Türk kızları ne düşünüyorsunuz bu konuda :)?
Doğru.
Katılmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kızları yapamıyor, çünki italyanlara orta okuldan ititvaren cinsellikle ilgili dersler verilirken türk kızına sevmek bile ayıp bişeymiş, el ele tutuşmak günahmış gibi öğretildi. Rus kızı 15 yaşından itibaren sevgilisyle cinsellik yaşarken, bişeyleri öğrenirken türk kızı mastrbasyon yapması bile rezilşik olarak ele alınıyordu.
Türk erkeklleri türk kızlarını aman gözü kapalı olsun aman benden başka kimsenin tadını bilmesin aman kızını dövmeyen dizini döver mantığıyla büyüttüy. sonradan hem mutsuz kadınlar yarattı hem de mutsuz erkekler
Şu eksileyen erkekler varya, ha işte gerçekleri söyleyince böyle zoruna gidiyor hepsinin :)
Ben demiyorum italyan kötü ya da türkler süper. Sadecebu durumu erkekler yarattı, şimdi de cerimesini çekiyor. Bunu anlattım
Çünkü türk kızları baskıdan dolayı bu konuda rahat olamıyor olanlarada evlenmelik kız degikl gözüyle baktıkları için hem baskı hemde beni yanlış anlar düşüncesiyle rahat olamıyolar buda bu düşünceni ortaya atıyor
Kesınlıkle katılmıyorum
Cunkı hıc kımse hıc bır mıllet TÜRK KIZI kadar tatlı olamaaaaaz :)
Sadece engeller ve sınırlar oldugu ıcın oyle gozukuyor
Ben TÜRK KIZLARINI hiç bir millete degısmem :)
Türk kızları candır , ruslar pis, artı sen kedi uzanamadığı ciğere olmuşun. Demek ki sen çirkinsin :)
:))))
Cevap
11Cevap
işin gercegi bu dunyada en iyi sevisen irkin ingilizler oldugunu dusunuyorum.. en kotu sevisen irkin ise türkler olduguna inaniyorum.. ruslar donuk ve soguk..
italyanlar asiri neseli dolayisiyla yeterince sehvetli olamiyorlar..
türkler asiri nazli..
amerikalilarin iyisi var kotusu var stabil degil.
ama ingilizler muhtesem ve kusursuz..
Sanki Türk erkekleri süper!! Eger Türk Kadinlari öyle olsa dahi benim yinede tercihim namuslu terbiyeli Türk Kizi, hayatta hersey seks degil... poorno filimlerinde görüdügm kadinlar gibi kadinimin davranmasini hic istemem..
öğretildiğinde gayet de güzel yapıyorlar. yok öyle hazır lokma. öğreteceksin ;)
Öyle deme bak zenciler de sizden kat kat iyi ama yazık sizin de gururunuz kırılmasın. Başkasınınkini görmeyen en büyük benimki dermiş :) cinsellik de en beceriksiz Türk erkekcikleridir
Yaşa bak, öyle bir konuşuyor ki bütün ırkların tadına bakmış gibi. :)))
Baktım canım senin gibi öyle p*rno izleyip hayallere dalmadım ergencim kapiş ;)
Kız haklı bir araştırma sonucunu görmüştüm fransızların yaptığıydı galiba gerçekten en kötüleri türk erkekleriymiş 20 milletin kadınları oylamıştı 😂
tek amaçları tek misyonları koca kapaklamak ve evlenmek olan zavallı kezolarımızdan çok da fazla bir şey beklememek lazım bence.
Peki kendinize baktınız mı. Acaba bizde mi var sorun diye. Siz yapsanız emin ol biz alasını yaparız 😉
@melih72 olamaz miyim .. 😊
@melih72 bak üzüldüm o zman senin adına. Göremeyeceksin 😎
O zmn Onlarla seks yapın
O ırk öyle bu ırk böyle çok mu marifet. Türk kızı candır
türk kızlarının üzerinde dünyada daha iyisini tanımam
Bence de yapamıyolar. Yaparım diyen varsa her yerde hesaplaşırım :D
bu durum erkeğe bağlı erkek öreteblir kardeş her kadın aynıdır
sizde killisiniz , cogunuzunkide kisa
Anket seçeneklerı yanlış. Rus kızları ve italyan kızları yapabiliyor, Türk kızları yapamıyor olucaktı
İtalyan erkeklerde aynen çok iyiler :)
Geleneksel çekinceler.
çok haklısın net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar