Beyler hani şu kukularınız sönmüş balon ,ölmüş balık gibiyken kalkıyor ya en olmadık zamanlar da. İn desen inmez , dur desen durmaz yaramaz ne hissediyorsunuz birde pantalonun cebine kadar gelen var mi?
Cevabın nedir?
Pantolonun cebine kadar gelse yine iyi. Göbek deliğime kadar geliyor😀
Fakat utanılacak birşey yok. Dar, likralı boxer giyerek alet edevatın derli toplu durmasını saglarsan sorun olmuyor. Ama slip tarzı bir kilot giymişsen vede aşağıya doğru uzayıp ereksiyon olursan o zaman biraz sıkıntı olabiliyor😀😀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mızrak gibi değil de hafif sertse, hiç çekinmeden pantolonumdaki kabarıklığı görmeleri hoşuma gidiyor. Nadiren denk geliyor ama bazı kadınlar böyle olunca odaklanıp kalıyor. Çok hoşuma gidiyor o an onları izlemek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu bakıyor msms
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliminki ne zaman kalksa bak cebimde ne var deyip elimi cebine sokuyor her defasında da inanıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılKırcan atacan
Oğlum dur oğlum dur- abi -oğlum dur 😂😂😂
https://youtu.be/VJcYV7p1Qes41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
104Cevap
O nasıl bir detaydır yahu o. O Duruma göre değişiyor. Yataktan kalkınca odadan çıkmak 10 dakika alıyor bekliyoruz mecbur. Doğal birşey ama herkesin görmesi gerekmez sonuçta utanmak değil de saygı birazda. Aynı zamanda toplum içinde de öyle bir durum olursa genelde lavabo gibi yerlere arazi olurum. Erkeğiz diye elimizde mikle dolaşacak halimiz yok saygılı olmak lazım insanlara.
10 YorumlaKadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.00 Yorumla
+1 yılÜleyn bizi bizden daha çok biliyorsun. Kimsin seen?
Ajanmısın çabbbıuuuuk söyle :)
Kuku denmez evladım erkek cinsel organına :)
Pipi denir. Ki pipi ayıp bir kelime değildir. Evrenseldir, anyway
E tabi hoş değil. Sinir bir durum haliyle...00 Yorumla
+1 yılkalktığı zaman utanmam niye utanıyım ben bir erkeğim bunun kalkması lazım kalkmazsa utanmam gerekir asıl sorun etmem eve cebe de geliyor napacan içine mi alıcan cebime elini mi sokucan
00 Yorumla
+1 yılsen biliyorsun ne zaman inip kaltığını bazen sidik tavında sabah sabah kalkar
bazen sen böyle bir mesaj yazdığında
ne zaman kalkacağını bilemiyoruz yani şu an öyle oldu mutlumusun :))01 Yorumla- +1 yıl
bu arada onu adı kuku değil canım y.. ak
+1 yılçadır kurulunca sökmek zor oluyor. oturup kalıyoruz yerimizde. kalkabilene aşkolsun
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç dk sürerki
- +1 yıl
belliolmuyokibazen 15 dakka bazen 5dakka. bazen daha fazla. hele sabahları hiç inmiyo :)
Soran+1 yılOnu biliyorum ya yataktan sen kalkmadan o kalkmış olur
- +1 yıl
hiç sorma o çok kötü. onun yüzünden hep erkekn kalkmazzorunda kalıyoruz. alarm gibi aynımübarek. zıngdiyesabahın köründe kaldırıyo :)
Soran+1 yılSonra sana diyo kabaran şeylerin var nsks
- +1 yıl
aynen hemen beni indir diyo :)
Ne utanicam.. sen gogus uclarin ciktiginda utaniyo musun?
00 YorumlaBasını yukar cevırırım kabarıklık azalır cebime kadar geldigi olur hatta bazen cebımı n delip icine sokmuslugum var
00 Yorumla
+1 yılValla utanmam için milletin orama bakması lazım orama bakıyolarsada ben değil millet utansın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu bakar
+1 yılolmadık kalkışlarda lastikli mekanizmayla belimize bağlıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeltiyonuz
+1 yılNapim ya oturuyorum ya da önüme bişey çekiyorum sokacak yerde yok elimi cebime atıyorum, atmasam; bacağımın üstüne saldığım için adım atarken belli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcebıme elını sokacaksan gelır oraya merak etme :D ısın sakası tabıde kuku degıl o senınkı kuku olmuyomu :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Var, utanmıyorum ama sıkıntı oluyor yersiz bir zamanda olduğunda... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim bir kızın karşısında soyunamam öyle ya evlenince büyük sorun utanırım yani..
012 Yorumla
Soran+1 yılYazık ha
Cevap sahibi+1 yılutanmamalımıyım...
Soran+1 yılTecrübeli tercihim
Cevap sahibi+1 yılne olacak bu bakirlerin hali arkadaş ya...
Soran+1 yılEn asili sizsinizde bir kadın tecrübeli birini ister
Cevap sahibi+1 yılpeki bakire kızlardamı tecrübeli ister şimdi ben bakirim bakire biri ile evlenmek istiyorum...
Soran+1 yılTürbanlı bakire sevgilisi olmamış bir kardeşim var 18 yasında oda tecrübeli değil de işini bilen birini istiyor
Cevap sahibi+1 yılyani bakir erkek olacak ve bilgili işini bilcek yani öyle mi diyorsun
Soran+1 yılYes
Cevap sahibi+1 yılbende öğrenmeye çalışıyorum bakalım yani bakir isteseler bile bilgili istiyorlar o yüzden bilmek gerek...
ama bazı bakire kızların tecrübeli istemesinin sebebi başka bana göre içlerindeki azgınlıktan dolayı tecrübeli istiyorlar..
Soran+1 yılOda var tabi
Cevap sahibi+1 yılneyse ben bilgili olayımda sonradan çuvallamayalım...
Cinsellik konusunda 423 cevap paylaştı. O durumlarda utanmıyoruz ama rahatsız oluyoruz tabiki hiç ummadığımız anda istem dışı oluyor ve evet geliyor cebe kadar 😄
00 YorumlaHic saklmaya calismiyorum dogal birakiyorum hatta bir defasinda cebim delikti oradan cikmisti 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dolanmış da çıkmış
Soran+1 yılYok canım sağol ben inik olanı kaldırmayı seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHummelden bir eşorfman altı aldım şu biraz dar bacaklı olandan onu giyince varya dikkat çekmemesi imkansız kalkmayınca bile belli oluyor hatları flan
04 Yorumla
Soran+1 yılGri oluyor ya bide 😂 topları belli olan biliyorum
Cevap sahibi+1 yılHeh aynen o griden zaten aynı var hep mağazada 😬 dışarda pek giymiyorum giysemde kalkmaması için çabalıyorum ama kumaşın yapısından ve şeklinden kalkmasa bile belli oluyor 😃 Toplar değil de alet baya net belli oluyor 😬 Kadın yolda görse ne düşünür ki
Soran+1 yılBenim düşündüklerimi kıs kıs gülüyorum , topları belli olan gördüm
Cevap sahibi+1 yılDışarda pek giymiyorum ya 😬 Geçenlerde evde giymiştim misafir kadının gözü kaldı resmen onun gözü kaldıkçada uyuyan dev uyandı napcağımı şaşırdım kalkmada kalkamıyosun 😬
+1 yılE yani olmadık yerde problem oluyor tabi. Arsızı dert etmez ama onyda söyleyeyim
00 YorumlaCinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. Cok sikintili durumlar. Sol bacaga saliyorum ben :P
00 YorumlaEvet cepten ayar yaparım bazen. Olduk olmadık yerde çıkar iner kendi başına buyruk hareket eder. Sanki başka bir yere bağlı
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kukumu var bizde? Kalktığında cebime sokuyorum elimi anca öyle saklanıyo. Bakmasanız sorun yok aslında
00 Yorumla
+1 yılBugün görüşmedeyken oldu. Kadın görüşmeyi bitiricek habire lafı uzatip duruyorum. Hadi görüşürüz diye masadan bir kalksak rezillik..
00 Yorumla
+1 yılPantolonun cebine kadar gelmeyen varsa kessin atsın cep defin nereki 😁 utanılacak birşey yok
08 Yorumla
Soran+1 yılOha len var mı o kadar
- +1 yıl
Yahu cep nere dibi zaten komşular. Oraya gelmeyen varsa kessin komple yani 😉
Soran+1 yılHııı ok
- +1 yıl
Sen yenisin galiba, hiç duymadın mı cep hikâyeleri
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Lise okudun mu? Okulunuzda erkek yok muydu kız meslek falan mıydı. değilse duyman bilmen gerek yani cep esprilerini 😊
Soran+1 yılÜniversite okuyorum şu an Psikoloji :D anadolu lisesiydi ve hiç duymadım tek duyduğum şey erkeklerin kalkamıyorum benim ki kalkışta lafı
- +1 yıl
Hahaha bu lise yok mu bu lise insanların kanının kaynadığı zaman 😊 cep delip oradan mastürbasyon yapanlar olurdu. Penisi cepten içeri alırlardı.😁
Bu arada bolumun mükemmel
yaşım 29 bazen çadır kurdum şu yaylanın şarkısını söyletiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılTam söylerken bir tutacan kafadan bu sevdalar boşuna layn dicen
Soran+1 yılİttiri ittiri ver arkaya
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsininki geliyor be cebe cebe gelmeyen Bamyadır hem de baya baya
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@murattiii evet 2 tane gördüm
Cevap sahibi+1 yıl@murattiii Hayır pantolonun üstünden cebine kadar uzanıyor baktım yani
Cevap sahibi+1 yıl@murattiii yoo atmadim önce pantolonun üstünden dokundum sonra fermuarini açtım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@murattiii evet
- +1 yıl
Gösteremmi
- +1 yıl
Benim gibisin ya 😍 İkizim
Cinsellik konusunda 621 cevap paylaştı. Aynen zor bir durum, o anda elimi cebime atar şişkinliğin elimden geldiği hissi veririm.
00 Yorumla
+1 yılyooo utanmıyorum çokta :D cebimde çıkıp etrafı kolaçan ediyor ya sen ne diyosunnn :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur olmaz yerde kalkıyor evet dogru utanıyorum gizlemeye çalışırken daha çok utanıyorum bazen oturdugum yerden kalkamıyorum inmesini bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCebımı geçıyo azınca, yan tarafa çekiyorm yoksa onum dımdık oluyo ya, utanırım biri görse tabii. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüyolar merak etme
Cevap sahibi+1 yılevt yınede kabrdığnı görürler doğruda diğer turlu pantolonu yırtacak gibi öne doğru uzamsı daha belırgn oluyo. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadik yerde erekte olmuyorum ama pantolon cebine geliyo oturdugumda oynarim bazen
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim de çok hoşuma gidiyor oturduğumda gye baskı yapmak
Cevap sahibi+1 yılbide ben oynarken kimsenin farketmemesi heyecan katıyo onlar konuşuyo benim aklımdan ohoo neler geçiyo :)
Soran+1 yılFantaziye bak djdn
Cevap sahibi+1 yılo kalp atışların o kadar hızlanıyo ki çok değişik hissediyosun. dene bence
Cevap sahibi+1 yılboşalmışsın sen yeni yorumlarından belli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen genelde o tur durumlarda yukarı doğru kaldiriyom ve kemer altina sikistiriyom inene kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılAcı biraz , yazık değil mi
Cevap sahibi+1 yılYa çok uzun sürüyor inmesi kalabalık ortamda bu anlasilsa kotu olur elini cebime sokup duzeltiyom yukarı dogru
Soran+1 yılNasıl bir güç se artık sksn
Cevap sahibi+1 yılSabahları da kotu esim supeleniyor rüyamda kimi gordunde bu böyle diyor
Valla benimki cebi gec baldirimin yarisina kadar iniyo cebe sigdirmaya kalksan deler gecer
00 YorumlaÇok kötü Sun 😂😂😂 bana olduğu oluyor dik konuma alıyorum ozaman beli olmuyor
00 YorumlaHahaha bir pempeli mavi daha 😂 Nasılsın abisi gelen körüşler hoşuna gitti mi👍🏽
00 Yorumla
+1 yılHaliyle utanıyorum.
Elime cebime atıp düzeltmeye çalışıyorum çaktırmadan.00 Yorumlaya ben utanmıyorum şahsen ne biliyim kolumdan utanmıyorum sonuçta ondan neden utanıyıyım :)
00 YorumlaSorma ya gotu disari cikara cikara yürüyoruz cepte cabasi
02 Yorumla
Soran+1 yılYaramaz çocuk ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizlemeye çalışıyoruz fakat bazı patolonlar var özellikle kotlar onlarında kesimi kalkıkmış gibi gösteriyor bir de o faktör var
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Utanmiyorumda Sallayipta gezmiyormm 😂😂cebe veya krmerun altina aliyorumm 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKot giyince sorun olmuyorda kumasta dikkatli olmali :) bir de spa da sorun surekli sertlesiyor baska seyler dusunuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGri eşofmanlarınız efsana jsjs
Cevap sahibi+1 yılCokmu hosuna gidiyor :) ... masoz kiz masaj yaparken gorucen asil
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet utanıyorum :) saklamaya çalışıyorum genelde şort tarzı giyince belli oluyor
015 Yorumla
Soran+1 yılSallandığı oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılokadar büyük değilki inikken sallancak kadar küçülüyor :)
Soran+1 yılKanka kimsenin ki büyük değil bu 20 cm falan diyenler sallıyor 14 olsun işlevli olsun yeterli
Cevap sahibi+1 yılo anlamda demiyorum inikken büyük olmuyor :D
Soran+1 yılSönmüş balonu diyosun sen :D anladımm
Cevap sahibi+1 yılaynen erkek profili değilsin demi :D
Soran+1 yılValla değilim sor kızlarla ilgili bir şey söliyim
Cevap sahibi+1 yılbende biliom kızlarla ilgili şeyleri :D bu soruda senin demi Doktor vajinama baktığında titredim , bir şey anlamış mıdır? :D
Soran+1 yılHe la nerden anladın
Cevap sahibi+1 yılhaha ben anlarım :D erkekleri kolay buluyorum
Soran+1 yılErkek değilim ki ama valla bak
Cevap sahibi+1 yılNasıl inanacagımı bilemedim arada kaldım gizliden çıksam yazarmısın
Soran+1 yılYazarım
Cevap sahibi+1 yılpeki çıktım :)
Cevap sahibi+1 yılBekliyorumm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim koynuma yatmıştı ama abartısız iki saat sarildik ilk sarılmaydi. Banktan kalkamadim ayağa heyecandan sertlesmisim
00 Yorumla
+1 yılEvet geliyor bazı ortamlarda sıkılıyorum bazende hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılOo olmaz mi cebmdn elimle kontrl ediym bir seklde kaptmya calsym 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun genc bayan dr baktı da cepten cıkacak kadar buyudu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuk oldugu icin disaridayken felan rahatsiz oluyorum esorfman ile evde uzanirken sorun yok 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaklamaya calisiyoruz napcaz pantolonunun cebine kadar gelen derken?
09 Yorumla
Soran+1 yılKıvrılıyor ya onu diyorum elinize falan çarpıyor mu
Cevap sahibi+1 yılTabi canım capmaz mi 😊 neden bu tarz bir soru 😀
Soran+1 yılBilmem kiğğ
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadasin tada bir patnerin yok mu ki
Cevap sahibi+1 yılSeviyomusun isteklimisin sadece merak mi illaki vardir bir neden
Soran+1 yılVardıı
Cevap sahibi+1 yılHmm sonra yok simdi sanirim nerede yasiyosun peki
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılHmm ben İstanbul olsun yinede ekle beni istersen arada konusuruz kafana takilanlari falan sorarsin simdi izninle yatiyorum sanada iyi geceler tatli ruyalar diliyorum
+1 yılBacagimiza sarip geziyoruz napalim
113 Yorumla
Soran+1 yılYazık la
- +1 yıl
Duzeltiyoruz iste firsat bulunca saga sola neresi uygunsa asfhj
Soran+1 yılArkaya ittirme yanlış yere sapar
- +1 yıl
O kime girecegini bilir 😉
Soran+1 yılBen mort
- +1 yıl
Sana girerse olursun lord 😀
Soran+1 yılNeden olmasın
- +1 yıl
Ozel acık gel 😀
Soran+1 yılGeliyorum pls
- +1 yıl
Bekliyorumm 😀
Soran+1 yılOlom o dudaklar ne efso
- +1 yıl
Daha hic bisey gormedin gel sen 😀
- +1 yıl
Gelmedii 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yıletrafımda erkekler varken evet. kızlar varsa hayır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen belli etmemeye calisirim yaramazi kuku seninki oluyor yalniz 😊
00 Yorumlayoo neden utanalım ki
00 YorumlaUtanma olmuyor ama saklamak da gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılZorr
Şalvarla geziyorum belli olmuyor dermişim :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ulan ya
+1 yılBen samurayım belime doluyorum knk
12 Yorumla
Soran+1 yılArkana sok tövbeler tövbesii
- +1 yıl
Terbiyesizleşeceksek bir iki laf da ben edeyim knk
Olmazmi. saygısız olur olmaz yerde uyanıyor.
00 Yorumla
+1 yılutanmam ama beni rahatsız eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe munasebet. Bilakis grur duyuyorlardir
11 Yorumla
+1 yılaynen de sanane bundan bizim kukumuzdan 😀
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılhayır gereksiz yere kalkmaz
00 Yorumla
+1 yılpusula gibi oluyoruz kafa nereye biz oraya 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılUlan yaaa duvara sürt duvara jdnd
- +1 yıl
Sacmalayip zekice olan yorumunu bozmasan nasıl olur?
Soran+1 yılYou know babe
- +1 yıl
Fo.
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?