Kaslı erkek mi kıllı göbekli mi?
Kaslı Erkek tabii ki :*
Bana böylesi bakar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
illaki aşırı kıllı ve kilolu olamamalı tabii bakımllı ve fiziği düzgün olmalı ama önceliğiniz adonis olmamalı karakter ve zeka olmalı
kaslı ve aşırı bakımlı metroseksüel tadında bir erkek hayali ile yaşarsın biri ile tanışırsın kaslıdır ama nezaketsiz fırsatçı vurkaç yapan hödüğün tekidir.
kaslı olamayan ama bakımlı giyimine özen gösteren kişisel bakıma önem veren hafif kıllı kassız bir erkek ile tanışırsın bir erkekte kişilik ve hasysiyet namına ne varsa her yönde mutlu edebilecek biri ile tanışmış olursun..
olay budur... ;)
Kaslı erkekleri yerim
kasli olmasina gerek yok ama ikinci resimdeki gibi de olmasin :)
benim gibi olsa yeter mi ? bir bak bakalım hayatım.
ılk kez normal bı kızlar karsılasıyorum tebrıkler :)
Benim yağların altı kaslı gibi boyle değişik ya ben olur muyum şişman değilim ama kaslar da yok yağlar var
Sorulması hata:)
Cevap
17Cevap
şu verdiğin örnek resimlere bak allasen bu ne ya :D
Gerçekler
ben bile şu durumda ilkini seçerim :D
Yani :D
Al benden de bir soru sana. Tipsiz kaslı erkek mi yoksa gtlü göbekli ama eli yüzü düzgün erkek mi? İkisi de kılsız, epilasyona gitmişler 😆
Gtlü göbekli ve eli yüzü düzgün tuhaf. Vücud yüzü de etkiliyor. Tercihim kaslıdan yana gene.
çok şişman olanlarda yüzde de kilo alma oluyor, en son kilo alan yerler üst kısımlar.
Tabi ki sana öylesi bakar 😊😊Fotodaki kaslı yakışıklı erkek manken varken normal kızlara bakar mu😊😊
Ben hem kaslı hem hafif kıllıyım ne yapacağız? :D Göbek falan yok ama :D Beni kim alacak :D
Seni alan olmayacak sen kıllarını alacaksın
O zaman alırız :)
saçmalama yaa yıllardır işim gereği spor kas vs. ama ne kıl var ne götüm nahoşş
siteye üye olduğumdan beri sana hastayım napıcam ben yaa!!
vücudu kılsız erkek kız tabikide :D
Hem kaslı hem göbekli erkek yani beň
Göbek olayı abartılmış :)
Ikincisi
hastasın sen
sen erik gibi hatun ve sumo güreşcisini yatakta düşünemiyorum bile :D
Kaslı erkek
niye kız bende bakarım
Kaslı erkek iyidir😂
para var mı para?
kaslı tabi
İkisinin ortasıyım