+1 yılAkrebin seks gücünden çok seks ve her konuda mistizmi vardır. Plutonun mistik enerjileri ile bilinmeyen yönler ve haliyle çekicilikleri fazladır. Plutonun yapısı onları diğer burçlardan çok seks yönelimli yapsa da, marsın yönettiği bir koç kadar tutkulu ve ateşli değildir akrebin sevişmesi. Çünkü zodyakta savaş ve seksin gücü marstan gelir, pluton yalnızca onun gölgesidir.
19 Yorumla
Soran+1 yılteknik bir cevap oldu:)
- +1 yıl
astrolojiye ilgim var :)
doğum haritası yorumlama üzerine ingilizce kitaplar edinecek kadar :p
kişisel deneyimlerle yazmadım :D
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
@güncelleme: her kafayı bırak sen. Her akrep aynı değildir. İşin gerçeği bende :) O akreplerin seksiliği marslarının konumuyla ilgili. Seks, zevk evi 5, cinsel güç mars ^^ herkesin seks gücü aynı konumda olmaz ki ^^
Soran+1 yıl:) ben akrebi tanırım arkadaş:) başka burçda bilmem:)
- +1 yıl
- +1 yıl
akrep korkutucu ama biraz :)) mazallah kuyruğuna basarsan sokabilir :)
Soran+1 yılakrep: hadi çatıdada yapalım:) bu süperdi:))))))))))))
- +1 yıl
Evet akrebin çatısı ve koçun "Hadi bi daha.. Bu sefer mutfakta, frambuazlı pasta yiyerek ve ağzımıza yüzümüze bulaştırarak.." olayı süper. Akrebin bakışı da seksi oluyor yalnız dikkat ettiysen.
Neyse gerçek bir akreple deneyene kadar en iyi fantezi: çatı :D
+1 yılDün arkadaş ortamında burçlar konuşuluyordu. İşte herkes kova,aslan,ikizler,terazi felan.. Herkes birbiriyle iyi anlaşabileceğini söylüyordu. Bana da sordular; burcumun da yükselenimin de akrep olduğunu söyledim. Bir ciyaklaşmalar felan oldu. "Amannn benden uzak dur" temalı şeyler söyledi herkes. Neden her yerde dışlıyorsunuz ya ? Yazık bana =(
07 Yorumla
Soran+1 yılyok dostum üzülme ne dışlanması,akrepler özeldir:)
- +1 yıl
Öyle mi diyorsun =(
Soran+1 yılkesinlikle...
- +1 yıl
adi üstünde akrep.. akrep gibi sokarlar adami.. ne yalan söylimm bende sevmem korkar kacarim...
- +1 yıl
Niye kaçıyorsun ya, adam yemiyorz yani.
Soran+1 yıltırsak bunlar:)
- +1 yıl
Tırsak style =D
Bir arkadasim surekli cok yemek yedigini ama kilo alamadigini soyluyordu, ben birazcik fazla kacirsam kilo aliyorum diye yakiniyordum. Bir gun birlikte yemek yedik benim yedigim tabagin ceyregi kadar yemek yedi ona gore cok yiyordu bana gore cok cok az.
Demekki cok ve az kavrami tukettiginizle esdeger.17 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok genelleme olmuş bu cevap:) Şimdi bunu ben iddia etmiyorum ama burç özelliklerinde hep akrep içinbir parantez açılıyor bu konuda..
Soran+1 yıldemeki sen istisnasın:)))
- +1 yıl
alakasi yok, akrep burcu biriyle cikiyordum beni cok arzuladigini imalarla dile getirip duruyordu birgun arabamla kimsenin olmadigi yere gidip arka koltuga gectik opustuk ama titremekten devamini getiremedi :-) akrep burcu yorumlarindan destek alarak akrepler yuksekten atiyorlar bence
Soran+1 yıltabii buda senin yaşadağın bir deneyim:)hali ile bu cevabı vermen normal:))Önemli olan çoğunluk :)bu arada sen şansız bir kızsın:)
Soran+1 yıl:) tamam hatrına öyle sanim:)))
dogru evetde ama tek akrepler değil baska burclarda var ama akrepler cok isteklidirler bu mezvzuda bildigim kadarila
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi bilmişsin:)
Soran+1 yıl:)) çok bilmiş seni,:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılhee doğru dedin akrep burcuyum dediğin özellikler uyuyo görünce kaç ;)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))) ben kaçmayı düşünmüyorum:)
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılhatda bulsam yapışıcam:)
Evet,bi zamanlar erkek arkadasım zorla yapısmıstı.ortada bısey yokken hemde
013 Yorumla
Soran+1 yıl? nasıl zorla:)
Soran+1 yılee tabii düşkün tutkulu dedikte o kadarda değil zaten:))ötesi öyle bir ortamda sapıklığa giriyor:)
Soran+1 yılYani şimdi sen akrep erkeği ile berabewr olmuşsun ve bu sonucu çıkarmışsın..peki akrep bayanıda böylemidir acaba,düşkün ve zor :)
Soran+1 yıl:))) bu akrepler hep aynı:)
Soran+1 yılsenin burcun neydi?
Soran+1 yılakrep ile iyi uyum sağlar..
Soran+1 yıl:)) bayağı tecrübe etmişsin evet:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoç erkeğiyle kimse yarışamaz çıkarmadan 5 posta o da rahat tempoda sağlıklı iyi beslenen fit bi vücudu varsa tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılastrologların hepsi yalancı o zaman:)))
- +1 yıl
Hehehe =)
İkizler burcu kadını kadar sex manyağı kadın görmedim.. Yengeç biraz daha soğuk Akrepe denk gelmedim..
01 Yorumla
Soran+1 yıldenk gelmeni umarım:)
+1 yılHayır. Akrep burcu ne kadar çekici olsa da yatakta berbat bir burçtur.
29 Yorumla
Soran+1 yılişte bir talihsiz bayan daha:)
- +1 yıl
Bayan olmasaydım keşke. Kadın olsaydım.
Soran+1 yılkadın kelimesi bana çok kaba geliyor:) bayan ol sen boşver:)
- +1 yıl
Kaba hmm. Bayan da bana küfür gibi geliyor.
Soran+1 yılee o zaman sende bir sıradışı durum var:)
- +1 yıl
Yok siz çok sıradan olduğunuz için kadın ve bayanın farkını bilmiyorsunuz. Çünkü hiç okuyup araştırmamışsınız.
Soran+1 yılaçıkcası 19 yaşında bir kızın kadın olma arzusu kadın diye hitap edilmek istemesi bana sıradışı geliyor..yani sıradışılıkta buysa sıradan olmak daha güzel:)
- +1 yıl
eksiledim:)
- +1 yıl
Tamam
akrep burcuyum engel tanımayan bı sıtek var :( sikayetciyim
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay gelsin:)
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbende akrep burcuyum :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltahmin etmiştim zaten:))))belli belli:)
Ben yengeç burcuyum alakası yok bence :)
19 Yorumla
Soran+1 yılanladım ne demek istediğini:)
Soran+1 yıl:)peki akrep burcu partnerin oldumu hiç?
- +1 yıl
kristen sana diyor :)
Soran+1 yılyoksa o partner senmisin:)))) beyaz tebeşir..
Soran+1 yıl:)) tamam
Soran+1 yılşimdi seni daha iyi tanıyorum:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslan ezerr!:-):-P
17 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ezik kız senii:)
Cevap sahibi+1 yılneden ezikmisim aslan burcuyum iste ezer gecerim falan ama burclarda en ateslilerinin aslan oldugu soyleniyor.d
Soran+1 yılpardon anladım sen ezen tarafsın:)) açıkcası en ateşlilerin aslan olduğunu sanmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılbilmem arastirdigimda hep aslanin daha atesli oldugu yaziyor sence hangisi akrep mi?
Soran+1 yılaçıkcası ben akrebim yani ancak kendimden bilirim ne olduğumuzu.ama akrep partnerim olmadı maalesef hiç :(aslan içinse evet yeteri kadar iyi diyebilirim ama akrebi görmeden kıyaslıyamam:) ama hislerim akrep diyor :)
Cevap sahibi+1 yılhmm...cunku benim eski erkek arkadasimda akrepti hic dedigin kadar degildi yani ama iste kisiye gore de degisiyor yanii.d
Soran+1 yılgenelleme daha önemli bence...umarım gerçek akreple karşılaşırsın:)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer