Neden bu ülkede çakma olmayan bakire kız bulmak zor?

evet arkadaşlar 30 yaşında bakir bir adamım.
beni bakir yapan 10 senelik asosyal yaşantı tarzım ve kendimi işime fazlaca kaptırmam ve biraz da çocukluktan beri içime kapanık oluşum.

şimdi ben evlenmek istiyodum ama kızların çoğu önüne gelen adamla yiyişip bakirelik haricinde heryerlerini verme ihtiyacı duyuyorlar. En masum dediklerimiz bile yapıyor. hatta bana sülalemde kapalı kızdır al evlen şunu kaçırma çok iyidir diye tarif edilen kızlara bile güvenmiyorum. bana ahkam kesmeyin bakirelik zardan ibaret deill takma bu kadar diye. ben o yiyişenleri karı olarak almam. Bu yüzden sadece o zar önemli değil benim için. bir de gelmiş bazıları benim tipimle tş*k geçiyor kendi suratlarındaki 10 kg boyayla filli boya reklamında oynayacak maymunumsu tipleri var ve filtresiz foto atamayacak kadar yürek yemiş halleri de cabası. güzel olduklarını sanıyolar bir de çakma bakireler. Evet ben yeri gelince neşeli, yeri gelince öfkeden deliren bir adamım bunlar benim karşımda bu aşağılayıcı lafları söylemeye sülaleri değil ırkları bir araya gelse hatta tüm güvenlik güçlerini çağırsalar bile yetmez.

Şimdi bana diyceksiniz buna kızlar bakmıyo kıskanıyo, bir kız verse nefessiz yapar vs. ne kıskanacam ln kukunuz var beyniniz yok en değerli gördüğünüz kukunuz ve tüm erkekleri peşinizden döndürmekten haz alacak kadar egoist yaratıklarsınız çoğunuz, azınlıkta olan bazı istisnalar hariç. Artık beni kızlara iten tüm hormonlarımı yok etme kararı aldım. neslimin devamı gelse nolcak en azından bu yaratıkları görmemiş olurlar. erkeklerin sadece sperm atarak neslinin devamını getirmek gibi bir görevi yok bence. hayatı dolu dolu keyif aldığın şekilde cinsellik olmadan da kadınsız bir hayatta yaşamak daha güzel. benim hakkımı yiyen 10 kızı elden geçiren yakışıklı adamlara hakkım helal olsun. bol yiyişmeler size.
Neden bu ülkede çakma olmayan bakire kız bulmak zor?