Eski kafalı falan diyorlar önemseyenlere
Önemsemeyenler ne için önemsemiyor Bencede önemli...
Önemsemeyenler ne için önemsemiyor Bencede önemli...
Şimdi objektif bakarsak ; ne kızlar görüyoruz 2cm zara zarar gelmesin diye neler neler yaptığını... Şahsen , erkek olsam bir oturur düşünürüm. Bu devirde neredeyse bakire kız yok. Önüme gelen bu kız ise bakire. Sevgili de yapmış. Ama bakire? Hmmm...
Genel konuşmuyorum. Çünkü en basitinden benim ne aşklı ne cinsel ilişkim oldu. Ama çoğunluğa bakarsak , bir erkek olarak bakarsam bakire "kalabilmiş" ama üst arka yol geçen hanı olacağına, dürüstçe gelip " evet cinel ilişki yaşadım" diyen kızı tercih ederdim. Ve inanın ki, bir kız öyle kolay kolay bakireliğini vermez. Gerçekten sevmiştir onu. Ondan zarar gelmez...
Önemli bence. Ben nefsimi tuttuysam nefsini tutabilmiş bir eş isterim. Üniversite sınavında yüksek bir puan alsanız deli gibi çalışıp da, sonra sizinle aynı bölüme yıl boyu yan gelip yatmış gezmiş tozmuş birini koysalar, aman ne önemi var falan deseler hoşunuza gider mi?
😘👍👏
şimdi vuruşup vuruşup geriye cinsel heves bırakmamışsa karşıma da geçip bacağını ayırarak hadi işini hallet bir an önce derse olmaz. o işi ırıspıları örnek verirsem daha iyi anlarsınız, kadının sekse mecali kalmamış ağzında küfür kıyamet, millet ondan bize bela gelmesin diye kaçıyor. sebebi ne? cinsel ilişkiyi fazla yaşaması. ee? insanlıktan çıkmak mı gerek.. bekaretini hata ile kaybetmiştir cinselliğin sunuyu çıkarmamışsa evlenilir tabi ki. bana gelince kalçasını devirip hadi 5 dk da işini gör diyecek kadar eşiği yükseltmişse yok arkadaş!
Bekaret kızın vücudunda hiç değil - olmamıştırda.. Ruh'u ve kalb bekareti olsun kafi.. Birde hani şu devamlı Anal yapıp kocasına ben bekarete çok önem veririm vallahi kimsenin eli bile orama değmedi diyenler de var ; Hani şu erkek arkadaşına bol bol oral yapanlar. Onları da sizce bekaret ÖNEMLİ sınıfına da sokalım mı? ne dersiniz?
Ruhu ve kalp bekareti olan, yapmaz diye düşünüyorum...
Aynen.. O yüzden Bıraksınlar artık bacak arasındaki zar parçasını.. İçinde varsa ; evlendikten sonra bile yapıyorlar..
Cevap
51Cevap
Bekaret kelimesini duyunca cephe alan insanlar var neden bilmiyorum. Ben insanların tek eşli olması gerektiğine inanıyorum. Doğru kişiyi bulmadan önce ilişkiye giren insanların kendi hayatlarına saygılarının olmadığını düşüyorum.
Benden 1 adet daha
Ya şu namusun iki bacak arasında olmadığını iddia eden arkadaşlar orda değilse nerde bu namus merak ediyorum doğrusu? Bekaret benim içinde önemli değil çünkü bende bakir değilim karşımdakindende bunu beklemeye hakkım yok ama namus meselesi somut bir örnekle nasıl açıklanır?
Değil çünkü sırf zara bişey olmasın diyip anal oral yapanda çok kız var. O kız namuslu olur zar bozulmasığı için.
Kız aşık olur hoşlandığı ile birlikte olur ama ayrılır ama vajinal seks yapan kız namussuz ahlaksız şerefsiz bir ırıspı olur dimi? At gözlüklerinizi çıkartın artık kaçıncı yüzyıldayız aminakoyim ya.
Bekaret hem bedeni hemde "ruhu" kapsayan bir kavramdır. Herhangi birinin olmaması benim inancıma ve ahlaki değerlerime ters ☺️
Doğrii
Benim için önemli ben helalimi bekliyorum oda beklemeli
Aferim meraklılık başına iş açmamışş
Umarım öyle olur hakettiğin gibi
İster eski kafalık, ister direkt kafasızlık deyin. Önemlidir abi.
Ya iyide bu profil ne midem bulandı
Fantezi fareyle 🙈
Gelmedi ne bu agresif agresif kuyruğundan çekiştirmek falan geldi fotoğraf öyle olunca oda bir acı sonuçta.
Kolay gelsin
Gece gece sinir ettin beni bir gıcık kaptım senden.
Yanisi yok , o kadar.
beyaz renk tozlanıp kirlenince adı değişir mi. birilerinin beyazı koruması temiz tutması neden geri kafalılık olsun. kirliliğe razı olan çağdaş temizliğe önem veren geri kafalı mı olur
Ya götünden alıcak içine, başını sokturtucak ağzına alıcak kız bakire mi yani sizce mantıklı mı bu. ki bu devirde yaşıyoruz adam gibi gelsin ben yaşadım desin, bizde yapıyoruz yaşamış olabilirsin. dobra olun bu nedenden sizi istemiyceğe direk altına aldıklarından biriyle evlen diyin
Daha az deneyimli ya da tecrübesiz erkekler bakire olmasına takık olabiliyor. Ama belli bir doyuma ulaşan erkekler duygusal şeyler aradığı için pek takılmıyor.
Guzel tarif etmissin olayi bekaret gereksiz bir takindi kadinla yasadigim anin keyfine bakarim bakire olmadi bir etken degil.
Bekareti sadece iki bacak arasında olarak algılamıyorum. Bedenen bekaretten daha önemli şeyler var benim için; Ruhen bekaret mesela, Ruhu temiz olmayan, olamayan bir insanın bekareti olsa ne olur olmasa ne olur...
Kafamız eski bu konuda herkes kendine sahip çıkacak arkadaş temiz tertemiz olacak, hele bunu gizleyip söylemeyenler çok büyük hakka giriyor..
ben bakireyim ama SADECE toplum baskısından. Aksine cinselliği yaşamak istiyorum ama toplumdan ve ailemden çekiniyorum. Kim ne diyecek diye takmayanlara helal olsun, ben o kadar cesaretli değilim...
Onuru olacak ama bacaklarının arasında değil. Kadının bekaretine önem vermek onu aşağılamaktan başka bir şey değil çünkü. Oral Anal yapa yapa orta malı olmuş "kız" lar da var.
Bekaret Ruh-i İse Möhim dir Ama Bedensel İse Pek Möhim Değildir
Namus 2 bacak arası değil insanın ruhu bacım olmasın.
@Mali9707 bencede iyiki bu lafı öğrenmişler eskort meskortda farklı değil aynı iş yapılıyor
Bekaretten kastım hastalıkdan koruyan zar değil her b*k benim elim 20 yaşına kadar kız eline değmediyse benimde bunu istemeye hakkım var birinden
Benim içim önemli değil. İlişkiye girmek dışında cinsel anlamda her şeyi yaşayıp bakireyim diyeceğine bana her şeyi dürüstçe söyleyen senden önce ben birini sevdim onunla ilişkiye girdim bakire değilim demesini tercih ederim.
olmazsa olmaz bir kıstas degil
dahası ben bakir bir adam degilim illa bakire olsun diyemem
bunu demem için benimde öyle olmam lazım
karşımdaki kişiye göre değişir. anal oral her haltı yeyip ben bakireyim namusluyum diyen biri yerine bakire olmayan birini tercih ederim. gözleri gozlerime baksın sadık bir eş olsun gerisini sorun etmem galiba
Cidden önemli değil hep diyorum bedenini satın almıyoruz, geçmiş günahı da bizim boynumuzda değil; ruhunu duygularını sevip bedenini paylaşıyoruz olay bu..
Benim için önemli çocuklarımın babasından başka biriyle olamam
Hiç önemi yok kardeşim. Benim karı benle evlenmeden önce kova gibi yaptırsın benim için hiç sorun değil
Onemsemek eski kafaliliksa ben eski kafaliyim arkadas.
çok önemli bence.
bir kızla ömürlük düşünmeyenler sırf onunla yatmak için öyle der 1-2 yıl kendini bir güzel onla idare eder sonrada bye
valla oral yapan, arkadan veren p*slikler bile kendine bakire sayarken varsın önden verende bakire kalsın
niye önemseyim ki kadın kadındır benim için insandır
Peki 38yasinda kariyerli cevresinde sevilen bir erkek seni istese cevabin nasil olur du
bence değil namus gercekten beyindedr basit olmasın yeter
Önemsemeseydim oooooo 😂
Adamın nicki bile şey 😂
Evet çünkü ilkim olmasını isterim hayır kafam uyduktan sonra zarın önemi yok
Şöyle önemli erkek bakirse bakire istmeye hakkı var kızda tutacaksa kendisi için tutsun kendisine saygısı olduğundan dolayı
Sende olmayadabilir diyorsun yani
Benim için önemli çocuklarımın annesi olacak o kız yuvayı dişi kuş yapar
Aynen
Bakire olup yemediği halt kalmayan arkadan veren var onları napcaz
Bekaret onemli kardesm her turlu
Bekarete önem veren erkek gericidir. Bu türler sana bir şey katamaz
Eger sen temizsen oda temiz olmalı bekaret jilatini acılmamış gibidir sadık ve itaatkar oldugunu gösteriri
Başkasının altından geleni kabul eden birisi aldatılmayı göze alsın, bakire olmayan kız binlerce kez başkasının altında inlemiştir
Valla ben bakirim ondan bakire isterim
Onemli diyenlerin beynindeki zarlari yirtik
bılmıyom walla nıy onemşix
ERkekte olsam benim için önemli
Benim için fikirler önemli bedenler değil
benim için değil , kalbi bakire olsun
Tek kıstas alınması yanlış karşılanıyor
Bu duruma göre depişir
bakirelik edeptir
Miktiğim hatunu saymadım
Ne?
Yani baya ilişki yaşadım ama hiç dikkat etmedim yani o konuya