Fotograf temsilidir. Ama hemen hemen goruntum ayni durumda esim seks konusunda istegi daha da artti talebini karsilamaya calisiyorum ama kilo aldigim icin kendimi kotu hissediyorum siz ne dusunuyorsunu?

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim esimde hamile Şu an .
Doktorun demesine Göre iliskiye girmekte sakinca yokmus, aksine faydaliymis. Buna ragmen belki simdiye kadar 4-5 kez iliskiye girdik. Seksi belki diyemem ama, yinede cekiciligini koruyor bence
Esim hamileyken bana da cekici geliyordu. Ama cocuga zarar gelecek diye iliskiye cok nadir girdik. Benim icin zor donemdi
Zarar vermiyormus aksine daha iyi geliyor doguma ve cocugun ruhsal sagligini etkiliyor iyi yonde
Esime anlatamadim bunu iste. Kadinin orgazm olmasi dogumu cok kolaylastiriyor aslinda. Son aylarinda ona mast yapmayi teklif ettim orgazm olmasi icin. Onu bile istemedi
Tam tersi olmasi gerekmio mu ya:S
Bazi erkekler hamile kadin sever hatta nerdeyse tum p*rno sitelerde hamile kategorisi vardir..
yok ya istekli olsamda söylemem kendisine karnında bebiş var hamileliği iyi geçirsin filan sonra bakarız :D :D :D
Çok Seksi oluyorlar daa bir dolgun oluyorlar tuttuğun yerden et geliyor :)
Kilo seviyorsun o zaman 😂
Hayir pek Seksi gozukmezler ama mutlulugu icin gormemezlikten gelinebilir
istiyo rahatsız olsa yapmak istemez sen neden kilonu takıyosun ki mutlu demek ki ama sorun yok
Kilo aldinda cocugunuz icin aldin. bana kalsa cok cekici gelir :)
Şimdi o kadın hamile ama duba gibi değil öyle olursa tabi seksi değil de anneliğin verdiği güzellik olur
Sacmalamayin ya çocuğunuzu tasiyosunuz karşınızda olur mu öyle hiç
Seksi yawrum akıntı yapma herşeyin tadı ayrı oluyo hamileyken yapmanın da 😉
Bekarım ama hamile Kadınlar. Seksi geliyor birde çok istekli. Oluyorlar
hamileyken kadınlar daha bir güzel oluyor. o yüzden kendini kotu hissetme
off harika gerçekten karım hamile olduğu zaman onu daha çok yaparım ben ya :D
😂😂 yap tabii gozun gormuyo ne guzel
ama canının yanmasından çok korkarım ya hamile ya bide ondan bel altı olmaz belki ya sen ne düşünüyosn mesela bel altı olmasada olurmu yani karım razı olurmu öyle sence?
Acimaz aksine dogumda daha rahat olur ve cocugun ruhsal yonden gelisimi olumlu yonde artiyormus
iyi ozaman ya benim karımda hamile bu arada :)
Geliyor ama birleşme yaşamıyoruz doktor yapmayın dedi ama düşük tehlikesi var da demedi
canı işterse neden olmasın
Onun cani cok istiyor benim de ister tabii de ne biliyim kilo aldim sonucta
Niye baskasini denesin ya yapmaz oyle seyler
Kadin her hali ile seksidir.
Eşim olacak insanın her hali Seksi gelir bana.
Esimse her zaman seksi gelir bana
Eşim yok ama
Hamile bayanlar bana seks ı geliyor
Hemen hemen herkes seksi buluyor bu gidisle 3-5 tane yapicam
😊
Allah sıhhatli hayırlısını nasip etsin
Gercekten de Seksi
Hatta bazen hamile bayanlarin örneğin 4 5 . Ayında ilişki istedik leri halde eşleri yapmıyor
Yanlış
Çocuğa zararı yok
Ayrıca hamile bir bayan çekici göründüğünden dolayı erkek için değişik Bir fantazi ve zevk kaynağı oluyor
Gelmiyor aldatırım muhtemelen
Vay kardeşim
Kardeşim?
Kadınlar her haliyle seksi olurlar
gelir garip çekiciligi var
Hee yaa benm buyuk fantazim hamile kadın
Boyle bir fantezi mi var?
Karım yokki olsa cevap verecem
Adam begeniyor dimekki
Evet ayri bir seksilik katiyor bu konuda
Niye oyle dusunuyosun
Cok tatli geliyor o an tarif edilemeyen bir duygu birde hamileler icin cesitli fantazi ic giyim var daha da etkileyici esim ne kadar kilo alirsa alsin hep sexsi geliyor hamile boyunca
Karım bana hep seksi gelmeli
evet kızlar her haliyle seksiii
ben hamileyken yaklaşmam
Kadınım her hali ile güzeldir
bu kadının kendi elinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar