Ulan gecen bir derdimi anlattim yardim istedim sadece 3 kisi donus yapti!!!
Simdi biraz da kendinizi sorgulayın bakalım.
Troll un namuslulari.!
Arka deligi iyice emecek yalayacak erkek
Yapmayi goze alan erkek yalamayida goze alacak
Delik parmaklanip acilacak delik parmaklaninca sirayla 1-2-3-4parmak alir hale gelince penise hazir dir penisle Genelde 4parmak kalinligi aynidir
Kadina bu isbatlanirsa yani bak 4tanesini aldin bak penis daha ince denirse kadin korkuyu atar dar delige giren penisin verdigi zevki hissetmeye baslar
Arka delikte sinirler kat kat fazla bu nedenle zevkte katkat fazla
Ama tum is erkekte bitiyor
Hep deligi hem kadinini hazirlamak erkektedir tecrube sarttir erkekte
Erkek dar delige deligi hazirlamadan girerse tabiki kadin deligi kasar kapatir ve delik acir bu cok nirmaldir ama delik dedigim gibi hazirlanirsa delik bundan zevk alir acilip kapanir zevkten
Ilk anal isteyen 3kiz yaptim biri bu siteden
Ilk yaptiktan sonra ben istemeden kendi dedi
Harikaydi bir kez daha yapabiliyorsan yapabilirmiyiz
Aci yoksa zevk yoksa kiz kendiliginden neden bir kez daha istedi bu herseyi isbat eder
SAYGILAR
İlişkiniz nasıl bir ilişki? Nereye gidiyor? Bekaretini neden korumak istiyorsun?
Bunları anlarsak ona göre birşeyler önerebilirim.
Ortaya ciktiginda ailem ona zarar vermesin diye korumak istiyorum
Hic istemedigim birisiyle evlensem, beni anlamasa ben de gecmiste bunlari yasadim diyecek firsati bile bulamasam Yani iletisimimix olmasa evlenince kiz degilsin dediginde?
Daha once az kala zorla evlendiriliyodum. Hic sevmeyecegim biriyle.. Bana sorulmadi bile. Ben de isterim sevdigim adama tamamen kendimi sunmayi
Bence kesinlikle o eve gitme. Eğer bir kez yaşandıysa ve sana her ne kadar bir daha olmycak dediyse de oraya gittiginde seni bir daha zorlycaktir. Yapma etme. Anal en başta bir kızın kadınlığına hakarettir. Ve gerçekten erkege bisey olmuyo ama senin sağlığın ciddi anlamda bozuluyor. Tuvalet gaz kaçırma şu bu.. tamamen onun bencilce isteği için seni kullanmasi olarak düşün bunu.. Günah boyutuna girmiyorum bile.. Yapma etme ve hatta azıcık mantıklı dusunebiliyorsan o kişiyi hayatindan çıkar derim ben.
Tesekkur ederimm emin degilim zaten
Bekaretlik sadece zar değil ki tenine erkek teni değdi mi? Mahremini gördü mü? Tamamdır. Ayrıca sadece namus ruhtada değil. Valla canım bilemiyorum güveniyorsan yaşa derin erkek bir şey yaşamak için kılıktan kılığada girebilir o sırada azınca. Şahşi görüşüm yaşama.
Cevap
34Cevap
Hıh aferim böyle devam et, tabi tabi "önemli olan zar (!)"zaten, s. tr et psikolojiyide kişiliğinide karakterinide..
Kisilikle karakterle ne alakasi var?
Yanlis tamam amenna.. Sen benim nasil bir insan oldugumu bilemezsin ki..
Tabiki bilemem, laf da edemem, yanlış anla a sakın.. sadece üzüldüm, zoraki bişeyler yaşamaya çalışırken ne kadar yıprandığını ilerde anlayacaksın belkide, bunu yapma yaptırma kendine. Zarımı korumaya çalışıyorsun, koru, saygı da duyarım. Ama kendini daha fazla koru bence.. zar gider kendinle baş başa kalırsın.
Pisman oluyorum tamam mi? bazen agliyorum da.. Hatta onla sevisme hayalleri pek kurmuyorum sadece onun yaninda olmak istiyorum aslina bakarsan.
Cok cok cok cok seviyorum ve %80 sadece onun icin yasiyorum bunlari..
Madem boyle bir adam ayril diyeceksin.
Kopek gibi seviyorum. İnsallah kimse bunu yasamaz.
Aksine yaşadığın duygu saf temiz bir duygu. kendini bundan dolayı kötü hissetmen gerekmez. Ama bu vücut senin, başkaları için zarını korunak zorunda diilsin ya da başkaları istiyor diye vücudunu sunmak zorunda değilsin. Kendin için yap bişeyleri. Yanında kalsın diye bunları zoraki yaparsan er geç zaten gider.. yapma...
Meslegimi bile ailem icin sectim. Kendim icin bisey yapmaktam mi bahsediyosun :D
Ama su var ben onun kokusunu alinca onun gozlerine bakinca gulusunu izleyince cok mutluyum. Kendim icin yapiyorum binevi.
Ben oyle bir durumdayim ki Allah kimseyi dusurmesin. Saglikli mantikli karar alamiyorum.
Siz yapmayin
O kadar güçsüz olmadığını düşünüyorum, her kadın güçlüdür. Kimseye ihtiyacın yok senin. Ailene de o adamada. Hı seversin ikisinide dediklerini belirli ölçülerde yaparsın, ama kendi özgürlük çemberinin çiz ve sakın sokma içerisine hiçkimseyi, aileni dahi.. geçen geçmiş olan olmuştur, hiç bişey içinde geç kalmış sayılmazsın, muhtemeln 25 den büyük bile de değilsin.
Bu zamana kadar zaten istemedigin birşey olmamış yani önden. tehlikeli derken anal ilişkiyi sık sık yaparsan sorun olabilir ilerde ama ara ara yaparsan olmaz aslında çok tavsiye etmem. Diğer yöntemleri zaten biliyorsun
SEni anala zorlayan birine aşık olmaya devam et hamile kaldığında inan dönüp arkasına bile bakmadan gidecek.. çok örneği var.. aşık olmaya devam et
Asik olmak elimde mi saniyosun sen
oral yapmışsın
anal yapmışssın
vajinal hariç her boku yemişsin =D =D ee devam et =D
O zaman ne anal ne vajinal yapcan sevisecen oral falan la idare edecen
yarın hamile miyim diye buraya gelip sorma da ne yaparsan yap
İçinde kötü his varsa hiç gitme , pişman olursun belki. O zaman çok üzülürsün. Yanyana iken işler değişebilir.
Bekaretini bugüne kadar korudunda ne oldu? Zaten ne b*k oldugun ortada
Nasil anladin ne b.. oldugumu?
Nasil bir insan oldugum yorumuna ne kadar cabuk ulasabildin oyle?
İnsallah sen yapmazsin bunlari. Bahane degil tamam Ama onu cok seviyorum. Dogru diyen yok. Onune gelenle dusup kalkan bir kiz miyim sanki? Ustelik ondan baska kimsenin yuzune ikinci kez kafami kaldirim bakmadim hicbi zaman. Namusluyum demiyorum ama sen hemen bir kefeye koyazsin sana Yaptigimi da savunmuyorum ama bir olayla insani yadirgamamayi buyuyunce ogrenirsin. Benden sana bir fikir olsun. Bugune kadar kimsenin ahini anladim hakkini yemedim isteyerek kalbini kirmadim. Gizliyim bak istesem soylrmem yemin de ediyorum boyle. İnsanlarin hep yardimina kostum. Onu cok seviyorum evet yanlis yaptim yapiyorum da.. Ben onun icin neler neler yaptim yaparim da..
Ama sen nasil bir insan oldugimu cok cabuk cozdun tebrikler...
Tokmağın değmediği yer kalmamış davul sağlam durumunda olup bakireyim diyenlere sinir oluyorum
Onu da vercem tamam. Yanlislikla bakireyim falan dememek icin
Daha ne kadar ileri gidicen ki zaten herşeyi yapmışsınız
anal yaptırma ne pis erkekler var ya sağlıksız işler
Vajinal ilişki istemiyorsan iki alternatif var; oral ve anal seks
Birgün evlenirsen evleneceğin kişiye bunları söyle
Ben seni aldattım de kafasız
Bakiremi zannediyorsun şu an kendini? Yemediğin delik kalmamış
sen bakire olsan kaç yazar? Utanmadan kendine bakire diyorsun hala.
Karşındaki insan anlayışlı olurda olur herşey cinsellik değildir
Sevdiğin biriyse bekaretinden vazgeçebilirsin hayatın boyunca bakire kalacak değilsin ya
anal oral falan, zaten iş tamamdır. bir olması gerekeni kalmış :D
yaşlar kaç ki
zaten yapılacakları yapmışsınız analttığına göre
Bekaret zardan ibaret degil. Gitmis zaten senin ki
Bekaretimi ona verdim pisman degilim. Ortaya ciktiginda ailemin onu yasatacagini bilsem kizligimi da veririm.
iç çamaşırsız bacak arası yapsın bari çocuk
Bakirelik mi kalmış zaten yapın da düzgün olsun
Kizligimi verirsem ve ortaya cikacak olursa ailem onun canini acitir. Benimki umrumda degil.
O yuzden bekaretim yok evet ama kizligi Koruma fikrindeyim. Emin degilim ayrica
Ama kim oldugunu soylemek zorunda kalmam.
Kizlik daha farkli. Bikac yil icinde meniden test yapilabiliyor. O zaman ne dicem? Anali ben istemeden yapti. Cok aci cektim coj pisman oldum. Ama en cok ta acaba o oldugu bilinir mi diye dusundum.
Sen daha once kimseyle boyle seyler yasamadin mi
İlişki yaşarsan bekareti korumuş olmuyorsun
Haha zar durunca bakiremi oluyon
Dogru, bu defa ondan da kurtulcam. Nasilsa farki yok
kurtul banane sonra ağlicak olan sensin
Ona bisey olmadigi surece aglamam. Ama gun gelir baska biriyle evlenmek b zorunda kalirsam ve ortaya ciktiginda ailem ona zarar verirse ancak o gun aglarim.
nasıl olsa işini halledince senden ilgiyi kescek
Kessin. Yine severim. Onu uzaktan izlerim.. Elimde olursa da evlenmem kimseyle. Zorla evlendirirlerse bilmiyorum.
boş konusuyosun büyük konusuyosun
Neyse buyuk konusmayim haklisin.
İnsallah onun gulusunu hep gorebilirim.
Gormezsem zaten pek te bisey umrumda olmaz ailem disinda.
keyfin bilir hayat senin ister ver ister verme
verdiysen anal anal takılın
Anal da oral da yapabilirsin 69 da olur.
69 harika bir çözümdür.
Sen bakire değilsinki git o zarıda ver adileşme
Tamam vercem bu defa..
Afferin sana
Beni anlamani beklemiyorum
Seni anlamak isteyen kim
Zaten anlamak istiyosun demedim anlamani beklemiyorum dedim. Biseyler aciklamanin onunu kesmektir bu.
Umarim sen bekirligini korursun hicbi kizin elini bile tutmazsin. Benim gozumde sevmedigi bir kizla konusan onu oynatandan gercekten sevdigi kizla sevisen daha masum.
Bana o tip ahkam kesenlerden olma da.
Eyvallah
Her şeyi yap ama zara dokunma sonra git başkasına bakireyim de çok masumsunuz
Vallahi bekaretin anlamina az once tekrar baktim evet degilmisim.
Ben masum degilim ve eger onla evlenmezsem evlenmicem de..
Sen kendini koru da karsina kendin gibisi cikar korkma yani bu kadar
etraf senin gibi adilerle kaynıyor nasıl korkma
Sen kimseyle opusup sevismediysen Allah senin karsina boylesini cikarmaz. Merak etme.
Ama erkeklwr her naneyi yer temiz kiz bekler. O ayri mevzu.
Baskasiyla sevisen kiz seni istemez zaten. Kizlar asik olmadan yemez bu naneleri. Baskasina asik olmus kiz seni ne yapsin!
Sen de zorla gidip biriyle evlenmezsen skinti yok.
tabi canım başkasına aşık olup tekmeyi yiyen kızlar sonra hiç evlenmiyor değilmi ömür boyu evde kalıyorlar :D
Zorla evlenmezse sizin gibi hanzolar ya da aileleri zorlamazsa o kizlar evlenmez merak etme.
Evlenirse de sevmiyodur
kızım sen dalgamı geçiyorsun aşık oldum ama bakire değilim diye burada yüzlerce soru var git troll ünü başka yerde yap :D
Niye dalga geceyim?
Ben farkli dusunuyorum.
Ya sen neden bu sitede takiliyosun?
Namustan ahkam kesen insanlar, severim onlari ama kendisi de namusluysa.
Hadi evw
ben ahkam kesmem ilişkiye girsin isterse grup yapsın beni ilgilendirmez ama her şeyi yapıp o zarı korursa bu şerreefsizliktir
Onu da mi vermem dogru olan?
Harbiden soruyorum
Sevdigim adamla biseyler yasamak istiyorum hatta tamamen onun olmak istiyorum ya sevmedigim biriyle evlenmek zorunda kalirsam?
Onu sevmedigim icin asla bunlari da bu sekilde yasayamicam.. Beni anlamayacak bir hanzo olursa o da onceki evlendirecekleri gibi... Zorla evlendirecekler o kesin
sevdiğin adam seni dikip atarsa aldatırsa kameraya çekerse tehdit ederse nolcak
Tamam cok cok iyi diyemem ama oyle biseyi yapacak biri de degil. Aptalim ama o denli degil..
Benle evlenmek icin anne babasiyla konustu ailesi artik biliyor gorduler.
Benim korkum bizimkiler baskasiula evlendirecek o. Ya karsi koyamazsam diye. Amaan oyle biseyler
yapacak biri değil diyip geçme hiç bişi belli değil hem seni nasıl zorla evlendirsinler ya kendi ayakalrı üstünde duran kız değilmisin
Oyleyim ama aile mardinli olunca oyle olmuyo. Asik oldugum adam mhp li.
Benim durum cok zor cok... Ondan baskasini istemiyorum
mesleğin varsa çalışıyorsan istediğinle evlenirsin ailede bir yere kadar
Oyle olmuyo o isler. Cok ta iyi bir meslegim var. Milyonlarca insanin asla ulasamayacagi.. Maasim da cok iyi. Ayaklarim uzerindeyimm ama oyle olmuyo iste.. Oyle olmuyo
gerekirse git yurtdışında yaşa nasıl olmuyor ya
Sevdiginle ailen arasinda kalirsan anlarsin.
İkisini de istiyorum. Hayattan cok sey mi bekliyorum?
gelsin istesin o zaman
Ailesi biliyo gelecekler ama bundan 3 yil once akrabasiyla konusmus mesaj yakalaninca ailede olay olmus, kizin adi kotu olmasin diye ailesi ona bu kizi istemis. Kavga etmisler akrabalar birbirine kus. Ya benim babam da ailesine ayni seyi yasatirsa.. O bu defa daha ciddi ve yasi daha buyuk. Cok kotu olmaz mi hersey? Babami kestiremiyorum ki. Kurt olmamizi onun ailesi kabullendi ama benimkiler ulkucuye ne der kestiremiyorum.
nedir bu türk kürt ayrımı ya yüzyıllardır aynı coğrafyada yaşıyoruz soylar hepten birbirine karışmış binlerce türk kürt evliliği olmuş aşamadık hala senin ailende kabul eder bastırırsan
Ben babama bugune kadar hic soyle bir derdim var diyemedim. Hic dertlesmedim. Hastaliktan sabaha kadar geberdim hastaneye gotur diyemedim. Size gore hersey cok kolay.
Bu soylediklerimin yemin ederim hepsi dogru.
Ben yaptiklarim dogru demiyorum da siz bile ne cabuk yargiliyosunuz. bak herkes neler demis ne b. k oldugun belli, nasil insansin.. Ya bugune kadar bir kisinin kalbini bilerek kirdiysam Allah belami versin. Ama seviyorum kendime hakim olamiyorum, bazen pisman oluyorum ama onu gormek elini tutmak hatta opmek istiyorum cok seviyorum.. Nasil anlaticam bunlari. Turk kurt ayrimi artik olabilir geliyo bana. İnsanlarin zihni dar.
benim mardinli sevgilim vardı babası gayet iyi adamdı kızıyla samimiydi değişiyor işte neyse hakıında hayırlısı olsun
Alakasi bile yok. Kiz cocuklarina oyle davranmazlar kolay kolay
ilk başta bende şaşırmıştım ama kızın babası öğretmendi belkide ondandır
Bisey merak ediyorum. Hic aranizda yakinlasmalar oldu mu ya da herhangi biriyle biseyler yasadin mi?
Cevap vermek sana kalmis
amuda kalkarak yaparsn
Sizin iş ilişkiye kadar gider
aynı şekilde devam et oral anal daha ne olsun
Sürtünme yetmiyormu
Durust olmak gerekirse ben hicbisey yasamasam da olur. Hatta sadece sarilsam daha cok seviyorum. Onun icin yapiyorum.
Onun zoruyla bir kere oldu ben cok aci cektim
Zorla soktu resmen ne kayganlastiricisi. Neyse
Ben aptal asigim.
Soyledim agladim ittirdi
22 26
Karisik bizim isler ya..
Adam bu konularda cok azgin napalim
Evlenmek te istiyo mesela ailesiyle konustu.
Bakalim artik
Cok yaninda az kalir
Umarim...
anal yapabilirsin
zevki peki
anal yapma hayatim hemoriyot olursun 😂
Anal da pis yaklasma
Normal seviş
Vur analiz gozune
Geçen gunKu derdinde dinlerim soru denk gelmemiş demekki
Ziktirmeden
Anal acıtıyor mu
Agladim
Ya dalga geçme abartıyosun bence
Cok ciddiyim sadece sevdigim icin izin verdim. Sadece canim yandi ve pisman oldum. Zevk falan almiyosun
Neden çoğu kadın anal yapıyor ya peki erkek zevk alıyor mu analdan
Sadece erkek icin...
Sonrasinda ise psikolojik olarak kotu hissediyosun gunlerce etkisinden cikamayabilirsin.
Ben mantikli olamiyorum sen ol ve sakin yapma
Niye unutamadın ki
O an farkinda olmuyosun ama asagilanmis hissediyorsun sonra. Hem de cok...
Ne alaka ki ha ön ha arka aşağılanma ne alaka
Sen aciyo yapma diyosun o sirf zevk almak icin ittiriyor gozunden gelen yasa aldirmadan
Senin zevk almadigin sana saglik acisindan cok zarar veren biseyi yapiyo kendi zevki icin.
Yaa kıyamam sana ittirseydin gücün yetmedi mi
Ya ben erkek olsam kıyamazdım acı çeken birine devam edemezdim benim içim acırdı kızın yerine :(
O an aglamama ragmen devam etti. İsi bittikten sonra bikac dakika o da pisman oldu.
Ve nasil oluyo bilmiyorm ama hala cok seviyorum onu.
Aman sen uzak dur.
Bakire misin kanka sen
Pardon başlıkta yazmışsın
Döveyim mi kanka :(
Yoo suclu benim. İstemezsem gorusmem olur biter. Ne onla oluyo ne onsuz :D
Kanka senin canını acıttığı gibi ben de onu acıtayım
Adamin eli kizarinca benim canim gidiyo nasil acit diyeyim ki :D
Yaa kıskandım
Şeyinde kıl olsa ayıp olur mu
Nasil yaniii
Şeyinde kıl varken sevgilin görse rezil olur musun
Ben tum vucudu alip ciktim bilmiyorm onu.
Ama gormediyse hic gormesin daha iyi
seksten önce duş alıyor musunuz yalarsanız temiz yalamanız için?
Ayrıca onun kıllı olup olmadığını bilmiyorum ne demek? Kıllı mıydı kılsız mı?
O genel olarak killi biri ama onemli bolgeleri aliyor. Ben ger turlu konuda temizlige takik oldugum icin karsima mutlaka temiz cikar. Benim en hassas noktam temizlik.. O da bunu biliyor. Yemege cikarken bile temiz giderim onun da pis olduguna denk gelmedim. İsten geldiginde terlemis oluyor hemen dusa gidiyor sonra oturup film izliyor
yatmak ıstıcektır
Boyle devam edin
Durum fena😃
yapmayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar