Bir aya düğünüm var nişanlım beni bakire biliyor fazlasıyla anlayışlı biri fakat söylememeyi tercih ettim neyse ilk birleşmemizde kanamam olmayacak kendisi şüphelenip dr a gitmek isterse kontrolün sonunda bakire olmadığım anlaşılır mı sonuçta onun penisi içime girecek. Birde iki yıldır mast yaparken parmak dışı birşey sokmadım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"düğünü ertele 😛" diyen CAHİLLER... kişi cümlenin başında bir aya düğünüm var yazmış, bu saatten sonra istese de erteleyemez, kimse düğün tarihini bir ay önceden belirlemez, kim bilir kaç ay öncesinden alındı tarih, bu bir... gelelim sana soruyu soran, madem eşin anlayışlı biri bu konuyu düğünden bir ay öncesine bırakmamalıydın, sakın diyorum diktirmek gibi birşey yapıpta o kişiye daha yolun başında yalan söyleme; burda ki yorumlara aldırıpta adet gününe de denk getirme, çünkü o gün ilişkiye girersin pekala ama senden çıkan içerde birikip akan kan eşinin cinsel organının o nokta kadar deliğinden girer ve kocan mikrop kapar bu bir gerçek bunu alanında uzman doktorlara sorabilirsin yeterli cevabı alacaksındır emin ol, ayrıca ne yazık ki ilaç kullanırsa geçer gibi bir cümle de kuramam çünkü penis şişiyor ve kıl inceliğinde bir hortum yardımıyla penise giriş yapıp temizliyorlar mikrobu. buraya kadar tamam bu işin bilimsel kısmı. adet gününde ilişkiye girmek haramdır, ve eşinden daha önce ilişkiye girdiğini saklayıp yalan söylemen ise kul hakkıdır. buda dini inancın varsa eğer yeterli bir sebeptir. ayrıca öyle hayatının sonuna kadar da saklayamazsın emin ol ilahi adalet diye birşey var elbet çıkar bunun acısı hiç ummadığın an ayağına dolanır sakladığın şey. bunu eşine anlatmaktan başka çaren yok onu sen tanırsın nasıl konuşman gerektiğini de sen bilmelisin. umarım doğru olanı yaparsın.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer iliskiden sonraki 1 hafta içinde gidersen anlaşılır ama daha geç gidersen anlaşılmaz çünkü bekaret bozulmasında bozulmalarin son 1 hafta içinde olup olmadığı tespit edilebiliyor eğer 1 haftayı geçkin geldiyse ne zaman ne şekilde bozuldu bilinmiyor yani sen kontrole 1 hafta sonra gel o zaman sonuca göre bekaret bozulmus ama ne zaman bozulduğu belli değil çıkar nisanlin da en son kendi yaptigiyla bozuldugunu düşünür
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılYüce Allah'ın ona verdiğine sahip çıkamamış, kendini erkeklerin kucağına atıp atıp tutturarak mantar başlı pen*sler üzerinde çeşitli aerobik hareketleri yapmış olan, inim inim inletilirken geleceğini ve o namusunu koruması gerektiğini hiç mi hiç düşünmeyen kızın kazara evlenebileceği bir keriz bulduğunda yapacağı şudur bir erkek düşünelim. bakir olan bir erkek düşünelim, birçok sevgilisi olmuş bir kıza aşık oluyor. olabilir nitekim, doğal şeyler bunlar. ama ya gerisi? buyrun gerisine beraber bakalım hadi; erkeğin evlilik düşüncesi ciddileşene kadar hiç aklına gelmiyor bu olay. kız daha önceden sevgilileriyle parkta, sinemada yiyişmiş, göğüslerini okşatmış, sütyensiz şekilde sevgilisinin evine gitmiş ve fantezi yapmış, göğüsleri arasında kaydırılmış falan feşmekan. erkek bunları ciddileşene kadar düşünmüyor tabii. iş ciddiye binince ise kafasını kemiriyor düşünceler ama olsun aşık yaa. istemeye gidiyorlar, sanki tertemiz ve namuslu bir ev kızını istercesine heyecanıyla. babası mırın kırın ediyor sanki tertemiz namuslu bir kız istermişcesine
13 Yorumla- +1 yıl
Burada önemli olan zar değil önemli olan hem erkeğim hemde kadının temiz kalmasıdır bakir ve bakirelik insanın edep ve ahlakının simgesidir o beyaz gelinliği gerçekten hak edebilecekmisin? O bembeyaz gelinlik gelinin masumluğunun temizliğinin simgesidir ve evleneceğin adama bunu söylemelisin geçmişte bir haltlar yemişsin söyle eğer oda yaşamışsa zaten sıkıntı olmaz onun için ama adamı bir ömür boyu kandırmak şerefsizliktir ki o adamın hayali belki de eşiyle ilklerini yaşamaktı
- +1 yıl
bir insan hayatında bir hata yapabilir ve bir kere hata yapıp onu telafi etmek isteyebilir ona namussuz damgası yapistiramazsin. Burda oneı olan şu. bir kere hata yaptıysa diktirsin ama bissürü kişiyle yatıp bu tarz yaşamaya basladiysa hata denilemez fakat eğer sadece 1 kişi olduysa herkes 2. bir şansı hakeder mühim olan o 2. şansı iyi kullanmaktır.
- +1 yıl
@ezzoo35 işte bu safsatanın arkasına saklanarak herşeyi yapacağınızı tövbe edince herşeyin affedileceğini sanıyorsunuz.. evet Allah affedicidir ama denizlerin köpüğü kadar günahında olsa gel diyen kendisi değildir ayetlerde geçmez, bu mevlananın insanların umudunun kırılmaması için söylediği bir sözdür. ve bir kadın bir kere yapmaz erkeğin kafasındaki her daim budur zaten olan olmuş ne diye dursun ki? O adam seni kabul etse dahi son nefesini verirken bile acaba sadece bir kişi miydi diye hep soracak. diyeceksin ki ben evlenmeyim mi o zaman? onu yaparken düşünecektin evleneceksende kusura bakma da o adam çıksa deseki sen ne yaptıysan bende aynısını yapacağım adama izin vermek zorundasın adalet istiyorsan gerçek adalet budur...
+1 yılAnlaşılır ama şu var sen nasıl bir insansınki yalan üstüne yuva kurmaya kalkıyorsun çocuğun hayalerinde belki ikinci el yoktu niye ikinci eli kakalamaya çalışıyorsun birde yarın anne olur çocuğuna ahlak dersi verirsin doğacak cocugada adamada yazık sizin gibiler yüzünden kadınlara güvenilmiyor işte
26 Yorumla
Soran+1 yılİkinci el derken?
- +1 yıl
İkinci belki 3.4 oladarını bilmem bekaret ağaçtan düşüp gitmiştir kendi kendine ama pardon
Soran+1 yılYaş 36 olmuş ama sen adam olamamışsın yazık.
- +1 yıl
Adamlık ben adamın hemde dibi ama sen insanlıktan nasip almamışsın yalanlar üstüne yuva kurcam diyorsun söyle eğer kabul ederse o onun genişligidir ama senin onun elinde secim hakkını alman olmadı ayrıca zaten zamanında söylemediğin için zaten sana yol vermeli benim adamlılıgımı sorgulamak sana kalmamıdı ama cok adam tanıyorsan belki ordan kıyasladın
Soran+1 yıl36 yaşına kadar bakir olman imkansız, bakir olmadığın halde bakire mi istersin sen? Bu ne yüzsüzlüktür?
- +1 yıl
Evliyim canım ben
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim yaa ben hic iliskiye girmedigim icin bilmiyorum ama anliyorlar erkekler heralde eski sevgilim derdi ben bir kizi arkadan gorsem anlarim kiz olup olmadigni bende hic bilmiyorum ama anliyorlar
Birde eger tecruben varsa hic sansin yok bence salaga yat ki cakmasin ya da en iyisi soyle gitsin ne olacaksa olsun10 YorumlaEsnek deyip gecersin. Kafani yormaya degmez. Bekareti kim takiyor ki..
52 Yorumla
Soran+1 yılZar beyinliler eksilemeye başlarlar görürsün
+1 yılbunu sakladın anlaşılmadı diyelim için rahat edecek mi? işler bu kadar ciddiye binmeden neden söylemedin geçmişte bir hata yaptım diye. ne olacaksa ona göre şekillenirdi olaylar, seni kendine o şekilde uygun bulursa konu öylece kapanırdı. asıl soruna gelecek olursak sorman bile abes anlar tabi ki doktor. yeni olmuş bir yırtılma ile yıllar önce olmuş bir şeyin aynı olmayacağını tahmin etmek zor değil.
00 YorumlaŞimdi söylemedin. Seni niye doktora gotursunki (BİR KERE COK AYIP) o is olunca da bakireyim inanmiyomusun diye inatlasacak misin? Ha o is olduktan sonra bakire degil misin diye sorarda sen degilim dersen. Seni doktora degil babanin evine goturebilir. O yuzden soyle istersen bu konuda anlayislimi emin ol. ya da bir omur kandiririm diyorsan duzelttir.. Kaportayi orjinallet.
00 YorumlaAnlaşılır ama korkma sevgilin muhtemelen gavattır seni öyle de kabul eder ;)
418 Yorumla- +1 yıl
adamsınnnnnn kardesss
Soran+1 yılUzayın pislikler
- +1 yıl
kesınlıkle yapacak bısey mıllletın artıgıyla yetınmeye devam ederler yapacak bısey
Soran+1 yıl@buldunbiangarali bundan sana ne ki?
- +1 yıl
banane tabı de sadece cocuga yazık yanı
Soran+1 yıl@buldunbiangarali hayırlısı canum
- +1 yıl
yıllarca adamın suratına bakabılırsen sıkıntı yok da bı gun senı ılk pampısleyen karsılasırsa sızınle o fena cunkı ben benım eskı avratlardan bırıne denk gelırsem bunu yapıcam yanı sadece
sewgılının kulagına sunu fısıldamak ısterdım hala eskısı gıbı guzel cıglık atıyomu? - +1 yıl
@Kabrax helal güzel yorum. ...
- +1 yıl
@TükenmişşKalem eywallah herkes neyın ne oldugunu bılmelı ben yapacam yanı beklıyorum
Soran+1 yıl@TükenmişşKalem kadın bozması şey bu herifi mi destekliyorsun?
- +1 yıl
Ya zaten esnek muhabbeti cıktı kızların yuzde sekseni esnek yuzde on tecavüz uğramış yuzde beş kaza yuzde 4 pişman yüzde bir bakire delikli boncuk yerde kalmaz derler
- +1 yıl
destekler tabı o kız gezmesın tozmasın gelınlıgıyle duvagıyla babasının evınden cıksın sen mılletın altından cık eee ıkınızı nası aynı kefeye koyalım bırı koy peyniri missss bırı kaşar aynımı yanı
Soran+1 yıl@buldunbiangarali zerre umrumda değilsiniz.
- +1 yıl
ya zaten biz degıl sewgılın umrunda olcak banane senden kızım
- +1 yıl
@buldunbiangarali bastırılmış duyguları olan bir kadınla evlenip kendinizi niye kandırıyorsunuz arkadaş, kaç tane muhafazakar ve bakire hatunla anal yaptım, kaç kere evlenene kadar dayanmış evli kadınla beraber oldum, açıkçası tek gecelik ilişki yaşaması daha kolay olduğu için böyle birşeyleri kendi içinde bastırmaya çalışan kadınlara yürüyorum daha kolay oluyor :D onlar daha tehlikeli olm aldatma garantisi veririm size, gidip benim eski avratlar filan diyerek konuşuyosunuz da bu konularda pek bir deneyiminiz yok gibi duruyor, o alacağınız hatunlar size bakire :D bakire takıntın varsa evlenene kadar sağ elinle yap, sol elinle evlenirsin. d
Soran+1 yıl@lcslcs aferin cicime
Evet, anlaşılır.2 sene önce bozulmuş kızlık zarı ile 1 gece önce bozulmuş kızlık zarı arasında çok fark vardır. Ya nişanlına itiraf et ya da başka çözümlere kafa yor şimdiden.
00 YorumlaEvlilik aşamasına gelmiş bir ilişkiyi yalan üzerine kurmuşsun.
20 Yorumla
+1 yılbabamın dediği çok doğru:
Olm kimse kendi hatasını kabul etmez orspuya orspu de o bile kabul etmez demişti.
@ezzoo3500 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılır tabiki de ve şöyle bişe var sanırım 7 gün içinde giderse doktora kaç günlük yırtılma olduğu da anlaşılıyor ama 7 günü gectiyse ne zaman bozulduğu anlasilmaz
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBurada bu soruyu sorarsan kevgire cevirirler adami, hayattan sogursun. Demedi deme..
20 Yorumla adet gününe getir konuşma bile konuyu kapat. Daha gençsin kime neden verdin ki?
10 Yorumla
+1 yılAnlatman lazim. Ne kadar kötü bir şey yapmışsın. En baştan soylemeliydin
20 Yorumla
+1 yılfazlasıyla anlayışlı ise zaten kontrole götürme teklifinde bulunmaz. Esnektir olarak düşünür. ama paylaşmamakla hata yapmıssın bence
10 Yorumla
+1 yılParmaginda kizligini bozarmis zaten mast yaptm dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu senin hayatin kimsenin karsmaaina izin verme sakin.. herkes hata yapiyo takacak busey degil
30 Yorumla
+1 yılNormal bilinçli kişi bile kontrol etse anlar. Tabi kişiden kişiye azçok değişir anlaşılır durum. Ama doktor her türlü anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk birleşmeden sonra bakireliğini kontrol ettirse ne değişecek orda şu tarihde delindi diye yazmıyo zar için
00 Yorumla
+1 yılDoktora gerek bile yok anlaması için daha önce tecrübesi olduysa anlar
Anlatmalısın iş işten geçmeden00 Yorumla
+1 yıltabıkı anlar slakmı anlamsın ya hey allahım ya soruya bak ya
20 Yorumlaanlar. bkirelik gittikten sonra uzun bir süre içerdeki zedelenen bölgenin izleri kalır. aylar sonra bile anlayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlın gavatsa sorun değil ki eminim gavattir senin gibi kaveseyi anlayamadiysa
17 Yorumla
Soran+1 yılKevase anandır pislik.
Cevap sahibi+1 yılKes ulan döl yuvası
Soran+1 yılUza
Cevap sahibi+1 yılÇift Kaşarlı tost seni
Soran+1 yılGüldüm pc 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhoşuna mı gitti tam seni andırıyor. bir de beğenmiş :) :)
Soran+1 yılHe tabi öyledir
Cinsellik konusunda 881 cevap paylaştı. yalanın elinde patlar bir sekilde hic bisey olmasa guveni azalacak
20 YorumlaAnlar doktor 😛 sen bence ufaktan sevgilinle konuşmaya başla 😛
00 YorumlaCinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Anlaşılır tabiki sen düğün gününü adet gününe denk getirmeye çalış 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl29 Yaşındayım, Evlenmek İçin Kızlarla Nasıl Tanışabilirim?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem papazdan korkarsin hem kiliseye sicarsin... madem korkuyorsun niye hayatini oyle duzenlemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarını diktirsen bile anlaşılır kaç kişiyle ilişkiye girdin
031 Yorumla
Soran+1 yılDikim anlaşılsaydı onca kişi boşuna para harçamazdı az aklınızı kullanın.
Cevap sahibi+1 yılKocan dikildiğini anlamaz ama genelde evlenmeden önce muayene oluyor insanlar doktor anlar sadece
Soran+1 yılYanlış duymuşsun sen yok öyle birşey.
Cevap sahibi+1 yılHayır yalnış duymadım muayene sırasında anlaşılıyor.
Soran+1 yılEvlenmeden önce neden muayene olasın ki? Amaç nedir?
Cevap sahibi+1 yılAl kanıtları burada
www.doktorsitesi.com/.../kizlik-zari-dikimi-anlasilir-mi
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce herkes muayene oluyor tahlil yaptırıyorlar. Son 5 yılda aşırı derecede haber çıktı bu kızlık zarı dikimiyle o yüzden erkekler muayene götürüyor. Eğer saf biriyse kandırırsın
Soran+1 yılArkadaşım asıl beni saf yerine koyup korkutmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma kanmam. Ayrıyetten gururu olan hiçbir kız durduk yere kontrole gitmez. Uydurma.
Cevap sahibi+1 yılKimseyi kandırmıyorum Jinekolog 'a sorabilirsin dikilen kızlık zarını anlayabilirmisiniz diye bakalım ne cevap verecek terzi dikiş izini her türlü görür çünkü işi odur. Evlenince hadi gel seninle bir bakirelik testi yaptıralım diye kimse bir şey söylemiyor. evlenmek için gerekli tahliller var muayene olunuyor sağlık acısından probleminiz var mı diye o sırada bakılıyor. Eşin istemezse bakmazlar ama genelde baktırıyorlar. Google gir kız yaz direk kızlık zarı dikimi gibi aramalar çıkıyor aşırı derece talep olunca biz erkeklerde şüpheleniyoruz
Soran+1 yılÇok yorma tatlım aklını bunlarla.
Cevap sahibi+1 yılBen evlenince kontrol ettircem inşallah nişanlında ettirir
Soran+1 yılO senin istemenle olacak iş değil. Kendi organını ettirirsin kız kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılTamamda nasıl güvenecem ki bak sen evlilik aşamasına gelmişsin ve nişanlın seni bakire biliyor bende korkuyorum başıma gelmesinden o yüzden ilişkiye başlarken anlaşma yapıcam kabul ederse ciddi ilişki düşünürüm
Soran+1 yılDikkat ette çakma bakire çıkmasın bol şans 😄
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :D peki sen kendi parmağınlamı bozdun yoksa ilişkimi?
Soran+1 yılİlişki yaşadım (:
Cevap sahibi+1 yılNişanlına yazık değilmi :( neden doğuruyu söylemiyorsunn
Soran+1 yılErkeklerden nefret ediyorum hakediyor.
Cevap sahibi+1 yılNeden aldattımı seni benim başıma böyle bir olay gelse düğün zamanı bakire olmadığını öğrensem hayata küserim intihara kadar gider düşünemiyorum bile
Soran+1 yılZarımız eksik diye mi o kadar kötüyüz gözünüzde?
Cevap sahibi+1 yılHayır o yüzden değil ben kimseyle ilişkiye girmediğim için eşiminde ilki olmak isterim çünkü ilkler unutulmaz sürekli aklına gelir onu hatırlar. Hatırlamasa bile benim içim içimi yer kabuslar görürüm rahat olmamam ağlarım diye düşünüyorum inşallah başıma gelmez
- +1 yıl
Yanlışı düzeltiyim evlilik öncesi rutin testlerde bekaret testi yoktur taşıyıcı hastalık kangrubu vs durumlar için testler yapılır. Ayrıca bir kadına senin zarın baktiralim demek çok büyük ahlaksızlıktır ben bakire olduğum halde evlencem kişi sanki TSE damgalı mal aliyormuş gibi benim zarı ma baktircak olsa ben direkt o adamı bırakırım. Sonuçta erkekler de zar yok gidip muayene edilmiyor kadına niye bunu yapmayı hak görüyosunuz bu çok asagilayici
Cevap sahibi+1 yıl@ezzoo35 Bu sitede hergün kızlık zarımı diktirip evlencem gibi sorular görnüce artık güvenim kalmadı arama motorlarında bile kız yazdığın zaman en çok arananalrda kızlık zarı dikimi var
Cevap sahibi+1 yıl@ezzoo35 Kadınla erkek eşit değildir. Eğer eşit olsaydı kızlık zarı diye birşey olmazdı
- +1 yıl
Kızlık zarının oluşum amacı bekareti göstermek değil, çocuklukta mikroplarin vajinaya girişini önlemektir fakat toplum tarafından bekaret simgesi haline getirildi. Ayrıca bilmeni isterim ki bakire bir kadında ilk gece kanama olma ihtimali yüzde ellidir çünkü ya esnektir ya jimnastik sporuyla yoğun ilgilenmistir ve esnemistir ya çocukluğunda farketmeden bozmuştur ya da kızlık zarı çok incedir neredeyse gözle gorulemeyemek kadar az kanar. Ben doktorum. Eğer bakirelik anlaşılsın diye o zar yaratılsaydi kesin kanaması ve cinsel ilişki dışında bozulmayacak kadar dayanikli olması ve yapısının kişiden kişiye değişmemesi gerekirdi mantiken. Erkeklerin kadınlardan üstün olduğuna inanan geri kafalı bir zihniyete bilimi iza etmek zor tabii!
Cevap sahibi+1 yıl@ezzoo35 Benim için zarın bir önemi yok sadece evleneceğim kişi başkasıyla cinsel anlamda birşey yaşamamış olmasını istiyorum bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@ezzoo35 Tamamda benim aklıma doktora götürmek gibi bir düşünce yoktu ama hergün 2-3 tane kızlık zarımı diktrip bakireyim diye evlenicem diye haberleri görnüce korkuyorum
- +1 yıl
O zaman bu sitede bissürü bir sevgilisi varken sevgilisinden habersiz tek gecelik ilişki yaşayan erkekler var ben de paranoya yapip gizle kamera mi koyayım adamın cebine mesela? Bak ben senin iyiliğin için diyorum abla gibi düşün tavsiyemi bir ilişki yaşarken acaba şu mu bu mu ya sakladin sa ya aldatırsa vs diye düşünürsen mutluluğu kaçırırsın bir insanın sana dürüst olup olmadığı zaten kişilikten davranıştan belli olur ama paranoyaklikla kızı köşeye sıkıştirirsan ikinize de zarar verir bu durum. Mutlu olmak için biraz olurum bırak bir yanlışı varsa zamanla bunu görür ona göre yolunu cizersin
Cevap sahibi+1 yıl@ezzoo35 3 ay önce eski sevgilim beni aldattı çok masum ve saf tı öyle bir imajı vardı fakat bana çok uykum var aşkım yorgunum dedikten sonra sabaha kadar erkeklerle konuşmuş türkcell den şans ederi öğrendim sence birdaha güvenirmiyim?
+1 yılAnlar ama anlayışla karşılayacaksa neden yalan söylemeyi tercih ediyorsunki.
00 Yorumlaumarım anlar da gerçeği eşine söyler
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor neyse onu söyler peki sana bir fikir versem
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir fikir olduğuna eminim neyse söyle
- +1 yıl
dıktır ne dıcek sankı 500 lıra heryer dıkıyo artık
Cevap sahibi+1 yılBen sana yardimci olmak istedim benim kadin doğum doktoru arkadasim var diye yorum yaptim madem ki sacmaysa git rezil ol o zaman ilk gecede nisanlin seni kovsun
- +1 yıl
kardes boz ver ne ugrasıyosun bu onada bı ayar verır kardesım kız tecrube sahıbı ya
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı bir insan seni kontrole götürmez ki
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur
- +1 yıl
Yani bilemem orasını senin eşin oda
+1 yılbaskasiyla iliskiye girdigini soylemelisin
10 Yorumla
+1 yılGözüne baksa anlar zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm anlıyorum
+1 yılAnlar tabi. Illa kanama istiyosan diktirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNe zaman bozulduğunu anlayamaz
00 YorumlaDoktor mal değilya anlar tabi
30 Yorumlaanlar ve anlarsa ceza yazar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOh cinsellik yaşa bide anlarsa git şurdan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlar fakat sen istemeden bilgi veremez
00 Yorumla
+1 yılhe dürbünü sokup bakar anlar ordan :D
00 Yorumla
+1 yılnasıl bakıre degılsın sen?
00 Yorumla
+1 yıldoktora gerek ykki onu anlamayacak ne varki
00 Yorumla
+1 yılO zaman sende öyle dersn
00 Yorumladeldirmeden önce düşünseydin
00 YorumlaOoo doktor anlamaz mi ya :D
00 Yorumla
+1 yılbaşkasınamı bozdurdun kendin mi bozdun
10 Yorumla
+1 yılOnunla deneyımın var mı?
00 Yorumla
+1 yılYalancının mumu yatsıya kadar yanar doğruyu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmalama tabii ki anlar
00 Yorumla
+1 yılBknz. Çin malı kızlı zarı
10 YorumlaÖnemli olan ilk girenin ne olduğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem parmak nasil bakire degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem yalancısın hemde anladın işte
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmarim anlar
30 Yorumla Nerelisin gelenek var mı
00 Yorumla
+1 yılDoktorlar herşeyi anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok canım doktor nerden anlasın
00 Yorumla
+1 yılA.. na bile koyar
00 Yorumla
+1 yılanlasilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNası bozdun yattınmı biriyle?
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem