Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hic iliski yasamadim erkek falan degmedi tenime ama mast yaparken kendim goguslerimle oynuyorum oyle orgazm oluyorum goguslrden baya haz aliyorum. Normal ama bunun zarari olur mu bilmem
912 Yorumla- +1 yıl
sadece goguslerını oksayıpmı bosalıyon?
Cevap sahibi+1 yıl@Manyaksaglıkcı alt tarafıda okşarım
- +1 yıl
cok zevklı ama dımı?
Cevap sahibi+1 yıl@Manyaksaglıkcı evet
- +1 yıl
ne sıklıkta yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Manyaksaglıkcı haftada 1 falan değişiyor
- +1 yıl
azmıs ya :)
Cevap sahibi+1 yıl@keremmit :) :)
- +1 yıl
nıe guldun gızlı :D
Soran+1 yıl@Manyaksaglıkcı cinsel fantazi yaşayın diye soru sormadım. yazmayın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de öyle en uzun 30 dk emmişti
76 Yorumla- +1 yıl
nasıl dayandın 30 dkk :D
Cevap sahibi+1 yıl@Manyaksaglıkcı zorlamıştı biiraz
- +1 yıl
hayır onu demıyrum 30 dkk o zevke bosalmadan nasıl dayandın
Cevap sahibi+1 yıl@Manyaksaglıkcı 2 defa boşaldım zaten
- +1 yıl
wowww sadece gogus yalatmada 2 defa bosaldıysan baska yerını yalatsan kac sefer bosalırdın :D
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim eski sevgilim de böyleydi. memesini yalar emerken boşalıyordu, o yüzden durdururdu beni tamam yeter diye :)
342 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben de öyleyim
- +1 yıl
en azından nasıl orgazm olacağını yani vücudunu tanıyorsun. ilişki sırasında partnerin seni tatmin etmediği an memeni yalamasını söyle yeterli :)
Soran+1 yıltatmin olamamam mümkün değil ki
- +1 yıl
olumlu tarafından bak, bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsin. ön sevişmede, ilişki sırasında. orgazm olan kadın erkeğini her zaman tatmin eder ;)
Soran+1 yıltamam da başta boşalıp da birleşmeyi falan istemezsem ya
- +1 yıl
bildiğim kadarıyla kadınlar boşalsa bile biz erkekler gibi ara vermeye gerek duymuyorsunuz? peş peşe orgazm bile olabilirsiniz. yani devam edildiği müddetçe yine istek de devam ediyor sizde. yanlış mıyım yoksa?
Soran+1 yılilerisine fazla gitmediğimiz için bilmiyorum
- +1 yıl
kendi kendine denemedin mi? yani mast yaparken ya da göğüslerini okşayarak orgazm olduktan sonra yine devam etmeyi dene bakalım isteksizlik mi oluyor yoksa yine aynı istekle devam edebiliyor musun? kendi vücudunu tanı bu şekilde
Soran+1 yılben video izleyerek boşalıyorum hiç mast yapmadım ve kendimi ellemedim. ama ıslandıktan sonra keyif almıyorum izlemiyorum videoyu
- +1 yıl
peki yiyişirken de mi sen boşaldıktan sonra zevk almıyorsun?
Soran+1 yılevet almıyorum
- +1 yıl
bir de kendini ellemeden sadece video izleyerek nasıl boşalıyorsun hayret ettim. sen ıslanmakla boşalmayı karıştırmıyorsun di mi?
Soran+1 yılkarıştırıyorum galiba
- +1 yıl
eyvah eyvah :)
Soran+1 yılkadınlar erkekler gibi boşalmaz sonuçta zevk suyu denen şey değil mi boşalma
- +1 yıl
haayıııırrrr değil tabi ki, zevk suyu zevk suyudur. o ıslanman normal olması gereken şey. evet bizdeki gibi boşalma olmuyor sizde doğru ama o ıslaklık orgazm değil! o zaman sen hiç orgazm olmadın daha? :/
Soran+1 yılŞimdi şurada anlaşalım. Zevk suyu ayrı orgazm ayrı mı ilk başta gelen zevk suyu mu. O zaman orgazm da boşalma mı oluyor
- +1 yıl
evet ilk başta gelen şey zevk suyu. ama orgazm olduğunuzda ayrı bir sıvı gelmiyor, kasılma ve titreme oluyor sizde. o an hiç bişey yapamazsın, o zevk anında kasılır ve titrersin sadece ve sonrasında büyük bir rahatlama olur. nası tarif edeyim daha :)
Soran+1 yılorgazm olmadım o zaman. ben ıslanınca zaten canım da istemiyodu izlemeye devam edince de keyif almıyodum, boşaldm sanıyodum ne bileyim. Zevk suyunu da orgazm sanıyodum off valla karışık :D
- +1 yıl
şöyle düşün, erkeklerdeki ereksiyon yani tahrik olup şeyimizin kalkıp sertleşmesi ilişkiye hazır hale gelmesi demek. sizdeki ereksiyon durumu da tahrik olduğunuzda vajinanızın ıslanıp ilişkiye hazır hale gelmesi ile oluyor :)
- +1 yıl
yaş kaç bu arada?
Soran+1 yılben ondan sonra tövbe yapamam. içime bişey girmesi hep korkutmuştur beni
- +1 yıl
işte aslında korkulacak yani yok, o yüzden o muhteşem organınız bizimki rahat girsin diye o özel kaygan sıvısını salgılıyor ya :)
Soran+1 yılvay be her şeyin bir yaradılış sebebi varmış :D
- +1 yıl
e tabi ki. daha mast yapmamışsın, orgazm nedir yanlış bilmişsin. kendi vücudunu tanıman gerek aslında. illa bişi sokmak zorunda değilsin, mast dediğimiz şey sizin klitoris bölgenizin uyarılmasıyla olur bunu da yüzeysel olarak yaparsın zaten. gerçekten senin için sorun olmazsa medeni bir şekilde vücudunu tanımana yardımcı olabilirim anlatarak
Soran+1 yılburdan tanısam daha iyi olur
- +1 yıl
sorun yok yardımcı olurum :)
Soran+1 yılbu kadar tanıdım yeter :)
- +1 yıl
mast yaparak zevk aldığın noktaları tanımanı öneririm
Soran+1 yılşeffaf bişeymiş küçük bir noktaymış. bence o bende yok :D çünkü aradım ve bulamadım
- +1 yıl
şeffaf olan ne ya? kızlık zarı mı? :D klitorisin önemli zevk alman için. istersen şu siteyi bir incele :)
www.cuneytozcan.com/.../
Soran+1 yılklitoris minik küçük ondan bahsediyorum
- +1 yıl
iyi de şeffaf değil ki o, mercimek kadar bir et. hem her kadında var o korkma :)
- +1 yıl
görerek anlamasan bile tahrik olduğun zaman o noktayı bulup oraya dokunduğunda çok fazla zevk alırsın. ordan anlarsın işte :)
Soran+1 yıldokununca ülperiyomuşsun ama bende yoktur ya
- +1 yıl
niye yoktur? :D
Soran+1 yılben bir ara oraları kurcaladım ama bulamadım ülperti falan gelmedi
- +1 yıl
önce bir ıslanıp tahrik oldun mu? :)
Soran+1 yılne zaman?
ıslanmadan önce dokunmuştum- +1 yıl
ıslanmadan önce yani tahrik olmadan önce pek bişi olmayacaktır, önce tahrik olacaksın vajinan oslanacak klitorisine kan dolacak hafif şişecek orası öyle :)
- +1 yıl
@Hys-06 noldu? :)
- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılSenin açma/kapama düğmeni yanlış yere koymuşlar 😆😆
13 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme
- +1 yıl
Haz alman normalde boşalman fazla olmuş ne diyim ki 😅😅
Soran+1 yıl:D peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel deneyimin olmus bol bol nasil bakirelik bu? Bu bildigin zar koruma operasyonu, cinsel deneyim bir opusmeyle baslar... Cahilsin sanirim ya da sevgilin seni masum kaldigina inandirarak senden fayda sagliyor... Iki durumda da seni sepetler yakinda...
44 Yorumla- +1 yıl
+1903
Soran+1 yılfayda işleri karşılıklı hem de neden sepetlesin sevgilim namus bekçilerinden değil biz normal karşılıyoruz böyle şeyleri. eğer ilişkimiz biterse biter illa evlenecek değiliz
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden tam birlesme yapacak cesaretiniz yok? Cevap basit: Cocuk ileride basina kalmani istemiyor. Sen de ileride temiz birini bulursan, onu kacirmamak icin zarini veremiyorsun. Kabul et lutfen.
Soran+1 yılondan korkmadım hiç
+1 yılYalanınıp dil ucuyla uçlarını ileri geri oynayıp emmek içn ağza alıncamı boşalıyorsun yoksa avuclayıp sıkıp sıkıp bırakıp ısırınca m?
210 Yorumla
Soran+1 yılOoooff emsinn 1. si tabikii
- +1 yıl
Emsin can cup öpsün ısırsın 😊
Soran+1 yılağza alınması fena
- +1 yıl
Tamamı değil ama sadece halka kısmı uçları
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Kadınımsın
Soran+1 yılnerden senin kadının oluyorum
- +1 yıl
😄😄😄😄 adamımsın mi diyeyim kanka ya sende beni yanlış anladın gıcık uyuz 😊
Soran+1 yıl:D deli msin
- +1 yıl
Genelde öyle derler 😄
Kadınlarda meme ucu oradaki sinirlerin fazla olmasından dolayı gerçekten tahrik edici bir bölgedir. Eşim de aynı senin gibi oradan aşırı uyarılıyor
10 YorumlaTecruben olmadi ama emince bosaliyorsun ilgincmis :)
14 Yorumla
Soran+1 yılcinsel birleşme olmadı ama emişme falan oldu
Soran+1 yılonu daha yaşamadık :)
+1 yılİçimden bir ses bu bugünkü ikinci sorun diyor. Sanki daha önce yorum yaptığım hatun sensin 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılyok be
- +1 yıl
Bayılıyorum göğüslerinden tahrik olan kadınlara... Göğsünden bile bu hale gelen kadının daha ileri safhalarda nasıl zevk aldığını iyi bilirim.
+1 yılulan deneyimim yok diyorsun meme emilmesinden tahrik oluyorsun kim emdi memeni kendin mi emdin
212 Yorumla
Soran+1 yılcinsel bir birleşme olmadı sadece emişme ve kıyafet üstünden sürtünme oldu
- +1 yıl
Emişme 😂😂😂
Soran+1 yıle ne diyeyim başka :D
- +1 yıl
Yalama De 😂😂😂😂
Soran+1 yılyala yala :D
- +1 yıl
Ben niye yalayaymm :)) :))
Soran+1 yılespri yaptım :D
- +1 yıl
Biliyorummmm ;) ;)
Soran+1 yılbu arada en büyük cimbom <3
- +1 yıl
Ahaha Bu Alemde Kral FENERBAHCELILER ;)
Soran+1 yılGALATASARAY ulann!!
- +1 yıl
Fasulye Mi
+1 yılGayet iyi ve başarılı, çoğu kişi bunu başaramaz, şanslısın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı bendede oluyo uzun süre oldugunda boşalıyorum kendimi tutamıyorum
50 YorumlaKadınlar Genelde Ya Meme Ucundan ya da Boynunda Öpülür Emilirse Daha Çok Azar...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. çabuk boşalıyorsun.. bu kötü bişey değil.. aksine sevinebilirsin bile.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değilsin canım benim olsan gecede 10 kere boşalacaksın herhalde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir normal degil kendini biraz elle falan orani oksa et alistir kendini
31 Yorumla- +1 yıl
tecrube :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalsan nolur zaten sizin sınırsız boşalma hakkınız var
210 Yorumla
Soran+1 yılo nedenmiş
Cevap sahibi+1 yılNasıl neden? Biz erkekler günde en fazla 3-5 kere boşalabilirken sizde öyle bir sınırlama yok.
Soran+1 yılgünde 3 5 mi çok fazla :D
Cevap sahibi+1 yılYoo fazla değil 10 yaptığını iddaa eden bile var ama ben en fazla 3 yaptım
Soran+1 yılzayıflıyosundur :D
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla yoruluyosun zaten ve testisler ağrımaya başlıyo bir yerden sonra
Soran+1 yılAllah Allah çok garip
Cevap sahibi+1 yılNesi garip? Testiste sınırsız sperm olacak hali yok vücuttan attıkça yenisi üretiliyo
Soran+1 yılağrıması garip
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bişeyi gereğinden fazla kullanırsan ağrır
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic emmedikki nerden bilellim. gel bir tecrübe kazanalim. :D
10 Yorumla
+1 yılçoçuğun olunca aşırı su kaybına dikkat et hem üstten hem alttan sıkıntı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok nadir bulunan kadınlardansın. Çok az sayıda kadın meme uçlarının uyarılmasıyla boşalabilir.
10 Yorumla
+1 yılseni goguslerinin arasinda.. sey etmek lazim ozaman :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Süper bence
Umarim eşim olacak kişi memelernden senin kadar zevk alır20 YorumlaKadının zaten tahrik olma noktalarından bir tanesi
10 YorumlaGöğüs uçları da erojendir. Onlara yapılan muamele sonucu boşalman normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal normal de kime emdirdin
Hiç cinsel deneyimim yok diyorsun da10 Yorumlabir şey olmaz üst üste boşalırsı işte fena zevk alırsın
10 Yorumla
+1 yılbunu burda anlatip tahrik olman kadar :))
60 YorumlaHem olmadi diyorsun hemde emilince boslaiyorum diyorsun nerden biliyon kiz
10 Yorumla
+1 yılErgensin net. Ne boşalması lan :D
24 Yorumla
Soran+1 yılhe 20 lik ergenim
- +1 yıl
Erkekler boşalır ne boşalmasından bahsediyorsun sen. Erkek oldugun apacçık belli.
Soran+1 yılya yemin ederim ki kızım. orgazm=boşalma değil mi
- +1 yıl
Umrumda değilsin.
+1 yılerkeğin en başta öpüp yalayacağı yer 1 meme 2 vajina
20 Yorumla
+1 yılBende aynı şekildeyim göğüslerim küçük olduğu için
40 YorumlaSeni defalarca bo şaltırım
36 Yorumla
Soran+1 yıloyy deme
Soran+1 yıl:P..
Soran+1 yılyi bini
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal yerim meme uçlarını. Hiç birlikteliğin olmadığı için tahrik noktaların orası şu an
10 Yorumla
+1 yılŞanslısın... Birleşip boşalamayanlar da var.
12 Yorumla
Soran+1 yılyani o daha beterdir herhalde
- +1 yıl
Şanslısın kıymetini bil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemen kocaman mı? Bu arada arasına penis alıp sıkıştırsan tahrik olur musun yine?
07 Yorumla
Soran+1 yılorta büyüklüğü
Cevap sahibi+1 yıl80 beden falandır. Arasına penis alıp sıkıştırsan bundan bile tahrik olur musun ben karıma yapmayı düşünüyorum
Soran+1 yılevet olurum herhalde
Cevap sahibi+1 yılböyle memene penisle vursam ondan da tahrik olunur galiba
Soran+1 yılpenisin ucunu mememin sivri uçlarına değdirirsen off fena olur
Cevap sahibi+1 yılböyle sen tutacaksın penisi sert sert vuracaksın memene hatta dediğin gibi uçları değse iki tarafta zevkten çıldırır. Ama onu yaparken senin erkeğin yumurtalıklarını ovalaman lazım ayrıca
Cevap sahibi+1 yıluçlarını ıstırınca canın acıyor mu?
+1 yılsende erken boşalma var bence
13 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü evet :(
- +1 yıl
memelerinden bu kadar zevk alıyosan aşağı tarafının yalanması çıldırtırdı heralde seni
Soran+1 yılayy evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff ya sabaha kadar boşalır durursun benim yanımda olursan ben de meme uçlarını seviyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim emdi ki goguslerini?
14 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim
Cevap sahibi+1 yılIlk deneyimlerin oldugu icin zevk alman normaldir. kadinlar gogus ve malum yerlerinden zevk alirlar en cok. senin de zevk alman normal ama sana oral yapilsa emin ol bosalirsin hemen
Soran+1 yılsanırım evet çok fena oluyorum onda bile
Cevap sahibi+1 yılSevgilin cok sansliymis mutluluklar dilerim
O bosalma degildir canim. O sivi zevk suyundur.
10 YorumlaBirisi meme deyince eriyor um yaaaaaaaaa
10 Yorumlakolay kolay emdirme o zaman zevki çıksın
12 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgilimle arada emişiyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olduğun için normal.
10 Yorumla
+1 yılnormal tabii ki zevk bölgesi
10 Yorumlaanlıyorum harun abi
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya agir senin durum
24 Yorumla
Soran+1 yılo neden
Cevap sahibi+1 yıltamam senin meme ucun beni tahrik eder ama seni nasil tahrik ediyo ;)
Soran+1 yılyalanması tahrik ediyo
Cevap sahibi+1 yıletmez mi yalamak da beni ;)
+1 yılNormal değil
110 Yorumla
Soran+1 yılo neden
- +1 yıl
Bu kadar kolay boşalmaman lazım. Tahrik olman normal.
Soran+1 yılıslanıyorum işte ıslanmak boşalmak değil mi
- +1 yıl
Güldürme beni... Islanmak tahrik olmaktır. Sanırım sen hiç orgazm olmadın bugüne kadar..
Soran+1 yılevet bugün burada öğrendim :) zevk suyuymuş benden gelen orgazm yani boşalma yaşamadım henüz
- +1 yıl
Yardımcı olacak onlarca mavi çıkmıştır herhalde :)
Soran+1 yılsaçmalama be. cinsel konuşacak değilim buradan biriyle
- +1 yıl
Konuşma anlamında söylemedim. Teklifler gelmiştir.
Soran+1 yılözelim kapalı buradan da kimseyle o tür muhabbet yapmam
- +1 yıl
İstediğinde açabilirsin :) Böylece orgazmın ne olduğunu da öğrenmiş olursun ;)
Benim için normal hoşumada gider
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normal ısırarak emmek daha çok zevk verir
20 YorumlaMeme memesini çok severim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni emmek yeter o zaman.
10 Yorumlarastlanabilecek ender kadınlardansın
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok bilmiyorum böyle şeyler
10 Yorumlahemen mi boşalırsın
29 Yorumla
Soran+1 yılyani 1 dk emilince su gibi oluyorum
Soran+1 yılevet etkilenirim
Soran+1 yılpenisi açık bir şekilde ammin dudakları arasından ileri geri hareketlerle sürtme önce yavaş sonra hızlı
Soran+1 yılsadece fikrimi söyledim :)
+1 yılBazı kadınlarda öyle
14 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olmasa :/
- +1 yıl
Zevk almak kötü bişey mi 🤓
Soran+1 yılya daha uzun süre zevkin tadını çıkarmak istiyosam
- +1 yıl
Sana dur diyen mi var 😎
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal takıldıgım kızda aynı
10 Yorumla
+1 yılAbsolutely normal
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinsel deneyimin yoksa kim emdi :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılcinsel birleşme olmadı sadece kıyafet üstünden sürtünme oldu. bir de emişme işte
Soran+1 yılduracağım yeri bilirim
bayanlarda erken boşalmak daha iyi bence
10 Yorumlaİstekli bayansın ondan
10 Yorumla
+1 yılKendi meme uçlarını mı emiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevgilim emiyo. ama cinsel bir birleşme olmadı
evet çok
115 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sevgilim içime girmeden önce boşalırım. nasıl olacak bu iş
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılpeki tamam. teşekkürler
Soran+1 yılyok kaçmadım
Soran+1 yılpeki neyse
Soran+1 yılevet sanırım :)
Soran+1 yılsenlik bir şey yok :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnromal o kadar tahri koluyorsan
10 Yorumla
+1 yılkim emdi memeni
110 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim
- +1 yıl
kocan nereni emicek
Soran+1 yılona da emdiririm
- +1 yıl
ikinci el meme istemez sıfırı varken
Soran+1 yılbana gelecek ikici else ikinci elini kabul etmek zorunda. Sonuçta meme emen erkekler birinci ellik mi ve kızlar bu işi tek başlarına mı yaşıyolar. Ülkede emdiren kızlar kadar emen erkekler var. Bunlar doğal şeyler cinselliği tabu haline getirmeyin
- +1 yıl
tabu haline getirmiyoruz kız erkek ayrımıda yapmam ama
ben herzaman benim gibi temiz bir kızla evlenmek isterim
başkalarının yediyi dokunur bana.
sende aslında özelini özel insanlarla özel günlerde yaşamanı isterdim.
Soran+1 yılsen şimdiye kadar hiç öpüşmediysen falan tamam kendin gibi temizini bul ama temiz kime göre temiz benim kalbim temiz karakterim temiz herşey bir zar parçası değil
- +1 yıl
zar parçası önemlimi beyin zarı önemli sende biliyon bunu
memeni emdir ellet ben bakireyim de gülerler buna
ayrıca yanlış anlamayın kim naparsa yapsın karışma hakkımız yok ama
kızlarımızın ilerde üzülmemeleri ve ezilmemeleri için her şeyini evleneceyi erkeye saklamalılar bence
Soran+1 yılo beni ezdiği an ben de onu ezerim susmam. zaten akp zihniyetli bir erkek de bana gelmesin bu zihniyette olan gelmesin baştan söylerim gerekirse. hayatta namustan daha önemli şeyler var olgun olması uyuşmanız karaketrine verdiği değer v. s. Düşündüğün için uyardığın için teşekkür ederim ama o zihniyette biri değilim. gerekirse hiç mi bulamadım yabancıyla evlenirim
- +1 yıl
namustan önemli ne olabilrki ayrıca benim günahım ne
bir kız ilkim olmasın sağlam elma varken ısırılmışını yermisin karar senin
Normal
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası