merak ediyorum arkadaslar neden vajinal yol varken anal isteniyor
dar olmasimi?
yoksa fethedilmedik delik kalmasin diyemi?
dar olmasimi?
yoksa fethedilmedik delik kalmasin diyemi?
Fethedilmedik delik kalmasınla alakası yok. Anal yapmanın zevki başkadır. Kalçalara hakim şekilde arkadan giriş yapmak o darlığı hissetmek kadınında zevk almasını sağlamak bana çok zevk verir. Bunun tadını alan kadın ya da kız zaten bir daha hayır demez. Önemli olan deneyimli partnerle canını yakmadan yapılmasını sağlayıp zevk almaya bakmaktır. Anal zevki (anal orgazm) yaşayan erkekte kadında bunu herzaman yapmak ister. Tercih edilme sebebi kesinlikle kalçaya sahip olmak o darlığı hissetmektir. Amaç fethedilmedik delik olsa kulak burun parmak arası da denerdik değil mi?
kalçalara hakim olmak için 3 cm ötedeki delik çok uzak kalıyor sanırım size?
buruna penis girse emiinim orayada sokmak isterdiniz
sizene yaa yapmak isteyen yapıyor istemiyorsanız yapmayın. Kim zorladı sizi anala. Yaranız mı var? Ben severim yapmayı ama bugüne kadar kimseyi zorlamadım. Çünkü namus timsali kesilen bayanlar nedense yatakta 10 dk sonra kendisi arakaya sok diyor. neden acabaaa?
namusla ne alakası var ? böyle birşey söyleyenmi oldu? :) sağlıksız diyoruz yapandan bizene.. ben kalçaya hakim olmak için gerekli demene yorum yaptım. 3 cm ötedeki delik bunu sağlamıyormu dedim. sen namusa döktün işi.. yoksa banane ne halt yersen ye..
Yav arakadaş herkes sevmeyebilir ama dogy pozisyonunda arkaya girmek kadına bende herşeyiyle sahip olma duygusu veriyor. Daha çok haz ve zevk alıyorum. Artı dar olmasıda bunda aldığım zevki 5 e katlıyor. O 3cm alttaki yerde okadar zevk almıyorum o hazzı yaşamıyorum ya. Ben namus derkende burada yapmam ıyy diyen kızlar için söyledim. namuslu takılan ama 1 kerelik bile yattığım kızlar yatakta 10 dk sonra arkaya gir diyor. demek istediğim o. O kızlardan bu sitede de var. Sevmeyen yorum yapmasın.
her ikiside ama mantiken belki heyecan zevk katar ,fakat cok tehlikeli birincisi dinen büyük günah ister evli olsun ister beklar ikincisi aliskanlik haline gelirse kaslar gevser ve orta yaslarda wc tutamaz hale gelirsiniz,bunu simdiden kestiremezsiniz ,görünen ortada,ücüncüsü hastalik kapma riski kat kat fazla,tibben zaten asla uygun degil,bizim türk milleti nedense bisey yasak denilince o daha fazla kiymetli geliyor heralde ondan olsa gerek,derin yerlere yüzmeye atlamayin denildiginde inadina bizimkiler atlar ama gercektende bogulur
biz el tutmaya çekinirdik şimdi neyi tartışır hale geldik :) tamam bizde yaşıyoruz bir şeyler ama taş yerinde ağırdır... sebeblerine gelince dar olmasından önce bekareti olan bir kızın alternatifi olması. illede sevişeceğim diyen erkeğe anüsü sunmalarıdır(o acıyı çeke çeke) ikinci sebebi dar olduklarını söylemeleri ama aslında vajinal bir birleşmede beline hakim olamayıp içeri boşalmaktan korkarlar. ama anal yoldan içeri rahatlıkla boşalabildikleri için seçerler.. ama bilmezlerki aids denen illetin bu tür ilişkilerden bulaştığını.
teşekkür ederim..
sizi tanıyormuyum ben? ya da benzetiyorum sanırım neyse..
kımıınsan herdelıgı tatmak ıster dar olması ayrı bır zevktır tabıkı ama genelde bazı sapkın kısılerde bu saplantıdır yanı bu delıgın bır bayanda ya da erkekte olması fark etmez yeterkı ters ılıskı olsun saplantılıları vardır tercıh edılenmı bır durummudur zevk almasını ve ısteyerek yapılıyorsa tabıkı zevklı bır durumdur onemlı olan oncelık bundan bayanın zevk alması bayan zevk alıyorsa olayın tadı ayrı bır boyut alır ama bayan zevk almıyorsa cekılır bır gıtgel konumu degıldır :) dorumuyum ?
Cevap
20Cevap
Hayır ben sadece çokkk sexyyy bir görüntü oldğu için tercih ediyorum yoksa ikiside aynı zevki verio erkeğe. Ama o görüntünün her erkeğin beyninde çokk sexy canlanıodur. Bu yanii.. Çoğu erkeğin misyoner gibi pozisyonlardan hoşlanmayıp doggy takılmasının sebebide budur :D
Dar olması da tercih meselesi girilebilecek tüm deliklere sahip olma isteği de tercih meselesi.
Bak gördün mü senin g. de neyse işte.
Her şekilde sahip olma amacı.
Yine heyecan bastı :S
Hangi taraftan soruyorsun ?
Erkek için farklı seçenekler veya p-rnolardan esinlenme.
Bayan için ise tatminlik duygusunun farklı yollara itmesi ve acı çekmek istemesi.
Dar olması, fantezi, değişiklik ve bunların hepsi zevk...
Hiç tercih etmediğim ve tavsiye etmem,dogru yol varken çamura saplanmak nedir anlamadım,sağlıksız bir durum,
walla bundan zevk alan çok kadın tanıdım ben...deli gibi isteyen hem de...acaba nasıl bir duygu ki o diye yaklaşan da var ;)
hayır doğru yapıldığında kadın deli gibi zevk alıyor ondandır...
dar ve sıkı olması
zevki artırıyor ama
ak delik varken neden bok delik :)
muhtemel 2 si de lakin kadının dengesini bozan ve hastalıklara davet çıkaran bir iş olduğundan senden isteyen varsa önce sen cevir ona dene diyorum =)
Bir kız arkadaşım bunu özellikle istiyordu. Bunu diğerinden daha çok sevdiğini söylemişti. Tercih meselesi herhalde.
Kesinlikle sapıklık. Yasak olan yolu tercih etmek hem dinen hemde cinsellik olarak sapıklıktır.
Dar olması zevki arttırır ama bu yine de yapmak için bir bahane değil
noluyomuş ki ordan olunca :D
dar olması daha çok zevk veriyor galiba
partnere acı veren zevki ne yapayım ben? ayrıca sağlıksız olduğunu bilmeleri gerek...
1 kezlik acı o ardından zevk var ama
evet sana katılıyorum hotline07
kapı benim kapı olduğundan bir problem yok diyenlere sözüm yok elbette.. :) ama sağlığınızı düşünün...
evet
ben sizi yanlız bırakayım :)
Milleti anlamıyorum ya . Dışarıda kıç görse of o g*te bir soksam derler burada ahlaklı herkes. Süper adam rolü oynuyorlar. Ben yapmayı seven partnerimle analı asla vajinale değişmem. Anal orgazmı yaşattığınız kız size tapar zaten. Siz yapmayın ama yapanada karışmayın. Ahlak polisi olmayı seven ne kadar adam var ya.
bende çıkayım konuştukça ıslanıyorum yoksa :)
kunteper34 bakmak ile görmek arasındaki farkı anla.. ahlak konusunda bir kelime hiç kullanmadım! kim ne halt yerse yesin banane! sağlıklı olmadığını söylüyorum ben! önce bunu anla.
dümencihaydar. sağlık konusu ok hemfikirim ama bunu tecrübeli biriyle yapıyorsa kız hiç sorun olmaz. Ben yıllardır yapıyorum partnerlerimde daha sorun görmedim. Açıkça da yazıyorum. Bu kadar uzayacağını bilseydim gizli yazardım reklam yapıyor sanacak millet. Önemli olan partnerin deneyimi makata zarar vermemesi canı yakmaması erkende bitirmiyorsa zaten hiçbir kız dur demez sağlıksız bişide olmaz. Acemi olup sert davranıp krem vs yumuşatmadan yapıp çatlak vs yırtılmaya sebep olmadıysa tabi..
Denedinmi hic
Zevkli olabilir ama bana göre değil.
fethetilmemiş olması bekaret ve dar oluşu
geneli vermiyor ilgi cekiyor
ikisi de geçerli
ikiside :))))
i*nelik olsun diye !
çok güldüm gerçekten
heves işte o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?