Kebdimi kötü hissediyorum para karşılığı seks yaptım eski sevgilimle verdiği para sayesinde kiramı ödedim günahı nedir ben iyi hidsetmiyorum kwndimi?
Cevabın nedir?
Bazı kadınlar bilgi ve görgüsünü satarak para kazanır (öğretmenlik vb).
Bazıları bedenen çalışarak para kazanır. (fabrika işçiliği, garsonluk vb).
Bazıları da seks işçiliği yaparak para kazanır.
Sen seks işçiliği yapmışsın. Diğer mesleklerden farkı, insanlar tarafından hor görülen ve aşağılanan bir meslek olması. Sen bile bu insanlar gibi düşünüp kendini aşağılıyorsun. Halbuki doktorluktan veya çiftçilikten tek farkı, daha riskli ve güvencesiz bir meslek olması.
Buradaki mesele, kendi inanış ve kültürünle davranışlarının uyumlu olması. Ben de bir süre parasız kaldığım için kasiyerlik yapmıştım. Ama kendimi çok kötü hissetmiştim çünkü bir doktora öğrencisi olduğum için kasiyerlik yapmayı gururuma yediremiyordum. Psikolojim bozuldu ve işi bıraktım. Parasız kaldım, gündüz sokaklarda dolaştım, her gece farklı bir arkadaşımda kaldım. Eşyalarımı arkadaşlarıma emanet ettim. Banyomu çamaşırımı rica minnetle arkadaşlarımda yaptım. Ama kasiyerlik yapmadım. Çünkü sokaklarda yaşamak, kasiyerlik yapmaktan daha az gurur kırıcıydı.
Sen de kendini sorgula. Eğer seks işçiliği yaparak gururunu onurunu haysiyetini şerefini namusunu korumaya devam edeceğini düşünüyorsan yap. Seks işçiliği yaparak çocuğunu yurt dışında okutup sonra çocuğunu evlendirip ev alan, iş kuran kadınlar biliyorum. Gayet de mutlu, onurlu şerefli namuslu kadınlardı.
Ama sen onlar gibi düşünmüyorsan, onurunu haysiyetini gururunu koruduğun başka bir işte çalış. Ya da benim geçmişte tecrübe ettiğim gibi sokaklarda yaşa.
Senin bedenin senin kararın. Kimse kimsenin ahlak polisi değildir. Sen çok özel bir kadınsın. Kendini sev ve kendin için en doğru olanı yap.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgunahini dusunmrk icin gec kalmadin mi?
benim annem iki cocukla kirada oturuyor
bulasikciliga kadar hersey yapti ogretmenlik yapmasina ragmen
vijdaninizi susturmak icin muhtaxim demeyin bari65 Yorumla- +1 yıl
Asil kadın anneni benim için ellerinden öpermisn ayakta alkışlıyorum yorumunuzuda👏
Soran+1 yılHem okuyup hem çalışıyorum fakat bir gün sürem vardı kimse borç vermedi
- +1 yıl
Ne kadar aldın ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çoğumuz girdiğimiz günahlardan dolayı pişman yaşarız ama yine aynı günahı işlemeye devam ederiz. İşin en kötü yanı pişmanlıklarımız her defasında biraz daha azalır. Senin bundan sonra ilk paraya sıkıştığın anda tekrar böyle bir yola başvurma ihtimalin, her ne kadar şu an pişman olsan bile, artık eskisinden daha yüksek. Keşke evden atılsaydın da bu yola girmeseydin. Önümüzdeki ay ne yapacaksın ya da ondan sonraki aylarda. Hepimiz dönem dönem paraya sıkışıyoruz, herkes zenginlik ve lüks içinde yaşamıyor yaptığın şeyin bahanesi çok ta affedilir değil ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok olan olmuş, İnşallah bir daha yapmazsın diyeceğim ama büyük ihtimalle yine yapacaksın. Allah ıslah eder seni inşallah ne başka ne diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılzor durumda kalmışsın yapacak birşey yok bunun günahıda yok zor durumda bırakanlar günahkar ve eski sevgilin adam olsaydı zaten böyle birşey teklif etmez eğer sen etsen bile kabul etmemesi gerekirdi sende tanımış oldun insanları bu sayede o yüzden kafanı takma intihara falan gerek yok yaşamak çok güzel sen beni aklına kazı bir sıkıntın olursa yardımcı olmaya çalışırım ben sana
22 Yorumla
Soran+1 yılBakireliğimi verdim
- +1 yıl
oh my god... bu kötü haber ama yapacak birşey yok olan olmuş artık bundan sonra daha dikkatli davranmalısın ilk yorumum her zaman geçerli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
59Cevap
+1 yılSenin de suçun var belki, ancak seni bu duruma sürükleyen yakınların hayat şartların utansın. Bazen elde olmadan birşeyler yapmak zorunda kalabiliyoruz. Önemli olan aynı hataya tekrar düşmeyecek önlemler almak.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanıyorum ve kötüyüm
Bence olmuş artık bundan sonrasına bak...
Zamani Geri ceviremezsin çünkü...
Yapmasaydın keşke ama bunun için çok geç tövbe et ama sadece bir şeye kafam takıldı ;
Daha öncede seks yapmışsın anladığım kadarı ile parali parasız farketmez ki zina her durumda günah...00 Yorumla
+1 yılLütfen bir daha böyle şey yapma çok kötü ve bu sende alışkanlık yapar kötü yola düşersin lütfen yapma olurmu bütün kadınları bayanları temsil ediyorsun böyle yaparak kadının cinsel bir obje haline getiriyorsun yarın obur gün anne olacaksın ve eşinin suratına nasıl bakarsın hayatın kararı yapma olur olur mu rica ederim yapma lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek değildi bir gün süremvatdı evden atılacaktımokuyup çalışıyorum tek başıma
- +1 yıl
Bir daha yapma olur kendine iş bul ve çalış kendini pis insanlar buluşma bir daha
Burada herkes ezberden yorum yapmış, akıl vermiş, bacımıza para yardımı yapılsın demez kimse sahip çıkmaz. Bende tavsiye etmiyorum bu tür birşeyi fakat en iyi yaşayan bilir. bize yapma demek karşıdan kolay.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPara karşılığı Senin ile birlikte olan o eski sevgilinin nasıl da fırsatçımış.
Allah kimseyi zor duruma düşürmesin. Tövbe et Allah'ın rahmeti boldur.
Sokaklarda fouş yapanlar dolu, o parayla onlardan biriyle ihtiyacını gidere bilirdi.
Parası o kadar da kıymetliyse öndünç de vere bilirdi.00 Yorumla
+1 yılBende hem okuyordum, hem calisiyorsun, ayni durumdaydim ve evsiz kalmayi tercih ettim, bence bu sana zaten yeterince gereken cevabi veriyor. Insan serefi icin yasar diye dahada uzatmayacagim.
10 Yorumlasadece ev kirası için yatılır mı? senin bir ailen yok? 1 milyar için öteki dünyanı yakmana ne gerek vardı? bu kadar rahat sana bu isteğini söylüyorsa herkes kusura bakma ama senin içinde çok iyi şeyler düşünemeyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilin ben olsam öyle bir şey istersem en adiyim. Senin eski sevgilin şeref yoksunu, insan olmayan bir yaratık, insanlar ihtiyaçları karşılığında bôyle davranıyorlar ya yazık. Sana kızan çok olur ama yardım desen kimse çıkmaz ama eleştirirler, bir yerlerde çalış bence, eski sevgilim dediğin hayvan sağa sola da haber verir kanı bozuk, sen yapmışsın tamam ama bir iş bul lütfen.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSuçlamayı bırakın, bu toplumun suçu, yardım istese suç, birde akıl verirsiniz değil mi? İnsanlar paraya tapıyorlar inan buna, paramvar herşey benim llur diyorlar ya, bu dünyada böyle sonrası ne olacak? Uzal dur o o. çocugundan da
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama lütfen aklındaki son seçenek o olsun
- 30 Yorumla
+1 yılEski sevgiliye gitmişsin, yabancıya gitmemişsin yine hadi gözün aydın.
47 Yorumla- +1 yıl
Guldurdun😂
- +1 yıl
@izmirkızı_35 haha ne mutlu :D
- +1 yıl
Bu şekil olunca kadın cinsel bir obje haline geliyor bilmem farkındamısınız
- +1 yıl
@cigliklar_icindeyim Burada kadın kendi kendini cinsel obje haline getirmiş. Onu bu hale getiren toplum değil, kendisi. O yüzden ümitsiz vaka.
- +1 yıl
Eğer biraz nasihat edersen belki yapmış olduğu hatanın farkına varır bir daha asla yapma ama sen dersen ki ümitsiz bir vaka yanlış olur en azında hemcins olduğu için şöyle
- +1 yıl
@cigliklar_icindeyim Bu benim için dini bir hatadan çok daha fazlası. Kendine değer vermeyene kimse değer vermez. Kendini satabilen bir kadının özgüveni de özsaygısı da yoktur. 50 kişiyle çıkıp, 50 kişiyle de birlikte olsa yadırgamam. Ama para karşılığı olunca başka bir şey oluyor.
- +1 yıl
O zaman bizde senin gibi yadırgayalim yok asla yapamam yapmamda neyse
bak sana cevap vercem. gizli üye yapmadan kendimi böyle cevap vercem. neden biliyomusun? bir aralar o kadar çok parasız kaldım o kadar çok kira ödemek ihtiyacım olmuştuki. ne yaptım biliyomusun? atsın dedim evden atsınlar. bu kadar yeter sana
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan hata yapmak değil. Önemli olan hata yaptığında ondan ders çıkarıp bir daha yapmamak. Bu saatten sonra olmuş bitmiş ama bu senin kötü yola düşeceğin anlamına gelmiyor.
00 YorumlaDerdin borç para bulmak olsa muhakkak bulurdun diye düşünüyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılKimse vermedi
- +1 yıl
kimse vermedi diye gittin sen mi verdin :D
Soran+1 yılAilem yardım ediyor üzülsün istemedim kızım para yok diyip
+1 yılYoruma gel https://vocaroo.com/i/s1yHBN8909Go
00 Yorumla
+1 yılilginç bir olay şahsen eski sevgilim bana böyle bişey teklif etse ağzına şımardım heralde parayıda kafa kafaya verip öderdik sonra kirasını ödediğimiz evde haftalardır sevişirdik..😏
00 Yorumla
+1 yılEvli olmadıktan sonra zaten cinsellik günah, bunu para karşılığı yapmak bence olayı daha iyi ya da daha kötü yapmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılKendini satan kimseyi hiçbir kul sevmez diyor hadisi şerif ben çok kötüyüm
- +1 yıl
Ben de kendimi para karşılığında özel firmaya mühendis adı altında satıyorum, onu napacaz
bunu bidaha sakın yapma yoksa kolay paraya alışırsın kendine yazık etme
00 Yorumla
+1 yılbir dahaki kiranda yardm lazım mi 😜😜😜 saka saka da para verdi diye iliskiyemi gormen gerekiyodu omu teklif etti
02 Yorumla
Soran+1 yılBorç istedim gel al dedi gittim seks istediğini söyledi yaptım
- +1 yıl
Çok açıksözluymus insan para verdi diye istermi eski sevgilisinden sende conertmissin ama ☺ yardi lazmmi 😜😜😜😜😜
Cinsellik konusunda 461 cevap paylaştı. Takma kafana. İnsan mecbur kalıyor. üzülme, ucuza gitme bari.
Ailenden para isteseydin.00 YorumlaSen yanmissin aglayanin yok o derece. Günah meselesine girsek ordan cikamayiz o derece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParalı ya da parasız yapılan ilişkinin günahı aynıdır. Sonuçta ikiside zinadır madem zina yapıyorsunuz parayla yapında geçiminize destek olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Near-N sanane ne içtiysem
Yaa para karsiligi ben baska bir sey onerirdim sana :) :)
00 Yorumlasıkma canını yapacak bişi yok olur öyle arada benim bnasıma da geldi buna benzer bişi bişi olmaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe et dua et en büyük günahlardan biride intihardır
10 Yorumla yapma. öyle şey yapma. gel burda bızden yardım iste. yinede yapma.
canına yazık.. ahiretine yazık..00 Yorumla
+1 yılbaşka çözümlere yönelmelisin.. yardımcı olunabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse olmadı hiçkimse herkes seks istedi
- +1 yıl
özel konuları böyle ulu orta konuşma ama..
+1 yılEski sevgiliye parayla vermek , ak bu nasıl bir aşağılık nasıl bir durum lan bu
00 Yorumla
+1 yılÖyle bişey olursa söyle yardımcı olurum her türlü ben intahar falan saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından yabancıya gitmemiş arada ihtiyacın oldukça yaparsın alışkanlık yapmıştır sende 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye başka yolu yokmuydu sen mi teklifte bulunsun para karşılığı sexsi
06 Yorumla
Soran+1 yılBorç verirmsin ay sonu vericem dedim şimdi ver karşılığını ded i
Cevap sahibi+1 yılAnal mi yaptin
Cevap sahibi+1 yılAnal mi yaptin yoksa kizligini mi verdin
Soran+1 yılKızlığımı verdim çok kötüyüm intihar etme derecesindeyim ama korkuyorum ölmekten yaptığım şeyden dolayı
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmamı ister misin
Cevap sahibi+1 yılÇok şerefsiz biriymiş valla hiç olmazsa bari anal yapsaydiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarSoruyor'da sıradan bir gün..
Olur öyle sen parana bak.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük günahlardandır zina. Acabı çok çetin olacak.
00 YorumlaCinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Sen günah olayını çoktan aşmışsın bence boşver...
00 Yorumla
+1 yılHayat zor. takılma böyle şeylere.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe orspu olmussun iste gozun aydin
04 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim kimse borç vermedi bundan istedim karşılığında bunu istedi yapmak zorunda kaldım
Cevap sahibi+1 yılYa bahaneye gerek yok. Hayatin amaci butn zorluklara ragmen serefli sekilde yasamaktir part time is bulsaydin benim 40 bin tl borcum var napayim gidip travestimi olayim simdi birilerinimi dolandirayim pasa pasa gittim 2. Bir is buldum gunde 16 saat calisiyrm gunduzleri muhendislik yapiyrm muhendisim geceleri garsonluk yapiyrm. Ama yok kolayi varken nedenbugrasasiniz dimi
Soran+1 yılEvden çıkartıyordu mecbur kaldım
Cevap sahibi+1 yılNeyse bazi insanlar hayatla cesurca yuslesir bazilari sadece bahane uretir bin tane sey soylesem yinede bahane uyduracaksin nasilsa. Hyat senin kolay gelsin
+1 yılHala sevgilim diyorsun...
00 Yorumlabence bir daha dene :/
00 YorumlaBence bir daha yapma
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok kötü hissediyorum
+1 yılhangi şehirde oldu bu
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı ama ipin ucunu kaçırma sakın
10 Yorumla
+1 yılZevkine yapmışsın arada derdini de halletmişsin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 513 cevap paylaştı. Konu nasıö gelişti onu merak ettim
00 YorumlaBirşey olmaz paraya ihtiyaç duyarsan yaz bana
10 Yorumlaartık tadını aldın bedavaya vermezsin bir daha ;)
00 Yorumla
+1 yılDurumun vahim aliskanlik yapmasa bari
00 Yorumla
+1 yılOkuyormusun canim kac lira karsili yaptin
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun iş bulalım sana
10 Yorumla
+1 yılOwww herif şerefsiz çıktı desene...😠😠😠
00 Yorumla
+1 yılİhtiyacın olduğunda haberim olsun 😉
00 YorumlaYeni işin hayirli olsun
00 YorumlaIyide. O sevgilin bile bileni verdi parayı
00 YorumlaBişey olmaz kaça verdin
00 YorumlaTakma kafana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç paraya altına yattın?
00 Yorumla
+1 yılYuhh ya
00 Yorumla
+1 yılkaca yaptin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk mi oldu bu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç tl
03 Yorumla
Soran+1 yılLütfen böyle sormayıb çok kötü hissediyorum kendini intihar eşiğine geliyorum
Cevap sahibi+1 yıl1 dk nı alır
Cevap sahibi+1 yılBak birşey sormam lazım lütfen
Olan olmuş artık
00 Yorumla
+1 yılYaşin kaç ki
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi