Mesela dün ben otobüste bir cocuk gördüm. Inmek icin ayaga kalktığında baya baya ereksiyon olmuştu. Tişörtü cekistirip durdu zavallı ve sonra indi. Tam onumde oldugu icin ister istemez dikkatimi çekti. Boyle durumlar cok oluyor mu oldugu zaman ne yapıyorsunuz? Hos olmayan ve kisiyi zor durumda birakan bir sey bence boyle alakasiz yerlerde olmasi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet aynen zor durumda kaldığım zamanlar oluyor, bazen ister şstemez kalkıyor illa bişeyden dolayı tahrik olmaya gerek yok durup dururken kalkıyor, otobüste sokakta ya da evde aile içinde de oluyor o an saklayabileceğim bir şey varsa elimde gizlemeye çalışırım çanta gibi ya yastık, veya ceket gibi ama yazın çok zor olur genelde gömlek tşört olduğu içşn kalktımı malum eyfel kulesi gibi oluyor çok dikkat çekşyor insanlar farkedince yüzüm kızarıyor☺️ Hiç unutamadığım iki olay yaşamıştım böyle biri 12 yaşındaki kız yeğenşmle yan yana oturmuş tv izlerken bu kızız gözü takılmış benim şeyime yan yan bakıyormuş o sıra benimkide öylesine kalkmış eşofmanın önü dimdik arada sıkınca hareket ediyo o kızın dikkatini çekmiş baktığını farkedince yastığı koydum ama kız şey demişti Şişti mi😂 çok utanmıştım
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis kelepçesi kullanmak lazım. Kölesi olduğum kadın bundan takıyordu bana. Anahtarını kendi muhafaza ediyordu. O istemeden açmıyordu.
www.patakute.com/yazi/erkekler-icin-bekaret-kemeri bunun gibi02 Yorumla
Soran+1 yılKole mi :D
Cevap sahibi+1 yılEvet köle idim.
+1 yılO daha iyi terbiyeliymis ben otobus beklerken karsimda adam elini atmis bana bakarak cekiyodu yerin dibine girdim
719 Yorumla- +1 yıl
yuhhhhhhh ohaa be :))=)
- +1 yıl
@stayontheline2 aynen ve ben yabanci ulkedeyim ondan sanirim ama gerci ceken kisi de yabanciydi
Soran+1 yılMalesef boyle bir taciz benim de basima geldi. Otobus duraklarinda vs pantolonunu okşayan salak cok bunlar genelde yasli orta yasli tipler
- +1 yıl
fiziğin ıyıdır tahrık olmusttur desem olmaz olursun eve gıdınce kızı hayal cekersın tamamda kıza bakarak osbır cekmek ne dmeek :))
- +1 yıl
@stayontheline2 hahah sorma kardesim ya ulu orta sok sen elini basla bakarak cekmeye hani acik da degilim neremden etkilendk desem tesetürlüyüm ben utandim inan😆☺️
- +1 yıl
Aynen canim
- +1 yıl
demekkı turkıye cınsellıgın afrıkası degılmıs :))))
- +1 yıl
@stayontheline2 degilmis canim😂😂
- +1 yıl
Oha yani cus eh pes
- +1 yıl
@yapayalnizcowboy yok yok bu hayatta
- +1 yıl
e sen naptın durdun mu karşısında
- +1 yıl
@yapayalnizcowboy döndüm bakmadim saate falan bakar gibi vakit gecirdim bakdim adam napiyo diye kemerini gevsetiyo bide ortalik sakin bir yerdi iyi gelmedi yanima😂😂
- +1 yıl
sana özel birşey sormak istiyorum mümkün mü?
- +1 yıl
@yapayalnizcowboy ne sorcaksiniz
- +1 yıl
genel bir bakış açısıyla ilgili
- +1 yıl
Oha ya,
- +1 yıl
@serkan1065 haha😆
- +1 yıl
Yanına gelse nabcaktın, iyi ucuz kurtulmuşsun, kadın olmak çok zor. Lan biz rahatsız olmasınlar diye sırtımızı döneriz adamın yaptıgına bak.
- +1 yıl
@serkan1065 ben silahla gezdiğim için korkmuyorum kendimede güveniyorum illa yanımda bir erkeğin beni korumasına gerek yok kendimi koruyabilirim
+1 yılbilemiyorum fakat jungkook olsaydı çok hoş olurdunb dskfkyasyufjs
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecbur sakliyoruz ne yapabiliriz ki baska? Metrobuste isten yeni cikmis kalem etekli, siyah ince corapli bir kadin (en sevdigim tarzdir) yanimda duruyordu cok kalabalikti icerisi. Cantasindan telefonunu almak icin dizini kaldirip cantayi dizine koydu ve o sirada dizini de istemeden seyime bastirdi cok yakin durdugumuz icin. Dizini indirdiginde bana yasladigini fark etti ve kafasini egdiginde kocaman oldugunu gordu. Cok utandi, ozur diledi ama neyse ki anlayisli kadinmis. Yer degistirelim buyrun inene kadar cama dogru donup yaslanin kimse gormesin dedi. Baskasi olsa neden kalkti diyip tekme atardi.
70 Yorumla
+1 yılÇok zor bişey aslında olursa baya utanıyorum hele birde kadınlar görürse :( gennelikle şöyle yapıyorum bacaklarımın arasına alıp sıkıştırıyom falan bazen işe yarıyor en önemlisi o an kötü düşünmek eğer kötü birşey düşünürsen inme ihtimali artıyor ben öyle yapıyorum gennelikle
20 Yorumla
+1 yılCok normal birsey hicbirsey olmamis gibi davranirim kadinlarin da gogusleri kalcalari cikim her daim goruyoruz e normal bisey dikelmesi aklimiza gelmesi seksin. Ayrica kadinlar da olduk olmadik regl durumunda oturu karni agriyor yorgun gorunuyor ped degistirmeye gidiyorlar. Bu durumlar be kadar normalse bizimki de normal yanlis miyim
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal ama komik oluyor ya
+1 yılbu olay yüzünden ne şort ne eşofman hiç bişi giyemiom. anca kot. o da bir yere kadar tutuyor. çok sakıncalı durumlar. linç bile edilebilirsiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik geliyorlar bana. Ama olmadık yerlerde sevgilimi tahrik etmek de hoşuma gidiyor mesela o işteyken azdircak mesaj atarım bazen :D
21 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilimde yapıyordu yalnız karıncadan yaaa memet felan filan sonra ortaya karışık birşey çıkıyordu 😄😄
evet uzun süre oturunca olabiliyor bu, yani illa seks düşünüldüğü anlamına gelmiyor. Yapacak bişey yok valla ayıp bişey de değil doğrusu
32 Yorumla
Soran+1 yılAyip degil ama kisiyi zor durumda birakiyor ister istemez
+1 yıloturduğumuz yerden kalkamıyoruz. kalkmak zorunda kalırsak da elimizde ne varsa önümüzde tutmaya çalışıyoruz. belli olmasın diye :)
00 Yorumlabende sigarayı bıraktıktan sonra durduk yere oluyor sürekli... üzerimde de takım elbise.. ofiste hiç hoş olmuyor... aynı durum benim başıma da geldi... ayağa kalkmam gerekliydi anlık olarak karnım ağrıyor numarası yaptım..:)
00 Yorumla
+1 yılÇok nadir olmakla beraber ben hemen bir yerlere oturur sıkıcı şeyler düşünüp inmesini beklerim.
10 Yorumla
+1 yılözellikle kumaş pantolon giymek bu yüzden çok sıkıntılı oluyor :)
22 Yorumla
Soran+1 yılKot giyiyodu benim gördüğüm genc çocuk yapacak bir sey yok herhalde
- +1 yıl
evet bazen olur olmadık yerde kalkıyo ve saklamak zor oluyor gerçekten :)
+1 yılAklindan gecek sapikca seyler tetikliyor maalesef.. oyle bir sey olursa isyeri disinda sorun olmaz...
10 Yorumla
+1 yılokulda olurdu :D hoca beni tahtaya kaldırırsa ya diye ödüm patlardı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçişi gelmiştir.. yazık... saklamaya calısıyor işte.. sen neden bakıp utandırıyon ki cocugu..
12 Yorumla
Soran+1 yılTam onumdeydi mecburen anlik sekilde sahit oldum.
Cevap sahibi+1 yılhmmmm dik dik bakmadıysan iyi..
Zor oluyor. Ayağa kalkıp gezemediğimiz zamanlar oluyor :D
10 Yorumla
+1 yılBende kadinlar boyle bir sahne gorduklerinde ne hissesiyorlar onu merak ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulandi ilk gordugumde. Sonra gulesim geldi gulemedim. Oglan inene kadar bakmadim tekrar. Utandim biraz
- +1 yıl
Bu sitede benzer sorularda tahrik oluyorum diyenleri gormustum, herkes cok farkli gercekten..
Soran+1 yılOyle diyen de olabilir ama komik ya
- +1 yıl
Basina gelmedigi icin bilemezsin..
Ara ara tabiki olabiliyor tahrik oluyorsun. Farklı şeyler düşünüp o durumdan çıkmak gerekiyor:)
00 Yorumlaİster istemez bazen oluyor sizin ıslanmanız gibi ama sizin böyle probleminiz yok
00 Yorumlaakışına bırakıyorum birilerinin dikkatini çekiyor nasıl olsa
10 Yorumlapeki sen o organı o halde gördüğünde ne yapıyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayim sasirdim once. Biraz midem bulandi sonra gulme tuttu. Sonra tekrar bakmadim tabi. Indi zaten oglan hemen
+1 yılben hakim olabiliyorum hiç başıma gelmedi yılanın başını küçükken ezdim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi iyi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanımda bayan varsa yüzüm biraz kızarıyor biraz ama bir şekilde hallediyorum işde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bır ara bağlamayı duşundum bacağıma olduk olmadık yerde dıklenıyor elımı cebıme sokup kemer altına sıkıştırıyom tışortu ustune salıyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durum simdi bendede var nasil kalkacam ayaga bilemiiyimm😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSon duraga kadar git :)
Cevap sahibi+1 yılSaga sola cektim kalktim napim ya😂😂 cok utandim lan varya 😔😔😔
Soran+1 yılGecmis olsun. Normal bir durum ama komik oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen ya😂☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeden dersinde eşofman bir kalkıyo 10 metre öteden belli oluyor ya o yüzden beden dersinde hiç kalkmam nolur nolmaz
10 Yorumla
+1 yılcep içinden çevrilip kemer altına yerleştirilir. bir de dar pantolon giymemek lazım :)
10 Yorumla
+1 yılyapcak bişi yok valla oturduğum yerden ya kalkmıyorum ya da bir şekilde gizlemeye çalışıyorum :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor bir durum ama düşünmekle alakalı bide hayvan gibi kızlara bakarsan kalkar
00 YorumlaAynen elimi cebime atıyorum ama atsamda etkisi olduğunu düşünmüyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorma çok zor durumda kalıyorum. Hasta bakarken muayene ederken tahrik olduğum anlarda kalkması formamdan kocaman şeyin belli olması utandırıyor beni. bir defasında hemşirelerin bakarken görmem beni çok uyandırmıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki kalkinca hemen belli oluyor
oldugum yerde kalkamam , elime cebime atarim :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkım bılır ne gordu cocuk gogus mu kalca mı oluyor tabı
01 Yorumla
Soran+1 yılValla sabah sabah o saatte ne gorecek ahahah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bakan bir kız görsem o an gider dayarım ona
14 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ya Allah askina. Çocuk inmek icin kalkinca tam onumde dikildi. Anlik bir sekilde baktim. Mecburen gormus oldum
Cevap sahibi+1 yılDik dik baktığını görüp dayadığım kızlar oldu hiç ses çıkarmadılar dikkatli ol :D
Soran+1 yılDik dik bakmadım. Zaten niye dik dik bakayım ki.
Cevap sahibi+1 yılCanın çeker bakarsın
+1 yıloluyor sağdaysa sola soldaysa sağa tsortte kapamak için iyidirrr
00 Yorumla
+1 yılBenim cisim gelince oyle oluyo tutunca normalde oyle kalkmaz olur olmadik yerde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen göbeğime çekip kayışa tutturuyorum sabitleniyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet zor durum belkide o cocuk o otobustw senden etkilenmis olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok baska tarafta oturuyodu cocuk. Karsisinda baska bir kadin oturuyodu belki ondan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir cem yilmazin dedigi gibi erkek organi tel masadan yapilmis isi düştüğünde kilini kipirdatmaz isimiz dusmediginde aslan kesilir 🙈😂😂
Genis pantolon giyicen iste zaten cok dar oldu mu zarar veriyor islevini bitiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evden cikmadan once penisimi bacagima bantliyom kangren olucam bir gun :(
00 YorumlaHep kot giyerim :) faydası oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim gordugum cocuk da kot giyiyodu ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kaldirip dolaniyorum
Kizlar bakip guluyor hosuma gidiyor 😅😅00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapıcaz çıkarıp halay çekecek halimiz yok mind kontrol ile olaydan kurtulmaya çalışıyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılKendi haline bırakınca iniyor kendisi
10 Yorumla
+1 yılgenis pantolon giymek gerek
21 Yorumla
+1 yılKemerin arasına sıkıştırıyorum 😀
00 YorumlaZaten onun işi gücü bizi rezil etmek.
00 Yorumla
+1 yılIste dusunun bizim halimizi yazik bize 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılAynen çok sıkıntı oluyo bendede
00 YorumlaSizinr yüzünüzden hep
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaat başı olur insan alışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen genelde oturunca oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOturunca niye oluyor cok sacma aslinda
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum da öyle oluyor ayakta olunca enerjini ayakta durmak için harcıyosun ondan sanırım :D
Soran+1 yıl:D :D
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Farkında değilmiş gibi davranıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. hiç bir şey yapmıyor, kendi haline bırakıyorum
00 Yorumlaçaresiz bulunduğun yere çömeleceksin
00 Yorumla
+1 yılBenim az oluyor olduğu zaman kör bile görebilir
00 YorumlaNe yaparsin yapacak bisi yok
00 Yorumlaelimi cebime atıp kenarı kaydırıyorum
00 Yorumla
+1 yılbazen sıkıntı olduğu doğrudur
00 Yorumla
+1 yılErkeğin malı meydanda
00 Yorumla
+1 yılevet sıkntıya sokuyo hle kı hoca derste kaldırırsa
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler cinsel organının olur olmadık yerlerde kalkmasi durumunda ne yapiyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım