Açıp onun yikamasini mi bekliyorsunuz yoksa aradan elinizi mi uzatiyorsunuz? 🙈🙈🙈
Cevabın nedir?
+1 yılklozette taharet musluğu olduğunu yeni öğrenmem :D klozet sevmem hijyen açısından. olduğum yerde normal tuvalet varsa klozete dönüp bakmam onun için de bilmem ben.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmiş oldun mecbur kalirsan sonuçta ihtiyaç
- +1 yıl
teşekkürler lazım olabilir tabi :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şunu merak ediyorum madem sen sordun sende bunu cevapla kızlar her işemeden sonra vajinasını yıkar mı?
110 Yorumla
Soran+1 yılBen yıkıyorum bir de kuruluyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyle kuruluyorsun?
Soran+1 yılTuvalet kağıdı
Cevap sahibi+1 yılTuvalet kagidi vajina dudaklarina yapisip beyaz beyaz parca birakmiyor mu?
Soran+1 yılKalitesiz olursa evet evde kalmıyor dışarıda ucuz varsa o kalıyor o zaman da çantamda tuvalete girdiysem çantamda ki pecete yi kullanıyorum selpakda kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılSizin vajina dudaklari vakumlu gibi herseyi cekiyor çünkü kendine 😃
Soran+1 yılYok o kadar içimize girmiyo ki dis dudakları bunlar
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum pembe mi peki?
Soran+1 yılYok mor 😂
Cevap sahibi+1 yılMor olmaz dudaklar ve içi hangi renk?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBEn de hep merak ederdim. Doğru yapıyormuşum😊😊
Avrupada bu musluk olayı çoğu yerde yok biliyormusun031 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ya :( pisler bizimki de sonradan ekleme bir şey ve millet nasıl kullanıyor merak ettim ben elimi kullanmadan rahat edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynEn yaaa
Bende aynı. Zaten bayanların daha bir titiz olması lazım. Biraz aşağıda çok hassas bir organ olan vajina var.😊😊 hem zevk kaynağı hemde çok hassas 😆😆😆
Soran+1 yılAynen bakmayinca gayet pis bir şey benim sabunlayasim geliyor arada ama sabunlayamiyorsun da o da sorun
Cevap sahibi+1 yılVajinadan mı bahsettin sabun falan. Ona göre yazacağım gizlicik 😊
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVajina mikrobik bir sorun yoksa her zaman temizdir. Sakın sabun falan sürme. İçini falan sabunlama. Bu asit - baz dengesini bozar. Kokmasını sağlarsın. Mis gibi kokan şey kötü kokmaya Başlar. Kendi doğal kokusu ve tadı çok tahrik edicidir. Bunu unutma😊😊
Sabun yok. Anlaştık mı gizlicik
Soran+1 yılBiliyorum kendimi zor tutuyorum ama şeytan diyo al beyaz sabunu Sürt
Cevap sahibi+1 yılSakın yapma. Vajinan çok kötü kokuyor gibi mi sana geliyor yaa gizlicik 😊😊
Soran+1 yılGenelde Hayır ama regl ken öyle geliyor bir de sevismeden önce işte iyice temiz koksun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSende takıntı olmuş belli. Erkek arkadaşın oral yaparken rahatsızmı oluyorsun gizlicik 😊 😊
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir takıntımı var
Soran+1 yılEvet biraz
Cevap sahibi+1 yılHımm
Biraz cinsel önyargıların var belli. 😊😊
Sana sadece işini bilen bayanların kullandığı çok özel bir zevkten bahsedeyim mi😊😊 bu takıntıdan kurtulmamıda sağla r😊
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece işini bilen bayanların kullandığı çok özel bir zevkk😊😊 işini bilen bayanlar kendi kokularından ve tatlarından çok hoşlanırlar. Erkeler yanılıyor olamaz dimi 😊😊
O kokuyu kollamak, hafif eşki ve kışkırtıcı Bu tadı dilinde hissetmek onları çıldırtır. 😊 her mastta orgamz olabilmek için mutlaka kullanırlar😊😊
Peki sen hiç bu hazzı yaşadın mı😀😀😀
Soran+1 yılEveet 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok iyiii😆😆😆 hafif eşki o tadı dilinde hissetmek nasıl bir duygu bakayım gizlicik😆😆😆
Soran+1 yılGuzel ama erkek full onun içinde ben bir parça tadını alıyorum
Cevap sahibi+1 yılMisal ben oral yapmayı birleşmeye tercih ederim 😊😊 o tado dilimde hissetmek ve bayanın inlemesi beni bitirir. Hatta bir kaç kez penisine hiç dokunukmadan bile boşaldım. 😀
Ama esas hoşuma giden elini vajinanın zevk suyu ile ıslatıp partnerime parmaklarımı yalatmak. Buna bayılırım😊😊 Peki sennn
Soran+1 yılOnu da yaptım
Cevap sahibi+1 yılBakire değisin sanırım. 😊😊 Peki hiç yoğun orgamz oldun mu 😊 gizlicik
Soran+1 yılGaliba hayir squirt diyorsan yani
Cevap sahibi+1 yılNayırrr😊😊 onu demiyorum. En az 20 dk süren ve
Bacaklarda çok yoğun inleme
Vucudunda çok şiddetli titreme
Vajinanda kalp atışı gibi kasılmalar
Ve geçici bilinç kaybından bahsediyorum. 😊😊
Yani üstünden tır geçmiş gibi 😆😆
Hiç oldumu
Cevap sahibi+1 yılEvet olmuşmusun gizlicik 😊 😊
Cevap sahibi+1 yılÇıktın sanırım 😆😆
Soran+1 yılO kadar degil
Cevap sahibi+1 yılSana kötü bir haberim var orgamz olamıyorsun demektir. Buda isteğinin artmasına neden olur 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBunu öğrenmen lazım 😆😆
Cevap sahibi+1 yılDimi gizlicik 😆
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılTabii sen bilirsin. Ama dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Tazzikle yıkayıp iki seferde peçeyle kurulayıp temizlerim bazende elimle yıkarım
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet napiym reelde soramam ya insanlara
- +1 yıl
Bende sırf o yüzden burdayım kızlarla sohbet edip merak ettiklerimi soruyorum ama siteye sorunca sapık ilan ediyorlar ama mesajlarda konuştuğum kızlar olgunlukla karşılıyorlar o yüzden mesajlarda sohbet etmeği daha çok seviyorum konuşmak istersen yazarsın korkma taciz veya rahatsız etmem
- +1 yıl
Sanki sen hic sicmiyorsun :D
Bu igrenc degilde kizin taharet sormasimi igrenc, eminim senin uzerinde kariincalar geziyordur
Soran+1 yıl@PainFuL0ve yürü bee 😂
- +1 yıl
@PainFuL0ve bidaha oku iğrenç diye bir şey yazmadım ben oraya ve bende senin gibi meraklıyım bende böyle sorular sorarım yazmıışım
Soran+1 yılDur be başkasına
Soran+1 yılAklımda soru yoj 😂 sordum soracağımı
+1 yılAradan elimi sokma gibi bir sansım yok onun yıkamasını bekliyorum sonrada solo ile kuruluyorum misler gibi ama bazı kızlar onu hic kullanmıyo peceteye silip kalkıo sinir oluyorum pisssler
22 Yorumla
Soran+1 yılElimle yıkıyorum 🙈
- +1 yıl
Kız oldugun icin imkanın var ama ben yıkayamıyorum engeller var 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim evde iki tane var genelde klozeti kullanmam hatta evde hiç kullanmadım inanır mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur diğeri daha temiz geliyor zaten ben evde sadece acelem varken klozet kullanırım 🙈 üstünde bir yandan saç makyaj yapıyorum
- +1 yıl
Anladım yok ya diğeri daha pratik ve temizligi kolay klozet bana göre değil 😊😊
Elimi içeri daldıramıyoyorum. Hem klozet küçük hemde bir takım engeller var. Açarım taziği suyun kaldırma kuvveti hallediyor.
00 YorumlaOnun yıkamasını beklemek temiz olmaz. Iyyy mikrop pislik. Elinizle siz temizleyeceksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
Elle yikarim zaten alaturka tuvalet kullanma taraftariyim mecbur kalmadıkça farklı tuvalete oturmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen temizlikte takıntılıyım elimle yıkarım klozette
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıp onun yıkamasını bekliyorum hayatta elimle yıkamam
03 Yorumla
Soran+1 yılBir de hayatta? Neden ki?
Cevap sahibi+1 yılİğrenirim
Soran+1 yılKendi seyinden mi? Duş alırken napiyorsun ya da seks hayatın varsa adam yaliyor onu adama yazık değil mi
+1 yılAlaturka her zaman rahattır bacım yav :)🙈💩💩💩
26 Yorumla
Soran+1 yılAynen daha temiz özellikle ev dışında
- +1 yıl
Ben alafrangada yapmıyorum zorda kalsamda türk tuvaleti ararım onda yapınca pis oluyo zaten temizleyemiyon hemde
Soran+1 yılElini sok işte 🙈
- +1 yıl
Otururken nası sokcan alan yok orda alaturka da dirseklere kadar sokabilirsin kdkdkajjxjs
Soran+1 yılBizde var 😂
- +1 yıl
Bizde de var merak etme bacım 💩💩💩💩
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizimkisi sizin yapıya sahip olduğu için bilemiyorum ☺
026 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ki bizimki vajina gibi değil
Soran+1 yılHıı evet ama yikasaniz daha iyi degik mj şey bir de klozete değiyor mu
Cevap sahibi+1 yılbenimki bazen değiyor erekte halinde falan sabah kalkarken falan sen elini içine sokup mu temizliyorsun
Soran+1 yılEvet degmesin dikkat edin temiz bakın biz onu yaliyoz
Cevap sahibi+1 yılhımm yalamak isterim sende istersen yıkarım ben öncesinden merak etme 😉
Cevap sahibi+1 yılÇok mu itici geldi teklifim 😟
Soran+1 yılYoo ama ne diyim he mj diyim
Cevap sahibi+1 yıldesen güzel olurdu ama demeyecek sin anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılyani senin gibi titiz bir bayana oral yapmak zevk verir diye düşünmüştüm
Soran+1 yılYok :(
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve evli misin
Soran+1 yılHayır 19
Cevap sahibi+1 yılhiç yaptın mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılhımm nasıldı
Soran+1 yılIyii
Cevap sahibi+1 yılsana yaptılar mi?
Soran+1 yılEvet t
Cevap sahibi+1 yılhımm nasıl sevk aldın mı
Soran+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yılilk kaç yaşında yaptın yaptılar?
Soran+1 yıl17ydi
Cevap sahibi+1 yılikisini de 17 de mi yaptılar
Soran+1 yılKardes napacan
Cevap sahibi+1 yılsoru cevap değil mi
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Taharet musluğu ile aranda ne gibi bir ilişkin var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yapinca muslugu ac bekle, ben yikarim o dudaklari sen otururken.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabiki elimi de kullanıyorum, sonuçta tek başına musluk yetmez. parmağımı sokarak rektumumu iyice temizlerim. Eğer rektumu temizlemezsen koku yapar pis olur öyykkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElle yıkaman şart ama fazla aşırıya kaçmadan 😅
126 Yorumla
Soran+1 yılYıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılBravo temizlik çok önemli zaten bizde bu konuda iyiyiz yabancılarda hep hastalıkmış oraları hemşire ark demişti
Soran+1 yılYok yok siz yabancı kadın hayranligina devam onların cisli kukularini yalayin😂 Türklerde de var gerçi pisler
Cevap sahibi+1 yılTürklerdede dolu merak etme benim yabancı sevgilim var bu arada her gün duş alır acayip sexy bir kız ciddiyim ben bilmezdim öyle olduklarını banyoda kullandığı lif ayrı özel bölgelerine sürdüğü lif ayrı yağlar kürler bakım kremleri öyle türk kızı daha doğmadı anasının karnından 😂😂😂
Soran+1 yılBen duş tuvalet dikkat ederim saç el cilt temizim baya ama o kadar çok ivir zivirim yok sanırım bir de kıl tüy konusuna dikkat etmeye çalışıyorum her zaman pürüzsüz olamıyorum ama uzatmam hiçbir yerimi en azından
Cevap sahibi+1 yılSüper bakımlı kadın erkeğini her anlamda kazanır ben bakımsız bir kızla oldum yani çok nadir bakım yapar çokmiğrenmiştim
Soran+1 yılGünlük dusunu alıyor az da dikkat ediyorsa bir kısmı insanlık hali sayılabilir bence
Cevap sahibi+1 yılValla bazen erkek gibi oluyordu genetal bölgeside zımpara taşı gibi ciddiyim aşındı benim ufaklık sağolsun başardı
Soran+1 yılJilet kullanmıyorum o yüzden yumuşak varken de dilini bile çok rahatsız etmez jilet kötü ya
Cevap sahibi+1 yılDilimi mi nasıl yani orla yapmaktan mı söz ettin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİnceyse güzel onunkiler jiletle geçmişte almış kötüydü ağda yapmadığı sürece yalayamazdım zaten
Soran+1 yılHiç jilet degdirmedim hala da aceleye bile gelse oturup zaman ayırıp uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılSüpersin deneme şansım olsa denerdim 👅 dediğini yapmayı sana
Soran+1 yılYok ya 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet 😂 öyle bir dedin ki şok etkisi yaptı
Soran+1 yılOlmaz gelecek sevgilime artık :(
Cevap sahibi+1 yılOlsun sevgilin umarım değerini bilir odun erkeklerden uzak dur etraf dolu onlarla
Soran+1 yılSevgilim yok ve değerimi de bilmiyorlar nerde odun var gidip onu buluyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bende nere aptal bir kız var ya da bakire olmayan gider onu bulurum bir tanesine aşık oldum kız 1 yıl aşkımı kullandı bakire değilim dedi hane biz erkeklerde cinsel yönden kullanma olur ya siz kızlardada saf aşık erkeği buldumu kullanma oluyor sana demiyorum ama genel diyorum sonra tövbe ettim aşık olmaya ama şimdi bir kızı seviyorum temkinli yaklaşıyorum daha ciddiye bindirmedim ama cinsellik bambaşka ben oral yapılınca bişey olucağını düşünmüyorum
Soran+1 yılBakire olmamaları neden sorun ki ve doğru mu anladım oral yapsın yaptirsin sorun yok ama bakire olsun?
Cevap sahibi+1 yılBakire olmaması başkasının içine sokmuş belkide boşalmış olması istimalini içeriyor ama oral derken önüne gelenle değil birini çok seversin tamammı yapamazsın bozulmasın diye öyle tatmin edersiniz birbinizi olabilir ileri gitmedikçe dudak öpmekle aşınmaz
Soran+1 yılGarip oral yapması da birbirlerinin ağzına bosaldiklari anlamına geliyor hem dudak opusmeyle aşınmaz da vajina mi seksle asiniyor
Cevap sahibi+1 yılVajina sarkar mesele kararır dili dışarı çıkar iyi değil her gördüğünde o deformasykn sana gmişini hatırlatır ama ağızda sarkma gördün mü hiç erkekte ya da kızda dediğimi anladun mı bu arada kim oral yapmış kim yapmamış anlaması zor olabilir belli etmez sana
Soran+1 yılYanlis düşünüyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben yatıyorum bu benim düşüncem bson kız arkımda yapmadan önce vajinasınasını gördükçe geçmişi aklıma gelirdi ondan dedim ama oral yaptımdiyelim banada demedi valla öyle kandırsa razıydım öbürü daha beter oldu
elimle yıkıyom popoyu başka türlü olmuyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYunanistanda taharet musluğu yokmuş biliyomuydunuz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet avrupada yok
Cevap sahibi+1 yılŞükür :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElimle yıkıyorum uzatarak elimi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabasını tazyikli suyla, sonra gıcır gıcır oluncaya kadar elimle
00 Yorumla
+1 yılDelige denk geliyosa elimi surmem 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yıkamasını beklemem elimi sokar yıkarım
10 Yorumla
+1 yılIğrenç soru
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatın gercekleri
El uzatmakmi nasil yapiyonuz la
03 Yorumla
Soran+1 yılAç bacaklarını uzat
Soran+1 yılPis gez daha az kuskunc 😂
Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Bumu yani şimdi merak ettiğin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBunun senin için ne önemi var?
05 Yorumla
Soran+1 yılPis misiniz temiz misiniz
- +1 yıl
Temizlik önemlidir dikkat ederim namaz filan kılınmaz 1 damla idrar damlasa gerisini sen düşün nasıl temizlemen gerektiğini
Soran+1 yılBen temizliyorum ama milleti merak ettim
- +1 yıl
Boşver bence kim kıçının bokuyla geziyosa gezsin bizi ilgilendirmez biz temiz olalımda
Soran+1 yılOrası oyle de
neden gizli sordun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle sorarken bile utandım ama cidden merak ediyorum ve tek düşünen ben olmasam gerek
Soran+1 yılBuluşmayı düşündüğüm biri var sitede
+1 yılöğğğğğ iğrenç bir soru sormuşsun yaaa
08 Yorumla
Soran+1 yılNapiym be merak ettim
- +1 yıl
milletin başa şeylerini merak etsen keşke ne alaka yaa tuvalet ığğğğğ
Soran+1 yılİgg igg kendi yapmıyor sanki igg
- +1 yıl
ya kızım böyle bişeyi neden merak ediyorsun ki yaa. erak edilecek şey var merak edilmeyecek şey var
Soran+1 yılAsıl merak edilecek şey bu ve başka nerde öğrenebilirim ki sevisirken sevgilime mi sorayım first date te flortume mi sorayım millet napiyor merak ettim erkekler rahat yine cevap veriyor da kızlar pek hanim 😒 gizli niye var ayol
- +1 yıl
sen de sorunu gizli sormuşsun ayol:)
Soran+1 yılEvet işte o yüzden var gizli😂
- +1 yıl
bana mesaj yaz da bari birbirimizi tanıyarak özel soruları soralım bayangizli:)
+1 yılkendi yikio ya sen nasil yapionn
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi guzel temizlemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl yapıyorsun:)
02 Yorumla
Soran+1 yılElimi uzatiyorum öbür türlü temiz hissetmem
Cevap sahibi+1 yılBen duruma gore:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde 2 tane var klozet kullanmadım hiç yapamam :(
05 Yorumla
Soran+1 yılHayatında hiç mi mecbur kalmadij
Cevap sahibi+1 yıldışarda girdiğim oldu ama oturmadan işedim çıktım
Soran+1 yılbir ara evde ona calismistim dışarıda degdirmeden isemek için 😂😂 yapıyordum da
Cevap sahibi+1 yılyarı oturur vaziyette durcan ama değdirmicen üstünü :D
Soran+1 yılPantolonunu indir ona sahip çık üstünü zaten full topla sütyene sıkıştır
Uzatıyorum
10 YorumlaSenin sorucaqin soruya s. kayim yaa
00 Yorumla
+1 yıl: D :D
00 Yorumla
+1 yılSoruya gel
00 YorumlaBayıldım :)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAllam yaa atın beni denizlere :Dd
12 Yorumla
Soran+1 yılSus pis
- +1 yıl
sensin be oo
+1 yıltazyiki basarım
10 Yorumla
+1 yılEl tabiki
#tarizok00 Yorumla
+1 yılNe saçma sorular
00 Yorumla
Devamını Gör(23)