bu sorun yaşayan veya çözüm yolunu bilen varsa söylesin birleşme sırasında çok yavaş kalıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılZaten daha hızlı gidip gelmen gerekli birşey değil ki.. Bunlar p*rno endüstrisinin yalanları..
Sadece temponu koru.. daha hızlı değil aynı hızla git. Çünkü partnerin için hız değil devamlılık gerekiyor. Kafana bunu takma ^^
Tavşanla kurbağa masalını hatırla.. hızlı koşan tavşan değil, durmadan devam eden kaplumbağanın kazandığını unutma.00 Yorumla
+1 yılşu prellı reklamı aklına gelsın kontrolsuz guc guc degıldır aynı sekılde kontrolsuz hızda ıyı degıldır sakın ol tadını cıakr yavas yavas zevk ala ala kocum takma kafana ona ıyı davran zamanı gelınce hızda yapar =)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. galiba hızlı olmanı istiyo arkadaşın.
belini sıkı tut, yatağın kenarına getir kalçanın hareketini engelleyecek bir şey olmazsa
hızlı yapabilirsin. bacaklarını omzuna alırsanda hızlanabilirsin.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılyapa yapa hızlanırsın bel kaslarını geliştirmen gerek
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılAta binmek gibi düşün: Dört nala koşturamıyorsan istediğin yere daha geç varırsın. ( Geç boşalırsın yani. ) Hız tutkunu değilseniz, hıza gerek yok kanımca.
00 Yorumlaçok hızlı olmana gerek yok karşıdaki zevk alıyorsa tamam
12 Yorumla
Soran+1 yılama orgazm ıçın hızlı olmak gerekıyor
gerçek hayat o izlediğin filmlerle paralel değildir.o kadar hızlı olmaya gerek yok zaten.iyisindir sen de takma bunu.
12 Yorumlakarşındakine cevap ver yeter..
arkadan kovalayan yok nasılsa..00 Yorumlakardeş fazla p*rno izleme ya ekranlarda hep söylüyo bunu evde denemeyin diye
00 YorumlaSpor yap biraz enerji içeceği kullan yoruluyorsun herhalde
00 Yorumla
+1 yılgünde 30 şınav 45 mekik çek karın kasların gelişir,
00 Yorumlabencede hızlı hareket etmeyi çoğu kadın sevmiyo zaten
02 Yorumla- +1 yıl
ona bakarsan çoğu sex yapmayı da bilmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişirken birleşme sırasında hızlı gidip gelemiyorum sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat