendinizi kuru temizlemeye vermelisiniz :)
00 YorumlaTrolse bu mal erkek bozuntuları karılığa çok özeniyosa gidin kestirin gerçekte bu aptal kadın yarın anne olacak ve çocuk yetiştirecek hey gidi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolan var olmayan var kıskanırlar. atıp tutarlar inandırma kendini 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek 😂
Cevap sahibi+1 yılherkes atıp tutacak demek günün geçerse ona gore önlem alırsın 😂 demek
evet boşaldım. herhangi bir durum olmadı ama %0,0000001 gibi bir oranda hamilelik riski var.
00 Yorumlayok.
vajinaya temas etmediyse yok. garanti veririm. imza atarım.10 Yorumla
+1 yıllan nasıl risk olacak allah aşkına ya :D nasıl kafalar bunlar
00 YorumlaKalmazsın da, bu bukkake fantazisini ciddi ciddi seviyorum galiba, Allah affetsin ya.
00 Yorumla
+1 yıldefolll yaaa hamıle kalırmıyım demıs gıt at kendını allah allah heee kalırsın ıkız dogurusun ınsallah
00 Yorumlayok güzelim ya ne alaka
biraz kafayı çalıştır
sperm in vajina içine girmesi gerek04 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğimden falan kayıp girme olasılığı var mı
Soran+1 yılYani haklısın
Bide içime girmedi bişey olmadı
Eğer hamile kalırsam ciddeb komik
+1 yılCiddi olunacak gibi değil ki yazdıklarını iyice bir oku istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede değil ama korkuyorum işte
- +1 yıl
Göbek ten hamile kalan kız olaraktan gines rekorlar kitabına girersin 😆
Soran+1 yılSadece kayıp vajinaya girerse diye korkuyorum
- +1 yıl
Ya güzelim Sperm açıkta kaldı mı içindeki hücreler ölüyor dolayısıyla girse bile hamile bırakmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılufff göbekten mi hamile kalıyorsun sen
cahiller sevişmesin artık ya00 Yorumlaniye boşa akıttınız geleceğin insanlarını yazık olmuş
00 Yorumlamerak etme hem pantolonu hemde külotunu delip geçemez spermler
00 YorumlaAğzınla boşaltsal daha kötü olurdu. Hemde ikiz doğururdun. Allahtan elinle boşaltmıssın ama ikiz tehlikesi yok. Tek doğurma ihtimalin var.
00 Yorumla
+1 yılya ne diyeyeimki, çok güldüm hemde sesli hala gülüyorum, şu yaşına bak birde sorduğun soruya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ne alakası var
Olur mu olmaz mı onu soruyorum- +1 yıl
yav içine boşalmayınca bişey olmaz, üstüne boşalsada olmaz ama bu yaşta bişeyler öğrenmen lazım çok cahil kalmışsın bu konuda :)
+1 yılSpermler iceride harejetli havayla temas eden sperm olur
00 Yorumla
+1 yılYa madem korkuyorsun niye boşaltıyosun? Korkma bişey olmaz
00 YorumlaYa ne mal insanlar var.. bir bku bildiginiz yok ne diye sevisiyorsunuz.
00 Yorumlasacma cevaplar vermeyın deyıp sorudaki sacmalığa gel.
10 YorumlaMillet birbirinin üzerine boşalıyor o zaman bile bişey olmuyorsa şimdi hiç olmaz
00 YorumlaPantolon varsa pantolon mu delindi göbeğine fışkırdı
00 Yorumla
+1 yılEvet / Hayır hamile kalmazsın.
50 Yorumla
+1 yılRaht olun sknti yok hc bir sey olmz sen devm et bosltmaya ama bosaltrkn dkkt et
010 Yorumla
Soran+1 yılSpermlerin kayıp içeri girme durumu olabilir mi?
- +1 yıl
Onu bnde duymstm ama arkdsn bosldgnda sen hemn temzlemdn mi
Soran+1 yılEvet yıkadık sildik falan
- +1 yıl
Ozamn raht olun ama dkkt edin bazan sevglmde eliyle bosaltyr oksayark ama bn uzerne boslmiyrm dkkt ediyrm
Soran+1 yılGöbeğine boşaldığın oldu mu
- +1 yıl
Yok eline faln bosldm dkkt etmnz gerek szn
- +1 yıl
Arkdsn boslrkn o dkkt etmyrsa sen etmlsn sakasi yok
Soran+1 yılİlişkiye girmedik
Benim pantolonum üzerimdeydi. Sadece onu elimle boşalttım. bir iki damla pantolonuma biraz da göbeğime geldi gerisi onun üzerne geldi.- +1 yıl
Iste bunlrn arkasi gelck erkk fazla dkkt etmz sen dkkt etmlsn o zevktn nere olsa boslcktr
Soran+1 yılArkası falan gelmiycek
Sen şunu söyle bu durumda hamilelik ihtimali var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam göbek deliğe isabet ettiyse tebrik ederim canım :D:D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik valla 😂
Cevap sahibi+1 yılordan hamile kalınca kakakatrilyon olur dünya nufusu :D
+1 yılağzınada çok boşaldım ama hiç hamile kalmadı, hatta içinede boşaldım 5 sene yine kalmadı neden acaba
00 Yorumla
+1 yılsaçma olan teksey sensin israfsın bide saçma cevaplar vermeyin demiş
00 YorumlaHe ya heee pantolonun cebinden gebe kalirsin icinden de yyyy bebek cikar
10 Yorumla
+1 yılsevgilinn kapının önünde boşalsa kokusu ile bile hamile kalırsın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHööö övööt zaten biz erköklör vajinaya girer ama göbekten hamile bırakırızo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya çok saçma bir soru bukadarını sen biilmiyorsan neden sevişiyon
010 Yorumla
Soran+1 yılSevişmedim arkadaşım
Üstümde elbiselerim vardı sadece sevgilimi elimle boşalttım
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım tamamda elbiselerin arasından vajınana nasıl girsin bu döl
Soran+1 yılNe bileyim işte korkuyorum sadeve
Cevap sahibi+1 yılkorkma arkadaşım bişey olmazz içine girmedikten sonra rahat ol sen
Soran+1 yılValla test yaptırmayı bile düşündüm
Cevap sahibi+1 yılyok canım sende okadar değil elbise varken imkansız iç çamaşırın varken bile zor yani vajınayın içine girip boşalırsa ozaman düşün
Soran+1 yılYok yok öyle bişey olmadı diyorum ya
Cevap sahibi+1 yıltamam sorun değil bende zaten oldu demedim arkadşım ne zaman içine girerse ozaman düşün dedim
Soran+1 yılşu an korkmam saçma demi?
Cevap sahibi+1 yılevet çok saçma korkmana gerek yok arkadaşım için rahat olsun
+1 yılIki satir kitap oku 31 cekince hamile kalmicani anlarsin
00 Yorumlamümkün değil elbette rahat ol içine boşalsa bile belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkünse hamile kalma zaten eğer sen böyleyken kim bilir senden çıkan nasıl olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kesin hamilesin git ürologa görün oda aynını diycektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpantolon varkenmi seks yaptınız o nasıl seks ya ayak üstümü oldu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacımız seks yapmak değildi bir anda oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılahaha değildi ama bir anda seks yaptınız yani oda iyimiş
- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?