Kafamda deli sorular😀
Öpüldünüz Aşkitolarım😘
Seviyorum Hepinizi😍
Polemiğe gerek yok olgun kişilerden cevap bekliyorum
Öpüldünüz Aşkitolarım😘
Seviyorum Hepinizi😍
Polemiğe gerek yok olgun kişilerden cevap bekliyorum
kılar yumuşak davranmak libidonun arzuların tavan yapması sonucu serttutum sergilenemsi doğru noktalara bunu uygulandığında kadının hoşuna gidecektir ancak kadının o hale getirmek gerekli kendi zevini düşünerek hareket edip sert davranan erkek kadında yıpranmalara tahrişe soğukluğa neden olucaktır elbet sertlik sonucu oluşan morluklar tahrişler kadın istersede oluşsada sonrasında bunun pişmanlığını yaşamamalı bu durumlar, kadına erkeğim diye sarılırken o hislerini erkeğinin iliklerinde hisstmesini sağlamalı odak nokta erkekte bitiyor
Kesinlikle evet çünkü kadın, güce tapan bir varlık. Erkeğini güçlü gördükçe de, itaatkârlik derecesi yükseliyor...
Master'sın sen Hâtun.
Bilirsin bu işleri 😂
Teşekkür ederim kibar kibar Angaralı Hâtun 😂
Eğer istiyorsa evet. Kendi adıma seks sırasında itaat eden olmanın da, itaat ettiren olmanın da güzel tarafları var. Ama bu itaatkar olduğum kişilere günlük hayatta kul köle olmama, itaat ettirdiğim kişilere günlük hayatta gardiyan olmama yol açmadı hiç...
kadın önce aşk ister ondan sonra fantezi olarak sert olabilir ama erkek dediğin romantik olacak aga
Cevap
121Cevap
Vücut uyarılma noktalarımız sadece uç ( parmak ucu, dudak, göğüs ucu vs) noktalar değildir.
Zevke geldiğiniz andan itibaren teninizle temas eden karşı cinsin teni zevkinize zevk katmaya başlayacaktır. Tabi doğamız gereği ( belki bilimsel sebepleri de vardır ) nedendir bilemem ama sert dokunuşlar, tokatlar ve hatta ısırıklar zevkinizi daha da artırır isteğinizi tavan yaptırır.
İşte bu sebeple sekste hatunu tokatlayacak ve kendini ısırtacaksın 😋
aksine durum bana kalır ise yatakta sertlik isteyen insanlar genelde günlük yaşantısında katı davranışları katı prensipleri olan insanlar. Yatakta sert davranılmasını istemelerinin güven duyma gücü hissetme ihtiyacını çaktırmadan karşılama ihtiyacı oluyor genelde=) gözlemlerime dayanarak bunu söyleyebilirim.
sekste sert davranmak tokatlamak degildir... en salak erkek bile kalcalara saplak atmayi becerebilir... onemli olan kadina sadece saplak atmak degil butun tavirlariyla kadina hukmedebilmeli erkek... hangi kadin iki saplak icin itaat eder ki? eger hem bedenen hem de ruhen kendisine hukmedebilen bir erkegi varsa, o zaman kadin seve seve itaat eder... ya da s.. s... ;)
Hayir kilmaz ama Kadin sertiikten hoşlanıyorsa beni mutlu etti bende onu edecem deyipte itaati kendi yapmak ister kendi isteğiyle yani. Kisacasi kadınlar yatakta mutlu olmayi sosyaldan fazla istiyorlar bu gercek lakin gözü acilan kadin hariç 😉
Sertliktenmi hoslaniyon yoksa bu soru bir idda mi 😀
Opuldunuz 😚
Sorumu gecistirme sana gıcık 😀
Hadi oyle olsub bakalım 😚
Hislerle alakalı bir durum, Kimi kadın hard sever, kimi soft, ama biz seksi çok geç yaşlarda yaşamaya başladığımız için hard daha çekici gelir, insanların binbir türlü fantazisi var, dışarda aslan gibi olan bir adam yatak odasında köle olmayı sevebilir, erkeğin seks esnasında sert davranması sahiplenme iç güdüsünden çok güç gösterisidir, kadınlarda bu durum itaat olarak algılanabilir
rica ederim
kadının tam orgazm sırasında erkeğin sert davranması kadını mutlu kılar çıldırtır delirtir gebertir ter içinde bırakır ve çok zevk verir her zaman deneyimlerimde bu böyle olmuştur ve kadını itaatkar kılar ama bir sonraki ilişkide daha romantik olmak gerekir yoksa kadını yorar ve hoşuna gitmemeye acı çekmeye başlayacaktır çünkü ilk orgazm ikinci orgazm kadar çabuk olmayacaktır
hoşuna gitmiş gibi sanki :)
Yok askito bazilari 'ben soft mualeme isterim hayvan!! ' diye bağırarak taaruzu geri puskurtuyor. Ama hard seviyorsa işte o andan itibaren gitarı ne kadar sert çalarsan tribünleri o kadar çok costurabiliyosun. Ee tabi kadın ne kadar memnun kaldıysa o kadar mutlu oluyor buda ilişkiye yansiyor
Asla kahveyi kaynak içmek damağınızı kalınlaştırır sıcağa dayanıklı kılar mı gibi bir şey bu. Sen sertte davransan yumuşakta kadının bir cinsellik karakteri vardır. Ve seni gelmen gereken noktaya getirir. Bunun günlük sosyal tavırlarına yansıyacak bir tarafı yok
seks sırasında daha itaatkar kılıyo :)
Bazı kadınlar gercekten mazo mudur nedır anlamadım :) hem hakaret hem sert istiyor
İstedigini yapamazsan erkegı pek tii ye almıyo :)
Kotu durum yanı
Sert olsun benim olsun.
Erkekler yorum yapmayın!!
İlk defa senin gibi birinden duyuyorum bu kelimeyi ve ayakta alkışlıyorum 👏 👏 👏
Kadına herhangi bir konuda sert davranmak onu herhangi bir şekilde itaatkar kılmaz. Tutkunu dorukta yaşamak ile sadizm aynı şey değil.
Sanmıyorum sonuçta o yapılan sert hareket bir fantezi olarak düşünürüm. Erkeğe itaatkar kalmak tamamı ile aşk, sevgi, duygusal bağlılık ile gelişecek bir duygu halidir.
Sertlikten yanayım ama öyle şey değil
Kadın çığlık çığlığa olmalı kıvranmalı yoksa zevkli olmuyor 😉😉😉😉
kılmaz, zaten kadın istemezse sert mert davranamazsın. bu sebeple aslında itaatkar olan erkektir.
kadınlar kendi isteklerini sanki karşı taraf istiyormuş gibi göstermede beceriklidirler
olabilir tabi ama kadınına göre değişen bir kavram dominat karakter de oldugum icin yatakta da sonuc benim hükmüm gecerlidir sonucta akrep erkeğiyiz ;) kadının hosuna kesinlikle gidiyor
kadınlar güce taparlar. ki "kaslı erkekler" bir adım öndedir kadınlar kaslı erkekleri güçlü olarak görür. seks sert yaşanır o gücü hissetmek isterler. tabi hakaret boyutuna kaçmadan... sadece seks itaat ederler genelde
ÇOK SAÇMA NİYE NE ALAKA KADIN SİİİKİLİİİRRKEN BEYNİ KAFA TASINI TERK EDİP YERİNE TEK ŞARTEL Mİ BIRAKIYOR ŞARTELDE O TÜR İĞRENÇLİĞE ATAR SİZDE AMKKK 😂😂😂 ÇOK SAÇMASINIZ
tiksindiğim birşey.
köle ruhlu ezik kadınları kılar tabii. keklenmedikleri bir ortam yok zaten, kapasitesizler
Cinselliği televizyondaki Belgeselde çiftleşen hayvanlardan öğrenenlerden ne bekliyeceksin😊
Semeri sırtına vurup kantarmasını takıcam binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı..
kadının zevkine yapısına dayanıp dayanamamasina bakar çoğu erkek ilişkide kendini düşünür kadını düşünmez
Yaptığı bilimsel olarak da doğrulanmıştır. Fakat kadının isteğini de artırdığını da bir araştırma yaparken denk geldim ilginç ama doğru
Lakabımmı söylediniz bilgilinize
Kadinin karakterine bagli ama ideal olani fantezi dunyasi ve gercek hayati karistirmayan kisilerdir
Yaniii guzelimmm kadin ve erkek sert olcakkk iki. Akan nehir birbirini bulcak birlesecekler ve denize dokuluceklerr... yani kadin itaatkar degil istekliii olmasi lazimmm ya acikcasi deli sevismesi lazimm
Bence bu seks yaptığın kişiye göre değişir. Kimine küfür edersin hoşuna gider, kimine s... cekersin zoruna gider, o misal.
kadinin itaatkar olmasi gerektigi fikri ile kadinlari aşağılaman pek dogru degil.
nedir peki? soruyu sorma biciminiz cok yanlis ve bu sorudan bu anlam cikiyor. kadinlara sert davranirsaniz itaat edermi? sorunun arkasinda yatan fikir kadini itaatkar hale getirmek. ya soruyu sormayi beceremediniz ya da alttan alttan kadinlari itaatkar koleler olarak gormek istiyorsunuz. bu sorunuza analizim budur.
Partberin kaldirabilecegi oranda sert davranis ve yeterli tatmin etme durumu kadini asiri itaatkar yapar. Itaatkar yapmazsa da bagimli yapar.
Şiddetin ölçüsünü kaçırmamak kaydı ile bazı kadınların tatlı sertlikten hoşlandıkları gerçeği var.
Sanmıyorum zevk meselesi... iki taraf bu tür fanteziden hoşlanıyorsa amaç sadece zevk almak demektir.
Sorunun cevabi 😍
Isin bu yonunu hic dusunmemistim ama bence Seksi sert yapmakla kadinin partnerine olan bagliligi arasinda pek bir bag kuramiyorum. 😊
İlk etapta sert başlarsan karşı tarafı ürkütebilirsin önce hafiften başlayıp karşılıklı haz almaya başlayınca sertleşmek daha doğru olur.
Genelde kizlar guclu ve sert erkek gormek istio ustunde
Bunu senin cevaplaman gerekmez mi :) Erkegin gucunu hissetmek ister diye dusunuyorum, sanirim kadinlar softu fazla sevmiyor :p
ne ka sert vurursan o kadar guclusun kadınlarguclu sever
kas larım için yanımda olanlar oldu
Sadist yönlü seks her zaman kazanır...
Kadın zaten sert seks sever...
Sertlik iyidir ama yerine zamanına ve şiddetine göre ama bu itaatkatlıktan ziyade bence kadın biraz daha yönetikmek hoşuna gidiyor
Sert derken ne kadar sert bence önemi yok sonucta her iki tarafada zevk veriyor ilişki sirasinda kendini kaybedebilirsin bunumu dusuncen o an nasil istersen o sekilde olur dogal olalim yeter ya 😘
bu kişilerin tercihi yatakta nasıl olmak istiyorlarsa davranırlar sert davranmak derken bu biraz göreceli oluyor
sert ister salve ister değişik yani
bence bir alakası yok yatak ve sosyal çevre bambaşka
Seks te ayni baglanmakta ayni. duygu olcak sehvet olcak baglilik olcak sonra seks olcak
Sert davrandığında, kadının yapacak bir şeyi kalmıyor ki :)
Kadını tam anlamıyla rvire çevire becerince mum gibi oluyor ve etkeği el üstünde tutuyor
itaat etmeyi seven kadınsa zevkli olur ama dominant ise sıkıntı
Bence ne kadar sert olursam. o kadar itaatkar oluyorlar... gerisi zaten kendiliyinden. geliyor ve. mutlu son :)
Opuldun askitom :)
Bu kişisel bişey kimine göre zevkli va hakim kılar kimiside hoşlanmaz en güzeli seks öncesi partnerimizi iyi tanımak ve ona göre davranmaktır bence
Kadindan kadina degissede şahsen ben sert davranacagim.. aşık olurum ama sertlikten taviz vermem. kadin da bunu isterse zaten kim tutar bizi:)
Her kadın itaat etmeyi sevmez ama itaat etmeyi seven bir kadın icin tabiki daha zevklidir
alakası yok
sadece iyi sikkemek ve kadını orgazma defalarca taşımak
Bazen kelebek gibi ucurup. Arı gibi Sokmasini Bileceksin.
Zevkin Ulusal Dili Acıdır.
Yatakla evire çevire becerilen kadın daha itaatkar olur.
Hayır bence daha bağımlı yapar. erkeğine bağlanır zevk alırsa
😊😊😊
Kadın aslında erkeğin gücünü hissetmeyi seviyor onun işkence yapmasını değil
Evet sert sktikce kadin kadinligini hisseder itaarkar olur
Katilmana katiliyorum 😃
Operim :* 😃
Acımam bağırta bağırta... daha iyi hisseder kadın kendini
Sanniyorum ya o tercih meselesi. Erkegin biraz sert pompalamasi iki tarafin da hosuna gider bence ama bir ustunluk gostergesi degildir yani
kadından kadına değişir ama çoğu kadın da sert ilişkiye hayır demez
Seks farklı bişi, yaşadığın kişinin ruhundan anlaman lazım..
Hayır kılmaz.. Yatakta farklı ayakta farklı kişileriz sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar