Cinsellik Testis ve penis kokusunu seviyorum, bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Iğrenç miğrenç diyip yazacaksanız hiç yazmayın. Bu arada biseksüelim ve bu kokudan çok hoşlanıyorum, normal mi? Güncellemeler+1 yıl Evet arkadaşlar bu kokuyu çok seviyorum. Acaba erkeklerden hoşlanan bayanlar ve diğer erkeklerde seviyor mu? Güncellemeler+1 yıl Gücel Testis ve penis kokusunu seviyorum, bu normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
edaarya Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl biseksüel olduğuna göre normal 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamazsan, sen hoşlanıyor musun? Hoşlanıyorsan tarif et desem kokuyu nasıl tarif edersin? Yorumla edaarya +1 yıl üzgünüm hoşlanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam, önemli değil. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendini ki mi yoksa başkasını mı? 1 33 Yorumla Soran +1 yıl ikiside 😅. Sen heterosan bu kokudan hoşlaniyormusun? Hoşlanıyorsun kendi cinsel organın kokusundan da hoşlanıyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğin kokusu hoşlanırım da kendimkini değil Yorumla Soran +1 yıl Tamam, benim ki de onlarınki gibi koktuğu için doğal olrk kendikimdende hoşlanırım. Bu kokuyu tarif et desem, nasıl tarif edersin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sevdiğim adamın kokusunu seviyorum tarifi yok Yorumla Soran +1 yıl Şimdi kokladım, ben de tarif edemiyorum. Ama nasıl oluyoda hoşlanabiliyoz bu kokudan çok tuhafıma gidiyor. Sonuçta gül kokmuyor. Ilginç :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana iyi koklamalar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, sana da. Tavsiye verim, sevdiğin adam bol bol su içerse daha taze kokar ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam iletirim Yorumla Soran +1 yıl Bunu iletmişken, selamımı da ilet :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz sen erkeklerden mi hoşlanıyor sun Yorumla Soran +1 yıl Evet erkeklerden de hoşlanıyorum :) neden olmaz :( :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzak dur sevgilim den iğrenç bir erkek ol ya Yorumla Soran +1 yıl Iğrenç erkek olmayacam. Sadece sevgiline selamımı ilet dedim 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerden hoşlanma Çok kötüsün demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenç yani Yorumla Soran +1 yıl Elimde olsa hoşlanır mıydım sence? 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum neyse sıkma canını üzüldüm ya Yorumla Soran +1 yıl Ben de üzülüyorum ama bir yandan da hayal kuruyorum, cünkü baya istekliyim :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ok bb Yorumla Soran +1 yıl Elim de değil be güzelim :( Yorumla Soran +1 yıl Elim de olsaydı, sadece senin gibi prensesleri severdim 👍❤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen de yapacak bir şey yok of gerildim Yorumla Soran +1 yıl Gerilme lütfen, gerilmeni istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende senin üzülmeni istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, ama ister istemez üzülüyorum :( ama çok şükür ki cinsel ilişki yaşamadım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyamam şükür de edermiş peki istermydin yaşamak Kızlara da ilgin var dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet kızlarlara karşıda ilgim var ama daha çok duygusal gibi, erkeklere karşı daha cinsel :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oğlum beynim yandı ben kaçıyorum başım ağrıyor çözemedim seni herşey gönlünce olsun Yorumla Soran +1 yıl Sen de kaç :(. Özelde konuşabilirdik.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Açıkça, bu sitede (yemin ederim) hiç bir kızla özelde konuşmadım. Beni az da olsa rahatlatırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sorunu beğeniyorum mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Nick'i gördüm ama profilini bulamıyorum. Yorumda gizliliğini kaldır 3 sanite öyle tıklayabilirim :) Yorumla
ipekciaans Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl kayıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla asikar27 +1 yıl Soran Biseksüelsin Birde Oral Yapıp Meninin Tadına Bakmanı Tavsiye Ederim O Daha Bir Güzel... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
biseksüel olduğuna göre normal
Yanlış anlamazsan, sen hoşlanıyor musun? Hoşlanıyorsan tarif et desem kokuyu nasıl tarif edersin?
üzgünüm hoşlanmıyorum
Tamam, önemli değil.
Kendini ki mi yoksa başkasını mı?
ikiside 😅. Sen heterosan bu kokudan hoşlaniyormusun? Hoşlanıyorsun kendi cinsel organın kokusundan da hoşlanıyor musun?
Erkeğin kokusu hoşlanırım da kendimkini değil
Tamam, benim ki de onlarınki gibi koktuğu için doğal olrk kendikimdende hoşlanırım. Bu kokuyu tarif et desem, nasıl tarif edersin?
Sadece sevdiğim adamın kokusunu seviyorum tarifi yok
Şimdi kokladım, ben de tarif edemiyorum. Ama nasıl oluyoda hoşlanabiliyoz bu kokudan çok tuhafıma gidiyor. Sonuçta gül kokmuyor. Ilginç :)
Sana iyi koklamalar
Teşekkürler, sana da. Tavsiye verim, sevdiğin adam bol bol su içerse daha taze kokar ;)
Tamam iletirim
Bunu iletmişken, selamımı da ilet :)
Olmaz sen erkeklerden mi hoşlanıyor sun
Evet erkeklerden de hoşlanıyorum :) neden olmaz :( :(
Uzak dur sevgilim den iğrenç bir erkek ol ya
Iğrenç erkek olmayacam. Sadece sevgiline selamımı ilet dedim 😐
Erkeklerden hoşlanma Çok kötüsün demek istedim
İğrenç yani
Elimde olsa hoşlanır mıydım sence? 😐
Anlıyorum neyse sıkma canını üzüldüm ya
Ben de üzülüyorum ama bir yandan da hayal kuruyorum, cünkü baya istekliyim :(
Tamam ok bb
Elim de değil be güzelim :(
Elim de olsaydı, sadece senin gibi prensesleri severdim 👍❤
Aynen de yapacak bir şey yok of gerildim
Gerilme lütfen, gerilmeni istemiyorum
Bende senin üzülmeni istemiyorum
Teşekkür ederim, ama ister istemez üzülüyorum :( ama çok şükür ki cinsel ilişki yaşamadım.
Kıyamam şükür de edermiş peki istermydin yaşamak Kızlara da ilgin var dimi
Evet kızlarlara karşıda ilgim var ama daha çok duygusal gibi, erkeklere karşı daha cinsel :(
Oğlum beynim yandı ben kaçıyorum başım ağrıyor çözemedim seni herşey gönlünce olsun
Sen de kaç :(. Özelde konuşabilirdik..
Hiç gerek yok
Açıkça, bu sitede (yemin ederim) hiç bir kızla özelde konuşmadım. Beni az da olsa rahatlatırdı
Tamam sorunu beğeniyorum mesaj at
Nick'i gördüm ama profilini bulamıyorum. Yorumda gizliliğini kaldır 3 sanite öyle tıklayabilirim :)
kayıyorsun
Derken?
Soran Biseksüelsin Birde Oral Yapıp Meninin Tadına Bakmanı Tavsiye Ederim O Daha Bir Güzel...