Sanal da 12 gün kadar çok güzel konuştu yazmadıkça üstüme düştü farklı sehırlerdeydik bu sıra ama onun yaşadığı sehırde okuyordum neyse ben gittim oraya geldi otogardan aldı falan görüştük sonra benı yurduma bıraktı ardından kafede oturduk ertesi gün de görüştük ama şimdi hiç yazmıyor etmiyor aramıyor sormuyor neden?
Cevabın nedir?
Soğtmuşundr bnde bikç gun bı kızn peşinde koştm o yazmadı bn yazdm o sormadı bn kendımı anlatm vs en sonunda onund onun bı kelimelik cvplarına dayanamadm bnde yazmadm yanı böyle yaptysan bu bnı çok itici gördü heralde hiçbişeyimi begenmedı dıyıp geri cekılmş hatta unutma moduna gırmş olablır
08 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle de yapmadım ki konuştum bende öyle egoist havalarına da girmedim mesajda konuştuk o snapler attı bana ben attım falan ama niye böyle oldu anlamadım niye bu moda geçer bir insan ne yapmalıyım susup oturayım mı ben mi ilgi göstereyim anlamadım ki
Soran+1 yılBöyle yapınca da bir taraflarının kalkması söz konusu olmaz mı? Yani geç saate kadar vatsap son görülmesi yapan birisi istese yazmaz mıydı?
Soran+1 yılOlası durum olabilir tabi ama insanın garibine giden de o kadar konusyon derdini anlatıyon arayıp soruyon sonra niye sessizliğe bürünüyor işk başta da sonda da benım tavrım aynıydı yanı
Soran+1 yılAma ben hoşlandık ondan gitmesini istemem yanı daha çok tanısa zaman geçirse sevecek belki düşüncesi değişecek bunun için ne yapıcam? Yazsam basit cepte bilinirim yazmasam unutulup gitmem söz konusu yani
- +1 yıl
Hııı şu mesele aslında bnn birazda vuruldum oda ciddiye alsa bn varım sevgili olmaya dıosunda bakalım onda o sorumluluğu alcak cesaret var mı sahsen bn su son dört senede öyle bir cesaretım olmadı bıle bıle tüm kızlardn uzak durdm şimdise cesaretm var ancak hatun bulamaz oldum biçok yasıtım çoktan yuvadan uçmuş bile
En İyi Cevaplar
bir sevgili yaptı ya da fazla naz aşık usandırdı...
Yahu böyle buralarda sorup yanıt arayacağınıza çocuğun ilgili zamanlarda cewaplayın çocuğu.. 15 gün nedir yaaa.. sen bu 15 günün 19 katı kadar sürede yaratılıyosun..026 Yorumla
Soran+1 yılYa ben zaten ilgili zamanlarında da konuştum naz yapan birisi değilim ki ben yazmadıkça o üstüme düştü o yazmadıkça ben düştüm falan. Sonra okul açıldı ben bunun olduğu sehıre geldim gelir gelmez benı aldı otogara geldi konuştuk ettik ertesi günde görüştük hattta sonra çat kayboldu çocuk ne arama var ne sorma görüşme suskunluğa büründü yani bu durumda ne yapayım ben niye böyle yapıyorsun diye sorup konuşayım mı ilgileneyim mi ya da hiç bişey yapmayıp bende mi susayım?
Soran+1 yılYok desem yalan olur konuşmak isterim onunla gülüp eğlenmek falan. Ama o istemediği halde yüzsüz gibi yazıp ona yürüyor da olmak istemiyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum açıkcası o dediklerini nasıl öğrenecekmiş baştan atma cevaplar verirse hadi o zaman daha çok üzülürüm
Soran+1 yılOrası öyle de konuya nasıl girecem ne diyerek ilerletecem sonuçta aramızda fazla bişey YOk niye kuruntulanıyorsun derse mal gibi kalırım
Soran+1 yılYa ben resmen odunum öyle süslü cümleler falan da kuramam kiiiii :((((( ararım halini hattını sorarım tamam orda sıkıntı YOk ama ilerisini getiremem yardımcı olsan :(
- +1 yıl
Ben öyle yaptım bir çok kez işe yaramıyor sordum açıklama istedim yakındım hatta dahada fazlası hiç üstğne düşme kalkmasın bitarafları dönerse senindir
Soran+1 yıl@hesapsahibiyim yanı bir taraflarını kaldırmak daha kötü sonra tamamen kaçıyorlar
Soran+1 yılAnlamak için taktik verebilirsin mesela :) çünkü erkeklerin de bir dediğiyle biri farklı olunca inşam yorumlayamıyor ki hep bir yanıltma söz konusu maşallah 😊
Soran+1 yılYA sıpsevdi durmuyor gibi ne olsa ne yaptıysa söylüyor mesela. bir dediği ben hemen samimi olabilirim tanımadığım birleriyle dedi ama bana karşı sebepsizce farklı olduğunu söylemişti işte ne bileyim değerli olduğumu dedi değer kattığımı yalnız olduğunu ya bunlar yalan ya da benden bişeyler beklıyor nıye böyle oldu sessiz kaldı anlamadım
- +1 yıl
Geçen hafta biten aptalca şeyde böyke başladı yazdım yazdım bir işe yaramadı bıraltım bende
- +1 yıl
@hesapsahibiyim
Sende yaramamış olması şimdi de yaramayacak anlamına mı geliyor - +1 yıl
En son olanı anlattım ilk 4 yıl önce başladı sonuç mu hepsi hüsran hepsi aynıböyle yapanların üstüne gitmemeli
- +1 yıl
@hesapsahibiyim ben öyle bir adam deilim mesela.. aynı durumda ben olsam dönerim hatta insanların hata yapabileceğine imanım var o yüzden sen gelmeden gelir sen yazmadan ben yazardım.. sonuçta mesele ego meselesi ise ciddi bir ilişkiye girmezdim yok şayet ciddi bir ilişkiyse bu ilişkimin bitmemesi için direnirdim
- +1 yıl
O öyle değil işte 30 yaşındasın artık hani aşmışsın bazı şeyleri gençken öyle değil hepsi aynı belirli bir yaştan sonra dediğin gibi oluyor
- +1 yıl
@hesapsahibiyim
Yaş ile alakası yok zira ben hiç öyle olmadım hep böyleydim - +1 yıl
Sen öyleymişsin 1000 de bir tane çıkıyor
- +1 yıl
Sen olsan mesajsız öyle dımdızlak mı bırakırdın? eğer fol-yumurta yokken bırakırsan bahsi geçen adamlığında şüphe duyarım. Bırakmam diyorsan öyle olmanada gerek kazmaz
- +1 yıl
Bu arada ben öğrendim ısrarla bırakmadım peşini ama şu an yine elde 0 az önce uyku sersemliği ya da kırk kere arayarak açma mecburiyetinde bırakmış olabilirim
+1 yılYa bişey yapmışsındır farketmedende olsa ya da seni sevmiyodur farklı emelleri vardır yapamamış şimdide atıyodyr boşver sen onu
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden böyle sustun bişey mi oldu diye sorayım mı ilgilenirim falan beklıyor mudur böyle bişey yoksa onun yaptığı gibi susup kayıp mı olayım?
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor s*iktir et yazma bırak o yazsın ben çok yazdım çok sordum elle tutulur bir cevap alamadım açıklaması yok böyle bişeyin olsaydı sen bilirdin :) Çok olmadan değmeyeceğini anlamışsın zarar görmeden şanslı hisset ve yazma onun bir süre sonra aklı başına gelicek belkide yazıcak tada bulmuştur birini
Eig istiyorum
Soran+1 yılEn mantıklısı yazmamak yani tepkisiz kalıp ne yapacagını beklemek öyle mi? Bu kadar sürede bulabilir mi birini ya bulmasınnn:((((
- +1 yıl
Bulanı gördüm en iyisi bu
En iyi görüş istiyorum :)
Soran+1 yılYa ben bu erkekleri anlamıyorum cidden çok garipler işlerine gelince aşk istiyorlar kızlar sevgiden anlamıyor diyorlar işlerine gelince kaçacak delik arıyorlar helal olsun ne diyim. Bu Arada en iyi görüş seçimi için 24 saat dolması gerekli diyor zaman dolsun da :)
- +1 yıl
Amaaan 1 ay önce oldu aynı ley üç hafta konuştuk aybıda yerde yaşıyoruz oyaladı filan sonrada gitti çokta umrumdaa
Soran+1 yılKesle bende bu tavrı sergileyebilsem ne güzelll :)) ama sen hiç hoşlanmamısın sanırım ben hoşlandım da biraz ondan böyle oldu sanırım
- +1 yıl
Sus sus içim kan ağlıyor kişisel sapıpı oldum benim yüzümden gizliye kapattı engelledi ama yapabiliyosan yazma ben yazıyom yazdım yine olsa yine yazarım ama sonuç b0k
+1 yılhosuna gitmemistirsn, veya bütün bunlara hazir olmadigini anladi yani bu isler ona agir geldi
22 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle bişeylere hazır olmayacak bir tip değil konuşmalarından da anlaşılıyor. Hosuna gidip gitmeme konusunda bişey diyemem ama bir kere buluşup kalsak neyse iki kere buluştuk mesela o zaman ikinci görüşme niye?
- +1 yıl
Bence direk olarak sor ona. Cevap vermezsede hadi ordan et
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
çünkü senle oynuordu oynadı ve bitti kızın düşmesini bekliyor şimdi tipik olaylar işte anlarsınız
15 Yorumla
Soran+1 yılYazmaz yani bir daha? Oynanacak ne var ki beni yakın gördüğünü söyledi hatta derdini sırrını paylaştı sen benım sırdaşım gibisin ben herkese herşeyimi söyleyemiyorum falan dedi ben hayatımdan çıkan kimseydi bir of bile demedim ama sen görmeden yakın hissedebildiğimsin falan dedi işte be gerçekten içten ve samimiydi konuşmaları anlattıkları
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun :( ya ama ne bileyim bana da samimi gelmişti benı yakın bulup derdini anlatınca hep yanında olurum ben bunun diyordum sevgili olmasak bile destek olurum diyordum ama bugün geldiğimden beri 3. Gün yazmadı etmedi kötü oldum
- +1 yıl
bir erkek çekingen bir kızı sinemaya korku filmine niye götürür ki. aşk filmi olsa zor yürür sana. elini tutsa hop neoluyor dersin. ama korkuda sanki böyle seni koruyorum korkma diye sarmalayacak mıydı ne geçtiyse artık onun aklından..
Soran+1 yıl@ahahehuhue ya düşünmesin öyle seyler ya ne olur ki adam gibi gelse sevse zamanla sinemaya gitme de olur gezme tozma da ilk o niyetle gelmese ölür :(
+1 yılonu sen bilirsin aranızda ne geçtiğini anlatmamışsın. kafede oturduğun için olabilir :D :D konuyu yer ve mekandan ibaret anlatmışsın. biraz açaydın
029 Yorumla
Soran+1 yılYa aldı benı otogardan sanki yıllardır arkadaşmışız gibi samimi konuştu güldürdü ettirdi mesela bende güldüm onun kadar samimi konuşkan olamasam konulara yorum yapabildim sonra yurda bıraktı 10 dk sonra geri in görüşelim bir yere gidip oturalım dedi yurttayken aradı falan hadi ne zaman iniyorsun söyle böyle neyse ordan bir kafeye girdik oturduk biraz sohbet ettik sonra bir sessizlik oldu ee anlat dedim ne anlatayım dedi. Bende çok konuşkan biri değilim yani erkeklerle iletişim konusunda konuşmak istememde konu zor bulurum ilk buluşma birde bazı seyleri sanalda uzun uzun konuştuk. Kendisi de dedi mesajda konusunca burda olmuyor diye herneyse bende dedim ki sen böyle susarsan bana bırakırsan ben hiç konuşamam ki dedim sen susarsın ben susarım dedim güldü neyse bırazdan zaman geçti sinemaya gidelim mi ben çok sıkıldım korku filmine bakalım falan dedi sonra telefondan baktı işte filmlere ben şimdi mi YOk ya napıcaz falan dedim ama önden gitti kasaya hadi hadi az zamanımız kaldı diye
Soran+1 yılNeyse hesap ödenirken dedim ki böyle de pat diye karar verdin dedim. Benin hayatım böyle herşey biranda falan dedi sonra gitsek iyi olur aslında ben yurda falan yerleşseydim bir yoldan geldim ne zamana kadar vizyonda ki dedim bayağdır var işte bu film ama bana farketmez ne dersen uyarım dedi bende sonra gidelim ya dedim ne işimiz var hemen sinemada dedim bozuldu mu anlamadım ki sonra iyi sen yurduna geçersin benım de burda bir sanayici arkadasım var yanına uğrarım dedi çıktık tokalaştık memnun oldum falan dedik ayrıldık sonra bende giderken mesaj attım işte herşey için teşekkür ederim ozellıkle otogardan Alman için diye ne yaptık ki be :D dedi o gün çok konuşmadık açıkcası benden kurabiye istemişti gelirken kurabiyelerin bende kaldı ama dedim yarın hastaneye getirirsin dedi güldü orda çalışıyor da bizim fakültenin yakını hastane de. işte dün de hasteneye gittim gayet güzeldi yaptığı şeyleri gösterdi anlattı beraber yaptık yemek yedik falan 3 saat geçti
Soran+1 yılHastanede 3 saat kalmışım hiç farkında olmadım oradaki kız kankalarıyla tanıştırdı onlar bana cana yakın güler yüzlü davrandı falan. Sonra çıktım ben yurda gittim hiçbişey yazmadım bu sefer o yazsın diye ne bileyim gidince haber ver ya da gittin mi diye yazmasını beklerdim açıkcası yazmadı hiç. Ben gittikten 3 saat sonra falan snap atmış bana özelden şarkıyı cekmıs video falan arkasına da bu arada kurabiyeler enfes ellerine sağlık ne demiş bir kaç kere çok beğendiğini belli etti. O gün nöbeti vardı gece hastanede bir ara ben uyuyakaldım bu snapten yazdıkça ara ara cevap verdim sonra dedi işte hadi sen zorlama kendını uyu yarın dersin var falan diye bende uyudum bugün de nöbetten çıkıp aksama kadar uyuyacağı bildiğim için bişey yazmadım sonra dayanamadım 6 da yazdım naptın diye iletildi cevap YOk hiç girmedi vatsapa falan sonra aradım uyuyormuş ben uyandırdım uykudan biraz konuştuk dedim işte uyumaya devam edeceksen kapatırım devam et sen bölmeyim dedim bilmiyorum ki napsam dedi
Soran+1 yılSonra telefonu kapatırken napsam bilmiyorum ama ararım ben seni falan dedi kapattık kapanis o yani hiç aramadı bidaha mesaj atmadı swarm dan yer bildirmiş benım yurdumun olduğu mahallede buradaki bir kafede falan hiç aramadı sormadı benım de canm sıkıldı uyudum şimdi uyandım hiç yazmamış son görülmesi 3 buçuk falan. Ne oldu derdi ne anlamadım açıkcası ben Fazla girişken konuşkan değilim en azından ona göre ona sıkıcı mı geldim acaba diyecem ama sussam bile yanında oldum yani çözemedim ama bu durum çok canımı sıktı :(
- +1 yıl
araya olaylar çok girmiş. daha yeni tanışma kaynaşma arasında böyle engeller yani uyku iş vs biraz soğutur. genelde benim başıma gelir ne zaman önemli buluşmam olsa her iş o güne yığılır wc de bile cevap yazmaya çalışırım. sonra vazgeçilir. herşey durulur ne gelen var ne giden ne de engel kalır.. tekrar şu an hadi görüşelim dese off herhalde ay yörüngesinden çıkıp bizim semte çarpar göktaşı yağmuru yağar ne bilim aklına ne gelirse belki taş üstünde taş kalmaz. en kötü ihtimalle hatun ölür :D
- +1 yıl
biraz da art niyetliyse umduğunu bulamadı ve olay farklı yerlere yani iş yerine gidip geldiken sonra nöbetlere filan gittiyse niyetine kolay kavuşamayacağını anlayıp peşini bırakmıştır. genelde sanadan tanışma amaçlarımızdan biri kolay yoldan cinsellik yaşamak. karşımızdakinin tavır ve mimiklerini göremediğimizden hayali amaçlara yöneliriz. belki yüz yüze olsa bu kadar sana mesafe kat edip yaklaşamazdı yaklaşdırmazdın belki. bir yüz ifadesinden anlarız girişim teşebbüsümüz söner. ama sanalda ne hayaller kurarak sana bağlama yaptıysa belki çarçabuk sonuca gelmek istedi beklediği gibi basit olmayacağını anladığı için bırakmıştır. aklıma bu geldi.
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım memleketimdeyken de uyuyordum mesela o kadar geç saate kadar duramıyordum ya da bu çalışırken nöbetinde uzun konuşuyorduk ama yol Yorgun'u olunca uyudum ertesi gün de bu aksama kadar uyudu ben bunlara bişey demiyorum zaten normal ama yani kafeye gittiğinde ya da ne bileyim boş olduğunda yazabilir o telefonu kapattıktan sonra hiç mi aklına gelmedim son görülmesi 3 buçuk mesela o sürede mesaj atamaz mıydı
- +1 yıl
korku filmini seçmesi de büyük ihtimalle senin korkup ona yakınlaşacağın zemini hazırlayıp sana kolayca yürümekti
- +1 yıl
bence adamın niyeti kısa yoldan cinsellik yaşamakmış.
Soran+1 yılAma mesela hiç sevgili konuları açılmadı sanalda konuşurken öyle cinsel anlamda da konular açılmadı ve ne bileyim görüşmemiz sanki yıllardır tanışıyor gibi arkadaşmışız gibi güzel ve doğaldı. Öyle seyler düşünmesin güzelce sevsin be ne olur ki biri de art niyetle gelmesin :( peki ne yapmalıyım açıkcası benım hoşuma gitti ne bileyim davranışları yakınlığı içtenliği benımle derdini paylaşması bunlar olunca ben daha da yanında olmak isterim destek olmak falan. Çalıştığı yere sevgili konularını karıştırmayacağnı söylerdi mesela ne bileyim ben gelmeden önce seni şuraya götürecem orda su var dok güzel sunu yaparız falan diye o kadar güzel seyler konuşuyordu ki yalan mı yanı hepsi ua olmasın öyle lütfen :(
Soran+1 yılAma ben gitmedim ve yanlış düşünmüş ben korku filmi severim kolay kolay korkmam :)) ama bende bozulmasın diye dedim işte kendını kötü hissetmesin diye sonra gideriz falan diye dünkü birden onlarda hevesle dedi ki hevesını kırmışım gibi hissettim
Soran+1 yılBenden de o ışığı göremeyince geri çekti yanı kendını? O kadar şeyi boşa dedi yani :( öyle olmama ihtimali var mı peki ne bileyim başka bişey falan çünkü geldim görüştük ertesi günde görüştük bir dün konuşup görüşmedik ben mi aceleciyim kuruntuluylrum acaba diyecem de görüşme için demiyorum zaten ben konuşma mesajlaşma olarak acaba bugün bişey olur mu yazar mı ki
- +1 yıl
senden yüz alacak birşey görse belki neşteri doğru yere atsan niyeti ortaya çıkardı. işte anlatmak istediğim bu. seni bağlamaktan kastım bu düşüncelere kapılman. yoksa art niyetini sazan gibi açsa kaçarsın en iyi ihtimalle ürkerdin. bence bu art niyet işini böyle kötü görme çoğu insan bu amaçla hareket ediyor sonra bir kakmışsın aşık olmuş. bir erkeğin kızlatanışmak istemesinin sebebi doğrudan cinselliktir yani işin lokomotifi bu ihtiyaç belki sonra dengesini toplar adam akıllı ilişkiye dönderebilir. fazla iyimser olma. bu kadar güzel davranışın altında bence dostluk değil art niyet yatar. asla bunu aklından çıkarma. on yıllık arkadaşına bak kıyasla o bile sana öyle iyi davranmazken yeni tanıştığın hele ki sanaldan amacını anlamıyacağın yerden sana bağlama çekip görüşünce aşırı iyi davranması ne kadar gerçekçi ve doğru..
- +1 yıl
bence sinema ile ilk ciddi adımı atmak istemiş. ne dersen de benim aklıma bu gelir. len daha yeni tanışıyorsun biraz sohbet etmek varken 2 saat kapalı ortamda ne diye otursun. işte korku filmi ile belki korktuğunda elinden tutmak gibi temas filan olur diye düşünmüş. net.
Soran+1 yılHaklısın :( ya okulun son haftası ekledi benı zaten görüyordum ben bunu canlı olarak da ama hiç yazmadım bu yadsınırsa konuştuk öylesine sonra konuşma bitti işte okul açılmaya yakın yine yazdı hep konuştuk ben üstüne de düşmedim çoğu zaman öyle içti bir ara içini döktü derdini paylaşınca falan bende ne bileyim yanında olmak destek olmak istedim sonuçta sarhosken söylenen her kelime ayıkken düşünülmüştür diye bir laf var ya. Bana hem insanlarla hemen samimi olabilecegını de söyledi ama bir şeyiyle o kişiden uzaklaşacağını falan dedi işte bende dedim benle niye konsuyon o zaman dedim kilit soru canım Şen'le konuşmak istiyor dedi sebepsizce diye bunu başlarda sesi ilerleyen sohbette gitme sen benle hep konus falan dedi şimdi de böyle yapınca ondan kötü oluyor
Soran+1 yılEvet çok saçma geldi yanı tamam sanalda konusmusuz ama ilk görüşmede sinema ne yanı daha ne kadar tanıyoruz birbirimizi :(
- +1 yıl
hem film ilk görüşmeye göre gereksiz zaman kaybı. ben seviyor olsam karşımdaki hiç konuşmasam seyrederim. film neymiş :D
Soran+1 yılHerkes sen gibi düşünmüyor ki işte :( ya çok konuşamadım ilk buluşmada ya da konu falan bulamadım ya normal mi sence ya da bu kız konuşamıyor sıkıcı falan diye de düşünmüş olabilir mi ki
- +1 yıl
aşıksan bu konuyu eğer dönerse bence konuşarak hallet. muhtemelen cinsel amaçlı niyetim filan yok diyecektir. he he de geç. ben kaç yıllık sevgililerim oldu hepsindeki ortak noktam açık sözlülüğüm oldu. kimisi kamul etmedi ona da tamam dedim razı oldum ama asla art niyetli olmadım. böyle olduğunu bilsen hiç değilse hatayı kendinde aramazsın sorun çözlülür. şimdi özeleştri yapıp duruyorsun. belki adam amaan onun nazını mı çekecem fındık kadar şey için diyodur.. 3 gün haber vermemesi ilk günden korku filmine götürmesi ancak böyle anlaşılır benim açımdan.
- +1 yıl
art niyeli değilim derken niyetim açıktır gizlemem yani niye beğendiğimi söylerim fiziğiyyse çat diye söylerim. öyle sosyal davranış şekline girmem. zaten sevgili gibiyse konuyu direkt açarım ne var sanki mahalle dedikoducularından mı laf kaçırıyorum. çoğu kız da söylenmesinden haz etmez. halbuki söylemeyen kızın hayatı söndüğünde niyetini açık etmiş oluyor genelde. bana öyle kızlığını teslim eden olmadı çünkü tavır koydu. biraz işi allttan yürütsem sezdirmesem kendi gelir kucağıma. amman boşver 3 gün gelmemiş. artık gelirse de mutlaka öncekini aratacak sıkıntıyı başına açmak için gelir
Soran+1 yılAşık değilim ama hoşlandım ne bileyim konuşması içtenliği hoşuma gitti açıkcası. Umarım geri dönüş yapıp benı şaşırtır çünkü artık bende yazmam konuşmayı kesmeyi düşünüyorum doğru mu olur yanlış mı bilemem ama. Ne olduğunu niyetini belli etmeyince de insan kendıne sorun arıyor düşünüyor da düşünüyor bu daha kötü işte
Soran+1 yılSen o yönde olsan ne yapılmasını isterdin kız üstüne düşüp arayıp sorsun mu yoksa konuşmayı kessin mi? Gerçi dediğin gibiyse umursamıyordur da yanı ne yapacağımı bilemedim kötü niyetle gelmesin bana ama güzel zaman geçirelim anılarımız olsun aramızda bişey olsun isterim çünkü onunla çok anısı YOk anladığım kadarıyla ve ben gelmeden önce işte suny yaparız şuraya gideriz diye benle planlar kuruyordu ne değişti :( tipimi mi beğenmedi acaba
- +1 yıl
onun gibi düşünecek olsam.. hmm. ilgiyi göster göster kıza ver duygusalı ver coşkuyu.. sonra geri çekil olacakları izle diye düşünürüm. zaten kız tıpış tıpış düşünmekten bitap halsiz düşmüş olarak kucağıma gelir derim. sık gevşet taktiği. ya da vur kaç.. kız da canıma minnet diyecek erkeğin her istediğine razı olacak. budur! onun açısından. ya başım ağrıdı konuyu çözmeye çalışmaktan uykusuzum. daha sonra belki devam etsek iyi olmaz mı
Soran+1 yılOlur tabi kusura bakma çok teşekkür ederim yardımcı oldun :)
- +1 yıl
ne demek.. erkeğin niyetini bil sonra ister devam etmeyi tercih edersin ister bırakmayı. hiçbir zaman öyle niyeti yok diyerek güvenme aksine niyetini belli ederse sen de ona yumuşak teselliler verirsin. bence tüm kaçan kovalanır oyunlarının sebebi bu. onlara bu imkanı vermediğimden çoğunlukla kızların nefretiyle karşılaşıyorum çünkü bir anda parlayıp tavır koyuyorlar ben de kesiyorum sonra onlar haklısın da filan diye yaklaşıyor. kapıyı sert kapattığımdan çok kinliler bana :D sanki benim nenem mi bayramda el öpmeye gider gibi onla tanışmaya gitmiş olayım..
Soran+1 yılAnladım tamam umarım bu da niyetini belli eder de bende ona göre yoluma bakarım 😄
- +1 yıl
ama niyetini açıklasa ve sen onun niyetini öğrendin diye bu sefer o bunu sonuna kadar suistimal edebilir. bu karakter bende yıllar sonra oturdu ben sabırlıyım ve oluruna giderim. aylarca öptürmeyen oldu çıt çıkarmadım. ama o cozutursa işler çığrından çıkabilir. daha ilk zamanlarda baksana korku filimine götürmek istemiş işgüzaar :D :D :D bu arada sen mi ekledin?
Soran+1 yılBen genelde o tarz yaklaşımları olmayan biriyim bak mesela 2 sene biriyle çıktım ne o beni öptü ne de ben onu sadece iki kere sarıldı yani öyle :) sinemaya gidilmesi neyse adam akıllı gidip izlersin hakkında yorum yapıp çıkarsın anlarım ama altında farklı düşüncelerle geliyorsa bir geri dursun yani. Eklemelere gelince ilk o ekledi ilk o mesaj attı biraz konuştuk sonra 1 2 ay hiç yazmadı bende yazmadım sonra fotomu beğenmeye başladı mesaj attı ben snap sordu ekledi ordan snap attı instadan komik videolar attı derken öyle oldu numaramı falan istedi hep bu başlarda üstüme düştü aradı mesela kaç kere görüntülü olsun normalden olsun açmadım görüşene kadar ama bu davranışlarıma tavır koymadı mesela bişey olmamış gibi devam etti
- +1 yıl
tamam :D çok iyisin.. görüşürüz
Sevgi olsa arar sorar heralde ne bileyim bence sevmiyo
029 Yorumla
Soran+1 yılTanışalı 3 hafta falan oldu zaten ama konuşma ilerledikçe samimi buldu derdini falan paylaştı benle yanı hemen sevgi olmaz da bilemedim ki niye böyle oldu
Soran+1 yılYanı ben kaçayım Artık öylemi bende yazmayı falan keseyim? 😊 Beni genelde sürünme kısmına alıp çileden çıkarıyorlar 😂
Soran+1 yılEvde kaldım triplerine girmedim ama insan merak ediyor yanı üstüne düşüp düşüp niye geri çekıyor diye samimiyet oluşuyor çat kaybol olacak şey değil
- +1 yıl
Aranızda bir kan bağı var yani ailelere fazla şüphe vermeden kaçamaklar yapabileceğiniz aklına gelmiş olabilir yani düşünsene ailelerinizle birlikte ayni evdesiniz ve bir birinize karşı boş değilsiniz o evin ićinde kaçamak yapmak heycan verici gelir tabi sonradan bunun risklerini düşününce geri ćekilebilir :)
- +1 yıl
Şey pardon yanlış mesaj attım :)) bence bu tip olaylarda yapılacak en güzel şey beklemektir senin ona ilginin farkındaysa birden kendini çekersen ilgisizliğininde farkına varacaktır eğer senden beklentileride varsa mutlaka sana yaklaşacaktır yaklaşmazsa da boşuna beklememiş olursun yani elinde bir sonuç olur
Soran+1 yılAramızda kan bağı olduğunu nerden çıkardın daha tanısalı bir ay bile olmadı ve bırak kan bağını hemşeri bile değiliz 😄
Soran+1 yılSorun değil :))) bende diyorum ne alaka. Neyse yanı her türlü ben konuşmayı kesip bende kendımi geri çekecem öyle mi
Soran+1 yılO yönde haklısın tabi gerek YOk kimse de bulunmaz hint kumaşı değil ama işte böyle biraz da olsa hoşlanınca insan güzel seyler olabilecegını düşünüyor ya da olsun istiyor bunun için bişeyler yapmaya hazırlıyor kendını tabi sonu hüsran o da ayrı mesele :))
Soran+1 yılG. t kaldırmayım diye sessiz kalayım yanı en iyisi öyle mi olursa olur zaten kendı kabuğu da hayal kurayım?
Soran+1 yılYa orası öyle aşırı birinin üstüne düşemem zaten yüzsüz gibi yazıp yazıp durmam ama su durumda yapmam gereken şeyi bilmiyorum ilgi gösterip az da olsa arayıp sorup kendımi hatırlatmalımıyım yoksa bende kendımı geri mi çekmeliyim?
Soran+1 yılYok sürekli yazmıyorum mesela dün aradım biraz konuştuk sonra ben seni arayacam dedi aramadı ama vatsapa falan girdi çıktı snap ne attı bende daha hiç yazmadım bugün de yazmamayı düşünüyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim yazmalımıyjm yoksa sussam dikkatini çeker mı sessiz kalmam bilemedim çünkü ili gün öncesine kadar sürekli konuşuyorduk dün bir kere bugün de hiç olacak sanırım bu konuşma :( ama ya ben böyle yaparak komple YOk edersem olacak şey de olmazsa diye korkuyorum
Soran+1 yıl3 haftalık olunca kısa oluyor da ne bileyim bizim sohbetimiz aramızda oluşan samimiyet de öyle olmayınca insan düşünüyor neden Böyle oldu ki diyor yani
Soran+1 yılŞans denemeden kastın ne peki
Soran+1 yılYa bak sende dedin kısa da olsa alışıyor diye ben alışıyorum e o alışmıyor mu aklına gelmez mi ya şaka gibi
Soran+1 yılAy öyle olursa ben daha da bir tribe girerim acaba ne oldu ne yaptım da böyle oldu falan diye 😏 Ama kendimce yorumlayınca anormal bişey olmadı yani normal konuşmalar oldu ne çok konuştum ne az tamam belli bazen susup sessiz kaldığım olur ama ilk buluşmada ne olsun o da var yani anlayış gösterebilecegını düşünüyorum ilk görüşme için
Soran+1 yılBen konuşup herşeyi açık açık söyleme taraftarı olurum da gerekirse ama onun nerde ne düşünecegını nasıl anlayacagını kestiremediğim için susup kalıp böyle düşüncelerle kafa yiyorum işte :)
Soran+1 yıl20 yaşındayım
beğenmemiştir belki? belki de istedikleri farklı yöndedir :)
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsel anlamda mı yoksa :(
- +1 yıl
işte bilemem. beklentisi ne yöndeydi de elde edemediyse. soru cinsellik sorusu olmadığından o konulara pek girmek istemedim ama.. Erkekler bazen buluşmalardan böyle şeyler de bekliyo olabilir. adamı tanımadan konuşuyorum tamamen. belki adam meşgul bir dönemdedir? belki senden istediği ilgiyi alakayı göremedi buluştuğunda? veya güzelliğin tatmin etmedi onu. bilemeyiz :)
Soran+1 yılYa ben çok konuşkan değilim ondan bir tık aşağıda olsa da konuştum bişeyler mesajda falan o daha çok ilgilenip alaka gösterdi ama ben de naz yapıp kendı kendıme triplere girmedim mesela daha tam tanımıyoruz bile ne düşünüldüğünü kimse bilmiyor da insan bir yanıt ne bileyim sevmeye çalışır hemen kestirip atılmak garip. Ha güzellik için konuşup ediyorsa bişey diyemem gittiği yere kadar yolu var
Soran+1 yılPeki artık ne yapmalıyım bende mi konuşmayı tamamen kesmeliyim yoksa ilgi göstermelimiyim
- +1 yıl
daha ilgi gösterirsen adam seni çantada keklik olarak düşünebilir. bak tekrar söylüyorum bunları adamın ne düşündüğünü ne bildiğini ya da neden böyle yaptığını bilmeden söylüyorum. öylesine sallıyo gibi olurum :)
Ama dediğin gibi bir durumda üstüne düşersen cepte skor olarak bakar sana. bırak gitsin bence :)
Soran+1 yılHaklısın sanırım ben birkaç gün yazmayım en iyisi belki yazmamam dikkatini çeker yazar ya da komple gider :(
- +1 yıl
komple gitsin amaan boşver :) denge sahibi bir insan değil. bağlanmadan kurtulman daha iyi bence :) yani düşünceli bir insansın burdan görüldüğü kadarıyla. sevilecek değer verilecek bir yapın olduğunu seziyorum. seni sevecek adam çok vardır eminim :) kıskanmıyo da değilim hani :P
+1 yılBelki de beklediği gibi değildir ya da senden yazmanı bekliyordur
112 Yorumla
Soran+1 yılHepnyazan üstüme düştükçe ben de aynı şekilde ilgi gösterip arayıp soruyordum zaten son iki gündür ben yazdıkça yazıyor. Buna rağmen mi böyle yapayım?
- +1 yıl
Ne oldu de.. neden böyle oldun de bakalm... Dediğim gibi konuşmak için bir sebebi kalmamis olabilir
Soran+1 yılBu tarz soruları sormamın faydası olur mu ki ya işim vardı şöyle böyle diye geçiştirirse bide aynı şehirde olalı 4. Gün olacak bugün ilk iki gün görüştük zaten dün nöbete kaldığı için aksama kadar uyumak zorundaydı birde bugün olacak işte ben mi hemen kuruntu yapıyorum acaba hemen bu tarz sorunda sormak doğru olur mu ki bilemedim de ya da işim vardı şöyle böyle diye geçiştirirse kötü olurum
- +1 yıl
Bir daha buluşmak işte o zaman ne dym benimki sadece bir yorum gerçek değil
Soran+1 yılHaklısın da yorumlara göre hareket edecem işte sen olsa böyle bir durumda nasıl davranılmasını isterdin ya da neden böyle yapılır ki kızdan ilgi mi bekler bir erkek konuşmak mı istemez konuşma bitsin diye mi
- +1 yıl
ben ilgi gösteriyosam ilgi beklerim bir süre sonra soğurum
Soran+1 yılİlgi gösterdim bende ama aşırı değil o üç gösterdiyse ben 2 öyle yani. Peki konuşmayı bıraktığında sana yazıp ilgilenmesini mi istersin yoksa o da mı yazmasın
- +1 yıl
yazmasını isterm merak etsin hani noldu buna öldü mü kaldı mı flean?
Soran+1 yılBu sefer de kızları cepte biliyorsunuz :) işte ben bunun üstüne düşmeyince bu benimkine düşüyor iyisi mi ben hep böyle umursamaz olayım o benım pesimde koşsun mantıga oluyor yani öyle değilmi? Sizi umursamayan oesınden koşturan kızlar daha çok ilginizi çekiyor
- +1 yıl
bu benim düşüncem
Soran+1 yılHerkesın düşüncesi farklı tabi ne diyecem bakalım o ne düşünüyor ah bir bilsem ona göre hareket edecem de böyle de ihtimallerle hiç olmuyor
- +1 yıl
evet
Her şey psikolojik olarak elde edene kadar, sonra gönül geçiyor ister istemez.
19 Yorumla
Soran+1 yılElde edilecek bir durumda olmadı ki yani :( normal konuşmalar geçti işte iki buluşmayla elde etme olur mu
Soran+1 yılNeyden bu dekolte düşünür mesela? Görüşmemelimiydim? Kaç kere gelme otogara dedim inat etti hiç dediğimi dinlemeden çıkıp geldi yanı
Soran+1 yılBunu nerden anlayacam benden mi beklıyor ilgi falan yoksa konuşmayım soğusun yazmasın diye susuyor mu yani böyle düşüncesi olup yüzsüz yüzsüz yazmak da olmaz ki
Soran+1 yılŞimdiye kadar hep o atıyordu ilk mesajları son iki gündür ben yazdıkça cevap veriyor. Öyle olunca da insan bir kötü hissediyor soğuk yazmıyor ama yani bilmiyorum ya bir iki gün hiç yazmasam mı sonuçta konusunca sohbet ilerliyor ve ben öyle YOk o su kadar yazdı öyle yazayım şu kadar dk sonra yazdı bende öyle yapayım diyen bir tip değilim o da değildi de çözemedim ki bir iki gün hiç yazmasam aklına gelir miyim?
Soran+1 yılBekleyim madem ne yapayım başka :( inşallah yazar inşallah
+1 yılSeni istemiyordur bu kadar basit neden bu kadar ısrarcı oluyordunuz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden o kadar seyler konuşup diyor iki kere görüşüyor o zaman başta derdini belli etsin kızı kandırma peşine düşüyor? Israrcılık değil bu ben bişey demiyorum zaten ona ama niye birden kendını çekıyor çekecekse niye yakın samimi oluyor
- +1 yıl
Seni ya da arkadasını beğenmiştir beğenmemiştir ama yazdığın soruya bakılırsa erkek istediğini alamamış ki bundan birşey olmaz diyerek yoluna bakmış hepsi bundan ibaret
Soran+1 yılŞaka gibi ya
Soran+1 yılBende bişeyler yazmayı kesip yoluma bakayım yani öyle mi çözüm bu mu? Ama ben de hoşlanmıştım ne bileyım cana yakın samimi gelmişti
Biraz zamana bırak eğer aklindaysan yazar zaten :)
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yazar :( bu süre zarfında ben hiç yazmayım mı arayıp sormayım falan? Genel olarak bakınca hep başta arayan soran üstüme düşen buydu ya benden mi beklıyor acaba olabilir mi ki
- +1 yıl
Yazar merak etme
Soran+1 yıl@Boranboran123 inşallah yazar. Benden ilgi bekleyip ben o yazacak diye beklerken olacak şeyi de YOk etmek istemiyorum 😏
+1 yılBipolar kisilik bozuklugu belirtisi
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki çözümü ne? Ne yapmalıyım nasıl davranacam bende çekip gidecem mi bişey yazmayı sormayı kesip?
- +1 yıl
Bosa kendini yipratma onsuz da yasayabilirsin. Bipolar kisilik bozuklugunun diger tanilari da varsa psikologa gorunsun. Ya da biraz zaman tani. Zaman her seyi cozer.
Soran+1 yılHaklısın onsuz da yaşarım ama işte insan bişeyler olsun istiyor ne bileyim olumsuz yönlere inanmak istemiyor
Soran+1 yılBu tanıdığım zaman zarfında üstüne düşeyim mi ilgilenip arayıp sorayım mı bende mi kendını geri çekeyim?
- +1 yıl
Son bir kez daha yanasmayi dene olmadi artik akisina birak. Zamanla unutacaksin sende yerini baskalari dolduracak
Soran+1 yılÖyle yapayım napıyım artık ya :( dün zaten ben aradım sadece o başka YOk bugün de hiç arayıp yazasın yoktu aslında ama bilemedim bugün de izin günü birde konuşsam mı
- +1 yıl
Bence birak artik onu. Hayatini yasa nasilsa bir gun unutacaksin, bugun unut gitsin
Soran+1 yılBu düşüncede olursa herkes mutluluk olmaz ki ya da birliktelik :( elbet Birgül birileri birilerini unutuyor zaten
- +1 yıl
O zaman bos yere bir sure daha aci cek. Unutulmaz olan kendini unutturmaz
Soran+1 yılYa çok bişey de yasamadık o kadar zaman da geçirmedik ki niye kendını çekiyon bir tanı bişeyler yap dene demi
+1 yılBelkide senden hoşlanmamıştır olamaz mi
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi buna lafım YOk da o zaman ertesi gün niye görüşmek istiyor
- +1 yıl
Bilmem ki
Soran+1 yılBu erkekler çok garip niyetini de belli etmiyor bizi düşündürüp duruyor
- +1 yıl
Umursama sende
Soran+1 yılUmursamayınca düzelir mi herşey 😔
- +1 yıl
Tabi düzelir
+1 yılİlginç çok garip ilişki
013 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmalıyım sence
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
- +1 yıl
Arama bırak bakalım dersini öğren neymiş
- +1 yıl
Derdini
Soran+1 yılBen aramayı kesince ya o da hiç yazmazsa? Vur kaç yöntemimi uyguluyor konuşmak mı istemiyor anlamadım ki
- +1 yıl
Dünya tersine dönmüş eskiden kızlar naz yapardı şimdi erkekler
Soran+1 yılEvet ve en güzeli olması gereken oydu şimdi niye böyle oldu anlamadım çok saçma
- +1 yıl
Boşver bu kadar takma sen kafana düzelir düzelmezsezsede en fazla o kaybeder
Soran+1 yılHiç bişey yapmayım yazmayım etmeyim diyorsun yanı gelirse devam eder gelmezse kalır öylece?
- +1 yıl
Aynen öyle peşinden niye koşuyorsun sen kendini hiç sevmiyormusun
Soran+1 yılYa seviyorum da ben öyle kolay kolay birine bişey hisseden derdini anlatınca yanında olmak için can atan biri değilim bunun konuşmaları hareketleri hoşuma gitti böylece bırakmak istemiyorum ya hiç mesaj atmazsa?
- +1 yıl
Valla sen bilirsin benden sana abi tavsiyesiydi sonuçta senin bileceğin iş
Soran+1 yılTeşekkür ederim :(
Seni beğenmemiş olabilir ya da soğumuş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden görüştü ikinci kez falan sanaldayken de snapleştik sonuçta sürekli arıyordu ben açmıyordum bide ondan mı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuh hali değişmiş olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yönde nasıl mesela?
Cevap sahibi+1 yılBu cinsel anlamda olur
Yaptığın bir hareket veya konuşma itici gelmiş olabilir
Kokun itici gelebilir o an
Türevleri ni türetebilirsin
Soran+1 yılYaptıgım hareketleri de düşünüyorum birşey de yoktu ki işte kafede düzgünce oturduk genelde normal oturma normal sohbet havası oldu kötü kokmuyordum çünkü iki buluşmada da duştan çıkmıştım ve parfüm hep sıkarım ağır olmayandan o konuda hassasım o yönden imkan YOk ama başka ne olur ki :( ve ne yapmalıyım sence üstüne düşüp ben arayı sormaya devam etmeliymiiyim yoksa bende geri mi çekeyim kendımi
Cevap sahibi+1 yılİki üç gün ara ver arama sorma
Kendince sıkıntıları da olabilir bunu göz önünde bulundur. !
Ses seda yoksa sen bir yoklama çekersin merhaba nasılsın nerelerdesin gibi kısa cümleler kur kafi çok laf kalabalığı yapma ters tepebilir
Baktın hâlâ soğuk sana karşı bırak onu bir cacık olmaz daha
Sen yıpranırsın
Soran+1 yılTamam dediğin gibi yapayım ilk iki üç gün ben hiç yazmayım bugünden başlayım sonra kısa bir napıyon kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor derim Soğuk davranırsa da şansıma küsecem napıyım umarım yanıltır 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılMerhaba nasılsını eklemeyide unutma.
Olmuyorsa soğuksa dahada üsteleme ne mesaj at nede ara
Ayrıca sonraları dönerse sana kabul de etme yol ver gitsin.
Hayırlı sabahların olsun selametle sana
Soran+1 yılPeki dediğin gibi yapıcam umarım güzel sonuç verir :( sonrasında dönerse ben kesın kabul ederim salak gibi ama bir hafta kadar sonra çok çok değil tabi ama olsun :((( çok teşekkür ederim bu arada sana da hayırlı sabahlar
1 aySon durum ne oldu yazdı mı merak ettim
10 Yorumla
+1 yılBegenmemis
03 Yorumla
Soran+1 yılTipimi mi? :(
- +1 yıl
Bilemem
Soran+1 yılYa bu erkekleri anlamak çok zor
begenmedi mi acaba
13 Yorumla
Soran+1 yılYa olmasın böyle şeyler :( hal hareketleri konuşması falan hoşuma gitmişti :(
Soran+1 yılYa ilk gün buluştuk ertesi gün çalıştığı yere çağırdı falan orda da baya zaman geçirdik ama bugün ses soluk kesıleı resmen nöbetten çıktı aksama kadar uyudu akşam bir aradım ben uyandırdım hatta arayarak biraz konuştuk sonra dedim ki sen uyuyacaksan bölmeyim geri devam et dedim bilmiyorum ki ya falan dedi ben seni geri ararım dedi kapattı. Biraz zaman geçti benım yurdumun olduğu mahallede ve kafede swarm tam falan yer bildirmiş ama hiç arayıp sormadı beni benımde canm sıkıldı şimdi de uyandık baktık mesaj falan da atmamış son görülmesi de 3 buçuk :( başkasını mı buldu acaba genelde hep son görülmesi bana mesaj attığı saatle aynı olurdu ve o saatlere kadar konuşurduk
+1 yılSoğudu galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılYa olmasın böyle seyler :( neyden soğuyabilir ki
Beğenmemiştir
016 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediyse ilk buluşmada begemesın ertesi gün falan niye tekrar görüşmek istiyor
Soran+1 yılBu durumda yapılacak bişey YOk mu belki tanısa tanımaya çalışsa o yönde değil sevgi yönünde yaklaşacak bunun için ne yapıcam?
Soran+1 yılPeşinde koşmayıp yüz vermeyince daha değerli olunuyor herhalde erkeklerin gözünde? Her ne kadar kızdan ilgi bekleseler de?
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılDeğilim çok şükür 😁 Ama biraz daha ciddi düşüncelere sahip olup bu tarz seyler olunca da canı sıkılıyor insanın hep kendinde bişey arıyor
Soran+1 yılTakmamak kolay mı :)
Soran+1 yılYa işte :)
Soran+1 yılAşığım demedim sadece hoşlandım davranışları tavırları falan tanımak konuşmak istiyorum ve aramız iyiyken de böyle birden sessiz kalması üzdü
+1 yılistediğini alınca 😎
07 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini alıncadan kastın ne aç biraz? Sadece sohbet ettik bu yani
- +1 yıl
ayarlamak anlamında
Soran+1 yılHemen ayarda gördü yani beni. Peki ne yapmalıyım bundan sonra arayıp sorayım mı bende kendimi geri mi çekeyim
- +1 yıl
geri çek kaçan kovalanır her zaman
Soran+1 yılBen konuşmayı keserim yanı mesela bugunden sonra bidaha hiç yazmadan durabilirim de ya o da hiç yazmaz öylece biterse bundan korkuyorum
- +1 yıl
beni ayarlarsın 😂
Soran+1 yılÖfff 🙄
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri