eski sevgilimle ilişkiyi özlüyorum mast hayal ediyorum sizce ona nasıl davransam benimle olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sadece onunla ilişkiye girmeyi özlüyorsun ve abaza değilim diyorsun. Hadi oradan , bal gibi de abazasın. Kadın dediğin , erkeğini başka bir kadınla hayalini kurmaz , kurdurtmaz. Sen sevgilisi var diyorsun ve bir yandan da yatağa atma derdindesin. Kusura bakmayın , kendinize kadınıım diye geçinmeyin...
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi var gibi davranıyor sorunca yok diyor abaza olsam başkasıyla olurum geçer bu his ama ben onu hoşlandığım için istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbazasın , sevgilisi olan eski sevgilini istiyorsun.. .
Cevap sahibi+1 yılAşağıda sevgilisi var diyorsun , burada sevgilisi var gibi diyorsun. Sen bir kere , başkasıyla uyuyan adamı , nasıl hallen istiyorsun , abazalık olarak görmüyorsun. Kadın dediğin , erkeğini başkasıyla uyuyup kalkıp , sana gelmesini isteyecek kadar azmış ki , bu durumda... Kusura bakma...
Soran+1 yılbaşkasıyla uyuduğunu nerden çıkardın sevgilim yok diyor adam sadece sevgilisi var gibi durum yazmış sordum kimse yok dedi senin gibi abaza değilim
En İyi Cevaplar
ara mesaj at özlediğini , görüşmek istediğini hatta sevişmek istediğini söyle seni fazlasıyla tatmin edecektir :):)
02 Yorumla
Soran+1 yılnormal görüşmek istemiyor şu an yeni ayrıyız nasıl o kıvama getircem
Seni istiyorum diye bir mesaj atman yeterli😄
29 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi var
Soran+1 yılsevgilisi var gibi şeyler yazıyo sorunca kimse yok diyo ama en son sildi beni falan konuşmuyoruz tersler yazmıyorum yoksa hal hatır sorup nasıl ikna edicem
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Eskiyse eskidir. Yapma.. yeni ufuklara yelken ac.. daha iyisi de cikabilir karsina.
10 Yorumlaturkiyede yasiyoruz gidip dersen seni istiyorum diye kosa kosa gelir sevisirsiniz.
016 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilisi var en son istemiyo gibi söylüyodu şimdide muhabbetimiz yok
Soran+1 yılduygusal bişey olmayacağına nasıl ikna edicem
- +1 yıl
bir kerelik bisi zaten dicen sonra sil engelle dersin genelde erkekler boyle durumlarda kadinlarin baslarina bela olacaklarini sülük gibi yapisacaklarini dusunur.. sen ona 1 seferlik bisi oldugunu soyle ve performans acisindan kendini o kadar yukselt ki bir dahaki sefere o seni arasin..
Soran+1 yıldaha önce sevgiliyken olduk hoşuna gidiyordu yine istiyordu sence özleyince yine ister mi
Soran+1 yılerkekler her türlü yine ister gibi geliyor bana ama daha yeni 2 hafta oldu ondan heralde
Soran+1 yılişte en son konuşmayı kesmek istedi ama ondan önce yeni biri var gibi davranıyordu sordum yok demişti en son görüşürz ama şu an değil falan demişti ilerde yine eklersen kabul ederim falan dedi ama sonra engellemiş sonra konuşup görüşmek istemiyor gibi konuştu sence ne yapmaya çalışıyo
Soran+1 yılevet sanırım biraz faceden engelleyince telden konuşunca dediki burdanda engellemek zorunda kalmayım falan hoşçakal falan dedi bende bikaç mesaj attım o günden beri konşmuyoruz bir haftayı geçti
Soran+1 yıldönmez mi sence
Soran+1 yıldönmesini ama olmuyorsa fuckbuddy arkadaş arası bişey öyle tek seferlik istemiyorum
- +1 yıl
bu tur durumlarda genelde aklinda takili kaldigi icin 1 seferden sonra istenmiyor ama sen bilirsin.. donmesini istiyosan beklicen baska care yok.. digeri icinse dedigim gibi ikna et istedigin zaman gel istedigin zaman git ama yeterki gel de ben arayip istemicem senden tel beklicem de.. o sirada da eline kuvvet:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılözleyen tek kişi sen değilsin. ben de özlüyorum ve muhtemelen eski sevgilim de özlüyordur ve muhtemelen senin de eski sevgilin özlüyordur.
10 Yorumlagit direk seninle sevişmeyi özledim bir defa sevişelim de olsun bitsin ne kasıyorsun :) farklı biri ile sevişirim dersende bize ulaşabilirsin :P
00 Yorumla
+1 yılNasıl eski sevgili haline geldiğinizi bilmemiz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak yanlis anlamadiysam sevgili olamayalim ama iliski guzeldi diyosunuz dimi?
06 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olmak da istiyorum ama onu istemiyor cinsel açıdan da istiyorum ama sadece öyle ister mi ki
Cevap sahibi+1 yılohooo erkeklerin arayıp da bulamadığı. tabii ki ister
Soran+1 yılama basit görür mü çok ya da bikere olunca yine istemiyorum tribine girerse
Cevap sahibi+1 yılBasit filan gormez bas taci yapar seni
Soran+1 yılo şimdi sanıyorki ben mesaj atınca yalvarcam eskisi gibi barışalım falan diycem o yüzden konuşmak istemiyor görüşmek falan istemiyo banada yeni sevgilisi var gibi geliyor hareketlerinden sorunca kabul etmiyor bende diyorumki hal hatır gibi yazayım konuyu oraya getireyim ama henüz 2 hafta oldu özlesin biraz diyorum öyle yapayım, arkadaş olalım ayağına mı öyle konuşayım ya da önce görüşelim mi deyim tekrar yoklayım mı sevgili olabiliyoruz diye yoksa direk istiyorum mu diyim nasıl davranayım sence
Cevap sahibi+1 yılNasi gidio napiosun filan diye sor. Illa karsilik verir. Ben ozluyorum seni gibisinden gir. Ama duygusallik bitti bende. Vucudum sana alismis sanki filan de. Tabi en onemlisi gece mesaj at
bende eski nişanlımı bu şekilde arzuluyorum ama su anda evlendi
02 Yorumla
Soran+1 yılya başkasıyla olsa olurda bilmiyorum istemiyorum onu istiyorum çünkü hoşlanıyorum abazalıktan değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılLibidon tavan olduğu için böyle dusunuyorsun. Normale dönünce daha sağlıklı dusunursun
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ondan hala hoşlanıyorum ondan dolayı başkasını düşünemiyorum
- +1 yıl
Eskimemis o zaman
Canm amçivisi cekıyo de
13 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi var konuşamıyorum öyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevgılısı yoksa yasadıgınız ılıskılerı özledıgını söyle varsa önündeki maçlara bak.
02 Yorumla
Soran+1 yıloo sende baya seksiymişsin six pack falan :D kasıklar ortaya çıkınca acayip seksi geliyo bana ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçık açık seninle sadece birlikte olmak istiyorum de. her türlü yatar seninle.
00 Yorumlanasıl istersen öyle davran nede olsa bal kutusunu arı delmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun icin davranisa gerek yok muhtemelen oda seni ozluyordur konuyu acarsan sana donus yapar mutlaka
05 Yorumla
Soran+1 yılyani banada öyle geliyorda henüz 2 hafta oldu aslında cinselliğe düşkün biri ama yeni sevgili yaptığından şüpheleniyorum konuşmuyoruzda haberim yok ama cinselliğe düşkün biri benimle olmayıda seviyordu acaba özlüyor mu o anlamda bile olsa merak ediyorm
Cevap sahibi+1 yılOzluyordur illaki daha erken ayrilmissinizdir sevgili bile yapsa bu kadar cabuk unutmasi imkansiz ;-)
Soran+1 yılcinsel anlamda unutmasıda bence imkansız :D
Cevap sahibi+1 yılBencede bu imkansizliklar icin seninle olma imkani cok yuksek gorunuyo :)
Cevap sahibi+1 yılBoyle konularda yardimci olurum bayan arkadasim her zaman mesaj da ata bilirsin ;-)
+1 yılKukuya selfie çek o anlar
18 Yorumla
Soran+1 yılanlasa ne olur istiyorda istemiyorum ayağı yapıyo yeni biri var sanırım öyle gibi hayatında ve konuşmayı kestik
- +1 yıl
Tekrar sevgili olamazsın ilişki istiyosan gelir
Soran+1 yılonada gelmez hoşlandığımı biliyo yine sevgili muhabbeti olur diye istemez fuckbuddy muhabbeti mi yapayım nasıl ona çevircem bide çok basit mi görür öyle
- +1 yıl
Nereye gelmiyor ya gay mi sevgilin :D
Soran+1 yılgelir de ben yine sevgili olalım derim diye baskı yaparım falan sanar diyorum o yüzden istemez yoksa cinselliğe düşkün ister de duygusal bağlancam diye istemez
- +1 yıl
Fuckbody muhabbeti yap kafası karismasin
Soran+1 yılbende ilişki olmuyorsa öyle istiyorum ama o sevgili muhabbetine döner diye istemez gibi fuckbuddy olaylarına çok sıcak bakmıyor sanki
- +1 yıl
Bakmiyosa Başkasını bul sende adam kalmadı mı piyasada
yaw hem eski sevgilim diyorsun hem nasıl benimle yatar diyorsun bu nasıl ilişki şekli böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen siz yatagim ve kutum bos kaldi senden baska dolduracak erkegim yok de bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil hoşlandığm için istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHm ama ilk olarak bir oyle de bakalim ne olcak
Gizli Üye(36-45)+1 yılFuckbody olmayi teklif et
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl teklif edeyim basit durmaz mı bide yeni ayrıldık ya sevgili muhabbetine çeviririm sanar istemez
Cevap sahibi+1 yılDirek soyleme o zaman bekle biraz abazalik basina vursun snra bir bulusma teklif et zaten gelip yanasir o sana
Soran+1 yıliki hafta oldu ayrılalı bir haftadır konuşmuyoruz ama hemen ertesi günü sevgilisi var gibi şeyler yazmıştı konuşunca da kabul etmiyor kimse yok diyor nedensiz terk etti bende biri var diye şüpheleniyorum şimdi hal hatır gibi sorup sevgiliyi kabul etmez fuckbuddye çevirim muhabbeti diyorum ama hal hatıra bile sinirlenir ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılO zaman diceksinki beraber olmuo ama senden ayrida kalamiyrm sevgili isine girmeyelim ama gruselim de
Soran+1 yılileriki zamanda diyordu önceden çünkü hala ondan hoşlanıyorum diye
+1 yılGecti artik
11 Yorumla
Soran+1 yılgelmez yani diyorsun çağırsam :D
+1 yılAçıkça yaz seni istiyorum diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle çekinirim yazamamki
- +1 yıl
Yaşayamazsın o zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kayıtsız şartsız kabul edebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi var gibi ama olmadığını söylüyor sorunca şuanda ayrıyız zaten en son sildi falan beni konuşmak istemiyor ama ondan önce ilk ayrılınca şu an görüşemeyiz ama ilerde görüşürüz diyordu
+1 yılözlediğini açk açık söylye ve seks yap.
00 YorumlaBaşka birini bul neden eski sevgili..
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasını onun için bulurumda eskisinden hoşlanıorm ondan
Gel seni arzuluyorum de koşa koşa gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok nazlanır gibi bence bende öyle bişey yaparsa bozulurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece sevişme amaçlı mı
011 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılyaşınız kaçtı
Soran+1 yıl25 yaşım senin
Cevap sahibi+1 yılaynıyız. başka birisini neden düşünmüyorsun ki?
Soran+1 yıldüşünsemde ondan hoşlanıyorum diye öyle
Cevap sahibi+1 yılhala duygusallık var anlaşılan. sevişmeyle daha kötü de olabilrisin
Soran+1 yılaynen bende onu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılgerek yok ki bunlara başka biriyle de zevk için yaşayabilirisin sonuçta
Cevap sahibi+1 yılçevrende ondan başka erkek olmadı mı hiç
Soran+1 yılvar dolu ya öyle bişey değil bu duygusal açıdan istiyorum öyle
Cevap sahibi+1 yılee ortada karşılıklı bir şey yok daha da yıpranırsın. aklını kullan
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an kaşınıyorsun aklın orda sonra pişman olucan
04 Yorumla
Soran+1 yılbende hoşlandığımdan düşündüğümü düşünüyorum zaten acaba daha mı kötü olur yaşasam
Cevap sahibi+1 yılbende zevk alınca soğuyorum
Soran+1 yılyok bu normalde sürekli fırsat bulsa isteyecek bir tip
Cevap sahibi+1 yılaklı çükünde
canım msaj at napıyorsun dıye
07 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmazki sevgili muhabbeti yapcam sanır barışalım diycem sanır yani konuşmaz uzatmaz
Soran+1 yılsevgili var gibi davranıyor sorunca kimse yok diyor ama en son beni sildi heryerden konuşmuyoruz bir haftadan fazladır
Soran+1 yıleylülde aşk başka falan yazmış hemen ertesi gün ayrılınca ama sordum kimse yok hayatımda dedi sonrada sildi beni faceden falan şimdi konuşmuyoruz
Gel özledim de ywterli
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi var
Soran+1 yılnormalde konuşuyorduk şimdi konuşmuyorz
Soran+1 yılkendisi öyle istedi
Soran+1 yılöyle cinsel anlamda anlamaz ki hoşlanıyorum sanar olmaz der
illa omu sende başka biryle yap ;)
00 Yorumla
+1 yılÖzledim zikk beni yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğrudan söyle, sonuçta yaşanmışlık var ortada...
08 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilisi var işte
Cevap sahibi+1 yılee güzelim o kadar erkek varken sende başkasını bul. bulunmaz hint kumaşı değil ya?
Soran+1 yılondan değil başkası bulması kolayda ondan hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılişte kadınları burada anlamak zor. ee seviyodun da neden bıraktın veya kaybettin? belki başkasını daha fazla seveceksin? nerden biliynnn:)
Soran+1 yılo beni terk etti ya başkası var gibi ama sorunca yok diyor fuckbuddye nasıl çevircem :D
Cevap sahibi+1 yılee işte elinde tutamamışsın adamı:( bence konuş. hayır diyeceğini sanmıyorum.
Soran+1 yılnasıl tutayım peki :D
Cevap sahibi+1 yılgel anlatayım, gir içeri:P
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsöylesen yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilisi var en son istemiyo gibi söylüyodu şimdide muhabbetimiz yok
- +1 yıl
o o zamandı
Soran+1 yıldaha bikaç hafta oldu ama
- +1 yıl
sen açıkça söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılYenisini bulsana2 aşkım
02 Yorumla
Soran+1 yılondan hoşlanıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılMmmm O zaman fotosu felan var mi sende?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj at seni özledim diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgit ver
11 Yorumla- +1 yıl
hazzı yaşa
Onu telefonda azdır
00 Yorumla
+1 yıleskisi gibi yaklaş
04 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sevgiliydik şimdi konuşmak istemiyor ki
- +1 yıl
giyimini degiştir bence
Soran+1 yılne alaka seksi mi giycem hahha
- +1 yıl
:) evet giyin ilgisini cek
Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Baska birini bul?
01 Yorumla
Soran+1 yılama ondan hoşlanıorm
Söyle
00 YorumlaÖzledim de o anlae
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşma teklif et
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnunla ilişkiye girdin mi peki
Soran+1 yılgirdik tabi yeni ayrıldığımızdan görüşmek istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBugün kendisiyle konuştum mu
Soran+1 yılbir haftadan fazladır konuşmuyoruz 2 haftadır ayrıyız
Cevap sahibi+1 yılSana güzel bir akıl vereyim o zaman ister misin
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılÖzel gelir misin
Cevap sahibi+1 yılNe oldu istemiyor musun
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilimle beraber olmayı özlüyorum mast hayal ediyorum sizce ona nasıl davransam benimle olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler