Daha önce iliskim olmadı ve son derece sevilerek büyütülen bir çocuktum.
Sizin böyle fantazileriniz var mı?
Sizin böyle fantazileriniz var mı?
Sadizm ve mazoşizm az çok her cinsel ilişkinin içinde var. Sanırım kadın erkeğin gücünü hissetmek, erkek de gücünü göstermek istiyor. Şimdi bunu deyince akla illa kırbaçlar, sopalar falan gelmesin. Dayak atarak işkence ederek zevk alıp-vermekten bahsetmiyorum. Bahsetmek istediğim kaba tabiriyle seks esnasında hoyrat davranmak , saç çekmek, öpücükle karışık ufak ısırıklar kondurmak vs. Okuyunca gene de bazısına fazla gelse de dozu iyi ayarladığın zaman çiftleri yatakta coşturabiliyor. Ama bize biraz yabancı bir durum. Bizim kızımız yatakta abartılı narin. Cinselliği zevk için değil erkeğe hizmet ve bir lütuf olarak gördüklerinden her şeye tepkililer. Sürekli of, aman, dur, canımı acıttın, saçım takıldı, oramdan tutma, elini orama koyma, yavaş vs. bin tane nazını dinliyorsun. "Evet devam et" diyenine gelen erkek çok şanslı. Hal böyle olunca çıkıp buralara "şu kadar yıl evliyim daha orgazm olmadım" diyebiliyorlar. Eh sen yatakta seks dışında, dışardan gelen her şeye bu kadar refleks gösterme gayretinde olursan tabii ki zevk alamazsın. Erkek 80-90 kilo ağırlığıyla sana kelebek gibi davranamayacağı aşikar. Ufak tefek acıları da zevke dönüştürmesini becerebilmen lazım. Son olarak bir küçük örnek vereyim. Kızların göğüslerinden zevk alma şiddeti farklıdır. Kimisi ipeksi dokunuştan haz alır, kimisi de o dokunuştan hiçbir şey hissetmez bildiğin yoğrulmaktan hoşlanır. Ben bir tanesine denk geldim, okşanmaktan çok göğüs uçlarının hafif hafif dişlenmesiyle uçuyordu. Yani bu tamamen hissetme ve fantezi meselesi.
benimde sert seks yapma famtezim var nedense.. seks yaparken tokatlamak saçını çekmek dövmek istiyorum ve sporcuyum oyüzden zayıf bir kız denk gelirse omuzumda taşıyıp havaya kaldırmak yataga fırlatmak fantezisi var bende zayıf bir kızın bacaklarından tutup havaya kaldırmak istiyom ama eğer şişman olursa kız bu seferde güreşmek dövmek istiyorum saç çekme surata tokat atma ayağımda ezme fantezisi var bende çok sadistim :)
Hardcore olabilir 😛 neden olmasın sevebilirsin zevk meselesi erkekler de bayılır 😛
Cevap
80Cevap
ilişkin olmadı da seks sırasında acı çekmekten hoşlandığını nereden biliyorsun.
Bu turlusu daha ilgimi çekiyor cunku
ama hayallerle gerçekler farklıdır küçük hanım.
Düşüncesi hoş gelirken yaşaması neden farklı olsun ki😊
valla hiç belli olmaz bizim erkeklerimiz ayıdır biliyorsun vur dersin öldürürler :D
Hshsjsjsj doğru bir de o var. Kimse bilmez orası ayrı zaten
neyse ilk seksini deneyimli bir erkekle yaşa bari de kazaya kurban gitme :D
çoğu kadın dozunda sertliği ve argoyu sever seks sırasında... bir çok partnerim oldu hayır diyeni çıkmadı...
Var. Eziyet çektirmeyi severim. Sağda solda ne varsa kıra kıra devam edelim yatak masa vs kırılsın.😁😂
grinin elli donu
Bebeğim dediğim anda vur bana jdjdjdjdjdj
öyle orgazm olamazsın sadece biraz haz yaşarsın o kadar. yumuşak ve sakin ilişki yoksa sadece boşalırsın o kadar
Mesela bende normal şeylerin yanı sıra senin fantezinde hoşuma gider. Bunun dışında strapon ile becerilmek gibi bir fantezim var. Bende senin gibiyim iyi bir aileden geliyorum terbiyeli biriyim ama böyle fantezilerim var ne yazık ki :(
BDSM yi arastir biraz. istedigin cevaplari bulacaksin
Senin gibisi coo. merak etme yalnız hissetme kendini
Farkındayım sjjdjd
Sosyal yasantindaki aktivitelerin bilincaltinda boyle bir alan olusturmus olabilir.
Ne gibi aktivitelerim?
Herhangi bir sey olabilir. Surekli ayni icerikli televizyon programlari , filmler , sosyal medya mecralari. Seni etkilemeyecegini dusundugun kucuk detaylar bile belli bir sure tekrarlandiginda bilincaltinda seni etkileyen birer viruse donusebilir.
Hiç bir alakası yok. Kadınların çok büyük bir kesimi saklar bu isteklerini yüzde 90lik kesimin icinde vardır bu duygular. Yanı icgudusel bir duygu bir vuris degil
%90'lik kesim isteyerek ya da istemeyerek ayni seylere maruz kaldigindan oyle. Virus dememin sebebiyse senin farkinda olmadan bu huyu edinmis olmandir. Yani , cinsellikteki mesrebini karakterin belirlemez. Dis faktorler belirler.
Çok mantıksız hanı şey falan deseydin eski çağlardan gelen köle icgudusu. Ama dediklerin anlamsız geldi
Bilincalti ve insan psikolojisiyle ilgili bir malumatin yoksa mantiksiz gelmesi normal. Gunumuzde bir cok firma bunlari kullanarak insanlari tekelden yonetme pesinde. Subliminal teknik , 25. kare teknigi vb. gibi yontemlerle mumkun olan seyler bunlar.
mesela şöyle sevişirken ağzının ortasına bir osmanlı tokatı atsa hoşuna gider mi
Ben de efendi olmayı seviyorum henüz bakirim namazında Niyazindayim ama böyle kölem gibi olsun cariyem olsun ben ne dersem yapsın istiyorum karım böyle istediğim kadar sert olayım istiyorum
Merhaba, bayanların cinsel iç dünyaları ile ilgilenip onların fikirleri hayalleri bakış açıları ile ilgili kendimce raporlar hazırlıyorum. Bu konuda bana yardımcı olmak ister misin?
Potansiyel olarak bdsm tarzı şeyler taraftarisin. Bağlanmak, domine edilmek, sadistçe ve mazoşistçe şeyler.
Daha önce ilişkin olmadıysa seks sırasında eziyet çekmekten zevk aldığını nereden biliyorsun?
Buna fantazi deniyor çünkü yasasanda yaşamasan da bu fantazi.
Hayır cümledeki anlamsızlığa dikkat çekmek istiyorum ben. Seks sırasında şöyle böyle diyorsun sonra ben seks yapmadım diyorsun... İlginç
Gizliyim ve neden buradaki insanları kandırmak isteyim ki? Öyle olsa derdim zaten
Kandırmaktan bahseden mi var, ne kadar saçma bir cümle kurduğundan bahsediyorum sadece. Saçma bir insansın galiba anlayamadın gitti. Yoksa bana ne mk bakiresin değilsin, yalansın doğrusun
Valla delircem afedersin ama mal misiniz nesiniz. Buna fantazi deniyor ve yaşansa da yaşanmazasa da bunun adı FANTAZİ oluyor of be
Daha önce seks yapmadın ama sekste yapıldığında hoşuna giden şeyler var? Süper ya güldürdün 😂😂😂
Neden olmasın ki? sjsjsjdj
Hayatında hiç dondurma yememiş ama "dondurma nefis şey ya bayılırım" diyen bir insandan farkın yok.
Peki sıcak bir yaz gününde serinleten güzel birşeyin hayalini kurmak neden saçma olsun ki
Ama sen dondurma yemedin, ne tadını biliyosun ne serinlettiğini. Sadece gördün. Hayalini kurduğunda sen dondurmaya kendi seçtiğin özellikleri vermiş olursun dondurmanın varolan özelliklerini değil.
Şimdi sekste acı çekmeyi eziyet edilmesini seviyorum diyosun ama hiç denemedin ve fikrin yok. Sen kafanda kurduğun fantezilerde nasıl hissettireceği hakkında beklentiler kurdun ve gerçekte yaptığında o beklentiler karşılanmayınca hayal kırıklığına uğrayacaksın.
İnan öyle olmaz. Evet psikolojik olarak tranva bırakabilir ama yaşanırken orgazm eder, tabi bundan hoşlanan insanlar için. Ha birde zaten hayvansal sapkın bir gudu olduğu tartışılmaz ama inan kadınların çok büyük bir kesimi içinde bu duyguları barindirir ama gizler
Ben ne diyorum sen ne diyosun. Ben cinsel dürtüleri değil fantezileri kastediyorum. Seks güzel hissettiren bişey bu evrensel geçerlilikte. Ancak her fantezi herkes için aynı derece zevk vermez ve sen daha fanteziyi denemeden ben bunu seviyorum diyosun. Adamın tekiyle sevişiyoken sana eziyet etse, vursa, kırbaçlasa falan iyi hissedebilirsin ona bişey demiyorum ama bunu daha denemeden iyi hissederim demen yanlış.
Senin sorunun BDSM maykıl ;) bondage disiplin sadist mazoşist demek yani maykıl
Farkındayım maykil
Olsun be sorun değil ama bu hislerini çok rahat yaşayabilceğin en rahat ülke amerika ama bilgin olsun maykıl
Burda da yaşanır ama zaten yaşamayı tercih etmem
yaşamayı tercih etmem derken neyi?
yok ama karşıdaki kişiye steği doğrultusunda normal bir seviyede yapabilirm aslınnda
Hoşuma gideceğini düşünüyorum de bari. Çünkü hiç ilişki yaşamamışsın.
Sen eziyet gormemissin tatlım sana ben neler yaparım
Benim strapinla bir kadin tarafindan becerilme iategim var.
hııım bende seks esnasında kaba olurum yanı acımam o an bagırdıkca dahada acımasız olurum
ilginç sevgiyle büyüyüp eziyet edilerek becerilme isteği tamamne ters orantılı
Daha önce ilişkin olmadıysa bu nasııl hosuna gidiyor?
Evet ben de sert seks yapıyorum
değişik bende eziyet etmeyi seviyorum kimse beni sevmiyor
var senin gibi düşünen bayanlarda dayak yiyerek becerilmek isteyen
seks hayatımız yok ki fantazilerimizi karşılaştıralım
Hic iliski yasamamissin hosuna gidecegini nerden biliyon
ıyyıde canım gıtmesı tamam olabılırdı gerceyı yasayıta boylmı dusunecen buda var
eziytten kastın kalçanın toktlanması saçının çekilmesi göğüslerin hunharca sıkılması uçlarının knayana kadar ısırılması mı cnım?
Evet gibi gibi
bunlar dışnda başka nelr ypılması hoşuna gider?
Tecrübe etmeniz lazım belki yaşayınca hoşunuza gitmez
Eziyet çekmeyide severim çektirmeyi de..
Mesela straponla becerilmek bayan tarafından güzel duygu...
Filmlerde goruldugu gibi degil yaşamadan bilemezsin
Bende eziyet etmeyi seviyorum şaplak atmak şaç çekmek vs.
Yaşamadın ama hoşlanıyosun.
Sanırım aynı fikirdeyiz
cıddmısınız
@Manyaksaglıkcı evet
mesela ne yapılmak
@Manyaksaglıkcı bilmiyorum bunu o söylicek
senınle konusmak ısterım
Eziyetten kastın ne
@bedravas sevgilim domine etsin yani ne isterse yaparım
bana ulasırmısn senınle bısey konusmak ıstıyorum sonra engellersın
@Manyaksaglıkcı ifşa edemem kendimi ya
ifşa olmuycaksın sadece ben gorucem lutfen sonra engellersın benı
lütfen bir şans ver bazı seyler konusmak ıstıyorum arastırma ıcerısındeyım
@bedravas buraya yaz
buradan olmaz
@Fetaaslan sen evlilik ilanımı vermiştin Ks de?
Acı çektirmek hoşuma gider sadece
Kızlar kullanılmayı seviyor yatakta evet
sen tecavüz fantazisini de seversin :)
Fantezi değil ama yasak hayaller kurardım yasak çok yasak kişiler
Eee olmadıysa nasıl hoşuna gittiğini biliyorsun?
Doğal olan bu... kadın sekste ezilmek ister.
evet acı vermeyi severim inlemesini isterim :)
İlişki esnasında sadistim. 👍🏿👍🏿😘
fazlasıyla çokça var :)
İşte bunlar hep grinin elli tonu
Olabilir bilmiyorum. Hiç seks yapmadım
ban özelden yaz sana bir kaç fikir vereyim :)
Bekara bol keseden atması kolay.
Evet buyuxden xxx hard cıyım
Seni neyle severek büyüttüler merak ettim 😃😃
olmadıysa neyi sevdiğini nereden biliyorsun
evet
mesela
Seni baglayalim.
fantazi senin
Offf seni bağrıtmak isterdim
ozaman sana köklemek lazım
Eziyet çekmek neymiş anlamadım
Kolemi olmak isterdin