Ya benim fiziğim çok iyi şekil ve görüntü olarak ama tenimi çok beğenmiyorum, tüylerim de var her tarafta ve erkek arkadaşım çıplak halimi daha önce görmediği için çok arzuluyor beni ve çok istiyor. Vücudumdaki tüm tüylerden kurtulmayı düşünüyorum ama kalçamda filan sivilce var şekil olarak çok fit ve estetik olsam bile pürüzsüz bir vücudum yok napıcam😏 Siz olsanız o kozdan soğurmusunuz çirkin bulurmusunuz onu ya da kızlar siz Nasıl bir çözüm bulurdunuz;((:(? Bir de kızın süt gibi beyaz ve pürüzsüz olması mı önemli, yoksa boyunun ve fiziğinin şekil olarak çok güzel olması mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkeresinde barda tanistigim bir kizla iliskiye girdim o gece tanismistik cok ickiliydim o gece cok iyidi sabah uyandim bir baktim ki yanimda yatana bildigin hayvanat bahcesi kackini duz kil olsa neyse killi kadinlari severim ama bunun iyice heryeri kivir kivir killar doludu yuh ya dedim ben bunumu s*ktim :)))
132 Yorumla
Soran+1 yılOha masbakhdak o kadar değilim de ama sonuçta sevişicez sadece vajinal bişey değil heryerimi iğrenmesen öpsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBel bolgesinde hafif kil oluyor birde gobekte oyle kivir kivir degil ama o beni tahrik ediyor mesela
Soran+1 yılGerçekten taahrik mi ediyor iğrenmiyor musun yani. Benim çok hafif sırtımda ve göbeğimde var ama sevgilim erkek gibi düşünmesin diye alacam inş. Farketmez
Cevap sahibi+1 yılHafifse elleme hic kalsin onuda tahrik eder belki beni gercekten tahrik ediyor ozellikle bel bolgesi
Cevap sahibi+1 yılPopondaki sivilcelere gelince her kizda vardir onlar cik fazla oturma bana hic poposunda sivilce olmayan biri denk gelmedi
Soran+1 yılHayır beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCok fazla oturmaktan oluyor onlar oturma okadar
Soran+1 yılTüylerin oturmayla ne alakası var pardon
Cevap sahibi+1 yılPopomda sivilce var demedinmi
Soran+1 yılEvet ama çok oturmuyorum sadece havasız kalıyor ve spordan galiba. Bilmiyorum iç hastalık ta olabilir sadece farketmiyorum çıktığını ve hep bar
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya poposunda sivilce olmayan kiz hic hormedim ozellikle kilodun ya da orkidin denk geldigi yerler
Soran+1 yılYa gerçekten mi çok sevindim şimdi. dd Cidde'n sadece ben de var sanıyordum milletin poposuna bakıyorum bembeyaz pürüzsüz ama gerçek hayatta erkekler Nasıl bulur tepki verir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGercek hayatta oyle iste yirmi kisiyle yattiysam sivilcesiz popolu bir kisi bile yoktu bir iki tane oluyor yine oluyor
Soran+1 yılpeki poponun giruntusu cok onemlimi hani dokunuyor ya sivilce var iste igrenirmi
Cevap sahibi+1 yılSanmam ereksiyon olucak zaten gozu hicbisey gormez sen gelsene ozele detayli konusalim
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yıl9ney nasil
Cevap sahibi+1 yılNey nasil anlamadim
Soran+1 yılGizlisin çünkü
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTakip yap ben yazarim ya da yazabiliyorsan yaz
Soran+1 yılTurgaycım sağol gerek kalmadı biz buluştuk
Cevap sahibi+1 yılBana genelde yukselenler boyle der turgaycim yani kafam karisti simdi
Cevap sahibi+1 yılSonuc noldu
Soran+1 yılKgjgjfuryrjjff normal geçti seks yapmadık şimdi biraz soğuk aramız. Kendini niye geri ittin diyo
Cevap sahibi+1 yılOzele gelsene sen rahat rahat konusalim ne bu izel korkusu anlamadim gitti niye bizuk araniz simdi kendini cektin diye olamaz bence ondansa eger onun amacida sadece cinsellik
Soran+1 yılBanalda öyle geldi o yüzden ilgiyi kestim
Cevap sahibi+1 yılZaten iliskiye girsende pisman olurdun bekar adamin seksinden nolacak bir dk surer:) anlamazsin bile bisey
Cevap sahibi+1 yılBakiremisin
Soran+1 yılEvet bekar Ada'm seks yapmayı bilmiyormu
Cevap sahibi+1 yılBilmemesinden ziyade cok erken bosalir vajinaya bir kac defa girmesiyle bisalmasi bir olur
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz evlenecekmisiniz kendinizi seks kölesi yapmışsınız adeta...
sevgililik altında seks kölesi olmuşsunuz geçmiş olsun der geçerim zihniyet gitmiş zaten sende artık sevişmişsin sevişmemişsin farketmiyor...
genelevler kapatılmalı bence ihtiyaç yok sizin gibi kızlar karşılıyor bu istekleri12 Yorumla
Soran+1 yılSeks kölesi ne alaka? Ağzı olan konuşuyor biz uzun süredir seviyoruz birbirimizi ve evlenmeden de seks yapmicaz ama hissetmek için sevişicez. Bu sana ters ise yapmazsın başkalarının kararlarına saygı duy biraz
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam kusura bakma evlenirseniz haber et..
Daha sevişipte evlenen görmedim zaten yeni taktik bu biz evlenecez o yüzden sevişiyoruz
İlerde temiz erkekle evlenirsen kabul etmeyeceğini bil yanlız seni
neyse kalın sağlıcakla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir ya benimde sivilcem falan vardi anliyorum seni ama seks sirasinda o kadar cok istyoduki yani o sivilce onun gozune gozukmuyor o an. Hem onu ve tuyleri neden taksin ki :) bosuna boyle seylere takip canini sikma
35 Yorumla
Soran+1 yılSeviştikten sonra benden soğusun istemiyorum bide başka vücutları beğenip arzulamasın:((
Cevap sahibi+1 yılOoooo sacmalama bak kendi tecrubemi yaziyorum ayni senın soylediklerin bendedd vardi inan o an bişi dusunmuyosun sen kendini tamamen ona birak ve sehvetli ol
Soran+1 yılNasıl olayım ne yapayım yardım ettt
Cevap sahibi+1 yılOnu cok istiyomus gibi davran utangac olma iyice op arada isir dudaklarını falan
Soran+1 yılUtangaç değil de amatörüm biraz onu Nasıl yapıcazz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
46Cevap
Sen p*rno film oyuncuları gibi ya da victoria secret mankenleri gibi seks kölesi değilsin. Kusursuz olmak zorunda değilsin. O dediğin şeyler her kızda olabilir ve emin ol çoğu kızda vardır. Erkek arkadaşının bunları dert edeceğini sanmıyorum. Seni seviyorsa kadınların halinden azda olsa anlıyorsa gözüne bile takılmaz. Sende fazla kafana takma. Olduğun halinle güzelsindir. 😄😄😊
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel buluyor zaten çekici olduğumu da söylüyor ama çıplak vücudumu görmedi, bacağımdaki batıkları görürse soğur mu diye merak ediyorum😏
+1 yılCogu kizin kalcasi cikiktir bellide gogus boyu var tum kizlarin o yuzden vucuttan cok ten onemli sonucta elini vucudunda gezdirdigi zaman o puruzsuzlugu hissetmeli. 😊
20 Yorumla
+1 yılKafaya takıcak şeyler değil bence... tüylerden kurtul gerisini önemseme... sonuçta kimse dört dörtlük değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivilce kıldan değilde brnle yattı sevisti diye değeri düşerdi gözümde bende hata yapmış olurdum hem kendimden hem ondan tiksinirdim, kıl olayına gelirsek bende bile gobek sırtta hemen hemen yok bence pek hoş gözükmez diyorum alt tarafını jilet agda filan aliyosundur sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle tiksinecek biri değil inancı yok zaten ama dediğin gibi benden daha pürüzsüz bir vücudu olursa soğuyabilir. Ama yapıcam zaten sadece erkeklerin ne diüşndüğünü merak ettim
Cevap sahibi+1 yılPeki sen inançlı degilmisin, kısa sürede zevk aldı mı bırakıyor bu tipler haberin olsun
Bence vücudundaki tüylere çok fazla takılma ve takıntı yapma. Erkek arkadaşın zaten seni o halinle de yatakta görmek için kuduruyordur zten
08 Yorumla
Soran+1 yılya videolarda ve hayallerinde gordugu kadin gibi olamazsam hayal kirikligina ugrayabilir
Soran+1 yılnerede olmasini istemezsin
- +1 yıl
Tüyün nerede isteyip istememe kişisel bir görüş. Benim kişisel görüşümü soruyorsan ki bazı erkekler böyle benim gibi düşünüyor ben kadının vajinal bölgesinde abartılı olmayacak şekilde tüy olmasından hoşlanırım dişiyi daha seksi gösterir ki eşime de bunu sık sık dile getirip o şekilde olmasını istediğimi söylüyorum. Tabii tüy olsun derken kastım abartılı orman gibi değil. O yüzden vajinal ve anal bölgende aşırıya kaçmayacak şekilde tüy yoksa bırak da sevgilin buna karar versin. Belki o da hafif tüylü sevecek ya da ilk seferde tamamını al sana bunu dile getirir ise sonrasında bırakırsın.
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılHiç kıl sevmiyor hatta vajinama dokundu pürüzsüzmü diye ki zaten hiç tüy yoktu
Geceyi beklersen karanlikta kaynar gidersin takma kafana. Kac tane erkek taniyorum gece karaniginda biyiklu kizlari yanlislikla götüren
02 Yorumla
Soran+1 yılGündüz olucakk
+1 yılNamus kalmamış bu nalet dünya da.
20 dakikalık zevk için üstelik.
Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan25 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmicaz sadece sevişme biliyorum ama çok özlüyoruz birbirimizi ve zaten sadece Bikez olucak:((
- +1 yıl
Sevişme yapınca namuslu mu olunuyor?
Hadi evlenemedin onunla, ileride eşine ne diyeceksin? Yüzüne bakabilecek misin eşinin?
Hadi seni seven kişinin ilkiysen. Onun üzülebileceğini kahrolacağını düşünmüyorsun dimi? Sırf zevk için yap yap. Bir kerelikmiş. Kendini kandırıyorsun.
Sevişince bakire mi oluyorsun? Bekaret zardan ibaret degil. Sen sanal yapıyorsan mesela orada da bekaretin gitmiş olur.
Soran+1 yılBen sana bekaret Nasıl olur demiyorum zaten evlendiğim kişininde bakir olup olmaması umrumda olmaz. O niye üzülüp kahrolacak ki ne saçma şey. Zaten onun olmuşum ne yaşadığım niye önemli ki?
- +1 yıl
Peki susuyorum.
+1 yılHayatta herşey neden seks? Daha önemli bişey yokmu? Sana değer verse seni sen olduğun için sevse daha mutlu olman gerekmezmi?
12 Yorumla
Soran+1 yılKarını sevdiğin için asla yatmicak Mısır onunla? Beni seviyor ve arzuluyor bu neden tuhaf ki illa kötü mü düşünmesi lazım. İnsan sevmediği kızla mı seks yapmak ister?
- +1 yıl
Ben sevdiğim insanın kusurlarını örtmek için uğraşırım sivilce kıl tüy umrumda olmaz 😊
+1 yılDert ediyosan al tüylerini. Sivilce falan cok sorun değil asiri olmadigi surece.
08 Yorumla
Soran+1 yılKalçamda var. Tiksinir mi acaba
- +1 yıl
Kimsenin vucudu sifir noktasiz veya sivilcesiz degil. Fazla telas yapmisin. Tuyleri al ama, kirli sonucta, kendine ozen verdiğini goster.
Soran+1 yılBenden iğrensin istemiyorum sonra asla unutmasın birdahaki.. Bunu Nasıl sağlayabilirim senin beklentin ne olurdu?
- +1 yıl
Etkilenmesini falan istiyorsun. Onun icin zevk vermeyi bileceksin. Sadece vucutla olacak is degil o. Yani onu iyi tahrik edeceksin, ve iyo seviseceksin.
Soran+1 yılNasıl ne yapayım işte ayrıntılı yazarmısın
- +1 yıl
O pek uygun degil burda yazamam. Cok istersen ozelden yaz. Ama yontemleri var onunda. Yani hassas noktalar, dokunus veya titresim bicimleri vs. bicok etkili sey var. Yontemi iyi bilip uygulayinca erkek sana asiri derecede baglanir zaten. bir anlamda kendi fiziginden cok nasil davrandigini, nasil uyguluadigini dusunmelisin. Iliskinde kaliteyi o belirler fizigin degil. Ne cirkin kadinlar icin erkekler yanip tutusur. Hersey teknik ve dikkatte.
Soran+1 yılYalnız fuckbudy olmicaz sevgiliyiz
- +1 yıl
Bu dedigine pek bir anlam veremedim. Nasil etkileyecegini sormusun elimden geldigimce acikladim. Seks yaparken fuckbuddy veya sevgili farketmiyor. Ayni isi goruyorsun.
Ya cozulmeyecek sorun degil lazer epilasyona git cozumu var bence ilk once bunu coz erkek tuylu kadin sevmez istisnalar var tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır onu çözücem ama yine de hiç tüyü olmayan biri gibi olamaz. Bide sivilcelerim var biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha zinaya girmemisin bosver gunah isleme zinanin gunahi agir beni dinle yapma kabir azabi çekeceksin deymiyecek ilerde evlenirsin gunahsiz temiz yasarsin
110 Yorumla
Soran+1 yılYa onları çok düşündüm zaten hiç istemiyordum ama affedilir diye düşündüm :((
- +1 yıl
kafaya bak ln nasılsa affedilir diye zina ediyor
Soran+1 yıl@tuzlulimonnn zinaya çok karşıysan bu forumda ne işin var acaba, cihad mı yoksa😂
- +1 yıl
site girişinde zinaya karşı olanlar giremez diye bir yazı mı var? yoksa zina yapanları toplama kampı mı yazıyor?
Soran+1 yıl@tuzlulimonnn yav he he ok. KiB. Byy
- +1 yıl
ergen
Cevap sahibi+1 yılMalesefki affedilmiyo
Cevap sahibi+1 yılBirde sunu hatirlatayim namusunu kirletme nereden biliyon yarin bigun birakip gitse ortada kalacan evlendigin zaman karsindaki insana karsi vicdan azabi cekmiycekmisin
Soran+1 yılHayır. Da affedilmediğini nerden biliyorsun töğbe töğbe
Cevap sahibi+1 yılKuran mealini oku nedemek istedigimi goreceksin ben okudugum icin soyluyorum taktir senin bana bisey yok
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Kişisel bakımına bir parça özen gösterebilirsin ama senin tüyünden vs dolayı tiksinecekse zaten sevgilin değildir..
00 Yorumla
+1 yılYa sevisirken hic birsey gozu gormez. Sadexe vajinanda kil olmasin ve temiz olsun orasi yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılBacak, göbek, sırt, kol boyun yüz... Önemli değilmi sevinirken görmeyecek mi
- +1 yıl
tuyleri dikkatini cok cekmez.
fizik önemli, görsek yorum yapardık :) ama zaten erkek 1 göğüslere, 2. vajinaya, 3 popoya bakacaktır. gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılmümkünse ikisi de olsun tabi ama tüyler çok fazlaysa sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılOglanin kasli kollarina bin ve çok bağırma komşuların da canı var azgınlar sizi 😄
00 Yorumlacanım boyunun fızıyının olması sankı kılı olupta erkemısın ya okadarı kılın sonucda caresı var bırseyler yapıyorsunuzdur sende yaacan negerekıyorsa
015 Yorumla
Soran+1 yılYapıcammmm da ama tüysüz bir kız gibi kusursuz olmaz yine farkedilir batıklardan filan o yüzden diyorum çok önemli mi
Soran+1 yılNasıl ateşli olurum peki ne yapmam lazım?
Soran+1 yılYa anlat işte gerçekten ihtiyacım var
Soran+1 yılgidicem:) cok heyecanli
Soran+1 yıldsha gitmedimki😆
Soran+1 yılhenuz degil. ya ne yapsam guzel olur oraya gidince nasil mutlu olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyaz tenliler esmerlerden 1000 adım önde maalesef. Üstelik kılsız ya da çok az kıllılar.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma fiziğim çok iyi yani kılları da çözerim de bide esmerler daha güzel oluyor bence. Fakat bu konularda yine erkekler onları tercih ediyor sanki? Gerçekten pürüzsüz olmak mı fit olmak mı önemli?
Cevap sahibi+1 yılBeyaz olmak önemli. Sonra ponçik olmayacak, güzel yüzlü olacak, balık etli ya da zayıf olabilir gerisi fark etmez yani fit olmak çok da önemli değil :)
Soran+1 yılPonçik Nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılObez, aşırı kilolu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeli misin nesin ya sevgilin sanki porselen sen onu düşün soğurmuyum diye.. kendini dert ediyo ya 😂😂
00 Yorumla
+1 yılsakın sevişme kocana sakla çünkü
sevgiıin seninle evlenmezzzzz12 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilemeyiz kii
- +1 yıl
onun için sakıncalı namusunu kirletme derim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit sevişte kalbini kırsın ortada bıraksın anca aklın başına gelir
28 Yorumla
Soran+1 yılNiye kırsın ki kalbimi
Cevap sahibi+1 yılYaşin küçük sanırım
Soran+1 yıl20 yaşndaym
Cevap sahibi+1 yıl2 ,3 seneye çıkar kısmetin pişman olcağın şeyler yapma
Soran+1 yılYa sadece sevişicez seks yok yani. Biliyorum ama çok seviyorum onu ve bunu gerçekten istiyor artık ben de hayır diyemedim. Ya soğur mu benden basit olarak mı görür. Niye yapmayalım ki?
Cevap sahibi+1 yılSevgilini tanimiyorum ama çoğu erkek ciddi düşünmez ne zaman dan beri çıkıyorsunuz?
Soran+1 yıl6-7 aydir
Cevap sahibi+1 yılBak işte çok erken nişandan dönenler var bilgim varki uyarıyorm seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılo abaza onlara takılmaz sen merak etme. İt gibi saldıracak görür görmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil
Yatağa girince işler değişiyor bacım. Sen dert etme. ☺
00 Yorumlahepsi göreceli şeyler bunlar. ben kıla tüye takılmam seninkini bilmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski kız arkadaşımda senşn gibiydi kıllı vücudunu görünce soğudum evden kovdum gitti görüşmedik birdaha
08 Yorumla
Soran+1 yılKız ne yaptı? Çok kötü olmuş yaa hiç mi güzel değildi ya da sevmiyor muydun
Cevap sahibi+1 yılGüzel kızdı fizigide güzeldi ama o kıllardan tiksindim birdaha görüşmedik
Soran+1 yılDemekki çok önemli.. O an kısa Bolu şişman ama süt gibi beyaz pürüzsüz bir kız olsa onunla yatardın dimi
Cevap sahibi+1 yılŞişman hiç sevmem zayıf olacak tarzım değil
Soran+1 yılhangisi daha onemli iste fizik mi ten mi ilk sirada hangisi gelir
Cevap sahibi+1 yılFizik önemli ama pürzsüz olması daha önemli
Soran+1 yılÖyle olucam ben de😊
Cevap sahibi+1 yılGörücem bende ama ıspatlıcaksın bana :)
+1 yılteni guzel degilse sogurum
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerimde olsan Nasıl bir bakım uygulardın buluşmadan önce?
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden soğuyalım sivilcelerini bile yalarız merak etme :)
10 Yorumlamesaj at sana yardımcı olucam bı krem ısmı verıcem
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kremi?
poponu çam ağacı yağıına sil sivilce kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen etki gösteririmi
bahane üretirdim o ne yaa yatma sen bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ürettim zaten uzun süredir istiyor artık gerçekten yapıcaz ama ben çok güzel görünmek istiyorum. Benden tiksinir mi sence
soğuyabilirim maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Merak etme onları görmez bile
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Gündüz olucak ama ve öyle seçimsiz biri de değil
Soran+1 yılPeki vajinanın rengi, büyüklüğü ve kılsız olması önemli mi?
Soran+1 yılDişinle kılları çekmeyi mi ben şokk. Hayır hepsini alıcaksın da ama işte yine izi kalıyor farkediliyor yani alındığı ya da rengi koyulaşıyor, offf napıcamm
yalancıya yağlı girsinmi
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ciddiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal halinle kal bence. Tüyle filan uğraşma.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seviş bir ondan sonra anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir sence
kimse mükemmel değildir mesele kimyanda
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılİkisi de önemli, peki kimyamı ön plana çıkarmak için ne yapmalıyım biraz yardımcı olur musun
- +1 yıl
öncelikle kendin nasıl isen öyle davran ve ondanda böyle davranmasını iste yani sahte kişiliklere yer vermeyin ki bir birinizin gerçeklerini görüp gerektiği gibi davranmalısınız asla değişmeye yeltenmeyin sabırlı ve özverili olun ki hayat size gülsün yoksa atacağınız her bir yanlış adım geleceğinizi zehir eder
Soran+1 yılNiye başkası olalım öyle insanlar değiliz ama ben acemiyim biraz Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ne boşunuza gider mesela?
Soran+1 yılKıyafet olmayacak ki 😊
Soran+1 yılNasıl iç şçamaşırları seçmeliyim yalnız 20 yaşındayım boyum ve fiziğim de iyi ama tenim çok beyaz değil ve porselen gibi de görünmüyor:((
Soran+1 yılLeopardan nefret ederim bence oda sevmez olgun kadın gibi. Siyah dantel ama çok beğeniyor erkekler gibime geliyor
+1 yılver gitsin neyin tribindesin
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz için de çok özel. O dediğin türden olmayacak sev, yorum birbirimizi amaçlımız cinsellik değil sadece sevişicez seks yık yani
- +1 yıl
Yüzeysel Yani Seviseceksin Ama Bakire Degilsin :))
Soran+1 yılBakireyim ilk olucak ama bu neden bu kadar önemli ki?
- +1 yıl
boşver ilerde anne olunca anlarsn
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepiniz mankensiniz zaten hepiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan övmüyorum kendimi, doğruları yazdım, sizde cevaplarsanız soruyu memnun olucam:)
bacaklarda olmasın tüyler yeterli
07 Yorumla
Soran+1 yılSırt, göbek, filan,,,
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılŞeftali nedir ne alaka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic fark etmez olaya baslarim
00 Yorumlaİlk defa olacağı için hiç fark etmez bakiremisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve seks yapmicaz neden ilkler sıkıntı olmaz ki?
O an onlari gormeyecek bile
00 Yorumlainsan olsun karakterli olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy bebeğim önemli degil sen yanimda ol yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten önemli değil mi ama o kadar abaza biri değil ki
Cevap sahibi+1 yılHmm kendini kaybeder se tatlim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu başlığı görünce üçüncü aranıyor gibi anladım.
00 YorumlaKaç yaşındasın
00 YorumlaNe güzel sevişin
00 Yorumla
+1 yılkölen olurum senin
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!