anlamayan, küfürbaz-küçük beyinler için: arkadaşım adına bir soru sormuştum.
Balık etliyim. Fikriniz ne?
anlamayan, küfürbaz-küçük beyinler için: arkadaşım adına bir soru sormuştum.
Şekerim eğer obizeti sınırına girmiyosan ve etlerin sarkmıyosa yani dediğin gibi sadece balık etliysen ve kıvrımları varsa şanslısın şahsen durum bendede böyle gerçi pek balık etli sayılmıyorum ama kıvrımlarım yerleşmiş şekilde ve harika kalçalarım var..
-Kızlar boşa zayıflamayın erkekler kemik görmek isteseydi müzeye giderdi..
Diye bir söz esmişti kulağıma :) Kendinle barışık ol ve kendini olduğun gibi sev o çok güzel olan göğüs ve kalçalarına yakışcak seni şımartıcak ziç çamaşırları giy ve sokağa giy kimi zamanda giyinme kendini sokağın en seksi kızı gibi hissediceksin.
Ama şunu unutma kendini böyle sev.
(Soruyu kim için sorduysan ona bunları ilet eminim faydası olucaktır. )
aslında kızın boy 165, kilosu 63. ama şişman buluyor kendini. kıvrımların çok fazla olmasıyla alakalı sanırım. lakin gayet güzel kanımca. teşekkür ederim, ark.ım adına. ileteceğim. :)
o her şeye ümitsiz ya. pis pesimist :D
ben onu şu mevzudan caydırsam, başka şeyler yapacağım amaa :D taktı çocuğa.
bence de. deniyorum onun için zaten.
Ben genelde Balıketi tercih ederim. Fakat kilom fazla derken ne kadar?
Örneğin önde sarkan bir göbek varsa ve sen bunu halen Ayva göbeği olarak görüyorsan durum aynen değişir.
O çocuk konusuna gelince, hiç dert etme Fiziki görünüş sadece uzaktan önemlidir. Sevişirken zaten sarmaş dolaş olup hiç bir şey fark etmiyor. Hatta ciddi anlamda avantaj çünkü ele hoş yumuşaklıklar geliyor :-9
Rahat ol...
O kadar şey yazmışın insan bir kilosunu yazar dı ama yine de kusura bamya güzelim , kimseye evet verebilirsin sorun yok diye yorum yapmadïm ben , Allah akıl versin tabi varsa bir Allahın .
kız inançsız zaten. kaç kere intihardan çevirdik. :/
abi yazık değil mi okey inanmıyo ama bile bile de verilmez ki,12 tane çıktığım oldu galiba 13 ünü şuan hatırlamıyorum belki sonra gelir aklıma , her neyse,ben bile bu halimle aşkın varlığına inanıyorum,o nasıl inanmıyo,tamam 4 ve ya 5 kere bozuk erkek denk gelmiş olabilir ama hepsi bozuk olcak diye bişey yok,çak gitsin çakl gitsin bunun sonu yok ki :) erkeğin o,rospusuydum ben bile bıraktım yatmicak artık kızlarla dedim,arkadaşına söyle aklını peynir ekmekle yemesin.sözlerimi bida bulamaz .
çok konuştum. ama 20 yaşında insan. engel olamazsın ki. ne yapıyorsa yapsın bu saatten sonra. :/
oda var ama , ne bilim ya yanlış anlaşılmak istemiyorum ama , ruhu o,rospu olmuş gibi bişe oluyo
:( ne dim Allah senin yardımcın olsun ;>)
hayattan beklentisi kalmamış. :( yaşadıkları şeyler yüzünden yıkılmış. bu şekilde kafa dağıtacak aklı sıra. ama yolu yol değil.
sonu yok ki , olsa tamam , yanların da uyandığım tenler geliyo aklıma kahroluyorum , ben böyle biri değildim :( bozulmuştum ama düzeltim , ben erkeğim düzelmiş halim de çok sorun olmaz ama o düzelse de adı o,rospu olarak kalır :( bu çok acı keşke bir yolu olsa ama seni takmıyosa beni de takmaz .
yani~ her koyun kendi bacağından sonuçta...
sen arkadaşın dan geçmişin demek ki yollar tükenmiş , dilerim inş. yine de hayatta herşey gönlünce olur arkadaşının , kendine cici bak kal sağlıcakla . iyi günler .
teşekkür ederim. sana da.
Cevap
22Cevap
kiloların sevişmeye engel değil. her kiloda insan cinsellik yaşayabilir. sadece aşırı kilolular çabuk yorulur ve pozisyonların hepsini tam olarak uygulayamaz.
sen bence boşuboşuna dert ediyorsun, erkeklerin geneli balık etli kadınlardan hoşlanır, vücudunu tarif etmişsin, kıvrımlı, büyük göğüsler, ince bel ve hoş bir popo... daha ne olsun. 10 numara 5 yıldız. ;)
Ben şahsen balık etli kızları sevmem. Yani sevmem derken yatakta ve sevgilim olarak sevmem. Kız dediginin bana göre minyon tipli olacak
sende ona ilgi göster bakalım seks yapabilecekmisiniz
yaparsanız anlatırsın hadi canım..
yorum yapmak için önce bizzat test etmem gerekir biara özelden mesaj atarmısın ?
Cocuk sadece ilgileniyo diye hemen vericek misin :))
niyeti belli onun. benimde aşka inancım yok zaten. bir şey fark etmez.
Kara Murat benim !
Sexte balik et candir,titrer dalgalanir tahrik eder cildirtir )
Gobek nasil cok var mi ? Bacaklar cok kalinmi onlari bir de bakim
boyu 165, kilosu 63 kızın. bacak boyu da uzun. ama acayip bir şekilde kendini beğenmiyor. :/
bence beğenilmicek bişi yok hocam :) görme şansım olsa çok daha iyi bir şekilde yorumlayabilirdim :) diğer anlattığın tarifteki çocuktan tek eksiğimde gözlerim :P :D
Ben balık etli severim ama üniversitede çocuk ne düşünür bilemem.
Hayallerimin kadınısın vücudun hem seksi hemde yazın serin kışın sıcak tutar
vereceksen ver kız kılodan bısey farketmez bı dus al terlı terlı verme yeter
her yakışıklaya verir gençler bu:D neymiş aşka inancı yokmuş ondan fark etmezmişş :D şuna orspym ben demiyoda:D
kadın dediğin biraz etli olacak dokundunmu avucuma birşeyler gelecek :)
bence balık etli olman sekse engel değil ;) balık etli kızlar benim daha çok dikkatimi çekerler
kilo vermeyi dene rahatsız oluyosan
kilo vermeyi denesene
güvenmeden verme kız.adın çıkar hee
ben diyorum. ama arkadaş çok ısrarlı. :/
Hiç deneme kendini rezil etme.
aşk olmadan sex olmaz bence...
katılıyorum. ama o önem vermiyor bu tarz şeylere. zevkimi yaşarım modunda.
yani senin özgürlüğün sonuçta , canın istiyorsa sana kalmış kendini hor görme.
ben soruyu arkadaşımın ağzından sormuştum. güncellemede yazdım. :)
-ona dedim bunu. ama katılmıyor bana. koskoca insana da karışacak değilim. :/ benden günah gitti.
haha .D sen ne dedin ki
'bu tarz şeyler hoş değil. sevdiğinle yap.' dedim.
'aşka inanmıyorum.' dedi.
'o zaman, bari başka birini bul. çocuk senin sınıf arkadaşın.' dedim. hala inat etti. belki yorumlardan sonra fikri değişir. :)
haha bakire mi canım bu :)
evet. :/ ateşi başına vurmuş bence. :P
-bu yorumları görünce a... s... valla :D ama öyle. :D -
haha :D aynen libido tavan yapmış , yaşı kaçtı :=
20.
zaten bu vakitler hormon tavanda gezer. :) ama sınıf arkadaşı yaa. gerçi çocuğun yüzünden oldu. kıza kur yapa, kur yapaa. :D
aynen aynen :)) resit kendi fikrini versin , arkadaş özentisi olmasın kendi istediği için yapmalı bence :)
çok istekli. bir görsen. :P
hayır, çocukta g*tüme benziyor. neyine hasta anlamadım. onun yüzünden özgüveni düşmüş hanımın. :D
haah tahmin ediyorum şu an :)) sen birlikte oldun mu biriyle sana danışıyor
dedim ya. aşk insanıyım ben. girmem o tarz şeylere. zaten ünv. malum. herkes yatağa atmalık kız derdinde. :/
-biz ilk yıl tanıştık. yurtta oda arkadaşımdı. sonrada eve çıktık.-
bu arada hanımefendi yüzünden küfür yedim çokça. sağolsun. :)
aynen cansın :)) aman dikkat et kuzum bu azgınlıkla seni de götürür bu kız .D d.
yok. ortam bozmaz beni. :D
haha ne demek bozmaz , anlamadım :D
onlara uymam diyorum. ;)
aynen kuzum ya :) azgın bunlar :D
yeap. :) bu arada sizin yaşınız kaç?
22 yolunda emin adımlarla :) senin
20 benimde. :)
ne okumak var sen :D
uluslararası ilişkiler. :) siz okuyor musunuz?
inş . müh bitirdim , yüksek lisans yapacağm nasipse :)
hadi bakalım. inş. :)
inş tatlım ya .D
:)
gizliden çkta ark. ekliyim seni :)
ok. :)
tamam .d
kendine güven sonra temizliğe önem ver
bence kafaya takmaz sende takma önemsemez
önce özgüven!
diyorum ama dinlemiyor. çocuğun bununla ilgilendiği gerçeğine inanmıyor. :P
sıkıntı yok :)
görmeden konuşamayız